onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
22-03-2013

Nu eindelijk beschikbaar: Het smartphone en tablet hoesje met eigen ontwerp

Persbericht van fotoalbum.nl, 18 maart 2013

fotoalbum.nl en .be blijven innoveren. In Nederland en Belgie is het nu mogelijk smartphones en tablets met een persoonlijk case te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Door op de achterkant van de case uw favoriete foto te plaatsen wordt het gadget uniek!

Productinformatie

De case is gemaakt van een stabiele rubberlaag met aan de achterkant een aluminium plaat. Hierop wordt het foto van bijvoorbeeld uw geliefde of favoriete vakantiebestemming met hoge kwaliteit afgedrukt. Natuurlijk zijn er uitsparingen voor de camera en alle aansluitingen van uw gadget. De case is beschikbaar voor de iphone 4/4s en 5, de iPad en de Samsung Galaxy S3. De voordeligste case is al verkrijgbaar vanaf € 12,95 (excl. verzendkosten).Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?