onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
13-05-2011

Nederlands fotoproduct wint internationale design prijs

Persbericht van Xpozer.com, 12 mei 2011

Xpozer®, een innovatief product om makkelijk foto's op te spannen op een stijlvolle, professionele manier, heeft een Red Dot Award 2011 gewonnen. De jury heeft van de 4.433 aangemelde producten de Nederlandse Xpozer® bekroond als een van de Red Dot Award winnaars van 2011. Xpozer® kan gezien worden als de moderne, stijlvolle opvolger van de foto op canvasdoek. Xpozer® heeft de erkenning gekregen voor design en gebruiksgemak om foto's mooi te presenteren. In november 2010 heeft de Xpozer® ook al de GIO design erkenning ontvangen, de design erkenning van Nederlandse bodem.

's werelds beste productontwerpen

Sinds 1955 wordt in Duitsland jaarlijks de Red Dot Design awards uitgereikt voor 's wereld beste productontwerpen. Deze award is wereldwijd erkend als hoogste onderscheiding op het gebied van design producten. Bedrijven zoals Apple, Audi, Bosch en Mercedes hebben deze erkenning reeds ontvangen voor hun producten. Zo heeft de wereld populaire Apple iPad de Red Dot erkenning 2010 gekregen voor de hoge mate van kwaliteit en vormgeving.

Uitreiking

Op 4 juli mogen de jonge ondernemers van de Xpozer® hun Red Dot erkenning in ontvangst gaan nemen in het bijzijn meer dan 1.000 genodigden. De uitreiking zal plaatsvinden in Essen's Opera House, Aalto Theather (Essen, Duitsland). De Xpozer® wordt 4 weken lang tentoongesteld in het Red Dot museum.

Nieuwe formaten

Na de succesvolle lancering van Xpozer® op het formaat 60x90cm zijn er nu ook andere formaten beschikbaar, zoals een kleinere en grote versie, twee vierkanten en een panorama.


Meer informatie over Xpozer en Red Dot: www.xpozer.com, www.red-dot.de/presse

Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?