onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

fotogoed

Website fotogoed

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over fotogoed! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.9.2
  service:n.v.t.9.7
  software:n.v.t.9.1

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale artypo en alphaprint
Levertijd 7 werkdagen
Online samenstellen
(via website)
Ja
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: hardcover, softcover, linnen
 • Hoe ingebonden: ingebonden, spiraal
 • Losbladige fotobladen
 • Max. aantal pagina's: 120
 • Bestelsoftware
 • Windows
 • Bijzonderheden
 • Tegen meerprijs af te drukken in Deluxe Glans (hoogglans fotopapier) en Deluxe Mat (extra dik papier met foto-veredelende eigenschappen)
 • Mogelijkheid tot maatwerk voor alle bestaande en niet bestaande producten
 • hardcover en softcover worden voorzien van foto omslag en hardcover van rugtitel.
 • m.b.v. de PDF uploader kan een pdf ge-upload worden voor elk product.

 • Verzendkosten
  € vanaf 4,95

  Betalingsmogelijkheden
  ideal, mister cash/bancontact, credit card, eenmalige machtiging
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  23x23 23x23 cm L, softcover omslag, 24 pagina's voor € 14,95.
  29x36 29x36 cm XXL, hardcover omslag, 36 pagina's voor € 59,95.
  30x30 30x30 cm XL, hardcover omslag, 36 pagina's voor € 34,95.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.9.2
    service:n.v.t.9.7
    software:n.v.t.9.1
  03-03-2014
  Kristof
  Zeer tevreden over de goeie service ,klantvriendelijkheid ,prijs/kwaliteit en gebruiksgemak. Prachtig fotoalbum om te koesteren. Top!
  03-03-2014
  Linda
  Heb inmiddels al diverse albums (8 stuks) bij Fotogoed besteld en ik ben zeer tevreden over de albums. Ze zien er echt super uit!
  Bij de laatste bestelling was iets fout gegaan met het afdrukken en ik heb, nadat ik hen foto's van de fouten had gemaild, kosteloos 2 nieuwe albums toegestuurd gekregen.
  Super service!
  Omdat mijn albums uit 120blz. bestaan, vind ik ze wel duur. Regelmatig zijn er acties waardoor de albums toch voor mooie prijzen te verkrijgen zijn!
  Wat mij betreft: zeer goede ervaringen met Fotogoed!
  24-02-2014
  Jeannette
  goede afdrukkwaliteit, mooi verzorgde boeken en vooral bij vragen en problemen direct antwoord met advies en zelfs een complete cursus.
  ben inmiddels met mijn 5e boek bezig.
  SUPER TEVREDEN!!!!
  19-02-2014
  Carine
  Zeer tevreden van de buitengewone kwaliteit en de service, was kado en ze waren heel blij met dit fotoboek
  07-02-2014
  Klaas
  Mijn ervaring met fotogoed is dat het een uitstekend bedrijf is, dat met je mee wil denken en helpen daar waar nodig, ook als het om kleinere bedragen gaat.
  Ik heb fotoalbums gehad, perfect van kwaliteit en kleur, evenals een canvas schilderijtje. Deze laatste wilde ik aangepast hebben en dat perfect verlopen.
  04-02-2014
  Rob
  Ik had al een aantal fotoboeken door Fotogoed laten maken en de kwaliteit was prima. Nu had ik een ander type fotoboek laten maken waar ik de kwaliteit gewoon minder vond. Het was enigszins scheef afgesneden en een aantal foto's bleken aan de bovenrand te zitten. Dit vond ik vreemd omdat ik zeker wist dat ik binnen de kaders was gebleven. Contact met Fotogoed opgenomen en na redelijk wat mail verkeer met voorbeelden, ben ik erachter gekomen dat een van de standaard sjablonen te hoog en niet goed op de pagina werd ingevoegd. Achteraf bleek dat dit standaardsjabloon al jaren werd gebruikt, zonder dat ooit iemand deze fout had opgemerkt. Het sjabloon zal worden aangepast. Fotogoed heeft niet moeilijk gedaan, want ik heb een nieuw fotoboek van ze ontvangen. Dit fotoboek voldoet aan de verwachtingen. Ze hebben het goed opgelost. Inmiddels heb ik weer andere fotoboeken bij ze bestelt.
  03-02-2014
  Gijs
  Fotogoed levert een buitengewoon hoge kwaliteit albums af. Hun keus in boeken is zeer ruim. De service uitstekend. De contacten zeer goed, alsof je met een goede vriend communiceert.
  Een aanrader voor elke perfectionist.
  01-02-2014
  Carla
  Geweldige kwaliteit en een goede en snelle service. Ik kreeg zelfs op zondag antwoord op een via e-mail gestelde vraag! Wij hebben voor Kerst onze vier kinderen allemaal een eigen fotoboek gegeven met de mooiste en leukste foto's vanaf hun geboorte tot het moment dat ze de deur uit zijn gegaan. Eerst ruim 3000 foto's gescand, en daar een keuze uit gemaakt voor de albums. Dat was een heel karwei, maar wat was het leuk toen ik eenmaal 'echt' aan de albums kon beginnen. Een makkelijk en gebruiksvriendelijk programma, volop mogelijkheden om foto's te bewerken en een enorme sortering achtergronden. We zijn super tevreden en ik ben blij dat ik weer een reden heb gevonden aan een nieuw album te beginnen!
  29-01-2014
  Helma
  Prachtige kwaliteit foto-album (natuurfoto's van safari in Afrika). Kleuren helemaal zoals ik het met Lightroom had gemaakt. Die ervaring heb ik met andere leveranciers niet. Snelle levering en een uitstekende service: op mijn vragen werd via e-mail heel snel en ook heel duidelijk gereageerd. Goede handeiding op hun eigen website. Deze mensen hebben een vaste klant erbij.
  23-01-2014
  Marit
  Omdat ik mijn fotoboek op zeer korte termijn nodig had, gebeld om te vragen wat er mogelijk was. Ze gaven mijn bestelling kosteloos een spoedbehandeling. Hoewel ze niks garandeerden had ik donderdag mijn fotoboek in huis, die ik maandagavond besteld had!
  Ontzettend fijn natuurlijk dat het zo snel kon, maar het boek ziet er goed uit. Het is een liggend A5 boekje, met een mooi zwart linnen omslag (heb ik verder nog nergens gezien). De software is even wennen, en schrok in het begin een beetje af, maar wijst zich eigenlijk vanzelf. De meerprijs voor extra pagina's is ook reeel. Ik vermoed dat ik hier meer boekjes ga bestellen.
  10-01-2014
  Karin
  Super goede service. Ik wilde het album omzetten van hardcover naar softcover, daarvoor had ik het niet helemaal goed gedaan maar ze hebben mijn fout hersteld en de kosten op hun rekening genomen, super!!
  Daarnaast ook gezorgd dat ik het album op tijd binnen had. Kwaliteit is ook heel mooi!
  20-10-2013
  Yvonne
  Alleen maar goede ervaringen. Zeer goede klantenservice, persoonlijke benadering, zeer adequate hulp en tips. Ook contact tijdens weekend en 's avonds laat. Afgeweken van standaard product waardoor ze veel meer werk hebben gehad aan mijn bestelling, maar geen meerprijs, wel de welkomstkorting. Met de software kon ik met behulp van de handleiding en tips heel goed uit de voeten. Eindprodukt is perfect van kwaliteit.
  20-10-2013
  Arie
  Ik heb zeer goede ervaring met Fotogoed.
  Product is zeer goed en ook de services.
  17-10-2013
  Mathilde
  2 schitterende vakantieboeken laten maken bij Fotogoed. Het was voor mij een eerste kennismaking die meer dan uitstekend is bevallen. Snel en adequate reactie (zelfs in het weekend) op vragen. Een boek had verschoven marges: zonder problemen een compleet nieuw boek ontvangen. Kortom: ik ben super tevreden en kan Fotogoed meer dan aanbevelen.
  11-10-2013
  Ron
  Goede kwaliteit en uitstekende klantgerichte service.
  29-09-2013
  Kitty
  Super-bedrijf! Je bent geen nummer , maar iemand, die ze werkelijk overal bij willen helpen, tips om foto's te maken, bij het maken van een album enz. Je hebt echt persoonlijk contact, en ze zijn echt professioneel! Kwalitatief ook super! Omdat ze regelmatig akties en kortingen hebben, zijn ze qua prijs ook heel interessant en ga ik echt niet meer naar andere massa-bedrijven zoals aldi, kruitvat enz.. ik blijf hier voor mijn toekomstige albums!
  28-09-2013
  Annetta
  De kwaliteit van het product (dit keer een fotoalbum) is ook nu weer uitstekend!
  De service daarbij gaat heel veel verder dan gewoonlijk: erg snel en positief contact bij vragen en problemen.
  27-09-2013
  Paula
  Ik heb nu 2 maal iets besteld bij fotogoed.nl en ben echt super tevreden De kwaliteit is prima en de (ook gescande) foto's werden een stuk mooier door de knop 'foto verbeteren'.
  Ook ben ik ontzettend tevreden over de service. Mijn emails werden snel beantwoord en bij telefonisch contact werd er alle tijd genomen en meegedacht. Ik wilde o.a. een product dat niet in het standaard assortiment zat en ben daar heel goed bij geholpen.
  De software vind ik gebruiksvriendelijk en je hebt veel mogelijkheden om de lay out zelf aan te passen.
  Ik kan iedereen fotogoed.nl aanraden en zal er zelf zeker vaker gebruik van maken.
  10-09-2013
  Victor
  Een paar dagen na levering van het fotoalbum lieten enkele bladzijden al los.
  Op mijn mail werd direct positief gereageerd en werd mij gevraagd om twee foto's te sturen om e.e.a. voor het bedrijf inzichtelijk te maken.
  Ook hierop werd direct gereageerd en werd mij gevraagd om na een eventuele aanpassing alles te uploaden.
  Binnen vier dagen had ik een nieuw en nu wel goed ingebonden album in huis.
  Een uitstekende afhandeling van zaken en service. Ik beveel Fotogoed dus van harte aan!
  09-09-2013
  Cora
  Prettig programma om je fotoalbum te maken. Zeer snelle levering en uitstekende kwaliteit
  09-09-2013
  Sabine
  Zeer tevreden over de klantenservice! Het eerste boek dat ik geleverd kreeg bevatte enkele inktspatten. Na mijn melding kreeg ik zonder enig gedoe een nieuw album toegestuurd. Erg blij mee!
  07-09-2013
  Nynke
  Fotogoed biedt een zeer goede kwaliteit tegen een lage prijs. Ik ben tevreden over deze foto service, het album van mijn backpackreis is mooi geworden. In het eerste geval was er een productie foutje, maar die was heel snel hersteld. Goede klantenservice!
  06-09-2013
  Wendy
  Beste Wendy, We hebben je ervaring toegevoegd, bedankt! Als er een vervolg is op deze ervaring, wil je dat dan ook via de website opsturen? Met vriendelijke groeten, het onlinefotoservices.nl team
  02-09-2013
  Valerie
  Zeer mooi album met zeer goede kwaliteit foto's.

