onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
03-09-2008

Onlinefotoservices.nl trekt Trendbox onderzoek 'aanbieders van digitale afdrukken' in twijfel

door de webmasters van onlinefotoservices.nl


Trendbox stuurde gisteren een persbericht de wereld in:

Trendbox onderzoekt aanbieders van digitale afdrukken

Kostbare fotomomenten hoeven niet kostbaar te zijn

02/09/2008

Trendbox onderzoekt aanbieders van digitale afdrukken

Wie zelf niet wil of kan afdrukken, heeft de keuze uit een groot aantal online aanbieders dat foto's afdrukt en deze veelal thuis bezorgt. Trendbox heeft een mysteryshopper-onderzoek gedaan onder 28 online aanbieders voor het afdrukken van foto's. De aanbieders zijn onder andere vergeleken op kwaliteit, levertijd en kosten. De onderzoeksresultaten zijn gebaseerd op meer dan in totaal 5000 observaties van zowel een vakjury als een consumentenpanel. Het onderzoek heeft enkele opvallende resultaten opgeleverd.

Wij hebben bewijzen (emails) dat dit onderzoek geen onafhankelijk onderzoek is maar dat de winnaar (Webprint) indirect de opdrachtgever is van dit onderzoek via het bureau Lubbers en de Jong. Zie de pagina http://www.l-dj.nl/portfolio.htm voor de connectie tussen Lubbers en de Jong en Webprint. Opvallend is dat de belangrijkste concurrenten het slechtst scoren, dit was 3 jaar geleden ook al het geval.

We hebben nog geen contact kunnen krijgen met Trendbox, Webprint en het reclamebureau. Daarna zullen we als webmasters van de grootste onafhankelijke fotovergelijkingssite van Nederland, http://www.onlinefotoservices.nl/, die dit jaar al zes jaar bestaat, een persbericht uitgeven waarin staat wat de waarde is van deze test. Het is teleurstellend dat een gerenommeerd onderzoeksbureau zo omgaat met de waarheid. De journalist van het AD zegt expliciet gevraagd te hebben of dit wel een onafhankelijk onderzoek is en of dit niet betaald is door Webprint. Trendbox heeft toegegeven dat Lubbers-De Jong de opdrachtgever is van het onderzoek.


Meer informatie volgt...Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?