onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

albumdigital

Website albumdigital

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over albumdigital! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.8.6
  service:n.v.t.8.7
  software:n.v.t.8.7

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Hofmann
Levertijd 8 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: kunststof met foam laag van binnen
 • Hoe ingebonden: ingebonden
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bestelsoftware
 • Windows
 • Foto op volledige pagina
 • Bijzonderheden
 • Spaanse aanbieder (Barcelona), maar levert in vele europese landen.
 • Ook fotoalbums met echt fotopapier.

 • Verzendkosten
  € 0

  Betalingsmogelijkheden
  Creditcard
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  21 x 29 cm 18 pagina's op fotopapier voor {EURO] 42,50.
  21 x 29 cm 18 pagina's op gewoon papier voor € 29,50.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.8.6
    service:n.v.t.8.7
    software:n.v.t.8.7
  02-09-2010
  Gijs
  Software biedt veel mogelijkheden en werkt makkelijk. Uploaden verloopt zonder problemen. Boek werd na 8 dagen thuisbezorgd met UPS. Vanuit Barcelona te volgen met track en trace. Kwaliteit album is uitstekend. Dikke pagina's met kwaliteits ptinten van de foto's. Album kan echt hele maal open en is bij iedere pagina plat.Kortom een uitstekende keuze. Prijs is conform NL aanbieders.
  05-02-2010
  Stefan
  Ik heb vorige week mijn album van Hoffman ontvangen. Ik heb een boek gemaakt van 29x29 op fotopapier van 58 kantjes.

  Software: De software werkt redelijk vlot, je kan redelijk snel tussen de pagina's bewegen. Indien je geen standaard sjabloon wil, kan je er een zelf maken. Nadeel hieraan is dat je je sjabloon per 2 pagina's moet opslaan. Het invoegen van een eigen sjabloon gaat dan ook per 2 pagina's.
  De 'masks' vind ik geweldig. Dan kan je de foto's allerlei verschillende randjes geven. Dit werkt super en ziet er ook prima uit.
  De software geeft ook aan wanneer deze denkt dat je foto van een te lage kwaliteit is. Voor een achtergrondfoto van 58x29 is dat al snel.
  Verder werkt de software prima!!

  Service: van bestellen tot levering duurde in mijn geval 9 dagen.

  Kwaliteit fotoalbum: uiteindelijk toch het belangrijkste punt. Dit is het resultaat van de vele uren werk. Helaas vind ik dit tegenvallen. Foto's zien er an sich prima uit, maar zijn veels te donker. Dat zie je met name in foto's met schaduwpartijen. Heb heel veel foto's waarin ik daardoor heel veel detail mis. Als ik bij preview kijk in het programma van Hoffman dan zie ik dat de foto's enkele tinten lichter zijn waardoor je meer details en kleurnuances ziet/dit geldt ook voor de standaard windows viewer. Deze details en kleurnuances mis ik in het boek.
  Ik heb de foto's niet nabewerkt en dit geldt ook indien ik mijn scherm op de laagste helderheid zet. (Camera: Panasonic TZ3)
  Het boek zelf is zeer goed. Mooie binding, dikke stevige pagina's, doorlopende pagina's. Maar het belangrijkste, de kwaliteit van de foto's, vind ik (zeker voor de prijs) tegenvallen.

  Mijn vorige fotoboek (TNT met de oude aanbieder) vond ik dan ook beter. Misschien waren de foto's korreliger, maar kwamen qua details en kleurnuances wel (veel) beter over.

