onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

Over deze site

Ook in het bezit van een digitale camera? Dan bent u ook op zoek naar een fotograaf of afdrukcentrale. En zo is deze site ontstaan. Doordat de prijzen continu veranderen, door aanbiedingen of door concurrentie, is het ondoenlijk om bij te houden wat de goedkoopste aanbieder is. Maar met deze site en uw hulp kan het wel. Wij streven naar actuele gegevens, zodat u altijd kan bepalen wat de goedkoopste aanbieder is.

En de kwaliteit van de afdrukken is niet minder belangrijk. Stuur uw ervaringen op!
Wat de online foto services aanbieden verandert nog steeds. Eerst hadden ze geen online foto albums, nu de meeste al wel. T-shirts, mokken kunnen nu ook besteld worden. En ga zo maar door.

Op deze site staan alle aanbieders bij elkaar om te vergelijken. Mis je een aanbieder of informatie, zijn er gegevens onjuist: laat het ons weten!

Deze site heeft op geen enkele wijze een connectie met de vergeleken aanbieders!.

Privacy

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.

 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?