onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
09-05-2007

Fotoproduct4u

door Bram Leenvaar


Ik heb betreffende het maken van een fotoboek voor fotoproduct4u gekozen, met name vanwege de vele positieve recensies van andere gebruikers over hen, welke ik las op jullie website.
En ik moet zeggen er is werkelijk niets teveel gezegd over de absoluut meer dan uitstekende service van fotoproduct4u.

Daar het voor mij de 1e keer was dat ik een fotoalbum wilde gaan maken met digitale foto's, riep dat bij mij de nodige vragen op, ondanks de duidelijke en begrijpbare software. Maar het feit dat ik ondanks de heldere uitleg nog met een aantal vragen bleef zitten had meer met mij te maken dan met de software, omdat ik nog een betrekkelijke leek ben op het gebied van de verwerking van digitale foto's via de computer.

Superservice

Dus vooral de 1e paar dagen de nodige vragen gesteld via email en binnen een paar uur en de nodige keren zelfs binnen een uur !!!, kwamen de zeer duidelijke en bruikbare antwoorden al binnen via email , welke zelfs mij als leek in staat stelden om zonder al teveel problemen te werken aan het gekozen fotoalbum.

Toen het album bijna gereed was, stoot ik op een probleempje, d.w.z. dat ik op een pagina geen foto's kon plaatsen. Dit bleek een foutje in de programmatuur te zijn welke zelden of nooit voorkomt. Maar mijn angst dat ik daardoor vele uren vergeefs aan het album had gewerkt, bleek ongegrond. Ik moest de ene pagina via een "nieuw fotoboek", geheel kostenloos vanzelfsprekend, aanleveren en men zou deze ene pagina zonder probleem in "mijn fotoboek" verwerken.

Het album had betrekking op een recent gehouden vacantie met vrienden en daarom had ik vooraf al aangegeven dat ik 2 albums wilde bestellen. En vanwege het ontstane probleempje bood men mij aan om het 2e album geheel kostenloos te leveren. Een superservice natuurlijk!!!

Resultaat

Binnen 5 dagen werden beide albums via TNT bezorgd en ook over de kwaliteit ben ik uitermate tevreden. Hele mooie foto's en zelf de foto's , waar het programma had aangegeven dat de kwaliteit niet 100% was, waren in mijn ogen perfect.En ook de kwaliteit van het papier vind ik super.

Ik zal dan ook zeker de volgende albums wederom bij fotoproduct4u bestellen , temeer dat ik ook nog vernam dat men de software op zeer korte termijn nog verder verbetert en de opties verder worden uitgebreid.

Conclusie

Niets dan lof derhalve over Fotoproduct4u wat mij betreft en ik heb hen al bij de nodige vrienden en familie aanbevolen als een firma die service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan. Zowel qua service, kwaliteit als software zou ik het cijfer 10 geven, eenvoudigweg omdat ze alles, bij mij althans, perfect afhandelden.

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?