onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
26-08-2010

Pixum sponsort expositie Johan van der Keuken in Foam

Persbericht van Pixum, 26 augustus 2010

Pixum sponsort de tentoonstelling 'Beeldverhalen' van de internationale fotograaf en filmmaker Johan van der Keuken in Foam_Fotografiemuseum Amsterdam. Als toonaangevende online fotoservice in Europa ondersteunt Pixum culturele projecten, die van foto's een echte belevenis maken.

Johan van der Keuken documenteert met zijn foto's alledaagse situaties. Door zijn manier van compositie, reeksen foto's die met elkaar zijn verbonden, presenteert hij dagelijkse taferelen als bijzondere verhalen. Hierdoor staat de tentoonstelling dichtbij de klanten van Pixum die alledaagse gelegenheden op de gevoelige plaat vastleggen en deze laten afdrukken. Een centraal thema voor Pixum is het laten herbeleven van deze speciale momenten.

De internationaal bekroonde en in 2001 overleden kunstenaar Johan van der Keuken was zijn leven lang pionier op gebied van fotografie en film. De tentoonstelling opent 24 september 2010 in Foam_Fotografiemuseum Amsterdam - een inspirerend fotografiemuseum met internationale allure. Pixum wil met de ondersteuning van deze tentoonstelling geïnteresseerde klanten in heel Europa bereiken.

Rondom de sponsoring zal Pixum in samenwerking met Foam verscheidene acties lanceren. Zo zullen klanten van Pixum zich kunnen opgeven voor gratis entree tickets en exclusief een foto van Johan van der Keuken kunnen bestellen (gelimiteerde oplage).

Over Pixum:

Pixum (www.pixum.nl) is de toonaangevende, onafhankelijke aanbieder van online-fotoservices in Europa. Naast de mogelijkheid gratis online-fotoalbums aan te leggen en foto's te delen, biedt Pixum ook goedkope en professionele belichting van digitale foto's op fotopapier, professioneel gedrukte en gebonden fotoboeken en fotocadeaus (bijvoorbeeld bekers, puzzels, T-shirts, kaarten, kalenders, canvassen en meer). Pixum drukt en belicht uitsluitend op hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste en milieuvriendelijkste technologie├źn.

Over Foam_Fotografiemuseum Amsterdam:

Foam is de plek in Amsterdam voor fotografie in al haar gedaanten: van documentair tot mode, van eigentijds tot historisch. Naast grote tentoonstellingen waarin het werk van (wereld)beroemde fotografen gepresenteerd wordt, toont Foam ook jong talent in kleinere, snel wisselende exposities.Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?