  Service was een van de beste die we bij een online shop hebben gehad. Op alle vragen kregen we de dag zelf nog een antwoord, ook na een fout adres ingevuld te hebben is het toch goed aangekomen dankzij het fotogoed-personeel.
  21-08-2013
  Bernadette
  Heel mooie kwaliteit en goede service.
  21-08-2013
  Cathy
  super - gebruiksvriendelijke website - mooi boek - fijn dat vooraf wordt aangegeven of de kwaliteit van de foto voldoende zal zijn voor een kwalitatieve afdruk - voor herhaling vatbaar
  14-08-2013
  Ton
  Ik heb een zeer goede ervaring met fotogoed. Het resultaat was zeer goed en vooral de levertijd. Er was overleg via de mail omdat het een geschenk was en natuurlijk op de juiste dag geleverd moest worden. Prima op tijd!
  04-08-2013
  Josette
  We zochten een gerenommeerd, betrouwbaar en kwalitatief goed online fotoservicebedrijf voor een fotoboek met een oplage van 34 voor het afscheid van groep 8 van 1 van onze kinderen, en dat alles met een beperkt budget. Van alle bedrijven waarmee we contact zochten was Fotogoed de enige die onze vraag beantwoordde, een zeer aantrekkelijk voorstel deed met een korting en meedacht over welke mogelijkheden voor ons tot de beste keuze zou leiden. Over de rest kan ik kort zijn; de klantenservice is zoals eerder omschreven zeer behulpzaam, vriendelijk en correct, de boeken (in ons geval A4 softcover) zijn in 1 woord prachtig en professioneel, strakke kaft, erg mooi stevig papier dat heel wat kinderhanden kan verdragen, en perfect ingebonden. Kortom wij zijn, in oplage van 34, helemaal enthousiast!
  10-07-2013
  Chantal
  Prachtige kwaliteit en prima service. Op mijn e-mail werd bijna onmiddellijk en zeer professioneel gereageerd.
  09-07-2013
  Sanne
  Ik ben zeer tevreden over fotogoed. Een snelle service, vriendelijk, en een uitstekende kwaliteit van het album. Mooi papier en een zeer fijn raster in het drukwerk.
  08-07-2013
  Erik
  Wat ? Wij zijn een kookclub voor senioren en besloten om van onze jaarboeken (tekst en foto's) op basis van PDF fotoboeken te laten maken.
  Resultaat : het is een schitterend product geworden met een perfecte kwaliteit. Iedereen is zonder uitzondering uiterst tevreden.
  Dit zal zeker navolging krijgen !
  26-06-2013
  Gwenda
  Ik had 17 albums nodig. Fotogoed heeft mij hiervoor een hele voordelige korting gegeven. Behalve deze goede prijs, is de kwaliteit heel goed, maar wat ik erg fijn vond, is de service. Mijn vragen per mail en telefoon werden snel, goed en duidelijk beantwoord. En toen ik na een vraag iets had opgestuurd, kreeg ik even een bevestiging dat alles in orde was, erg prettig! Fotogoed denkt ook mee en doet suggesties, omdat zij weten wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten. Zeker aan te bevelen dus!
  11-06-2013
  Fotogoed
  Reactie op de ervaring van Josie van 10 juni: Het betreft hier een bestelling van juni 2012, met deze klant is uitgebreid gecommuniceerd, inderdaad bleek er een vouw te zitten in 1 schutblad, waarvoor we natuurlijk onze verantwoording nemen en ook is aangeboden. Het album is door mevr. Josie opgemaakt en aangeboden als PDF, welke door meerdere experts is beoordeeld als ondermaats qua kwaliteit, de bron was van een dusdanige kwaliteit en niet aangeboden conform de bij de klant bekende aanleverspecificaties, dat een betere afdruk niet mogelijk was/is, immers mooier dan de bron valt het niet te drukken. Hiermee gaat een vergelijk met een andere aanbieder ook niet op, bij Albelli is het immers niet aangeleverd als PDF, maar via de software, waar deze klant klaarblijkelijk wel beter mee uit de voeten kan. Er is uitgebreid gecommuniceerd met deze klant tot september 2012, waarbij ook voorgaande is medegedeeld en we waren in afwachting van een reactie om naar een oplossing te zoeken. Echter we vernamen niets tot juni 2013.
  10-06-2013
  Josie
  Heel slechte ervaring met fotogoed. Kwaliteit van de afdrukken was slecht. Album was slordig (vouwen en strepen). Communicatie met bedrijf liep stroef. Album teruggestuurd, geen geld retour gekregen. Zelfde album bij Albelli besteld met prachtig resultaat! NOOIT MEER FOTOGOED. Wat een zonde van alle geld en energie die ik daarin heb gestopt.
  08-06-2013
  Roel
  Een fotoboek 'luxe ringband' besteld, erg makkelijk om alles met de gratis software in elkaar te knutsellen. Ik had wel wat problemen met het uploaden, maar via de klantenservice was alles in een dagje geregeld. Dit ging ook erg makkelijk.

  De kwaliteit van het boek en de foto's zelf is uitstekend.
  06-06-2013
  Frieda
  Naar aanleiding van een website vergelijkbare producten op gebied van fotoalbums kwam ik terecht bij Fotogoed.
  In het bengin even lastig als je ermee aan de slag gaat, want elk bedrijf heeft zijn eigen software. Toen ik er niet uit kwam stuurde ik een mailtje en direct daarop kreeg ik antwoord. En dat zelfs op een zondag.
  Persoonlijk vind ik het lastig om handleidingen te lezen, dus na een tijdje 'geknutseld' te hebben, besloot ik toch maar te bellen. Ik kreeg alle gewenste informatie en zelfs meer dan dat. Prima tips.. En de betrokkenheid van het bedrijf om er 'samen' iets moois van te maken stond voorop. Het uiteindelijke resultaat was geweldig. Ik kreeg veel complimenten van mijn omgeving en ik was er zelf heel content mee. Een paar schoonheidsfoutjes, die ik een volgende keer zeker anders ga doen. Maar zo'n album ontwerpen doe je niet op een regenachtige zondagmiddag. Wil je een mooi product, schenk daar dan ook alle aandacht aan en de rest doet 'fotogoed..'
  04-06-2013
  Marc
  Na het installeren van de gebruiksvriendelijke software begon ik aan het samenstellen van een foto-album (hardcover A4, 88 blz, budget-album). Na het uploaden van het bestand naar Fotogoed kreeg ik een uitnodiging tot betaling. Alles verliep vlekkeloos. Verschillende vragen aan de helpdesk over de software werden uiterst snel en correct beantwoord. Vijf werkdagen later vielen de 7 foto-albums in de brievenbus en het resultaat was adembenemend mooi. Het papier, de kleuren, de scherpte, de afwerking, het was meer dan perfect. Omdat ik zeven albums tegelijkertijd bestelde kreeg ik bovendien een mooie korting zodat de verhouding prijs/kwaliteit door geen enkele andere foto-albumaanbieder kan worden gehaald Een aanrader!
  30-05-2013
  Truus
  Ik heb het boek zojuist in goede orde ontvangen en ben meer dan tevreden, het ziet er prima uit en ook de cover is mooi strak. Het is veel meer geworden dan een standaard boek en ik ga het dadelijk met trots naar het bruidspaar brengen.Alle fotosoftware van het Kruidvat gaat van mijn computer af, ik bestel voortaan alleen nog maar bij jullie. De prijs, de kwaliteit, de service en het directe klantcontact zijn voor mij een openbaring. Ik kan het (en dat heb ik ook al gedaan) iedereen aanbevelen.
  30-04-2013
  Jacqueline
  Mooi fotoboek gekregen, kwaliteit is prima.
  De service is erg goed. Vriendelijk en snel krijg je hulp. Ik had zelf een fout gemaakt maar ze hebben het keurig opgelost.
  30-04-2013
  Ronald
  Album vanuit Adobe Lightroom samengesteld en besteld. Is kennelijk een nieuwe service van Fotogoed, het bestelproces verliep niet helemaal vlekkeloos. De helpdesk gaf echter steeds binnen één dag een reactie en uiteindelijk lukte alles.
  Ben zeer tevreden over het fotoboek, de kleuren zijn identiek aan die op mijn gekalibreerde monitor.
  Helaas zijn niet alle formaten fotoboeken uit Lightroom bij Fotogoed leverbaar.
  26-04-2013
  Henk
  Mijn eerste ervaring met een fotoboek maken was meteen heel goed bij Fotogoed. Een heel fijn programma, duidelijk en met genoeg mogelijkheden. Telefonische hulp: gemakkelijk bereikbaar, vriendelijk en heel gedienstig. Prima handleiding. En zeker niet op de laatste plaats: een erg mooi afgedrukt fotoboek flatlay en superglans. Mijn voornamelijke macro-opnames waren nog nooit zo mooi op een bescheiden lichtgrijze achtergrond!
  26-04-2013
  Roos
  Ik heb 2 maal een fotoboek gemaakt met de software van fotogoed.nl.
  Ik ben geen expert op fotogebied en ik was een tikkeltje onzeker want er moesten foto‚s in verwerkt worden die ruim 25 jaar geleden zijn gemaakt.
  Maar het eindresultaat is beide keren meer dan perfect uit de bus gekomen.

  Het programma (software) die aangeboden wordt om het boek samen te stellen is erg duidelijk en overzichtelijk.

  Ook vond ik de helpdesk professioneel en behulpzaam; dezelfde dag waarop ik een vraag stuurde kwamen ze terug met een eerlijk, duidelijk antwoord en oplossing. Ook heb ik een aantal keren gebeld en ze hebben goed meegedacht in mijn persoonlijke situatie. Buitengewoon goed.

  Ik kan fotogoed.nl aan iedereen aanbevelen, ze staan voor goede service en uitstekende kwaliteit!
  26-04-2013
  Dieter
  Met nog 1 week de tijd om een hardcover album te laten produceren gebeld met de helpdesk (op zaterdag!) of dit nog mogelijk was. Een vriendelijk persoon stelde me verschillende mogelijkheden voor en gaf aan hoe ik, zonder meerprijs, een spoedorder van de bestelling kon maken.
  Ook kreeg ik alle technische uitleg die ik vroeg (ik leverde aan via pdf).
  Uiteindelijk na 4 werkdagen het boek ontvangen.
  Zeer goede eerste ervaring met fotogoed dus.
  26-04-2013
  Jose
  Eerste maal gebruikt heel mooi
  Voor herhaling vatbaar
  26-04-2013
  Piet
  Uitermate tevreden over Fotogoed.
  Een kwalitatief goed product en de allerbestebeste service die je maar kan bedenken!
  Voor ons vertrekkende pleegkindje als blijvende herinnering een leuk fotoboek samengesteld welke door omstandigheden liefst in korte tijd geleverd moest worden.
  Met dit verzoek hebben wij de klantenservice benaderd en het resultaat was verassend;
  Men heeft direct onze bestelling omgezet naar een spoedorder, en deze vervolgens laten bezorgen als 24-uurs levering. En dat alles zonder hiervoor extra kosten aan ons door te berekenen. Hierdoor hebben wij gelukkig het fotoalbum toch nog tijdig ontvangen.
  Daarbij werden we per E-mail persoonlijk op de hoogte gehouden van het verloop van de orderverwerking.
  Fotogoed, supergoed, van ons een dikke 10.
  Wij zullen in de toekomst zeker vaker bij Fotogoed bestellen.
  26-04-2013
  Evelien
  Wij zijn erg blij met het resultaat, het fotoboek is erg mooi geworden.
  Heel erg bedankt voor de snelle en goede service daardoor waren wij op tijd om ons kado te geven!
  30-03-2013
  Esther
  Het fotoboek ziet er erg mooi uit! Degene die van mij het boek kado kregen, hebben het softwareprogramma ook gedownload. Verder is de communicatie en snelheid van leveren goed! Ik kwam uit op fotogoed, omdat zij een actie hadden 3 halen, 2 betalen. Maar een tevreden klant die terug komt!!
  30-03-2013
  Hanneke
  Vorige maand een groot (30x30), vlakliggend fotoalbum besteld met vakantiefoto's, erg tevreden met het resultaat en de service.

  De software waarin we begonnen miste nog wat basic features (uitlijnen bijv), waardoor het in elkaar zetten veel tijd kostte, maar in de nieuwste versie van de software zijn de mogelijkheden die we eerst misten er wel. Over de huidige software ben ik erg tevreden, het enige nadeel vind ik dat het opslaan erg lang duurt elke keer. Mogelijkheden die we veel gebruikt hebben zijn bijsnijden, formaat aanpassen, kaders, achtergronden, verbetering van de foto, ging allemaal prima.

  Over het boek kan ik niet al teveel zeggen. We vonden het er gewoon erg mooi en stevig uitzien allemaal. Dit was ons eerste album, dus ik kan het niet vergelijken met andere aanbieders.

  Tot slot was ik erg tevreden met de service Het bestellen ging in een keer goed, dus toen was contact met de klantenservice niet nodig. Vorige week bedacht ik me dat ik het fijn vond om ook een pdf-versie van het album te hebben, puur als back-up (mocht er eens kop koffie over het album heengaan oid). Daarover gemaild en ik kreeg zo de pdf toegestuurd, superfijn!
  30-03-2013
  Steven
  Voordat ik uiteindelijk voor fotogoed koos heb ik veel fotoalbum aanbieders vergeleken op prijs, kwaliteit en mogelijkheden software. Daar kwam fotogoed m.i. als beste uit.

  Na 5 fotoboeken te hebben besteld kan ik gefundeerd iets vinden over fotogoed.

