onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
25-05-2011

Nieuw bij HEMA: vlakliggend fotoalbum

Persbericht van Hema, 19 mei 2011

HEMA lanceert vandaag als eerste in de Benelux een gedrukt vlakliggend fotoalbum. Door een speciale inbindmethode ligt het album opengeslagen volledig vlak waardoor (panorama-) foto's nog beter tot hun recht komen. Met dit innovatieve product komt HEMA tegemoet aan de wensen van veel klanten om hun foto's zo mooi mogelijk te kunnen tonen.
Een fotoalbum doorbladeren, is de vakantie herbeleven, of dat leuke feest of andere bijzondere momenten. Met een vlakliggend fotoalbum blader je nog gemakkelijker door je fotoalbum heen en kun je met je familie en vrienden deze momenten delen.

nieuwe inbindmethode

Door de nieuwe inbindmethode blijven de pagina's mooi vlak liggen. Zo is de foto tot in de binding te zien en blijven de pagina's opgengeslagen volledig vlak liggen. Hierdoor kun je ook panoramafoto's over de gehele breedte van het album plaatsen. Op deze wijze komen in een vlakliggend fotoalbum de foto's op hun mooist uit.

vlakliggend fotoalbum

HEMA begon een aantal maanden geleden aan de ontwikkeling van dit nieuwe product om te kunnen voldoen aan de wensen van hun klanten. Het vlakliggend fotoalbum is beschikbaar in diverse formaten tegen een variƫrende meerprijs per twee pagina's.Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?