onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

digitalefotosbestellen

Website digitalefotosbestellen

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over digitalefotosbestellen! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.
  software:n.v.t.n.v.t.
afdrukken van foto's:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale CeWe
Levering filiaal
Levertijd 5 werkdagen
Bestelsoftware n.v.t.
Bestandsformaat JPEG
Extra opties
 • Grootste formaat is 50 x 70 cm
 • Foto gadgets zoals t-shirts, mokken e.d.
Bijzonderheden
 • Opvolger van de site kliknklaar.
 • Levering bij de aangesloten fotovakhandelaren.
 • Maximaal 50 foto's per bestelling als de html-upload gebruikt wordt.
 • Er is een mogelijkheid om te zien waar uw foto's op een bepaald moment zijn (tracking).
 • Als het formaat geen goede verhouding heeft, wordt de foto kleiner

Verwerkingskosten0.99
 
 • Er gelden de volgende staffelprijzen bij het afdrukken van 10x15: 1-24 € 0,23. 35-49 € 0,21, 50-74 voor 0,19, 75-99 voor € 0,17 en vanaf 100 foto's € 0,15 per foto.
FormaatPrijzen afdrukkenLevering
2550100200
10 cm6.24 10.49 15.99 30.99 filiaal
13 cm12.49 23.99 46.99 92.99 filiaal
15 cm21.49 41.99 82.99 164.99 filiaal
20 cm40.74 80.49 159.99 318.99 filiaal
Bij de Prijscalculator kunt u zelf aantallen opgeven van verschillende formaten, waarmee het totaalbedrag wordt berekend.


Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.
08-09-2004
Corry
Ik heb zelf heel goede ervaringen met deze vorm van afdrukken. Na het opsturen krijg je heel snel bericht dat de foto's ontvangen zijn. In mijn geval waren de foto's op de tweede werkdag al klaar en op de vierde werkdag al beschikbaar bij mijn vakfotograaf. Geweldige kwaliteit, goed service en de kans om een ervaren vakfotograaf om advies te vragen. Voor mij geen 'supermarktservice' maar liever een vakman in dit geval.
Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale CeWe
Levertijd 7 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: Kunstleer / Linnen
 • Hoe ingebonden: ingebonden
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bestelsoftware
 • Windows
 • Bijzonderheden
 • Aantal foto's per pagina is in principe vrij omdat een willekeurig venstergrootte gekozen kan worden.

 • Verzendkosten
  € 0.99

  Betalingsmogelijkheden
  Betalen bij afhalen in filiaal
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  A4 formaat € 9,95 voor klein album, € 24,95 voor een middel fotoboek, € 26,95 voor een vierkant fotoboek en € 28,95 voor een groot fotoboek. Het kleine album bevat standaard 36 pagina's, de middel, vierkant en grote fotoboeken 26 pagina's.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
    service:n.v.t.n.v.t.
    software:n.v.t.n.v.t.
  13-03-2007
  Jacqueline
  Het programma heeft veel lay outs en vond ik erg gebruikersvriendelijk. De klantenservice geeft snel per mail antwoord. Het fotoboek zelf ziet er mooi uit. Het is leuk dat je een titel en foto’s op de voorkant kan laten drukken. De kwaliteit van de foto’s in het boek vond ik redelijk. Als onervaren fotograaf had ik mijn foto’s op 1 MB ingesteld staan. Hierdoor kon ik de foto’s slechts afdrukken op niet al te grote formaten en zijn sommige foto’s wat korrelig. Het programma heeft veel achtergronden die in het boek mooi uitkomen. Een groot pluspunt vond ik het flexibele aantal pagina’s omdat ik vooraf niet kon inschatten hoeveel pagina’s ik nodig zou hebben. Het boek kon ik afhalen bij een fotograaf en de levertermijn was iets sneller dan de opgegeven tijd.
  18-04-2006
  Jan
  Via deze mail wil ik graag mijn ervaring doorgeven wat betreft het maken van een fotoalbum bij Digitale Foto's Bestellen.
  Deze ervaring is uitermate goed. Ik ben in Februari 2 weken naar Turijn naar de Olympische Spelen geweest en kwam met ruim 2200 foto's thuis. Bovendien heb ik een dagoek bijgehouden van mijn belevenissen. Ik heb ruim 250 foto's in een album gezet, met daar tussendoor het dagboek met belevenissen. Er was vrijwel geen aanbieder te vinden, waar je zoveel tekst willekeurig tussen de foto's kon doorzetten. Vandaar mijn keus voor deze aanbieder.
  De software werkt heel prettig, er zijn ruim 100 (!) sjablonen beschikbaar. Daar kan andere software echt een voorbeeld aan nemen. Bovendien is het HEEL erg prettig dat je de grootte van alle foto's en van de tekstvelden willekeurig kan aanpassen. Ik ben nog geen andere software tegengekomen die dat ook kon.
  Het album zelf ziet er gelikt uit. Er zijn een paar foto's waar veel blauw in voorkomt, die niet helemaal goed zijn. Maar dat zijn er maar 2 of 3 op meer dan 250 foto's. En de rest ziet er echt prima en haarscherp uit.
  De service is uitstekend. Ik had dinsdagavond mijn bestanden geupload, en woensdagmiddag kreeg ik al een mailtje dat ik donderdag het album kon ophalen. En het lag keurig klaar bij het filiaal dat ik had opgegeven.

  Als je echt een groot evenement hebt, dat speciaal voor je is, en een bezoek aan de Olympische Spelen is dat zeker, dan is deze aanbieder zeker aan te raden. Natuurlijk, het kost wat, maar dan heb je ook echt wat.
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?