  Mijn ervaring is simpelweg goed. Zeker als je het hebt over de wijze waarop zij omgaan met vragen die online worden gesteld. Altijd correct, altijd snel en altijd met een oplossing. Ook de software is bijzonder simpel te bedienen, maar toch heel uitgebreid. Zeker het maken van je eigen sjablonen voor een pagina is heel fijn! Er zijn geen functionaliteiten die ik mis.

  Al met al een tevreden klant die ook dit jaar weer meerdere boeken gaat maken.
  30-03-2013
  Ann
  Uitermate tevreden over alles! Betere service dan andere aanbieders
  30-03-2013
  Wim
  Het kan dus toch nog..... ;-)

  Gewoon een goed product leveren, met tevens een prima helpdesk, en dat voor een scherpe prijs ! Een hoera'tje voor de mensen
  die hierachter zitten .....

  Er word gewoon gedaan, wat er word beloofd!

  KLASSE.....!!
  16-03-2013
  Marjo
  snelle +goede ervaring mbt bestelling en levering.Bovendien prettig online kontakt bij advies per mail
  16-03-2013
  Anouk
  Goede, snelle service. Prachtig boek gekregen. Zeer tevreden!
  14-03-2013
  Hilde
  Voor de eerste keer albums besteld bij fotogoed. Alleen maar positief:
  - eenvoudig zelf te maken
  - voldoende mogelijkheden in de software voorzien
  - supersnelle service: zelfs laat op de avond nog een antwoord op mijn mail
  - zeer snelle levering: donderdagavond laat besteld, maandagmiddag geleverd!
  - de kwaliteit is zoals beschreven en verwacht
  - prijs/kwaliteit is zeer correct. Deze verhouding klopt bij vele andere firma's niet. Door de lagere prijs en de zeer goede kwaliteit heb ik beslist om toch opnieuw fotoalbums te maken i.p.v. mijn foto's op de harde schijf te bewaren (waar ze nooit meer bekeken worden).
  Bedankt fotogoed!
  14-03-2013
  Lien
  Makkelijk te hanteren programma met veel templates zodat de fotos origineel worden geranschikt ! Ook supersnel geleverd en echt mooie afwerking !
  01-03-2013
  Bianca
  onze trouwalbum als minialbum laten afdrukken daar, ik blijf verrast over de kwaliteit! erg mooi en strak en netjes. Tevens weten ze ook goed ermee om te gaan als blijkt dat het toch niet goed uit zoals het zou moeten zijn. Bijv. niet goed gelijmd, geen probleem je krijgt gewoon een nieuwe !! complimenten. Ga zo door!
  01-03-2013
  Lo
  Binnen een week mijn album binnen, erg mooi! We zijn er erg blij mee en heb gelijk een boekje van een weekendje weg gemaakt, hier ben ik nog op aan het wachten, ben benieuwd!
  07-02-2013
  Elise
  Ik heb als test een boekje voor mijn dochter geupload, voor haar projectwerkstuk en ik was verrast door de goede kwaliteit!
  Gezien ik veel albums maak, heb ik besloten om ook mijn trouwalbums hier te laten maken ipv het vaklab wat ik gewend ben. Ik was mijn klantcode kwijt en ik kreeg vrijwel onmiddellijk zeer vriendelijk antwoord van de klantenservice.

  Nogmaals aangenaam verrast en ik ben nu nog nieuwsgieriger naar het resultaat van het album.
  07-02-2013
  Dorry
  Tijdens de bestelling had ik een vraag over een korting/aanbieding. Zelfs laat (23.00 uur)in de avond kreeg ik gelijk een duidelijk en vriendelijk antwoord van de klantenservice (Eric) per email. (Kreeg ook nog korting uit coulance.)
  Ook toen ik, na het uploaden, weer een vraag had, kreeg ik gelijk een email terug met mogelijke oplossingen. Zeer hulpvaardig en vriendelijk!
  Bij een eerdere bestelling had ik dezelfde positieve ervaring!
  Dus een super klantenservice!
  07-02-2013
  Jolieke
  Had wat problemen met de gemaakte foto's door verkeerde instelling van de camera. Geweldig goed geholpen door Eric van de klantenservice.
  Het programma is heel gebruiksvriendelijk.
  Boek van heel goede kwaliteit gekregen. Boven verwachting.
  Een heel tevreden klant.
  07-02-2013
  Marjan
  Naast een hele goede kwaliteit, is ook de service van een bijzonder goed niveau! Als er een vraag is, krijg je binnen de kortste keren reactie terug en doen zij er alles aan om het de klant naar de zin te maken!
  07-02-2013
  Noor
  Prachtig, snel, goede service
  07-02-2013
  Cindy
  Zeer goede kwaliteit + klantenservice! Ook het programma biedt enorm veel mogelijkheden...
  Kortom: TOP!
  07-02-2013
  Christy
  De fotoalbums zijn een plezier om te bekijken. Door het eenvoudige programma, waar heel veel opties mogelijk zijn, wordt duidelijk aangegeven of de kwaliteit van de foto's goed is. Omdat de fotoalbums met de hand gebonden worden zijn ze heel stevig. Een ander voordeel van Fotogoed is de service, er wordt heel snel gereageerd op vragen en er blijkt veel meer mogelijk dan de 'standaardproducten' met andere woorden een aanrader!
  07-02-2013
  Blanche
  Ben heel tevreden over het afwerken van de album
  19-01-2013
  Sven
  Wil even snel een woordje kwijt over mijn tevredenheid in service. Door omstandigheden was ik laat in het bestellen van mijn boek. Ik had dit echter tegen een bepaalde datum nodig omdat dit een cadeau was dat afgegeven moest worden tijdens een event met ongeveer 300 aanwezigen. KLantenservice van fotogoed loodste mij vlotjes door de bestelling en deed er alles aan om mijn bestelling tijdig te laten leveren. Niet alleen een pluim omdat dit gelukt is, maar ook voor de goede en duidelijke communicatie doorheen dit proces!
  19-01-2013
  Adele
  Ik heb onlangs 8 fotoboeken besteld voor kerst. Op zondag moest er besteld worden, om de boeken voor kerst binnen te hebben. Op zondag had ik nog vragen en deze werden netjes binnen een paar uur per e-mail behandeld.
  De boeken zijn heel mooi geworden!
  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  19-01-2013
  Mathi
  Ik was op zoek naar een fotoalbum zonder streepjecodes, reclame etc. en kwam op deze website terecht. Fotogoed geprobeerd en goed bevonden. Ik heb het album zelf opgemaakt als .pdf zonder bestelsoftware en de support hieromtrent was voldoende en duidelijk.
  Verder heb ik kalenders en postkaarten besteld en die waren eveneens netjes afgewerkt.
  Besteltijd in volle kerstdrukte was toch maar één week en communicatie hierover was duidelijk.
  Dus 10 op 10 op 10 !
  19-01-2013
  Jan
  reeds een aantal foto albums naar volle tevredenheid geleverd !
  19-01-2013
  Hub
  Fotoboek gemaakt van oude foto's, negatieven en dia's die gescand zijn. De kwaliteit van de afdrukken is gelet op de originele foto's verrassend goed en we zijn dan ook blij met het product!
  19-01-2013
  Ria
  Mijn ervaring met 'Fotogoed' is 'bijzonder goed'!
  Eerst telefonisch contact gehad, voor meer informatie. Werd snel en zeer duidelijk geholpen. Daarna regelmatig e-mailcontact, waarin ik goede tips kreeg. De software was erg duidelijk. De bezorging was snel. Het resultaat prachtig. Kortom, ook al mijn volgende fotoboeken zal ik, zonder enige twijfel, bij Fotogoed bestellen.
  24-12-2012
  Caroline
  Voor het eerst digitale boeken gemaakt.

  Ik had op een gegeven moment toch wat vragen en ik ben zo netjes te woord gestaan door Eric.
  Echt gericht op de klant. Ze willen dat je tevreden bent, dat merk je in alles.
  Heel prettig om zo geholpen te worden!
  24-12-2012
  Gertjan
  Het was voor ons de eerste maal om fotoalbums on-line te bestellen De software om fotoboeken samen te stellen is werkelijk heel eenvoudig en biedt vele mogelijkheden. Geen enkel probleem met bugs of hinderlijke reclame informatie. Het uploaden van het produkt ging eenvoudig en snel. Op correcte wijze werd een actiekorting doorberekend. Binnen een week hadden wij 4 schitterend afgewerkte albums. De verzending per post was goed verpakt. Voor ons een rede om direct nog maar een volgend fotoalbum samen te stellen. Zeer zeker een echte aanrader.
  24-12-2012
  Bianca
  Fotokwaliteit is erg goed! Maar de snelle services vond ik nogal bijzonder. Vrijdag kreeg ik mail dat het verzonden was, zaterdagochtend ging de deurbel....
  24-12-2012
  Maryam
  Het was onze eerste keer maar et is ons super goed bevallen de kwaliteit en de foto's zijn super mooi en het was binnen een paar dagen na het bestellen al bij ons binnen, bij een eventueel nieuw fotoboek zou ik jet zeker weer bij fotogoed doen en zal ook zeker dit aan vrienden en familie adviseren.
  24-12-2012
  Martine
  Reeds 2 albums gemaakt en deze waren helemaal naar wens.
  24-12-2012
  Huub
  Met Fotogoed vijf wetensschappelijke boeken gemaakt met tekst en afbeeldingen.
  Eindproduct is perfect.
  Zeer goede service, zeer goede communicatie, zeer snelle levering.
  100% tevreden.
  24-12-2012
  Chris
  Een week voor de kerst en toch binnen 5 dagen (zondag besteld, vrijdag in huis) een schitterend album gekregen. Ben dan ook bijzonder tevreden.
  24-12-2012
  Therese
  Voor het eerst een fotalbum gemaakt via de computer. 15 jaar aan foto's ingescand en bewerkt. Als een computerkneus als ik een prachtig album kan maken bij Fotogoed dan kan echt iedereen het. Ik heb er wel lang over gedaan (22 uur)maar na veel gestuntel is het me gelukt om alle foto's te snijden, achtergrond te bewerken en de foto 's te optimaliseren. Het is een duidelijk programma en als je iets verkeerd doet kun je het ongedaan maken zonder weer helemaal opnieuw te beginnen. Voor mij ECHT een GEWELDIG bedrijf. Ook snel geleverd en alles zoals ik het zelf had aangeleverd. Ik heb heel goed opgelet dat ik 2mm voor de stippellijntjes bleef zodat er niets van de randjes afgesneden werd. ECHT een aanrader voor mensen die (net als ik) helemaal niet handig zijn met computers. Voor alle anderen die dit wel zijn is het helemaal een makkieBedankt Fotogoed. Ik heb een schitterend kado gemaakt.
  29-11-2012
  Heidi
  Ik deed hier recent een bestelling van drie fotoboeken met de actie 'drie halen, twee betalen' (nadat ik had onderzocht welke aanbieder de beste prijs en kwaliteit biedt).
  Fotogoed heeft acties die ik elders niet vind. Ook hun gewone prijs is scherp Ik heb zaterdag het resultaat binnen van mijn bestelling ontvangen en het is werkelijk mooi. De boeken zien er uit als een kunstboek. De kwaliteit is zeer goed en kleurecht. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat. Het blijft altijd een prijs, maar deze is toch beter dan elders. Twee boeken betalen en het derde gratis is echt mooi. (of 1 betalen en tweede aan halve prijs) Bestelling is binnen de week geleverd in een degelijke verpakking (in tegenstelling tot andere aanbieders...) en je wordt van elke stap via mail op de hoogte gehouden.
  Kortingsvoucher wordt correct en probleemloos toegepast.
  Ik ga in ieder geval nog knutselen met een boel foto's die op harde schijven en cd-roms staan en nooit meer bekeken worden en mezelf (en mss ook iem. anders) nog een cadeau doen :)
  29-11-2012
  Yvette
  Wat een superservice! Ik had een vraag over de tarieven en kreeg heel snel reactie. Goede prijs-kwaliteit verhouding, maar bovenal vind ik zeer positief dat je niet het gevoel hebt '1 van de vele klanten' te zijn.
  29-11-2012
  Elisabeth
  Zeer positief! Prima kwaliteit, makkelijk te gebruiken software, snelle beantwoording van vragen door de klantenservice, goede korting, heel goed verpakt en zeer snelle levering. Kortom, een echte aanrader!
  29-11-2012
  Jan
  Ik heb twee weken geleden voor het eerst gebruik gemaakt van Fotogoed, om een fotoalbum van een rondreis door Vietnam te maken. Via een beoordelingssite was ik erachter gekomen dat Fotogoed een goede keuze was. Wat mij het eerst opviel en tegelijk ook beviel, dat was het gebruikersgemak waarmee je zelf een album kunt samenstellen. Binnen no-time had ik dan ook mijn album klaar. Daarna gewoon op een knopje gedrukt om het album door te sturen naar Fotogoed. Gelijktijdig hiermee geeft het programma nog eens aan welke gebruikte foto's niet scherp zijn. Erg handig!
  Daarna is het gewoon afwachten, maar niet lang, want het album dat ik op maandag had gemaakt, kwam al op donderdag bij mij thuis aan (in België notabene én met bankoverschrijving). De kwaliteit was uitstekend: een goed gebonden boek met dik papier, zeer professioneel allemaal.
  Inmiddels heb ik ook al een tweede album via Fotogoed besteld, met een korting van 15 % omdat ik een nieuwe gebruiker was.
  Ik kan iedereen die een fotoalbum wil maken het programma en de service van Fotogoed van harte aanbevelen !
  29-11-2012
  Shirley
  Ik heb bij fotogoed mijn trouwalbum ontworpen en af laten drukken.
  De kwaliteit van de bladen is echt super mooi, er waren alleen wat problemen met de flatlay verbinding, ze hebben het boek retour gehaald en gerepareerd. Hierna waren de problemen helaas nog niet verholpen en toen heeft fotogoed besloten om mij een heel nieuw boek toe te zenden en deze is helemaal 100% en ben er erg blij mee.
  Uiteindelijk is alles opgelost met een goede service
  29-11-2012
  Greta
  Onze ervaring met Fotogoed was super. Door verbouwingen aan ons huis hadden we jaren gewacht om onze albums aan te maken. We hebben het ons niet beklaagd. Onze albums zijn een lust voor het oog.
  07-11-2012
  Catharinus
  Via Internet de keuze gemaakt voor om een album te maken via Fotogoed. Het was voor mij de eerste keer. Wel gebruik ik Picasa voor het bewerken foto's. Ik heb een album gemaakt van circa 250 foto's op 100 pagin''s. Hun programma Photodesigner werkt heel plezierig. Handig was het om via de mail een extra gebruikershandleiding te ontvangen (zou ik aan de download toevoegen). Het uploaden en betalen verliep zonder problemen. De communicatie (vooral per email) verliep prima. Kreeg snel antwoord op mijn vragen. Het album ontving ik na 5 werkdagen en overtrof mijn verwachtingen. Al met al zodanig tevreden dat ik inmiddels een 2e album heb gemaakt en opgestuurd.Via Internet de keuze gemaakt voor om een album te maken via Fotogoed. Het was voor mij de eerste keer. Wel gebruik ik Picasa voor het bewerken foto's. Ik heb een album gemaakt van circa 250 foto's op 100 pagin''s. Hun programma Photodesigner werkt heel plezierig. Handig was het om via de mail een extra gebruikershandleiding te ontvangen (zou ik aan de download toevoegen). Het uploaden en betalen verliep zonder problemen. De communicatie (vooral per email) verliep prima. Kreeg snel antwoord op mijn vragen. Het album ontving ik na 5 werkdagen en overtrof mijn verwachtingen. Al met al zodanig tevreden dat ik inmiddels een 2e album heb gemaakt en opgestuurd.
  07-11-2012
  Marius
  Voor een relatie een A5 album, hardcover Deluxe glans gemaakt. Opmaken ging prima met ondertussen bekende software Na een dag of 5 kwam album binnen. Ziet er prima uit. Afdrukkwaliteit qua contrast, scherpte, kleur enz. gelijk aan wat ik op mijn beeldscherm zag.
  De ontvanger was er erg blij mee.
  Klein puntje nog wel: het papier is eigenlijk wat te dun (230 grs geloof ik), gaat daardoor na een paar dagen heel licht 'hobbelen'. Zou eigenlijk wat dikker moeten zijn
  07-11-2012
  Ivo
  Niets te klagen, vooral een hele goede service.
  07-11-2012
  Florrie
  Wat heb ik mijn moeder in mei blij gemaakt met een prachtig fotoboek over haar, dat door mij is gemaakt en door Fotogoed in een echt fotoboek is omgetoverd. Broer en zussen wilden ook een exemplaar, en zelfs voor de kleinkinderen moeten er bestellingen worden geplaatst.

