onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
06-06-2008

Met TNTPost naar de World Press Photo tentoonstellingOp uitnodiging van TNTPost ben ik op 22 mei j.l. naar de World Press Photo tentoonstelling geweest. Dit was een besloten avond, volgens de uitnodiging, voor goede klanten van TNTPost. TNTPost is sponsor van de World Press Photo tentoonstelling.

De tentoonstelling was tot eind mei in de Oude kerk te Amsterdam, daarna gaat de tentoonstelling de hele wereld over. Het zijn indrukwekkende foto's met zeer uiteenlopende onderwerpen. Wel heel veel foto's met ellende. Dat maakt je weer bewust in wat voor een wereld je leeft en dankbaar voor de vrijheid hier in Nederland.

De Oude kerk te Amsterdam was sowieso al de moeite van het bezoeken waard. Een prachtige plek voor een tentoonstelling!
De winnende foto van World Press Photo 2008 hing er uiteraard ook: een Amerikaanse soldaat neergezakt in een bunker in de Korengal vallei in Afghanistan. De foto straalt iets uit van 'waar ben ik hier beland?' (gemaakt door Tim Hetherington).

Persoonlijk vond ik de natuurfoto's van Paul Nicklen prachtig (zie de website van worldpressphoto.org).
TNTPost had zelf ook een fotowedstrijd georganiseerd en de prijswinnaars werden op deze avond bekendgemaakt. Hiernaast staat de foto van de winnaar van de wedstrijd. De foto vertoont een bewoonster van een verzorgingshuis. De vrouw is dementerend. De jury noemde de foto 'mooi en waardig'.
De andere winnaars staan op de website van de TNT fotowedstrijd.
Alle bezoekers van de avond kregen een presentje: 10 grote ansichten van een vantevoren opgestuurde foto met op de achterkant een kortingscode voor het bestellen van foto producten bij TNTPost. Leuk om aan familie en bekenden te sturen.

Er was ook een soort tussen-kunst-en-kitsch tafel, waar twee experts door de bezoekers meegebrachte foto's beoordeelden. Daar kun je altijd veel van leren. Rond de tafel was het dan ook heel druk.
Kortom, het was een zeer geslaagde avond en dat kwam niet alleen door de lekkere hapjes en drankjes!


met dank aan TNTPost voor de beschikbaar gestelde foto's.


Nog meer artikelen...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?