onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
18-09-2009

CeWe-Fotoboek ontvangt prestigieuze EISA Award

50 Europese vakbladen kiezen CeWe-Fotoboek als beste

Persbericht van CeWe Color, 18 september 2009

Nunspeet, 18 september 2009 - CeWe Color, marktleider in Nederland en Europa van fotoafdrukken van digitale foto's en fotoboeken, heeft de prestigieuze internationale EISA-award 2009 - 2010 voor haar fotoboeken gewonnen. De jury, bestaande uit de hoofdredacteuren van 50 vooraanstaande vaktijdschriften op het gebied van fotografie en beeld, roemen de uitmuntende kwaliteit van de fotoboeken en de gebruikersvriendelijkheid van de gratis software voor de opmaak van de boeken. Met deze prijs krijgt het CeWe fotoboek internationale erkenning.

Juryrapport

Vorig jaar ontving CeWe Color tijdens de Europese Photokina-beurs in Keulen de TIPA Award 2008 in de categorie Best Photo Service. Dit jaar kan daar de EISA Award aan worden toegevoegd..

Het juryrapport van de EISA-award oordeelt: ' het CeWe Photobook biedt mooie fotoboeken van uitstekende kwaliteit. Van pocketformaat boekjes tot grote vierkante fotoboeken levert CeWe een breed scala aan ontwerpen en afwerkingsmogelijkheden met een ruime keuze aan papiersoorten, waaronder echt fotopapier in de meeste landen. De te downloaden software is beschikbaar in zowel PC- als Mac-versies en biedt een gemakkelijke en intuitieve introductie in het zelf vervaardigen van fotoboeken. Er zijn uitgebreide instelmogelijkheden voor het handmatig positioneren van het beeld en het opmaken van de pagina, maar het is ook mogelijk om dit in de assistant-modus door het programma te laten automatiseren'.
CeWe Color ziet de toekenning van de EISA -award als een internationale erkenning voor haar kwaliteit en innovatie.

EISA

EISA (European Imaging and Sound Association), opgericht in 1982, is een associatie van 50 vaktijdschriften uit 19 Europese landen. Zij vormen samen de werelds meest prestigieuze multimedia magazines associatie.

CeWe Color

CeWe Color is Europees marktleider van fotoafdrukken van digitale foto's en fotoboeken. 15 hightech productielocaties verspreid in Europa zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit.

CeWe Color is het bedrijf achter de fotoservicediensten van grote retailers in Nederland. Het bedrijf is de grootste aanbieder in Europa van papieren fotoboeken die digitaal zijn vervaardigd. De Nederlandse vestiging van CeWe Color is gevestigd in Nunspeet. Sinds kort brengt het bedrijf fotoboeken ook onder eigen label op de markt. Het CeWe fotoboek is beschikbaar voor de consumenten- en zakelijke markt en de professionele markt (www.cewe-fotoboek.nl).

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?