onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

artkoppiez

Website artkoppiez

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over artkoppiez! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.


Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 10 dagen
Grootste maat 150 x 200 cm
Bijzonderheden
 • Diverse bewerkingen zijn mogelijk: zwart/wit; sepia; datum of rode ogen verwijderen; popart; ipod stijl; foto in foto; kleuraccent; posterlook; collage; 2,3 of 4 luik; retoucheren van beschadigde foto's. De eerste drie bewerkingen zijn gratis, de overige tegen meerprijs.
 • De levertijd is van 6 tot 10 dagen. Een spoedbestelling is mogelijk voor levering binnen 5 dagen.

 • Verzendkosten
  € 8,50

  Betalingsmogelijkheden
  Bankoverschrijving
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  70 x 70 cm € 57,50
  30 x 30 cm € 25,00


  Gebruikerservaringen:
  02-06-2008
  Dick
  Een paar weken geleden heb ik een foto naar Artkoppiez gestuurd om op canvas te laten zetten. Ik kreeg vrij vlot daarna een mailtje met het voorstel om een iets ander formaat te gebruiken omdat anders een deel van het onderwerp (een bruidspaar) bij het vouwen om het raamwerk buiten beeld zou raken. Het voorbeeld dat me gestuurd werd gaf precies aan welk deel van de foto op het front zou komen: een prima service!
  Een goede week later kwam de foto binnen: te geel en te donker. Een telefoontje volstond om met nieuwe voorstellen te komen, enige probleem was dat het houten raamwerk weer terug moest naar Artkoppiez. Dat kon in mijn geval met de fiets, omdat Artkoppiez in Zwolle zit en ik daar zelf ook woon.
  De foto was al op canvas gezet en zou de volgende dag geleverd kunnen worden, niet door TNT maar Mirjam (mijn contactpersoon bij Artkoppiez) kwam hem zelf brengen. Het resultaat was uitstekend, ze had zelfs nog wat aan de foto bijgewerkt om het nog helderder te krijgen. Extra kosten: nihil!
  14-06-2007
  Angela
  Ik heb zelf eerder twee doeken bij andere vergelijkbare bedrijven laten maken, echter de kwaliteit was onder de maat (strepen, slecht verpakt en geen service na klachten). Daarna ben ik bij Artkoppiez terechtgekomen. De kwaliteit was echt super, geen enkele streep, goed gespannen en binnen 2 weken geleverd. Ik kan het echt iedereen aanraden.
  22-05-2007
  Rob
  Vlotte, vriendelijke en persoonlijke service, prima kwaliteit, mooie afwerking.
  21-05-2007
  Annemarie
  Ik wilde even doorgeven dat ik zeer tevreden ben met het product van Artkoppiez.
  Vriendelijke service, met e-mail binnen 24 uur een reactie terug, ik heb mijn werk opgehaald waardoor ik maar 50% vooruit hoefde te betalen en de rest pas bij het afhalen. Het scheelt verzendkosten als je het afhaalt. Tevens loop je minder risico als er problemen zouden zijn.
  Het is erg netjes opgespannen en het doek is mooi. Dik canvas waarvan de achterzijde wit is (ik heb ze ook wel geel gezien) Je ontvangt eerst een proefje voordat je een factuur krijgt zodat je weet hoe het eruit komt te zien. Ik heb mijn foto laten bewerken wat een mooi resultaat heeft opgeleverd.

  Mijn rapportcijfers:
  Kwaliteit: 9
  service: 8
  bestelwijze: 8
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?