  Ik zit er nog aan te denken om de klantenservice aan te schrijven, maar denk dat zij weinig kunnen doen aan dit 'probleem'.
  28-09-2009
  Mirjam
  Ik heb erg lang gezocht naar een aanbieder die echt scherpe afdrukken maakt. Heb een album van fotodigital (of Hofmann) geprobeerd (digital, 21x29 cm). Het boek is op zich mooi, vooral de dikke pagina's en het feit dat hij 180graden open kan. Maar ik vond de foto's toch niet erg scherp. Vooral grotere vlakken, zoals lucht, zijn korrelig.
  De software is wel echt perfect, lekker snel en je kunt er veel mee.
  28-09-2009
  Chris
  Lang op gewacht maar eindelijk zijn er vierkante boeken.
  Afm.29x29 cm
  08-07-2009
  Henk
  Net een album binnen van Albumdigital / Hofmann (is hetzelfde) op echt fotopapier. Echt geweldig! Het fotopapier is wel mat, maar het ziet er super uit. Je kunt de bladzijden ook 180 graden openslaan, zodat je eigenlijk een A3 ter beschikking hebt (foto's kunnen dus pagina's overlappen). De pagina's zijn ook dikker. Software werkt ook super. Je kunt heel makkelijk kaders, figuurtjes, teksten etc. invoegen. Foto's bewerken gaat ook simpel. Aanrader!
  20-01-2009
  Chris
  Ik heb inmiddels al 10 fotoboeken van Hofmann in de kast staan.
  Mooie kwaliteit,dikke bladzijden.Dit kennen ze in Nederland nog niet.
  Software werkt erg gemakkelijk.
  Vorig jaar vroeg ik hun of ze eens zouden willen overwegen om vierkante fotoboeken in hun assortiment op te nemen.
  Dit omdat er voor digiscrappen vaak gebruik gemaakt wordt van vierkante albums.
  Afgelopen week kreeg ik bericht dat ze waarschijnlijk over 2 a 3 maanden verkrijgbaar zijn.
  1 album was verkeerd gedrukt,waarna ik na een email en het versturen van wat foto's van de bladzijden,een nieuw album kreeg.
  Met de service en de communicatie is het daar dik in orde.
  Een aanrader!
  08-01-2009
  Jochem
  Ik heb diverse andere aanbieders geprobeerd, maar ben duidelijk het meeste tevreden over albumdigital.
  De software is overzichtelijk en het feit dat je een foto op 2 pagina's kan afdrukken biedt veel mogelijkheden. De kwaliteit van het binden is zeer goed. En de fotokwaliteit is veel beter dan andere aanbieders, het enige dat ik jammer vind is dat het mat fotopapier is, mogelijk heeft dit te maken met het feit dat glanzend makkelijker krast. Van bestelling naar levering duurt wel zeker 10 dagen.
  30-10-2008
  Kim
  Afgelopen week ben ik met de software van hofmann.es / album digital.com aan de slag gegaan. En omdat ik hier enthousiast over ben een kort verslag zodat anderen hiervan kunnen profiteren.
  Ik heb veel ervaring met de programma's van albumprinter, phototools en myphotofun. Maar het programma van Hofmann overtreft deze programma's echt allemaal! Eenvoudig in het gebruik, maar echt met veel mogelijkheden. Je kunt alles wel aanpassen, draaien, spiegelen, kaders, figuren, achtergronden, filters etc. Bij de andere programma's gebruikte ik nog wel eens photoshop om een bewerking te doen maar tot nu toe heb ik dat nog niet nodig gehad, dus dat zegt wel wat.
  Komende tijd ga ik ermee verder aan de slag en zodra ik weet wat de kwaliteit is (mijn eisen zijn HOOG) dan laat ik een berichtje opnieuw voor jullie achter.
  01-09-2008
  Birgit
  Ik heb al verschillende afdrukkers van digitale albums geprobeerd o.a. My CeWe Photo Book , Myphotobook.be en Album Digital steekt er met kop en schouders bovenuit.
  Het album is zeer mooi verzorgd, dikke kaft met foto, dikke pagina's en foto's in de kwaliteit van de vroegere foto's die je liet afdrukken met een gewone reflexcamera. De pagina's plooien zodanig dat je foto's over een dubbel blad volledig kan zien, er valt niets weg van de foto.
  Zeer gemakkelijke software om met te werken. Zeer snelle service, op 7 dagen geprint en geleverd.

  Een echte aanrader!!!
  18-03-2008
  Floriaan
  Ik heb de beste afdrukkers van digitale albums uitgeprobeerd en vergeleken. O.a. fotobuch, pixbook, blurb, en photoproducts4u en hema.
  Er is echter een aanbieder die in mijn opinie superieure kwaliteit levert met enkele unieke voordelen. Albumdigital.com is gevestigd in Barcelona en versturen naar heel Europa. De software is van Hofmann, en zeer gebruiksvriendelijk. Maar waar het allemaal om draait is natuurlijk de kwaliteit van de uiteindelijke fotobladzijden en de binding. Deze zijn beter dan alle aanbieders die ik tot dusver geprobeerd heb.
  Unieke voordelen:
  Je hebt de keuze uit offset drukkwaliteit (wat eigenlijk alle printers in nederland en duitsland gebruiken) met kwaliteit tot 300dpi, maar daarnaast kun je ook kiezen voor fuji archival paper als afdrukmedium. Dit is bij mijn weten niet mogelijk bij de anderen.
  Verder is de binding uniek. De bladzijden worden bevestigd op dun karton waarbij de dubbele pagina's volledig plat in elkaar overlopen bij openen van het boek. (denk aan voorleesboekjes voor peuters). Dit geeft extra mogelijkheden voor creativiteit waarbij je geen last hebt van de bindrug. Het is tevens een duurzame bindtechniek, zoals gebruikt wordt bij professionele (huwelijks)albums van meerdere honderden euros, zoals bijv. bij http://www.ffs.nl een professionele printer voor de vakfotograaf.
  De optie met fotopapier is beperkt tot 30 bladzijden, en levert een boek van 2 cm dikte met +/- 100 foto's. De cover is zelf te kiezen, desgewenst als volledige foto, en is gevoerd zodat de cover zacht aanvoelt (denk weer aan kinderboeken). Prijs voor het fotopapiermodel is €57.50 inclusief verzenden. De boekdrukkwaliteit, die ook erg mooi is, maar op dunnere pagina's, is een stuk goedkoper, en kan veel meer bladzijden bevatten.
  Er is bij mij 1 keer een foutje opgetreden bij het snijden van de pagina's. Ik heb toen kostenloos direct een geheel nieuw album ontvangen. (uitstekende klantenservice, overigens engelstalig). Stevige verzending in kartonnen verpakking.
  Een enorme aanrader. Ik druk nu al onze albums daar af.
  18-03-2008
  Stefan
  Bij www.albumdigital.com heb ik een perfect album laten maken. zeer dik glanzen gelamineerd papier, 50-70 bladzijden mogelijk in a4 staand formaat. Totale vrijheid in layout. Overzichtelijke software en zeer degelijke binding waarbij door de vorm daarvan alle bladen zeer vlak liggen.
  18-03-2008
  Christine
  Albumdigital biedt een product dat zich nauwelijks laat vergelijken met de bekende producten. Het is nl een dik boek (dikke bladzijden) en het grote voordeel is dat de bladzijden 180 graden openliggen. Dus geen verlies van foto in de rug van het boek. Daardoor kunnen ook heel makkelijk foto’s over twee pagina’s doorlopen. Ook de drukkwaliteit vind ik erg goed.
  Naar mijn idee is dit product echt de moeite van het noemen waard!
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?