onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
18-05-2011

Kaartje2go als beste getest door Kassa: "goed en goedkoop"

Persbericht van kaartje2go.nl, 18 mei 2011

UTRECHT / ZWOLLE - Kaartje2go is goed en goedkoop concludeert de redactie van Kassa magazine. Vara's Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. De website www.kaartje2go.nl behaalt de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. "Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar".

Via internet kan iedereen een èchte kaart versturen, met eigen foto's en teksten. Veel consumenten hebben het gemak van deze nieuwe dienst al ontdekt en de populariteit neemt snel toe. In 2010 zijn naar schatting 25 miljoen wenskaarten online gemaakt en per post verstuurd.

Kassa vergeleek zes online kaartenservices: Kaartje2go, Hallmark, Kaartje Posten, Greetz, Kaartje Maken en TNT Post. In de uitgebreide Kassa test maakten de onderzoekers bij elke dienst een kaart met een zelfgenomen foto. De webwinkel van Kaartje2go (http://www.kaartje2go.nl) komt als beste uit de test en is 'Kassa's Keuze'.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van Kaartje2go wordt als uitstekend beoordeeld, beter dan de andere aanbieders. Uit de test blijkt dat de website van Kaartje2go "overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, met veel mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten".

Voordelig èn eerste kaart gratis

Kaartje2go heeft lage prijzen en biedt in vergelijking met de andere aanbieders de meeste betaalmogelijkheden. Kassa is tevens positief over de eerste kaart, die bij Kaartje2go gratis verstuurd kan worden.

Zeer goede kwaliteit

Na het afdrukken en verzenden valt de kaart van Kaartje2go in zeer goede kwaliteit op de deurmat. De kwaliteit van het eindresultaat is daarom beoordeeld als zeer goed, de hoogste score.

Meer dan 350.000 klanten

Het in Utrecht en Zwolle gevestigde Kaartje2go werd in 2008 al als beste getest door de Consumentenbond. Meer dan 350.000 Nederlanders maken inmiddels gebruik van de online kaartenservice. Kaartje2go verstuurt 10.000 kaarten per dag.Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?