onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
20-08-2010

Foto's afdrukken met mobiele telefoon

met dank aan H. ten Berge - linux en android goeroe


Naar aanleiding van een vraag van een bezoekster (Petra) hebben we gekeken wat de mogelijkheden zijn om met je mobieltje foto's (of andere foto-producten) te laten afdrukken.

Amerika

Al gauw blijkt dan dat ze in de VS een stuk verder zijn op dit gebied. Zo heb je daar de website Lifepics, die een Android applicatie aanbiedt waarmee de foto's gemaakt met je Android toestel afgedrukt kunnen worden door Lifepics.

Nederland

HEMA heeft voor de iPhone een applicatie voor het afdrukken van foto's of wenskaarten, zie de iTunes winkel.
De aanbieder Albumprinter (website kaartjemaken.nl) heeft ook een applicatie voor de iPhone. Met deze applicatie kan de iPhone-bezitter overal ter wereld een persoonlijke kaart bij familie of vrienden laten afleveren.
Een andere Nederlandse club die hier mee bezig is, is Peecho.

Printer

Er zijn HP printers, waarmee je draadloos vanaf je mobieltje kan printen. Er zijn applicaties voor de iPhone, voor Android, voor Symbian gebaseerde of Windows Mobile gebaseerde toestellen.

Heeft u een tip?

Als u meer weet over dit onderwerp, schroom niet om ons hierover te mailen!


Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?