onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
29-03-2012

Oypo #61 snelst groeiend technologiebedrijf Fast500 EMEA

Persbericht van Oypo, 28 maart 2012


Oypo, de online dienst die professionele fotografen helpt bij de verkoop van foto's, ontving vandaag uit handen van Deloitte de Technology Fast500 Award. Op de lijst van de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden Oosten en Afrika staat Oypo op de 61e positie. Oypo realiseerde in de afgelopen vijf jaar een groei van maar liefst 2238 procent.

Eigenaren Koen Lindner en Nic Limper starten de dienstverlening Oypo bijna zes jaar geleden. Door hun eigen ideeën over fotoverkoop en de feedback van fotografen als uitgangspunt te nemen is Oypo gegroeid tot marktleider op het gebied van online fotoverkoop in de Benelux. Inmiddels helpt Oypo ruim 13.000 fotografen bij de nabestellingen, financiële afhandeling en service van hun orders.

Alles staat bij Oypo in het teken van service, kwaliteit en gebruiksgemak. Het bedrijf heeft zichzelf ten doel gesteld elke fotograaf wiens inkomen afhankelijk is van de verkoop van foto's de tools voor een online succes te bieden. Drie van de zes medewerkers houden zich continu bezig de fotograaf zo goed mogelijk te bedienen. Door de inzet en het flexibele karakter wist Oypo in de afgelopen vijf jaar 2238% omzetgroei te behalen.

De Technology Fast500 is een initiatief van Deloitte en haar sponsorpartners. Hierin bekronen zij de snelst groeiende technologiebedrijven van Europa, het Midden Oosten en Afrika voor succes. De competitie kent strenge eisen. Zo moet het bedrijf langer dan vijf jaar bestaan, zelf een eigen technologie ontwikkelen en haar hoofdkantoor moet binnen EMEA gevestigd zijn. Oypo behaalde de 61e plaats in deze prestigieuze ranglijst.


Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?