  Fotogoed doet haar best om de albums op tijd af te hebben en medewerkers zijn zeer snel adekwaat in hun reacties. Zelfs in het weekend kan ik antwoord op mijn vragen verwachten.
  07-11-2012
  Sanne
  Fotogoed heeft ons zeer goed geholpen. Ik moest in enkele dagen een fotoalbum laten afdrukken. Fotogoed heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 4 dagen mijn fotoalbum in de bus had liggen! Daarnaast ziet het boekje er ook nog eens prachtig uit!
  26-10-2012
  Dorien
  Goede service, makkelijk te bewerken met de software. Je hoeft geen prof te zijn om een leuke fotoalbum te maken. Het resultaat is ook erg goed. Levertijd zoals op de site aangegeven 5 werkdagen. Alles prima!.Als ik nog en album maak dan zeker weer bij fotogoed!
  08-10-2012
  Heidi
  Even een update: zoals ik eerder deze maand al aangaf was ik bezig met het maken van een reisverslag. Tijdens de vakantie hebben de kinderen en ik een dagboek bijgehouden en we hebben talloze foto's gemaakt.
  Al met al een behoorlijke klus om dit vakantie-foto-dagboek in elkaar te zetten. De mogelijkheden van de software van fotogoed zijn echter super! Een overzichtsfoto op de achtergrond, een kaartje uit Google Maps gekopieerd, meerdere foto's en tekst, en dat alles op een bladzijde.
  Op de computer zag het er al mooi uit, maar toch spannend om het dan in het echt in handen te krijgen....
  Wow, wat een complimenten heb ik inmiddels gekregen. Collega's die het er super professioneel vonden uitzien, vrienden die de verhalen lezen en oma's en opa's die vertederd kijken naar de foto's van hun kleinkinderen. Helemaal leuk, Fotogoed (en ook Eric weer) bedankt!
  08-10-2012
  Rik
  Ik ben een occasionele gebruiker van fotoalbums en heb al een viertal andere diensten met hun software beproefd. 'Fotogoed' heeft mijn absolute voorkeur. Kwaliteit : hun standaard kwaliteit is van hoger niveau dan de meeste anderen. Met name de papierkwaliteit en binding. De service is een verademing: Snel en accuraat. De software is intuitief en bevat een hele rits nuttige 'tools'. Upload en betaling absoluut hassle-free. Fotogoed is een aanrader. Ik geef dan ook de maximum score.
  08-10-2012
  Chloe
  In mei had ik de eerste communie van mijn dochter en had ik een mooie fotoshoot geregeld, daarom dat ik ook een mooi album voor de meter en de peter wou hebben en na mijn vorige ervaringen met Fotogoed was het duidelijk dat zij die mochten maken. Heb uiteindelijk 3 perfecte gloss albums mogen ontvangen. De software word elke keer makkelijker te gebruiken. Een pluim voor de firma.
  24-09-2012
  Martijn
  Inmiddels heb ik dit jaar al 12 fotoalbums (verdeeld over 4 bestellingen) bij Fotogoed laten drukken, op zowel standaard als ook Deluxe Mat en Deluxe Glans papier. Over de fotokwaliteit ben ik erg tevreden. De levertijd was steeds een week. Bij de eerste levering waren mijn hardcover boeken beschadigd (ingedeukte rug) door het transport. Door Fotogoed werden ze daarop netjes voorzien van een nieuwe cover. Vragen over de te verwachten levertijd en hulp (controle) bij de opmaak van mijn eerste boek werden snel beantwoord. De fotoalbums zijn heel gunstig geprijsd, mede doordat ze regelmatig kortingsacties hebben. De software heeft veel mogelijkheden voor pagina-opmaak en fotobewerking.
  24-09-2012
  Peter
  Onlangs heb ik voor het eerst een fotoalbum gemaakt. Na een kort onderzoek kwam ik bij Fotogoed terecht en dat was een voltreffer! De kwaliteit van het album is geweldig en de service is prima. De software is uitgebreid en gebruiksvriendelijk. Aandachtspuntje is het werken met foto's met een te hoge resolutie! Fotogoed doet de naam wat mij betreft eer aan!
  24-09-2012
  Kathy
  Ik heb reeds een paar fotoboeken aangemaakt bij Fotogoed en ben steeds heel tevreden geweest over de kwaliteit: zuivere print, kleuren lopen niet uit, geen strepen, geen rode gezichten. Kortom, zoals je de foto op jouw scherm hebt, verschijnt hij ook in het fotoboek. Ik heb al fotoboeken gemaakt met een harde kaft en een zachte kaft; beiden van heel goede kwaliteit. Het programma om het fotoboek te maken is gebruiksvriendelijk en biedt de creatieveling voldoende mogelijkheden om zich uit te leven. De service ervaar ik als uitstekend: wat op hun website staat, voeren ze ook uit. Mails naar de klantenservice worden binnen de beloofde termijn beantwoord én op een professionele wijze. Ik vind het fijn dat Fotogoed mij per mail op de hoogte houdt van alle acties aangaande het ontwikkelingsproces (bv. bestelling goed ontvangen, betaling binnen gekomen, aanvang productie, vertrek bestelling). De leveringstermijn vind ik heel snel: zo kreeg ik eens een maandag mail dat mijn fotoboek vandaag in druk ging en de dag erna zat het fotoboek 's avonds al in mijn bus. Heel fijn! Negatieve ervaringen heb ik eerlijk gezegd nog niet meegemaakt!
  24-09-2012
  Marjo
  Fotogoed is een centrale die een uitstekende kwaliteit fotoalbums levert. Eindelijk een adres wat goed luistert naar de klant en zijn best doet om desgewenst maatwerk te leveren. Het is erg prettig om via een telefonisch contact te kunnen overleggen.
  Ik ben erg blij met mijn keuze voor Fotogoed.
  24-09-2012
  Dirk
  De afwerking van het boek ziet er prima uit en de afdrukken zijn goed verzorgd.
  Het geheel is een mooi boek geworden .
  Ben ook zeer goed geholpen met kleine probleempjes en vragen door Eric van de klanten service (pluim) .
  24-09-2012
  Maaike
  Vorige maand voor het eerst een fotoboek gemaakt bij Fotogoed. Superservice gekregen van Eric van de klantenservice! Resultaat: 6 exemplaren van het boek besteld en 6 zeer tevreden families!
  Direct daarna weer aan de slag gegaan. Nu twee verschillende fotoboeken besteld en een set losse fotobladen. Wederom zeer goede service en engelengeduld van Eric toen niet alles ging zoals het moest. Vanwege het hoge totaalbedrag een prachtige korting gekregen!
  Gister werd het pakketje bezorgd en alles zag er weer tiptop uit!
  Fotogoed heeft een goed softwareprogramma, makkelijk om mee te werken, en de resultaten en service zijn super!
  Kortom: Fotogoed heeft er een zeer tevreden klant bij!
  06-09-2012
  Heidi
  Na jaren niks gedaan te hebben met de digitale foto's heb ik een inhaalslag gemaakt en in de avonduren wat albums gemaakt met de software van Fotogoed. Ging heel makkelijk en met mooi strak resultaat! Nu ben ik bezig met het reisverslag van dit jaar. Het wordt echt supermooi!
  Eric van de klantenservice is echt een schatje; hij heeft ook toen een actie niet meer liep me geholpen bij het krijgen van een leuke korting. Het enige minpuntje dat ik aan Fotogoed heb kunnen ontdekken is dat men het zo druk heeft dat je enige tijd moet wachten op het verkrijgen van een actiecode. Het resultaat maakt dat echter helemaal goed!
  06-09-2012
  Jenny
  Voor de eerste keer fotoboeken en visitekaartjes besteld bij fotogoed. Ik ben zeer tevreden over de korte termijn waarop de boeken gereed waren. Het resultaat was erg goed. De service was prima en opmerkingen werd adequaat op gereageerd. Tevens kreeg ik nog tips & tricks voor een nog professioneler resultaat bij een volgende bestelling, Fotogoed bedankt en ik kan jullie zeker aanraden aan een ieder die waarde hecht aan goede kwaliteit en een juiste klantenservice
  06-09-2012
  Gert-Jan
  Ik heb vandaag beide bestellingen ontvangen. Zeer snelle en goede service en netjes verpakt!

