onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
21-09-2012

Met video fotoboek komt het fotoalbum tot leven

Persbericht van MyPhotoFun, 12 september 2012

Dankzij slimme camera's, smartphones en tablets komen er dagelijks miljoenen digitale foto's bij. Maar ook de hoeveelheid video groeit enorm snel. MyPhotoFun ontwikkelde daarom in eigen huis een nieuwe manier om bewegend beeldmateriaal toe te kunnen voegen aan een fotoboek. Op MyPhoto Fun kan iedereen nu direct aan de slag met bijvoorbeeld zijn vakantiefoto's én video's. Met het 4,3 inch aanraakscherm (ter vergelijking: een iPhone heeft een beeldscherm van 3,5 inch) brengt het Videoboek die vakantieherinneringen tot leven en wordt het delen van de mooiste momenten een nieuwe ervaring van zien, horen en beleven.

Zien, horen en beleven

Dit jaar worden er alleen al in de Benelux naar verwachting meer dan 4 miljoen persoonlijke fotoalbums besteld. Het Nederlandse MyPhotoFun behoort al sinds 2004 tot de belangrijkste producenten. Henk Wijmans, mede-oprichter en directeur van MyPhotoFun, is trots op de lancering van het Video fotoboek: "Mensen delen hun belevenissen graag met elkaar – kijk maar naar Hyves, FaceBook en YouTube. En er komen natuurlijk voortdurende nieuwe digitale media en mogelijkheden bij – al zijn die vaak vooral geschikt voor vluchtig uitwisselingen. Maar daarnaast blijft toch ook duidelijk de behoefte bestaan om belangrijke gebeurtenissen daadwerkelijk vast te leggen in een fotoalbum. Omdat video een steeds grotere rol gaat spelen, zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om fotoalbums te completeren met video en geluid."

Altijd en overal genieten

De drukbezochte 50+ Beurs in de Jaarbeurs van Utrecht vormde het perfecte podium voor de lancering van het Video fotoboek, legt Wijmans uit: "De mensen die deze beurs bezoeken staan midden in het leven, met prachtige herinneringen en mooie toekomstplannen die allemaal een plek verdienen in een album." "Wij hebben daarom nu een beeldscherm volledig geïntegreerd in het fotoalbum. Met ons Videoboek bieden we iedereen – ook mensen die niets van computers, iPads of internet weten – de mogelijkheid om overal en op elk gewenst moment te genieten van de mooiste foto's en video's." Het Videoboek betekent een doorbraak in de fotoboekenmarkt die ook professionele fotografen nieuwe mogelijkheden biedt: "Denk daarbij bijvoorbeeld aan huwelijksreportages, waarbij video steeds belangrijker wordt."

Videoboek van MyPhotoFun

Het Videoboek heeft een 4,3 inch touch screen dat zich eenvoudig door aanraking laat bedienen. Het is mogelijk om na ontvangst van het Videoboek nog meer video's te laden of video's te vervangen. Elk Videoboek arriveert met een volledig opgeladen batterij en is direct klaar voor zo'n 2 uur kijkplezier. Met de bijgeleverde adaptor kan het Videoboek vervolgens snel weer worden opgeladen.Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?