onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
21-04-2011

De mooiste foto's in het grote Koninginnedag-fotoboek

Boek op 1 juni aangeboden aan Bond van Oranjeverenigingen

Persbericht van CeWe Color, 20 april 2011


Nunspeet, 20 april 2011 - Fotoboekproducent CeWe Color roept alle Nederlanders op hun leukste Koninginnedag foto's 2011 in te sturen. Een professionele jury selecteert de beste, opvallendste en kleurrijkste foto's. Deze krijgen een plek in het grote Koninginnedag- fotoboek 2011. Het boek wordt op 1 juni aangeboden aan de Bond van Oranjeverenigingen. De leukste inzendingen krijgen een prijs (hoofdprijs een reis naar Curacao).

Foto's insturen

Vanaf 30 april zal de website www.mailjefoto.nl live gaan. Hierop kunnen de foto's van Koninginnedag 2011 tot 6 mei ge-upload worden. Op deze website staan verdere instructies voor deelname en inzendingen. Circa 60 tot 80 foto's worden door een deskundige jury geselecteerd en verdienen een plekje in het grote CeWe Koninginnedag fotoboek.

Mooie prijzen

De drie leukste inzendingen krijgen een prijs. De hoofdprijs is een reis naar Curacao. Iedere deelnemer krijgt een kortingsbon om het CeWe Koninginnedag-fotoboek na te bestellen.

Onthulling en aanbieding fotoboek

Het fotoboek wordt op 1 juni officieel aangeboden aan de Bond van Oranjeverenigingen. Alle deelnemers worden voor deze officiële onthulling uitgenodigd. Deze bijeenkomst vindt plaats in paleis Het Loo in Apeldoorn.

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?