  Over de kwaliteit; precies zoals ik had verwacht of zelfs beter, uitstekend. Zelfs de 'hoge resolutie' plaatjes zien er prima uit. Absoluut geen noodzaak voor een herdruk. Ik ben zeer benieuwd naar de verjaardagskalender die ik gisteren heb besteld. Ik kom zeker nog eens terug.
  06-09-2012
  Rens
  Tbv een speciale gelegenheid 24 fotoalbums, ringband A5 staand model, besteld. Ivm wat tijdsdruk kontakt opgenomen met de klantenservice via e-mail en telefonisch. Er werd volop meegedacht en in goede samenspraak werd het aangeleverde DTP-bestand gecontroleerd en aangepast. De albums werden ruim op tijd netjes afgeleverd. De software is gebruiksvriendelijk en biedt vele creatieve mogelijkheden. Enige negatieve punt van de software is, dat het niet offline werkt. Bij de volgende versie zou dit verholpen zijn, aldus de klantenservice.
  06-09-2012
  Toon
  Goede afdrukkwaliteit, prettige bestelsoftware. Een probleempje werd door de klantenservice erg snel, vriendelijk en goed opgelost.
  06-09-2012
  Marjan
  Reeds meerdere fotoalbums gemaakt.
  De bijgeleverde software geeft ruim voldoende mogelijkheden om er een mooi boek van te maken.
  Aflevering was binnen 1 week dus prima, en de boeken waren erg mooi afgewerkt.
  Van mij krijgern jullie een 10!
  06-09-2012
  Von
  De klantgerichtheid en -vriendelijkheid die ik bij Fotogoed heb ervaren, ben ik zelden elders tegengekomen. Vragen via de site werden vlot beantwoord en er werden ongevraagd ook nog allerlei tips gegeven. Omdat het fotoalbum een cadeau was, had ik vooraf tel. contact over de afleverdatum. Onder 'persoonlijke' begeleiding van het secretariaat en door er kostenloos een spoedorder van te maken, had ik binnen 4 dagen het album (van prima kwaliteit) in huis. Absolute aanrader!
  06-09-2012
  Jacqueline
  wat een waanzinnig goede service. Was helemaal verbaasd dat je bij een 'internet-drukker' iemand aan de telefoon hebt, die je op zaterdag terug belt en dan een half uur de tijd neemt om alles door te nemen. Ik moest ik ook wel 66 dezelfde albums hebben, maar toch.

  Albums zijn inmiddels binnen na een zeer strakke levertijd (die ook nagekomen is!), helemaal top!
  06-09-2012
  Eric
  Superfijne software, een heel mooi album en heel goede service! TOP!
  24-08-2012
  Inge
  Superuitgebreide software, snelle levering, keurig ingepakt en prachtig boek (precies zoals ontworpen). Daarbij nieuweklantenkorting via klantenservice ook met terugwerkende kracht, waarbij snelle en klantvriendelijke correspondentie (ook op zondagen).
  Enige minpunt: het uploaden van een (groot) album (120 pagina's) duurde wel een tijdje. En bij elke overlap van een grens kwam een 'foutmelding', maar die bleek simpel genegeerd te kunnen worden en gaf verder geen problemen.
  24-08-2012
  Natascha
  tijdens onze laatste reis hadden we zo'n 600 foto's waarvan we selectie in een fotoboek wilden laten afdrukken. na wat speurwerk op google kwam ik te weten dat fotogoed.nl de beste kwaliteit/prijsverhouding had. de foto's waren makkelijk te bewerken met hun bewerkingsprogramma, alsook had ik de optie om een deel van de foto's als achtergrond te plaatsen. het resultaat is een zeer mooi (soms vallen de kleuren tegen, wat hier dus niet het geval was!) boek waar we al veel positieve reacties op gekregen hebben.
  24-08-2012
  Jannick
  Zeer goede kwaliteit en super service gekregen want ik had de boeken nodig tegen het doopfeest van mijn zoontje en die gingen te laat zijn gezien het een aantal dagen duurt eer het geld op hun rekening staat. Wel, ze zijn ter goeder trouw begonnen aan het maken van de boeken zonder dat ze het geld al hadden. ik hoefde enkel een mail te sturen met daarin een attachment van het betalingsbewijs. Trouwens ook zeer goede service via de telefoon als je in de rats zit. Hartelijk dank fotogoed.
  24-08-2012
  Monique
  Voor de Donkervoort Touring Club Nederland heb ik 35 + 1 (proefdruk) albums gemaakt en besteld vanwege onze Alpenrit 2012. De contacten vooraf, tijdens en nadien met de afdeling sales waren werkelijk perfect.
  Er werd erg goed meegedacht. Bedankt, Rick :-)
  De kwaliteit van het boek is echt zeer goed. De software is heel gebruiksvriendelijk en erg divers. Er zijn zeer leuke mogelijkheden.

  Al met al een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar gaan we naar Schotland!
  15-08-2012
  Marjolein
  Door de beoordeling op Onlinefotoservices.nl heb ik Fotogoed eens een keer geprobeerd.
  De software is me bekend van collega Fotofabriek werkt met dezelfde.

  Ik had problemen met het uploaden want ik kreeg een of andere vage error over het uploaden van het omslag. Gemaild met de klantenservice. Direkt antwoord, maar zonder oplossing want de error is onbekend. Per WeTransfer het album opgestuurd. Bij Fotogoed ging het uploaden probleemloos. Ze hebben zelfs wat foto's verbeterd voor me.
  Ook hebben ze het lettertype op het omslag aangepast omdat dat bij Fotogoed het door mij gebruikte lettertype niet ondersteunt wordt. Netjes gedaan.

  Levertijd duurde iets langer dan dat ik verwacht had. Maar niet onoverkomelijk.

  Over de afdrukkwaliteit valt weinig aan te merken. Er staan een foto in het boek die niet geheel conform het origineel is. Daarvoor neem ik nog wel contact met ze op.

  Mijn ervaring is tot nu toe positief

  Eigenlijk zou er echter wat meer uniformiteit moeten zijn in de prijsstelling zijn bij bedrijven die dezelfde software en uitvoeringen gebruiken. Nu is vergelijk maken op basis van prijs erg lastig.

  Waar ook wat meer aandacht aan besteed zou kunnen worden is aan de verpakking.
  Niet dat dat niet goed is want het album zat deugdelijk verpakt in luchtkussenplasctic en een kartonnen doos. Veelal wordt echter de wat luxere albums eerst in een plastic beschermhoes gedaan. Persoonlijk vind ik dat erg prettig omdat dan het fotoomslag dan minder snel beschadigd bij opbergen.
  28-07-2012
  Harriet
  Ik heb inmiddels 3 fotoalbums gemaakt met Fotogoed en de kwaliteit van de foto's is erg goed. Bij het maken van de albums kun je een eigen pagina indeling aanmaken en bewaren. Ook de service is top, bij mijn laatste album kreeg ik mail met een waarschuwing dat ik mijn omslag niet helemaal vullen had gemaakt. Fijn dat er nog zo'n controle plaats vindt anders was ik wel heel telleur gesteld geweest met mijn boek van 70 euro.
  28-07-2012
  Jan
  Prima ervaring, voor de eerste keer gebruik gemaakt van fotogoed. Het is echt goed. de software was even wennen maar daarna werkte het prima en eenvoudig. De service was goed, op vrijdag middag verzonden en op donderdag voormiddag het album in huis.
  De kwaliteit was uitstekend. Ik ga vaker gebruik maken van deze aanbieder.
  28-07-2012
  Karin
  Hello,
  Ik wil Fotogoed danken voor de correcte en vlotte service. Het fotoalbum zal een blijvende herinnering zijn.
  Dank
  28-07-2012
  Marijke
  Ik ben zeer te spreken over de eenvoud van de software, de kwaliteit van het fotoboek, snelheid van bezorgen en de snelle antwoorden bij vragen.
  Ik zou 'Fotogoed' zeker aan anderen aanraden als zij een fotoboek willen gaan maken!
  28-07-2012
  Joke
  De software is duidelijk. Op de service en communicatie valt niets op aan te merken. Ze hebben veel acties en kortingen. Het transport is ook vlotjes verlopen. En het resultaat is perfect alleen niet te veel tegen de randen werken want er valt een stukje weg maar dat staat ook duidelijk in de software vermeld. Maw zal er nog veel bestellen...
  28-07-2012
  Helen
  Zeer goede ervaring bij het maken van een fotoalbum bij fotogoed. Bij vragen of opmerking direkt antwoord gekregen en firma blijkt flexibel indien nodig.
  28-07-2012
  Dirk
  Ondertussen al 6 albums laten maken. Ervaringen zijn ronduit positief. De software om het album samen te stellen is subliem, de afwikkeling tussen bestelling en ontvangst is uitermate kort, alles loopt gewoon vlot. Ik heb al veel albums van andere merken gezien, maar deze van fotogoed springen er kwalititatief onmiddellijk uit. Een eigen fout bij de samenstelling van het laatste album werd er door Eric uitgepikt en vlotjes in overleg aangepast.
  Kortom, fotogoed is een enorme aanrader!
  28-07-2012
  Barry
  Hoge kwaliteit drukwerk en de hoge mate van klantvriendelijkheid. Waar vind je nog een combinatie van deze twee aspecten? Fotogoed heeft mijn verwachtingen op deze gebieden in ieder geval overtroffen. Papierkwaliteit voelt goed aan en de optie van het aanleveren van eigen zelf opgemaakt pdf inclusief het niet vermelden van een barcode op de achterzijde van het album zijn voor mij als vormgever een must om een professionele uitstraling van een fotoalbum te verkrijgen.
  28-07-2012
  Marja
  Goeie kwaliteit, heel veel mogelijkheden tot het maken van mooie foto-albums (achtergronden bijvoorbeeld) en de klantenservice is heel goed.
  28-07-2012
  Marleen
  heel goede ervaring om dit eens uit te proberen: gemakkelijke software en fotoboekje is van prima kwaliteit!! Ook persoonlijke klantenservice. Het is de koppositie en een 9 zeker waard.
  28-07-2012
  Karin
  Zeer positief ! Alles perfect in orde, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service !
  28-07-2012
  Ellen
  Een prachtig album!
  Snelle verzending en zorgvuldig verpakt.
  Een storend mankement aan een foto (van onze kant) werd door oplettende medewerker van Fotogoed opgemerkt en deze heeft contact met ons opgenomen en de fout hersteld.
  Bedankt voor de goede service!
  28-07-2012
  Wendy
  De kwaliteit van het album is erg goed, de service is helemaal top! Ze hebben erg veel gedaan om mijn bestelling op tijd te versturen. De software kan iets verbeterd worden om iets prettiger te werken.
  28-07-2012
  Berlinda
  Het is mijn 2de album dat ik heb laten ontwikkelen bij Fotogoed. Mijn 1ste met blinkende afdruk, mijn 2de niet blinkend. Ik vind ze allebei mooi van kwaliteit, toch mijn laatste boek vond ik heel schitterende papierkwaliteit. Ben heel tevreden.
  21-06-2012
  Patrick
  Heb voor eerste maal gebruik gemaakt van een fotoservice om een album samen te stellen. Dat was voor 100% positief. Het duurde even voor ik de juiste gebruikswijze onder de knie had maar eens even bezig bleek alles redelijk gebruiksvriendelijk. Het uiteindelijke resultaat was ook volledig volgens de verwachtingen. Ook snelle levering!
  21-06-2012
  Christiaan
  Twee grote professionale foto-albums laten drukken voor een vrij belangrijke opdrachtgever. Nogal wat specifieke wensen, maar er werd bijzonder behulpzaam meegedacht. Snelle, vriendelijke reactie, zelfs toen bij een van de boeken wat mis bleek te zijn gegaan met de binding.

