onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

bonusprint

Website bonusprint

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over bonusprint! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

afdrukken van foto's:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.8.0
  service:n.v.t.6.8

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Agfa digitale printer
Levering post
Levertijd 5 werkdagen
Bestelsoftware ?
Papiersoort Agfa Prestige Digital
Bestandsformaat JPEG
Extra opties
  • Grootste formaat is 20 x 25 cm
  • Digitale formaten mogelijk
  • Tekst op achterkant van de foto: bestandsnaam, naam besteller, ordernummer en nummer afdrukcentrale
Bijzonderheden
  • Niet goed, geld terug garantie!
  • Betaling alleen per MasterCard of Visa credit card.
  • Engelstalige site, aanbieder is gevestigd in Ierland.
  • Als het formaat geen goede verhouding heeft, krijgt de foto witte randen
  • Aparte software nodig

Verwerkingskosten0.00
Verzendkosten1.99
 
  • Betaling alleen met creditcards.
FormaatPrijzen afdrukkenLevering
2550100200
10 cm4.74 7.49 12.99 23.99 post
11 cm5.24 8.49 14.99 27.99 post
13 cm6.49 10.99 19.99 37.99 post
15 cm8.99 15.99 29.99 57.99 post
20 cm34.49 66.99 131.99 261.99 post
Bij de Prijscalculator kunt u zelf aantallen opgeven van verschillende formaten, waarmee het totaalbedrag wordt berekend.


Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.8.0
  service:n.v.t.6.8
10-03-2008
Hans
Ik gebruik Bonusprint al 14 jaar, eerst via inzenden van film, zowel vanuit Nederland als vanuit Engeland. Altijd zeer tevreden geweest over de kwaliteit van hun foto's en ik had nooit moeilijkheden met uploaden.
Helaas hebben ze gemeend hun programma voor het invoeren en uploaden te moeten veranderen. Nu hebben ze een User Interface met veel te kleine lettertjes in de invulvelden en op het eerste gezicht moet je puzzelen wat en hoe er dingen gedaan moeten worden. Ik had een billing adres opgegeven in Nederland ( ik heb een Nederlandse credit kaart) en een Engels shipping adres (ik zit nu in Engeland), omdat vaak o.a. het adres van de credit kaart wordt gecontroleerd. Urenlang bleef ik op hetzelfde punt steken met de foutmelding dat het programma iets niet kon downloaden. De volgende dag kwam ik op het lumineuze idee om het billing adres naar mijn shipping adres te veranderen. Voila: het liep gesmeerd. Kennelijk hebben ze een systeemontwerper die zich niet in de plaats van een klant indenkt en daarom rondstrooit met cryptische foutmeldingen. Ten eerste zie ik niet in waarom verschillende shipping en billing adressen niet zouden werken ( in het verleden lukte dat altijd) en ten tweede moeten ze een deugdelijke foutmelding geven als dat niet meer werkt, zeker nu nog steeds de gelegenheid wordt geboden.
Een rappel via hun website wordt niet snel beantwoord.
Alweer een voorbeeld hoe sommige serviceverleners altijd maar denken dat ze de zaak moeten "verbeteren" en in plaats daarvan hem verzieken. Ze moeten gewoon hun best blijven doen met deservice die ze al verlenen.
08-06-2007
Paul
Ten eerste mijn complimenten voor uw website. Het was de grootste hulp voor mij toen ik afdrukcentra's zat uit te proberen. Ik wilde even opmerken dat Bonusprint.com/Bonusprint.ie wel de bestandsnaam afdrukt op de achterkant van de foto's. Daarnaast ook de naam van de besteller, het ordernummer en het nummer van de "afdrukcentrale". Veel succes verder met de website.
10-01-2007
Annette
Op 8 december 2006 heb ik foto's bij Bonusprint besteld en betaald. Na lang wachten en het verzenden van veel emails, ik heb ook nog een brief naar de directeur gestuurd,heb ik gisteren op 6 januari 2007 mijn foto's ontvangen. Waarschijnlijk is de eerste zending zoek geraakt. In de periode van kerst en nieuwjaar waren veel medewerkers weg, hierdoor werden mijn emails niet beantwoord.
De kwaliteit van de foto's is goed, maar bij Kruidvat vind ik de kwaliteit misschien nog wel beter. Ze drukken af op Kodak foto papier
Het is wel goedkoop, maar gezien al het werk wat je ervan hebt, kan ik Bonusprint niet echt aanraden.
20-03-2006
Anton
De software van BonusPrint (net zoals de software van PicoPrint, die is bijna hetzelfde) resized de foto's naar 300dpi als de resolutie van de foto groter is dan het afdrukformaat. Als je foto's afdrukt op 15x11 cm wordt de resolutie 1796x1347, als de camera meer dan 2,5 megapixel heeft. De software doet dat echter niet met geweldige kwaliteit, dus het verdient aanbeveling om dit zelf met een fotoprogramma vooraf te doen. Dit levert nog betere kwaliteit foto's op!
Verder is mijn ervaring met Bonusprint prima, de kwaliteit is goed, en een week wachten heb ik er wel voor over.
20-11-2004
Marcel en Lorraine
Hebben nu voor de 2e maal foto's via bovenstaande aanbieder laten afdrukken, nadat we zeer tevreden waren over de kwaliteit van de eerste maal. Na ongeveer 14 dagen geen foto's ontvangen te hebben hebben we een mail gestuurd en ze hadden de foto's al geruime tijd geleden verstuurt. Ze hebben toen de foto's nogmaals kosteloos verstuurt. PERFECT!
22-01-2004
Anna
Ik ben erg tevreden over bonusprint.ie. Goede kwaliteit afdrukken, prima kleuren. Ook de snelheid is uitstekend: binnen 3 a 4 werkdagen in de brievenbus.
14-11-2003
Anton
Recentelijk een 30 tal foto's af laten drukken bij deze club. Het uploaden ging zonder problemen met hun software. De 5 werkdagen kunnen ze echter niet waarmaken. Mijn bestelling heeft 5 dagen op hun server gestaan voordat deze in behandeling is genomen. Pas na 12 dagen lagen de foto's op de deurmat. Dit is naar mijn mening te lang. De kwaliteit van de foto's is wel goed. Bonusprint gebruikt net zoals Colormailer en Picoprint AGFA Professional fotopapier. Door de snelle aflevering van Picoprint is van deze drie Picoprint de winnaar.
13-11-2003
Stefan
Schitterende foto's van zeer goede kwaliteit voor een goedkope prijs (19cent per foto). Ook de uitvergrote foto's waren uitstekend. De tweede keer dat ik foto's bij Bonusprint liet afdrukken, had ik 49 foto's besteld. Deze werden echter in twee zendingen afgeleverd, de tweede zending enkele dagen later als de eerste zending. Wel werd er maar 1 keer portokosten gerekend.
30-08-2003
Hans
Recent zo'n 150 foto's via deze club uit Ierland besteld en zeer tevreden.
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?