onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
11-11-2011

Museum canvas op extra dik frame

Persbericht van Profotonet, 8 november 2011

Capelle aan de IJssel, 8 november 2011

Vanaf november 2011 voegt Profotonet een nieuwe lijn toe aan haar assortiment: canvas op 40mm dik frame. Bij dit zogenoemde Museum Canvas, dat twee keer zo dik is als het reeds bestaande canvasproduct van deze leverancier, komt de foto verder van de muur te hangen en wordt een uitzonderlijk ruimtelijk effect gecreƫerd. Een bijzondere manier om een interieur te verfraaien.

Sinds de opkomst van canvassen een aantal jaar geleden loopt Profotonet voorop in de duurzame productie van deze wandversiering. Ieder doek wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd en Profotonet gebruikt hiervoor kwalitatief hoogwaardige materialen. Een natuurgetrouwe weergave van het beeld wordt bereikt door de nauwkeurige afstemming van de professionele printer, de inkt en het echte linnen. De houten spielatten (zowel de smallere Classic als de nieuwe Museum variant) worden met de grootste zorg in Denemarken geproduceerd en hiervoor wordt 100% FSC goedgekeurd Noors grenenhout gebruikt.

Hoewel het frame niet zichtbaar is wanneer het doek eenmaal aan de muur hangt, is de kwaliteit ervan van het grootste belang voor de stabiliteit en de uitstraling van het schilderij. Deze stabiliteit is noodzakelijk, zeker wanneer het canvassen van de maximale grootte van 80x120cm betreft.

Bestellen van canvassen gaat via de online bestelsoftware van Profotonet prints.profotonet.nl. Een voorvertoning van het te bestellen product toont precies hoe het beeld er uit komt te zien en welk deel van de foto over de zijkant van het doek doorloopt. De canvassen worden goed beschermd verpakt en binnen twee werkdagen verzonden.

Uitbreiding van het canvasassortiment met Museum productlijn geeft de klant nu de mogelijkheid te kiezen voor een meer opvallend canvas in hun interieur. Het doek zal met zijn sprekende uiterlijk zeker alle aandacht krijgen dat het verdient.Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?