  Prima eindresultaat, meer dan uitstekende service.
  21-06-2012
  Frederic
  Ik heb net 2 albums laten maken bij fotogoed. Ik had deze wel sneller nodig dan de vooropgestelde 7 werkdagen leveringstijd. Een mailtje naar fotogoed was genoeg om deze bestelling uiteindelijk 3 werkdagen eerder te verkrijgen (met als enige belofte van fotogoed: 'We zullen ons best doen', het zal dus misschien niet altijd mogelijk zijn).

  De kwalitiet van de fotoboeken is heel goed, maar dat had ik wel verwacht. Ik was vooral aangenaam verrast door de persoonlijke antwoorden van de klantendienst: voor mij 10/10!
  21-06-2012
  Annie
  Ben zeer tevreden over het fotoalbum ,en omdat het de eerste keer was dat ik zoiets doe gaf het mij veel voldoening.De kwaliteit is goed en ik ga zeker nog van uw diensten gebruik maken .
  Dank je wel
  21-06-2012
  Hilde
  hartelijk dank voor de goede service in verband met de fotoalbums ik heb er ondertussen 3 gemaakt alles verloopt naar wens PROFICIAT
  12-06-2012
  Brichelle
  wij hebben ivm het overlijden van een familielid 6 fotoboeken besteld. We hadden deze boeken zeer snel nodig. Ik heb zaterdagavond de fotoalbums besteld (maandag was het pinksteren) en ik heb ze donderdag al binnen gekregen! Het fotoalbum zelf is super mooi geworden! Dank je wel voor de supergoede service!
  12-06-2012
  Onno
  Gisteren had ik een reunie en mijn vrienden waren zo enthousiast over de kwaliteit dat alle andere vrienden ook de albums wilde nabestellen.

  Vriendelijk bedankt

  De kwaliteit van de albums (met extra dik papier) maakt het wel heel mooi. Eerlijkheidshalve is het vrij prijzig maar dat is overal zo. Het is een investering maar wel waard.

  Fotogoed heeft laten zien erg sportief te zijn als je per ongeluk een foutje maakt. Indien je dit helder en op tijd communiceert doen ze echt niet moeilijk. Zeldzaam. Voor mij een rede hier te blijven en fotogoed aan te bevelen aan vrienden.

  De software is heel intuitief en gaat prima. Omdat de foto‚s in hoge resolutie veel ruimte kosten is het navigeren soms wel iets traag maar ook dat zie je bij al die andere pakketten. Een groot voordeel is dat je 1 bestand hebt en die gemakkelijk via bijv wetransfer kan mailen aan anderen.
  12-06-2012
  Ewout
  Uitstekende service! Wij bestelden ons foto-album op een maandag, maar hadden het zaterdag al nodig. Na een telefoontje met Fotogoed bleek dat krap te worden, tegen meerprijs (15 euro) zou het ook direct vanaf de drukker in Duitsland naar ons kunnen worden verzonden. Wij kozen er uit kostenoverweging voor om het toch gewoon te laten leveren, waarop fotogoed heeft gezorgd dat het in Duitsland met spoed werd afgehandeld. Diezelfde woensdag werd het nog verzonden, en vrijdag hadden we het in huis. Zowel telefonisch als per mail goede service, prijs en kwaliteit waren ook erg goed. Het was voor ons een grote pre dat wij een pdf konden insturen, zodat wij de opmaak helemaal in InDesign konden doen.
  01-06-2012
  Charlotte
  Voor mijn zoon, die 40 wordt, wilde ik van alle jaren foto's (uiteindelijk 469 stuks) in een boek hebben. Omdat het ook nog eens 40 jaar mee moet, (hij moet er veel in kunnen kijken) wilde ik een doorzichtig plastic kaft met ringband, hoogglans, veel bladen (96), en A4 formaat, ook sprak me aan dat er geen barcode in komt.
  Na een vergelijkingssite bij Fotogoed terecht gekomen.
  Nou, ik ben er heel blij mee..
  De service is geweldig, zowel per mail als telefonisch.
  De foto's die ik er in wilde, waren niet allemaal van goede kwaliteit, pas sinds 2006 digitaal, ik heb veel moeten scannen, ook van negatieven, sommigen al 40 jaar oud en niet altijd de beste rolletjes gebruikt, maar in het boek lijkt het er op of de foto's beter zijn geworden
  Over de prijs ben ik ook heel tevreden.
  Ik heb al reclame gemaakt.
  Samen met Fotogoed, mag ik best trots zijn op het schitterende resultaat!!
  Tot volgende project, ik heb nog 2 kinderen.
  01-06-2012
  Hans
  Na 2 keer eerder in Suriname geweest te zijn besloten om de derde keer een beter fototoestel mee te nemen als een pocket camera en er voor ons zelf een fotoboek te maken, na gegoogeld te heben bleek Fotogoed een goede keus te zijn dus software gedownload en de stoute schoenen aangetrokken. Eerst de keus uit 1500 fotos maken en dan een boek maken. Door de goede aanwijzingen die in het pakket in zitten en de natuurlijke gang was ook dat fotoboek vlot gemaakt. MAAR het was de eerste die gemaakt werd en maar afwachten wat de hoge resolutie fotos en de lage zouden doen want het is toch altijd een gok de eerste keer. Het resultaat werd zondags opgestuurd naar Fotogoed en de woensdag trokken we same de verpakking open en het heeft onze verwachting overtroffen wat we gefabriceerd hadden geen blokkerige vale fotos maar stralend van kleur en geen 'digitale effecten' die niet gewenst waren. Kortweg meer dan voor herhaling vatbaar wat betreft prijs kwaliteit verhouding.
  25-05-2012
  Yvonne
  Zeer goede ervaring met Fotogoed! Prachtige professionele kwaliteit voor een goede prijs en snelle service.

  Nooit gedacht dat mijn portfolio er zo mooi afgewerkt uit had kunnen zien.

  Zeker de moeite waard!
  25-05-2012
  Dick
  Toen wij veertig jaar getrouwd waren had ik voor onze 4 kinderen elk een album samengesteld van zeer oude foto's. Door omstandigheden waren deze albums te laat besteld dus konden ze op onze trouwdag niet aan de kinderen gegeven worden. Maar een telefoontje loste ons probleem snel op fotogoed bezorgde zonder extra kosten per koerier op tijd onze 4 albums. Deze koerier moest daarvoor ongeveer 200km rijden!!!
  Waar vind je nog zo'n service, geweldig wij waren hier heel erg blij mee. Fotogoed BV hartelijk dank.
  25-05-2012
  Johan
  Ik ben heel tevreden over de albums en uw service. Zelf ben ik niet zo handig met al die computersnufjes, maar met uw hulp heb ik toch ontvangen wat ik gewenst heb. En dat ik ze dubbel gekregen heb, was nog een verrasssing want ze dienen eigenlijk om aan zoveel mogelijk mensen te tonen om steun te krijgen voor ons werk als Optiekers Zonder Grenzen (zie onze website: www.sites.google.com/site/optiekerszondergrenzenbelgie).

  Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer
  25-05-2012
  Sandra
  Ik had op internet een recensie gelezen dat deze website goed was, dus dacht laat ik het proberen. En de bestelsoftware is gemakkelijk.
  Nu had ik een beetje haast, en heb een mailtje gestuurd. Er is een spoedbestelling van gemaakt, en maandag besteld, vrijdag was het boek al in huis! Echt helemaal super! Kwaliteit is goed, service fantastisch, echt een aanrader om hier te bestellen, prijs is ook goed trouwens!
  25-05-2012
  Ronny
  ik heb net een paar fotoalbums bestreld bij fotogoed.Makkelijke software vlotte bestelling,netjes op de hoogte gehouden via mail van waar of wat er gebeurde met mijn bestelling,en een snelle levering.Gewoon een mooi afgewerkt rersultaat gewoon perfect.Was alles maar zo eenvoudig en goed in het leven,het zou heel wat beter zijn
  16-05-2012
  Gerrie
  We schrijven deze feedback naar U toe, omdat U te bedanken voor een zeer goede en snelle klantenservice.
  Ook willen we U laten weten dat de 2 fotoboeken heel keurig zijn bezorgd, maar ook dat onze (schoon)vader en (schoon)broer er ontzettend blij mee waren om deze verrassing te krijgen.
  Ze hebben een hele mooie vakantie in West Australie gehad, en om dit nu in boekvorm te hebben, vinden ze echt fantastisch!

  We danken U heel hartelijk voor Uw goede service en voor de geweldig mooie afwerking van de fotoboeken.

  Met vriendelijke groeten,

  Paul en Gerrie
  Perth
  West Australie
  16-05-2012
  Bas
  Jaaa, prima album. Ik ga de toppositie zeker meeverdedigen! Op de 7e 's-ochtends besteld, op de 10e om 13.00 binnen! En met welkomst- en quantumkorting een prima prijs!! (15 euro A4 Staand Soft Coverrrr.. :) )
  Ook de Software liet niets te wensen over.

  Dank u!
  16-05-2012
  Jaap
  Ik heb een klein boekje ontworpen met de software via Fotogoed en daar twee exemplaren van besteld. Bij het ontvangen was ik verrast door de goede kwaliteit. De foto‚s en andere grafische elementen in het boekje vond ik erg mooi gelukt. Kleurrijk en scherp. Wel vond ik de helft van de pagina‚s per boekje niet goed gesneden waardoor de inhoud niet juist gecentreerd was. Dit viel snel op omdat het boekje het kleinste formaat was. Ook was vlak bij de rug de lijm iets los gekomen. Eric (van de klantenservice) heeft mijn klacht heel prettig en snel opgepakt. Na het sturen van een aantal foto‚s mocht ik kosteloos twee nieuwe exemplaren bestellen. De pagina‚s daarvan waren goed gesneden en geplakt. Een hele goede service en een kwalitatief eindresultaat.
  16-05-2012
  Ellen
  Ben heel tevreden over de goede service: bij vragen aan de klantenservice volgt er heel snel antwoord en men denkt echt met je mee. Alle medewerking bij een spoedopdracht ontvangen. En natuurlijk het produkt (fotoalbum) zelf: voldeed helemaal aan de verwachtingen!
  11-05-2012
  Elke
  Met een behoorlijk afwijkend eisenpakket van mijn kant prachtig maatwerk geleverd door Fotogoed! En de service is helemaal top! Zeker een aanrader.
  26-04-2012
  Adri
  Prachtig album, vooral doordat in de uitvoering ' flatlay ' de pagina,s gemakkelijk te bekijken zijn.
  26-04-2012
  Marie-Jeanne
  Na een lange zoektocht om op een gebruiksvriendelijke manier mooie, kwalitatieve, creatieve fotoalbums te maken, kwam ik uiteindelijk terecht bij fotogoed. Mijn verwachtingen/eisen lagen vrij hoog.
  FOTOGOED: perfect!
  kwaliteit, kleuren, afwerking, aanbod, service... TOP!
  prijs/kwaliteit: zeer goed - rekeninghoudend met fantastische kortingen waarvoor dank.
  26-04-2012
  Marja
  Het door mij gemaakte album was helemaal naar wens! Keurig contact met de klantenservice, snelle afhandeling van de mail, en last but not lest: een prachtig fotoboekje op mooi papier. Ik ben zeer tevreden!
  05-04-2012
  Sjaron
  Ik heb meerdere albums laten drukken door Fotogoed en ben zeer tevreden!
  uitmuntende service met zeer uitgebreide aandacht voor de klant en korte levertermijnen. Niet alleen voor prive albums, maar ook voor professionele presentatie boeken is de kwaliteit m.b.t. kleur, papier, kaft keuze en binding uitstekend! Kortom, een absolute aanrader!
  05-04-2012
  Conny
  Voor het eerst een album gemaakt en wat een geweldige ervaring. Buiten dat er enorm veel mogelijkheden zijn om je creativiteit de vrije loop te laten en dit programma een soort ontdekkingsreis op zich is, vond ik het ook heel erg leerzaam: naarmate ik er langer mee bezig was, ontdekte ik steeds meer bijzondere bewerkingsmogelijkheden. Heel handig ook dat je kunt inzoomen en met een raster kunt werken plus de x en y as, zodat je foto's op exact dezelfde positie op de linker en rechter pagina kunt plaatsen; werkt heel handig. Tussentijdse vragen per email en telefonisch werden bijzonder snel, heel vriendelijk en ook duidelijk beantwoord Bovendien is er een gedegen vakkennis (heb met Eric gesproken) in huis Waar vindt je die service nog: bij Fotogoed! Hou ik van ... Eindresultaat - dit boek maakte ik op verzoek van een creatieve stichting voor een dame - was een schitterend boek.
  Prachtig stevige kaft met fotoprint, mooi zwaar papier, boek zit solide in elkaar, alles is haarscherp over gekomen en de kleuren van de foto's zijn werkelijk fantastisch.
  Dikke complimenten aan de mensen van de drukkerij en uiteraard alle andere medewerkers van Fotogoed!
  30-03-2012
  Floor
  Ik heb hier een fotoalbum laten drukken en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Precies zoals ik het verwacht had en voor een betaalbare prijs. Ook vond ik de klantenservice super, ik had een aantal vragen en die werden snel / goed beantwoord. Ik zal hier zeker vaker terugkomen om boeken te laten maken.
  30-03-2012
  Judith
  Fotogoed springt er naar mijn mening uit. Prima service tijdens het samenstellen van het boek. Ik kwam voor de eerste keer dat ik met dat programma werkte wat prbleempjes die, maar die werden door een medewerker van fotogoed keurig voor mij opgelost. Het programma is heel uitgebreid en biedt veel mogelijkheden. Het boek was snel klaar en ziet er erg mooi uit.
  Echt een aanrader !!
  21-03-2012
  Jolanda
  Ziet er netjes uit. Kaft was in de verkeerde kleur geleverd en dit is weer netjes opgelost op kosten van fotogoed. Handig het programma om zelf je fotoboek te maken, je krijgt precies wat je hebt gemaakt.
  21-03-2012
  Chris
  Ik bestelde onlangs bij Fotogoed 2 spiraalalbums Ik ben er zeer tevreden over. Ook de service is zeer snel, evenals de communicatie: op zaterdagavond om 20u15 een mail gestuurd over een probleempje met de betaling via de site, en een half uur later al een antwoord over wat er misgelopen is.
  Als dat niet klantgericht is!
  13-03-2012
  Hilde
  Hallo medewerkers van Fotogoed,

