onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
04-02-2010

Binqy.com onderscheidend in fotoalbums

Persbericht van Binqy.com, 4 februari 2010

Binqy.com is de nieuwe Europese aanbieder van fotoboeken, kalenders, canvas en andere fotoproducten.

Met State of the art software voor zowel Macintosh als Windows gaat Binqy.com de markt veroveren. Gebruikers van de Binqy.com software hebben volledige vrijheid in het opmaken van fotoproducten. Dit bleek na intensief research een van de belangrijkste peilers voor het Amsterdamse bedrijf. Men kan bijvoorbeeld heel simpel eigen maskers, achtergronden, vensters, plakboekitems maken.

De gratis Binqy.com software is snel en eenvoudig in gebruik. Een album maken in drie stappen behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Tevens is vanuit de snel te downloaden gratis software een ontzettende grote hoeveelheid achtergronden en andere leuke items beschikbaar.

Binqy.com in 2010 de nummer 2 in fotoboeken!

Michel van den Bergh, Managing Director en co-founder van Binqy.com: "De fotoboeken industrie is aan het begin van haar bestaan. We realiseren ons dat het idee bestaat dat huidige aanbieders voldoende bieden. Wij zijn echter met onze kwaliteitsoftware en uitstekende services onderscheidend en zijn van mening dat een overgrote meerderheid van de gebruikers het leuk vindt om onze producten te maken met enthousiasme en creativiteit. Wij bieden hierin alle vrijheid en vernieuwen met enige regelmaat onze software, wat voor de klant overigens geheel automatisch gaat. Wij willen 2010 benutten om de nummer twee van de Benelux te worden en een significante plaats in te nemen in de rest van Europa. Doordat wij zelf geen printers en fotoapparatuur voor afdrukken bezitten zijn onze overheadkosten laag. Dit voordeel zie je terug in een gemiddeld lagere kostprijs per product. We kunnen onze volledige energie richten op de klantwensen en de uitvoering hiervan. Onze kwaliteitseisen aan drukkers van de boeken ligt zeer hoog. De markt is gespannen en daar maken wij graag en dankbaar gebruik van ten behoeve van onze klanten en eigen groei.

Ons portfolio zal op heel korte termijn worden uitgebreid met een foto-afdrukservice en fotoboeken op fotopapier. Wij verheugen ons zeer op een prettig jaar met veel nieuwe leuke ideeën voor alle denkbare doelgroepen, aldus van den Bergh."

Binqy.com voor bedrijven

Naast de bediening van haar eindklanten, biedt BINQY.com ook de mogelijkheid om de software als een zogenaamd ?white label¹ aan bedrijven aan te bieden. Met deze white labels kunnen allerlei soorten bedrijven zoals fotografen, evenementen bureaus, reisorganisaties, hun eigen fotoproductie service opzetten, zonder ook maar een enkele verwijzing naar Binqy.com. Met lage investeringen is het hele proces van software download tot bezorging geheel eigen gemaakt zonder limitering in functionaliteit.

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?