onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
12-11-2008

Consumentenbond test Kaartje2go als beste kaartenservice van Nederland

Persbericht van Kaartje2go.nl, 12 november 2008

UTRECHT - De online wenskaartenservice Kaartje2go.nl is als nr 1 getest door de Consumentenbond. In de Consumentenbond Digitaalgids van november 2008 zijn 12 kaartenservices grondig met elkaar vergeleken. Op alle punten scoort Kaartje2go het hoogste testoordeel.

Voor het versturen van een leuk kaartje hoeft u de deur niet meer uit. Er zijn verschillende websites waar u in een paar muisklikken een persoonlijke wenskaart maakt met uw eigen foto. De Consumentenbond besloot enkele aanbieders te vergelijken. De website www.kaartje2go.nl kwam daarbij op alle punten als beste uit de test. 'Kaartje2go biedt de meeste mogelijkheden. Als het gaat om gemak steekt Kaartje2go boven de andere uit. Het bewerken van foto's, het plaatsen van tekst, het uploaden en betalen gaat allemaal eenvoudig.'

De ondernemers achter Kaartje2go, Klaas Korte en Foppe Strikwerda, zien de testresultaten als een groot compliment. "We zijn zeer blij met deze erkenning. We willen in de eerste plaats onze klanten hiervoor bedanken. Wij werken iedere dag aan het gebruiksgemak van de website, op basis van de tips en reacties die we krijgen van onze klanten. Zonder die reacties zouden we nooit dit resultaat hebben bereikt."

Het Utrechtse bedrijf Kaartje2go timmert al enkele jaren aan de weg met vernieuwingen op het gebied van wenskaarten. Na het winnen van de ondernemingsplanwedstrijd "Utrechtse Start" vergaarde Kaartje2go snel landelijke bekendheid met onder meer echte kerstkaarten en geboortekaartjes die online gemaakt kunnen worden met eigen foto en tekst.

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?