  Ik wil jullie nog bedanken voor de snelle en correcte service voor het tijdig leveren van het fotoalbum voor het 40 jarig huwelijkfeest van mijn schoonouders. Super!!
  05-03-2012
  Hanneke
  Mijn ervaring met FotoGoed is heel erg GOED!
  Nadat ik wijzigingen wilde invoeren in mijn fotoalbum hoefde ik maar te mailen en het werd geregeld. De persoonlijke service was heel fijn en ik beveel anderen dan ook aan om deze website te gebruiken Het fotoalbum zelf zag er ook heel mooi uit, precies zoals verwacht en nog een hele snelle levering ook. Afspraak is afspraak bij FotoGoed.
  05-03-2012
  Jan
  reeds vele ervaringen opgedaan met het 'produceren' van foto albums : vacanties ; (klein)kinderen .
  ge-attendeerd 'fotogoed' ;
  2 albums ontworpen en laten 'drukken' ;
  uitstekende service en kwaliteit van het geleverde product ; mijn complimenten !
  zal deze ervaringen delen met vrienden/relaties
  23-02-2012
  Agnes
  Wij hebben twee fotoboeken besteld, deze zijn in prima staat en keurig op tijd aangekomen. Prima kwaliteit en niet onzinnig duur.
  23-02-2012
  Ria
  Geweldige service en comunicatie en een goede kwaliteit fotoalbums.
  Mijn fotoalbums waren verzonden maar waren helaas zoekgeraakt bij TNT, na dit aangegeven te hebben bij de klantenservice van Fotogoed hebben zij nieuwe albums gemaakt en opnieuw aan mij toegezonden! Helemaal top!
  08-02-2012
  Kitty
  Heb hier het o.a. het trouwalbum van mijn dochter laten maken, het is werkelijk schitterend geworden, superieure kwaliteit van de afdrukken van de foto's! En de helpdesk/service is fantastisch, heb tijdens telefonisch contact nav. een klein vraagje van mij een uur gratis advies en tips ontvangen om van het trouwalbum iets moois te maken! Wat daardoor zeker gelukt is. Verder zijn ze zeer klantvriendelijk en er is altijd wel korting te krijgen!
  08-02-2012
  Marleen
  Voor de allereerste keer een fotoalbum gemaakt.
  Ik ben zeer tevreden over het gemak van de software, het invullen van de foto's in het boek, zoals ik het wilde.
  Ik ben niet handig hierin maar het was voor mij, als leek, heel erg goed te doen, je kon naderhand goed bekijken wat je gedaan hebt en met de tips in het programma werkt het heel erg fijn.
  De service die verleent wordt door het persoonlijke contact met de mensen van Fotogoed is echt heel bijzonder, waar maak je dat tegenwoordig nog mee, Klasse!!
  Ik had ook een paar echt oude foto's ingevoegd en met de tips van de Hr. van Fotogoed is het heel bijzonder en waardevol geworden.
  De kwaliteit van het boek is echt meer dan prachtig, ik heb wel eens boeken gezien van andere merken, maar het album van Fotogoed steekt er met vlag en wimpel boven uit, boven verwachting.
  Ik heb gekozen voor glanzend papier en een fotokaft met nog een foto erin bewerkt, zo mooi, helder, scherp en prachtige kleuren zoals het in het echt ook allemaal is. Ik heb zelf nog nooit andere aanbieders van fotoalbums geprobeerd en zal het ook nooit doen. Ik blijf bij Fotogoed!
  Heerlijk dat het boek snel geleverd wordt, je bent toch benieuwd hoe het album er in het echt uit zal zien, en dan is het toch spannend als het bezorgd wordt, Het was echt een verrassing!
  Het leuke is: doordat dit boek zo mooi is geworden ben ik nu aan mijn tweede boek bezig!
  Een grote pluim voor de mensen van Fotoboek!!
  !!Fotoboek is wondergoed!!
  08-02-2012
  Carlos
  Enkel een zeer goede ervaring in stiptheid,juistheid,sevice vragen die ook beantwoord werden,netheid,kwaliteit,software.
  Een aanrader voor iedereen
  08-02-2012
  Rudy
  Ik ben nog niet zo lang bezig met het samenstellen van fotoalbums via het net. De ontdekking van Fotogoed was voor mij een grote hulp. In het begin is het een beetje zoeken maar eens je de knepen door hebt, gaat het prima. Ook de communicatie na de upload is uitstekend maar mag iets vlugger bij eventuele problemen, zodat je als klant weet wat er aan de hand is. Het eindresultaat mag er zeker zijn, tot in de puntjes afgewerkt. Proficiat. Ik zal Fotogoed zeker aanraden en er verder mee blijven werken.
  08-02-2012
  Mira
  Mijn eerste boek was een beetje fout gelopen door mijn gebrek aan ervaring met de software maar na een berichtje op de website werd ik gecontacteerd door Eric en kwamen we door zijn service tot een goed vergelijk met een schitterend boek als resultaat. Bedankt voor de steun en de service!
  08-02-2012
  Jan
  Heb een trouwalbum van vriend/vriendin gemaakt en omdat Fotogoed prima uit de test kwam heb ik dat bij hen besteld. Ik heb in Indesign (prof. programma) alles opgemaakt. De kwaliteit vond ik prima in orde. Enig minpuntje vond ik de uitsnede: die was iets scheef en overschreed soms iets de 3mm afloop die ik meegeleverd had. Zal een leek niet opvallen overigens.
  Fijn dat er ook door de klantenservice goed werd meegedacht (ze controleerden elke pagina op missers e.d.), dat kom je denk ik niet veel tegen bij dit soort bedrijven.
  08-02-2012
  Yvonne
  Groot gebruiksgemak van de software
  Uitstekende,vriendelijke en persoonlijke service bij vragen en/of problemen
  Prima kwaliteit fotoboeken
  25-01-2012
  Ludwig
  fotalbum was verkeerd ingebonden, op vrijdagavond (!) een mail hiervoor gestuurd, met een foto om aan te tonen dat het wel zo was. Dezelfde avond nog een mail teruggekregen dat dit ging rechtgezet worden en ik een nieuw album zou krijgen. Op zaterdag terug een mail dat de bestelling was doorgegeven. Een week later had ik het nieuw, correct ingebonden album, wat trouwens van een zeer goede kwaliteit is ! De service van Fotogoed is de absolute top.
  25-01-2012
  Ferdinand
  Zeer klantvriendelijk,ik kreeg persoonlijke ondersteuning, software zeer uitgebreid, en vlot te gebruiken. zoals ik de foto's op mijn scherm zag (kleur,saturatie,helderheid enz.) stonden ze in het album.
  Album zeer verzorgd, niets op aan te merken.
  Als alle produkten van deze kwaliteit zijn is deze firma zeker een topper.
  25-01-2012
  Teun
  Wij hebben ons eerste album gemaakt en met Fotogoed is het gelijk een succes geworden.
  Veel keuze in formaten en uitvoering. De eenvoudige software en mogelijkheden maakten het ons gemakkelijk om een prachtig boek met hoge kwaliteit te maken!
  Ook de snelle service ervaren wij positief.
  Fotogoed, ga zo door!!
  25-01-2012
  Theo
  De software is even wennen, maar na wat oefening krijg je dat snel onder de knie.
  Service uitstekend! Ik belde om wat informatie en kreeg er (ongevraagd) zomaar een aantal tips bij. Al met al in alle rust een telefoongesprek van 20 minuten gevoerd. Bij latere communicatie werd ook alle bereidheid getoond om mee te denken.
  En het resultaat was helemaal super!! Mooier dan we hadden gedacht en gehoopt. Gewoonweg professioneel, ook al op de standaard papier kwaliteit.
  25-01-2012
  Dirk
  Een fantastische site, geweldige service en een duidelijk programma om fotoboeken in te maken. We hadden boeken besteld voor Kerstmis en door de staking van de post zouden ze niet op tijd geleverd kunnen worden. Fotogoed heeft er alles aan gedaan zodat we onze geschenken toch nog op tijd kregen. Betere service dan de Post! Chapeau.
  25-01-2012
  Winfried
  Uitstekend !
  Handig programma om op je eigen computer off line een album te ontwerpen, met vele mogelijkheden.
  In november 2 exemplaren besteld: A4 liggend met hardcover foto-omslag en prachtig mat fotopapier.
  1 v.d. 2 exemplaren was niet helemaal goed gesneden. Zonder verdere discussie en nog wat tips om het nóg mooier te maken het album opnieuw mogen uploaden en daarvan gratis een vervangend exemplaar in de bus gekregen, ook weer in 1 week tijd.
  Uitstekende helpdesk met persoonlijk antwoord, zelfs op zondagmorgen ! Geen standaard antwoordjes, maar meedenken met de klant en streven naar volledige tevredenheid.
  Mijn familie was ook vol lof over het resultaat en daarom vandaag 4 extra exemplaren voor hen nabesteld bij Fotogoed, tegen een aantrekkelijke '4 bestellen/3 betalen' aanbieding van hun kant.
  Dit is service die je niet verwacht van een webwinkel.
  Drukkerij staat in Duitsland en levert onvolprezen Deutsche gruendlichkeit.
  Ik kan het iedereen aanraden.
  Ben al bezig met een tweede ontwerp.
  04-01-2012
  John
  Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met Fotogoed (na ervaring met andere fotoservices) en heb een album besteld.
  Het programma om het album samen te stellen vind ik goed te noemen. Het is gebruikers vriendelijk en heeft enorm veel mogelijkheden. Het samenstellen van het album ging dus perfect.

  Bij levering zat er een klein schoonheidsfoutje in het album. Na mail contact met Fotogoed is er zonder tegenspraak, morren of loze beloften direct gezocht naar een oplossing en heeft men mij dit voorgelegd. Ik had de keus uit meerdere opties die allen een goed gerichte oplossing bieden. Uiteindelijk is alles goed gekomen, SUPER!

  Mijn tweede bestelling, die van een Canvas foto is overigens uitstekend verlopen, bedankt!

  Bedankt voor de prettige manier van communiceren, het vertrouwen en de wijze hoe en dat er is gezocht naar oplossingen!

