onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

canvascompany

Website canvascompany

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over canvascompany! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.


Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 5 dagen
Grootste maat 140 x 300 cm
Bijzonderheden
 • Verschillende effecten zijn mogelijk: popart, kleuraccent, collage, mozaiek, zwart-wit , etc.
 • Spoedlevering (binnen 5 dagen) mogelijk, kosten 20% extra.

 • Verzendkosten
  € 0

  Betalingsmogelijkheden
  Eenmalige machtiging, Creditcard of overboeking
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  80 x 80 cm € 57,00
  30 x 30 cm € 23,00


  Gebruikerservaringen:
  02-09-2010
  Susanne en Melvin
  Jammer genoeg niet tevreden over de canvas company. Na het zien van mooie resultaten bij mijn zus, een doek 50x50 besteld. Foto is haarscherp, maar erg veel spiegeling/schittering, waardoor foto vaak niet te zien is. Klacht telefonisch gemeld, maar er wordt niks mee gedaan. Dat vond ik erg teleurstellend.
  18-05-2010
  Klaske
  Ik heb mijn 2 zoontjes door www.canvascompany.nl op een canvasdoek laten printen en ben er erg tevreden over. De kleuren zijn precies zoals ze moeten zijn, ze kwamen ook uit tests als beste uit de bus. Levertijd was snel en de mensen die er werken vind ik klantvriendelijk.
  21-01-2010
  Kitty
  Nog even een reactie na mijn vorige reactie. Ik had een groot canvasdoek binnen gekregen waarvan de rechteronderhoek erg veel van de muur af stond. Na mailcontact (foto's doorgestuurd) werd mij toegezegd dat er een nieuw doek zou worden gedrukt. Bij het bezorgen van het nieuwe doek zou het oorspronkelijke doek weer mee worden genomen. En zo gezegd zo gedaan!! Het doek werd een week later omgeruild voor een nieuw exemplaar!!! Dus ook over de klantenservice ben ik heel erg tevreden!!!
  04-01-2010
  Kitty
  Ik heb ook een groot doek besteld die heel snel werd geleverd. Prachtig afgedrukt, maar de rechteronderhoek staat zeker 3 cm van de muur af. Geen gezicht dus. Ik heb deze klacht gemeld aan canvascompany en ben nog in afwachting van hun commentaar. Dus over de klantenservice kan ik nog geen uitspraak doen. Maar een tegenvaller vind ik dit zeker gezien de prijs die toch best hoog is.
  Verder vind ik het jammer dat je bij het uploaden van je foto niet zelf een uitsnede kunt bepalen.
  20-11-2009
  Robert
  Ik had een vrij groot doek besteld van 100x70cm. Het resultaat is heel mooi geworden. De keuren zijn heel goed, ook de kleine details op de foto zijn goed te zien. De opspanning van het doek had iets strakker gemogen. In de linker onderhoek zat namelijk een kleine plooi, maar nu het doek een poosje hangt is dit bijna helemaal weggetrokken. Ook was het hout van de onderste lat krom getrokken, maar ook dit is na een paar weken hangen bij kamertemperatuur weer vanzelf goed getrokken. De levering was snel en je wordt ook per email op de hoogte gehouden van de voortgang. Een nadeel van de bestelwijze vindt ik wel dat je niet op het scherm te zien krijgt welke deel van de foto op het doek zichtbaar blijft en welk deel op de rand komt. Volgens de info op de site bekijken ze zelf of er geen belangrijke stukken van de foto afvallen, maar je hebt hier verder geen invloed op. Al met al is het een heel mooi doek geworden, waar ik ook veel positieve reacties op krijg.
  27-05-2009
  Eveline
  Na veel rond gekeken te hebben op internet, kwam ik uiteindelijke bij canvascompany terecht. Mede door de zeer goede recenties op deze en een ander forum.
  Het uploaden en alle andere stappen waren super gemakkelijk en snel, okay, het uploaden duurde even maar het was dan ook een groot bestand.
  Na het bestellingsproces kreeg ik netjes meteen een emailtje en na het printen van het canvas ook dus je wordt echt stap voor stap op de hoogte gehouden. Niets dan positive ervaringen dus.
  Eerlijk gezegd was ik een beetje huiverig voor het print resultaat. Ik liet namelijk geen fotobestand printen maar een scan uit een boek. En dat in 50x60 cm. Bovendien had ik ze verzocht om niets van de foto te laten afvallen, zodat zij de foto zodanig moesten bewerken dat op de rand, de foto gewoon 'door zou lopen'. Ik wilde namelijk geen effen rand. En dat is toch een risico.
  Toen de print eergisteren arriveerde, kreeg ik echt een super verrassing. Wat is die super super mooi zeg! Perfect van kleur, perfect van materiaal, perfect opgespannen. De kleuren zijn mooier dan het origineel zelfs. De print hangt nu aan de muur en iedere keer 'moet' ik er even naar kijken. Vanavond ga ik er nog twee bestellen, omdat het eigenlijk een soort set moet worden. Canvascompany, jullie hebben er een klant bij!
  06-03-2009
  Maik
  Ik heb nu meerdere malen een doek bij deze firma besteld.
  Laatste doek heb ik zondag 15 februari besteld (verstuurd via de website en betaald met creditcard).
  Dinsdag 17 februari kreeg ik mail dat het gedrukt was. later die dag dat het opgespannen was en Woensdag werd het verstuurd.
  Donderdag had ik mijn canvas thuis! Echt zeer snel en super kwaliteit. Ik heb een canvas van 1m x 1m laten maken van mijn kinderen. Zwart is echt zwart en de kleuren zijn levensecht!
  Enige minpuntje is (daarom geef ik bestelwijze een 8) dat mijn foto's altijd te groot zijn om te kunnen laten zien of de upload geslaagt is. Maar dit is verder niet zo'n probleem.
  20-12-2008
  Dion
  Zaterdag 13 december heb ik een canvasdoek besteld bij dit bedrijf. Op de site werd aangegeven dat je als voorkeur 'voor de kerst bezorgen' kon aanvinken. Omdat het doek als cadeau was voor een verjaardag de 22, had ik dit ook in het opmerkingenveld weggeschreven. Tijdens het bestelproces wordt je per email op de hoogte gehouden. Eerst ontvang je een email dat het doek gereed is voor het laten opspannen, daarna dat het doek gereed is en tot slot dat het is verzonden. Tot mijn verbazing was het doek 18 december al binnen, ofwel binnen vier werkdagen! Het doek is zeer strak en juist op het frame gespannen. De zwart-wit kleuren komen goed uit de verf, i.t.t. tot een doek wat ik van een ander bedrijf eerder had gezien. Dat kwam meer in donkergroentinten 'uit de verf'.

