onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
20-03-2006

Vergelijking van Boomsquikprint, Kral en Profotonet

door Miranda


Ik ben eens wat gaan testen bij profotonet, kral en boomsquikprint en mijn ervaringen zijn hieronder te lezen. De prijzen zijn gewoon 10x15 formaat.

Profotonet

Voor wat betreft Profotonet ben ik zeer tevreden over de foto's, maar ook over de service en de snelle levering. En wat niet geheel onbelangrijk is, is dat de rekening wordt mee gezonden en dat je dan binnen 8 dagen moet betalen, ideaal. Het is wel wat dun papier maar als je dat geen probleem vindt is deze aanbieder met 32 cent (maar hoe meer foto's hoe meer korting) een blijvertje. Ik ga er zeker nog meer bestellen.

Kral

Laat ik zeggen dat het de eerste en de laatste keer is geweest. Ik heb 2 telefoontjes moeten plegen voor ik wist wanneer de foto's klaar lagen en dan mag je ze uiteindelijk nog na 2 dagen zelf ophalen ook. Bij niet zo heel vriendelijk personeel om het maar zo uit te drukken. Op het eerste gezicht waren de foto's zeker niet slecht, maar bij nader inzien zat er op iedere foto een lelijke streep aan de zij of onderkant. De foto's zijn ook een stuk kleiner dan de rest van leveranciers. Vandaar misschien ook 15 cent wat zeker niet duur is, dus wat mag je verwachten. Wel wordt het keurig in een verharde doos en fotomapje geleverd. Zelf vinden ze hun foto's en kwaliteit mooier dan ik dat vind.

Boomsquickprint

Super mooie foto's, wat een kwaliteit! Zeer naar tevredenheid geprobeerd voor de eerste 10 gratis maar dan ook echt gratis dus ook geen verzendkosten. Het is niet goedkoop en wat ik ook zelf jammer vind is dat je eerst moet betalen voordat het geleverd wordt en geen korting als je meerdere foto's wilt bestellen. Maar ben je kieskeurig dan heb je voor 33 cent voor een 10x15 formaat een digitale foto wat in de buurt zit van een gewone analoog foto. Alles was binnen 2 dagen ook netjes geleverd. Ook deze is voor mij een blijvertje. Ook heb heb ik overigens een goede service en snelle antwoorden op vragen gekregen.

Conclusie

Mijn advies als je snel en een goedkoop je foto's wilt is profotonet een aanrader. Heb je wat meer geduld en vind je kwaliteit belangrijk dan is quick boomsprint degene die je niet teleur zal stellen.

Ik hoop dat julllie wat aan mijn advies hebben gehad.

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?