onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

albumservice

Website albumservice

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over albumservice! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.
  software:n.v.t.n.v.t.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale ?
Levertijd 5 werkdagen
Online samenstellen
(via website)
Ja
Album
 • Soort kaft: Optioneel zilveren kartonnen kaft
 • Hoe ingebonden: ringband
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bijzonderheden
 • Albumservice.nl lijkt sinds 1 januari 2010 niet meer als zelfstandige aanbieder te bestaan, heeft iemand meer informatie?
 • Ge-uploade foto's zijn ook los af te drukken.
 • Een album heeft 24 of 44 pagina's en is er in de formaten small, large, extra large, square en pro.
 • Het maken van een album gebruikt Macromedia Flash.
 • Bij elke foto kan een tekst worden geplaatst.
 • Op de laatste pagina (achterkant) kun je geen foto plaatsen, dat wordt de achtergrondkleur die je geselecteerd hebt.
 • Het is ook mogelijk om een kalender te maken, je vult dan zelf de maand in.

 • Verzendkosten
  € 2.50

  Betalingsmogelijkheden
  Rabo direct betalen, eenmalige machtiging online, Wallie, Mastercard, Visa-card en Way2pay.
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  21x28 Album Large, 44 pagina's, € 35,95
  21x28 Album Large, 24 pagina's, € 19,95


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
    service:n.v.t.n.v.t.
    software:n.v.t.n.v.t.
  01-01-2010
  webmaster
  Albumservice.nl lijkt sinds 1 januari 2010 niet meer als zelfstandige aanbieder te bestaan, heeft iemand meer informatie?
  29-05-2009
  Piet
  Inmiddels is het bijna 2 week geleden dat we wat besteld hebben hier, de 'binnen 5 werkdagen'-norm is wel redelijk overschreden. Ook de 'binnen 24 uur antwoord' op een email wordt niet gehaald.

  Dat gekoppeld aan de brakke website met veel te weinig flexibiliteit zorgt er waarschijnlijk voor dat we hier nooit weer iets zullen bestellen. Of het album moet wel heel mooi zijn. Als het ooit bezorgd gaat worden.
  24-09-2007
  Theo
  Via een "pluim" (een van de vele varianten van tegoedbonnen, maar doe mij maar gewoon een bankbiljet van 50 euro) kwam ik in contact met Albumservice.nl. Vandaag viel het fotoboek op de mat.
  De afwerking - op glanzend dik papier is prima. Maar daar houdt het dan ook wel bij op. Voor een A4 formaat fotoboek moet je je digitale foto's (meestal toch wel 3 megapixels) eerst op de site uploaden. Dat kan bij zo'n 300 foto's een lange tijd duren. Een paar uur. Daarna kun je ze op de bladzijden van het foto-album verspreiden. Helaas kun je niet zelf kiezen hoe groot en waar je die foto's wilt. Je moet kiezen uit een beperkt aantal indelingen. Allemaal nogal saai en recht-toe-recht-aan. Zoals 2x3 of 2x4 foto's netjes onder elkaar en naast elkaar. De foto's zijn relatief klein (bij 2x3 foto's) en hebben daar geen 3 megapixels voor nodig. Minder dan 1 megapixel was al genoeg geweest. Nodeloos lang uploaden dus terwijl de meeste bitjes toch in de prullenbak verdwijnen. En waarom trouwens uploaden? Een klein progamma downloaden waarmee je op je pc het hele album klaar maakt, werkt aanzienlijk simpeler en de upload zal ook veel sneller zijn dan bij de losse foto's.
  De begeleidende teksten moeten in vakjes eronder komen, en ook daar is nauwelijks plek voor een uitgebreide tekst. Lettertype en fontgrootte zijn ook niet in te stellen. Tenslotte ben ik met de uitvoering als ringband album ook niet echt gecharmeerd.

  Al met al: een degelijk, saai product. Je moet wat met zo'n "pluim", maar ik kies liever voor een wat flexibeler programma waarin ik bepaal hoe groot de foto's worden.
  22-08-2006
  Rob
  Inmiddels al voor de 4e maal bij Albumservice.nl mijn vakantie foto's in een album laten afdrukken. Nu al na 2 dagen mijn album keurig verpakt in huis. Ook nu waren familie en vrienden weer onder de indruk van de kwaliteit van het album. Het upload programma kan soms wat lastig reageren bij het uploaden van de foto's maar ik denk dat dit aan de kwaliteit van je verbinding ligt. Dit maal mijn hele fotomap in 1x geupload. Je moet even wennen maar het samenstellen van je album is duidelijk en ook het plaatsen van onderschriften gaat (in zwarte of witte letter) prima. Een klein nadeel is dat je geuploade fotomap wat klein wordt weergegeven en het goed kijken is welke foto je pakt.
  Voor mij is albumservice.nl een aanrader, heel goede kwaliteit en een zeer vlotte bezorging.
  21-08-2006
  Paulien
  Ik vind Albumservice een onduidelijk programma. Werkt lastig, heel anders dan bijvoorbeeld myphotofun. Het uploaden van de foto's lukt me niet. De foto's zouden te zwaar zijn volgens de melding. Na herhaalde pogingen ben ik gestopt met albumservice. Kan dus verder niks zeggen over kwaliteit, etcetera
  30-07-2005
  Aschwin
  Zie de recensie voor een uitgebreide beschrijving van een ervaring met het bestellen en afdrukken.

  Er is geen gebruik gemaakt van de speciale Windows software maar van de mogelijkheid om online het album samen te stellen. Er is getest onder het besturingssysteem Linux (SUSE) met zowel de Opera als FireFox browser.

  Resultaat:
  Op donderdag werd het album door TPG Post bezorgd in een stevige kartonnen envelop.
  Zoals al bij album bekijken te zien was bevat het album een metalen ringband.
  Op de achterpagina van het album staat het logo van albumservice.com met het bestelnummer.
  De pagina's zijn van stevig glimmend karton.
  Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de afdrukken.

  Ik heb het album aan vele personen laten zien en zonder uitzondering waren ze erg enthousiast over het feit dat het mogelijk is om je digitale foto's direct in een album af te drukken (zodat het niet meer nodig is om foto's in te plakken). Ze waren ook allemaal onder de indruk van de kwaliteit van de afgedrukte foto's.
  Het afdrukken van een album kan ik dan ook zeker aanraden.
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?