  Kortom, snelheid, kwaliteit en een prima prijs.
  Je krijgt dus waar voor je geld!
  04-12-2007
  Judith
  Heb twee doeken bij canvascompany besteld in het formaat 30x30. Kwam bij hen terecht via een kortingsactie, en ben erg tevreden over de site. Duidelijk, veel mogelijkheden (o.a. verschillende bewerkingen) en handig. Twee verschillende foto's geupload, hij geeft dan meteen de kwaliteit aan. Tevens kijken ze met de hand bestellingen na, voordat ze het productieproces starten. Op donderdag besteld, de andere week op woensdag in huis. De doeken zijn heel goed verpakt. Het resultaat vind ik super! Had een jaar terug al eens bij een goedkopere aanbieder wat besteld, maar dat is niet te vergelijken! Mooie kleuren, netjes afgewerkt, het ziet er gewoon prachtig uit! Ben dus erg tevreden!
  Had ophangsysteem besteld (haakjes) en dat ontbrak helaas, en tevens was er iets met de korting niet helemaal goed gegaan. Email verstuurd, gelijk 5 minuten later een vriendelijk antwoord dat alles in orde gemaakt zou worden.
  Kortom, goede service en prima prijs-kwaliteit verhouding!
  22-10-2007
  Hayo
  Afdruk is van uitstekende kwaliteit. Levering binnen vijf werkdagen. De stand van zaken van de bestelling wordt bijgehouden op hun site. Prijs-kwaliteitverhouding is meer dan goed.
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?