  Zeker tot een volgende keer.
  Groetjes
  04-01-2012
  Paul
  Twee fotoboeken laten maken en ze zijn werkelijk prachtig. Het overtrof onze stoutste verwachtingen. Papier is van een degelijke kwaliteit en de afdrukken zijn formidabel. Klasse!!!.
  Ook de hulp, die ik tijdens het maken zelfs een paar keer heb opgevraagd, was altijd vriendelijk en deskundig.
  Ze hebben aan ons dus een trouwe klant er bij en wij zullen de naam zeker aan onze vrienden doorgeven. :) Bedankt!!!
  04-01-2012
  Simon
  Na een internet-onderzoekje naar de beste kwaliteit en prijs voor fotoalbums, kwam ik uit op een tweetal sites. Beide heb ik uitgeprobeerd en fotogoed.nl heeft duidelijk gewonnen: een zeer goede kwaliteit foto (album en kaarten) en een vriendelijke en persoonlijke reactie naar aanleiding van een vraag van mij. Ik had wel wat moeite met de software en je moet iets langer wachten dan bij andere winkels, maar het uiteindelijke product maakt dat ruimschoots goed.
  04-01-2012
  Marie-Jeanne
  Sinds kort ben ik klant bij fotogoed.
  Ik ben uitermate tevreden: service, kwaliteit afdruk, kleurkallibratie, opmaak- en verfraaiingsmogelijkheden..... gewoon prima.
  Na lang zoeken de 'bijna' perfectie gevonden.
  Prijs: niet zo goedkoop maar gezien kwaliteit zeker zijn geld waard!
  19-12-2011
  Winfried
  Na ontwerp op mijn computer met het buitengewoon gebruikersvriendelijke programma het album geupload en 2 exemplaren besteld. 7 Dagen later in de bus. 1 Boek was uitstekend, 2e niet helemaal goed gesneden. Mailtje gestuurd dat op zondagmorgen (!) per ommegaande persoonlijk en vriendelijk beantwoord werd. Even een paar fotootjes gestuurd van pagina's die niet correct waren en zonder al teveel heen en weer gemail een verbeterde versie mogen insturen, die gratis 7 dagen later ook weer in de bus gleed. Uitstekende service en mooie kwaliteit ! In januari moet ik een ander album maken, en dat ga ik zeker weer bij Fotogoed doen ! Zeer aanbevolen dus !
  19-12-2011
  Irina
  De Fotogoed fotoservice heeft me heel positief veraast in vergelijking met de andere firmas die ook de fotoservice aanbieden. Hun ( Fotogoed) manier met klant te communiceren is goud waard. Tijdens ik met mijn fotoboek bezig was de klantenservice heeft me altijd gesteund and op alle mijn vragen beantwoord. De kwaliteit van het fotoalbum vind ik schitterend en de prijs is ook heel gunstig, vooraal de kortingen zijn veel aantrekkelijk
  19-12-2011
  Jolanda
  Mijn ervaring met fotogoed is super, na het vergelijken van een aantal bedrijven kwam fotogoed met alles geweldig goed uit de bus, zowel kwaliteit als klantvriendelijkheid en kosten maar ook het maken van een album bij fotogoed is zo gemakkelijk en leuk om te doen dat het bijna verslavend werkt.
  Na het ontvangen van mijn eerste fotoalbum moet ik zeggen dat dit alles minstens zo is.
  kort om een fijn bedrijf om je waardevolle foto;s aan toe kunt vertrouwen.
  19-12-2011
  Martin
  Ik ben erg tevreden over de meedenkendheid en service van fotogoed.nl.
  19-12-2011
  Ton
  Vooraf aan het samenstellen heb ik aan de hand van vragen zeer goed advies gekregen om een voor mij juiste keuze te kunnen maken.
  Het contact met de klantenservice is zeer vriendelijk, er wordt nagenoeg direct gereageerd en tevens goede ondersteuning verleend waar je ook echt wat aan hebt. De software voor samenstellen van o.a. een Fotoboek is niet echt moeilijk maar enige PC ervaring is wel vereist maar ook hier zijn mijn vragen met een Email aan de klantenservice meteen opgelost met extra tips ect.
  Het uploaden van je samengestelde fotoboek gaat ook heel goed, het eindproduct ziet er ook erg goed en zeer verzorgd uit en is voorzien van een stevige kaft. Kortom alles is zeer goed verzorgd. Ga zo door.
  07-12-2011
  Wouter
  Wij hebben eind oktober voor het eerst 3 fotoalbums bij Fotogoed besteld en we zijn echt ontzettend tevreden met het resultaat!

  Tijdens het op onze computer maken van de boeken hadden we een aantal vragen die door Fotogoed heel snel en efficient per email werden beantwoord, wat service betreft zijn ze echt top!

  Ook de aflevering verliep uiterst professioneel en binnen 8 dagen werden de albums netjes bij ons thuis afgeleverd. Op internet is het ook mogelijk de status van de bestelling te volgen, een prettige extra service.

  En dan het belangrijkste: de kwaliteit is ook geweldig, de foto's zijn haarscherp!
  Wij hebben gekozen voor de 'deluxe glans' albums en deze zijn werkelijk prachtig, mooi dik papier en een robuuste, harde kaft

  Al met al zijn we dus dik tevreden en hebben we besloten al onze albums door Fotogoed te gaan laten maken.
  07-12-2011
  Yvonne
  Voor het eerst heb ik een fotoboek gemaakt. Ik kwam uit op Fotogoed, nadat ik verschillende recensies had gelezen en inderdaad het is een gebruikers vriendelijk programma. Uiteindelijk is het een boek geworden van 87 pagina's!! Het was spannend om te moeten wachten tot het boek in de brievenbus belandde, maar het resultaat mocht er zijn!! Helemaal goed (op wat beginner foutjes na dan)
  De volgende keer komen we weer terug bij Fotogoed.
  07-12-2011
  Ria
  De service van fotogoed is bijzonder goed, zelfs in het weekend krijg je een antwoord.
  Ze doen er alles aan om iets op te lossen. Eric, klasse!
  Ook over de kwaliteit ben ik te spreken, het blijft natuurlijk drukwerk maar het resultaat is echt zeer acceptabel. ( ik ben behoorlijk kritisch )
  De software werkt ook heel makkelijk.
  Ik kan iedereen fotogoed aanbevelen.
  07-12-2011
  Ben
  Voor een animatiefilm moest ik een boek met het script, het storyboard en de regievisie laten afdrukken bij Fotogoed. Naast de kwaliteit, was ook de snelheid van het leveren van groot belang.

  Het boek zag er prachtig en perfect afgewerkt uit en door de uitmuntende service hebben we het ruim op tijd ontvangen.

  De werknemers hechten grote waarde aan de service en de kwaliteit en dat is te merken. En dat voor een zeeeer betaalbare prijs.

  Ik kan het iedereen dus gerust aanraden om hier fotoalbums en andere zaken af te laten drukken

  Hartelijke groet,

  Een zeer blije klant.
  29-11-2011
  Eric
  Over de kwaliteit zijn wij zonder meer uiterst tevreden. De software werkt naar behoren en schept een zeer reële verwachting van het eindproduct. Ook het product zelf ziet er goed uit. De Kleuren van de foto's zijn helder en ook de door ons gebruikte achtergronden zijn geheel volgens verwachting afgedrukt. Wat je met de Software ziet is wat je krijgt. Ook over de service die Fotogoed biedt zijn wij ook uitermate tevreden.
  29-11-2011
  Diny
  Ik had voor het eerst een fotoalbum gemaakt dus best spannend.
  Ik kreeg na 4 dagen bericht dat ze de albums ontvangen hadden uit duitsland, maar dat de vouw niet correct was, en ze vernietigd zouden worden en opnieuw besteld waren.
  Vandaag de 6 albums snel weer ontvangen en prachtig.
  IK was vooral blij dat ik ze niet fout ontvangen had en zelf zou moeten terugsturen , prettige service bedankt.
  29-11-2011
  Sandra
  De hardcover fotoboeken die ik heb besteld zien er professioneel en verzorgd uit. Heel representatief als promotiemiddel.
  De service is uitmunted en goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Men zet zich echt tot het uiterste in om een oplossing te vinden wanneer er zich problemen voordoen. Men is betrokken bij het product en geeft ook tips om het te verbeteren.
  De bestelwijze is prima. Het is een van de weinige fotoboekenleveranciers waarbij je een eigen pdf-bestand kan uploaden.
  Kortom, ik zal zeker nog fotoboeken bestellen en deze leverancier aanraden bij mijn vrienden en collegae.
  29-11-2011
  Rianne
  Een van de foto's in het boek was beschadigd. Na contact te hebben opgenomen kreeg ik twee schappelijke keuzes voorgelegd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een herdruk aangezien het om een kado ging; ik kon zelfs nog iets wijzigen aan het fotobestand als ik me maar hield aan het aantal bestelde pagina's. Super! Het boek werd na een week opnieuw afgeleverd. Complimenten voor de telefonische en digitale bereikbaarheid, klantgerichte instelling en snelle reacties.
  29-11-2011
  Jaap
  Zeer goede en vriendelijke service en mooie korting bij onze grote bestelling
  29-11-2011
  Marjolijn
  Het was mijn eerste keer, hierdoor ben ik wel een tijd bezig geweest voor ik het goed had (foto's netjes op de pagina).
  Bij het invullen van mijn gegevens had ik een fout gemaakt hierdoor kreeg ik de levering niet.
  De levering ging retour naar fotogoed en ik heb het kosteloos goed thuis gekregen na correspondentie via de mail.
  Ik ben goed geholpen, vriendelijk en perfecte service.
  25-11-2011
  Jos
  Service : Zeer goed. Het management is erg responsief op vragen en zal niet nalaten in geval van klantenontevredenheid hun best te doen om dit op te lossen.
  Software: Hoge flexibiliteit, voldoende functionaliteit en makkelijk te gebruiken.
  Kwaliteit: Dit beantwoordt niet aan mijn verwachtingen. Ik had vooraf navraag gedaan bij Fotogoed naar het kwaliteitsniveau, mede omdat de firma op deze site dergelijke hoge scores krijgt. Er was me gezegd dat de kwaliteit niet het niveau van een chemische print kon evenaren, maar dat het wel het niveau van een inkjet printer zou moeten halen en dat aangezien ik blijkbaar belang hechtte aan kwaliteit, ik best de hoog glanzende versie zou nemen.
  Dat heb ik dan ook gedaan, maar wat mij betreft blijft het niveau ver achter op mijn inkjetprinter (HP photosmart 7960 uit 2004).
  De front cover had in de foto strepen van ongeveer een cm breed. Wellicht een vorm van banding en het soort problemen dat ongetwijfeld te corrigeren is.
  Maar ik ben ook helemaal niet tevreden met de foto's in het album zelf. Storend zichtbare pixels, vooral in de blauwe luchten en ook inzake kleur en scherpte beantwoorden de foto's niet aan mijn normen. De directie heeft me aangeboden het album opnieuw te printen, maar ik zou de foto's eerst kleiner moeten maken. Een deel van het probleem zou zijn dat mijn foto's gemaakt zijn met een Canon 5D2 en dat ik de foto's niet verkleind heb vooraleer ze in het album op te laden. De software zou blijkbaar niet geschikt zijn in zijn huidige versie om de foto's zelf op een optimale manier te verkleinen, en waarschuwt daar ook niet voor.
  Verder liggen mijn normen blijkbaar hoger dan wat de meesten hier van een album verwachten.
  Ik ga dan ook terug naar fotoalbums geprint op echt (chemisch) fotopapier.
  11-11-2011
  Jolene
  Makkelijk te installeren en te gebruiken programma. Mooi resultaat: kleuren en vormgeving zijn zeker naar wens! Prijs technisch ook niet onaardig. Klantenservice is erg klantvriendelijk en servicegericht.
  01-11-2011
  Corine
  Na de vakantie het plan opgevat om er nu 's een fotoboek van te maken. Gezocht op internet naar recensies en testen ed. en Fotogoed kwam er in mijn ogen wel goed uit. En omdat ze een aktie hadden '3 halen 2 betalen', leek het me ook een goed idee om ook van de andere jaren nu fotoboeken te gaan maken.
  Eerst 1 laten afdrukken om te zien of de kwaliteit wel goed genoeg zou zijn. Al snel was het boek binnen en ik vond het boek er hartstikke goed uit zien. Dus ook de andere 5 boeken gemaakt.
  Na ca 2 maanden was ik met de boeken klaar (was dan ook erg blij met de verlenging van de actie '3 halen 2 betalen'). Binnen een week waren die 5 boeken al in huis. Jammer was dat van 2 boeken de omslagen waren omgewisseld, maar na een e-mail naar Klantenservice werd al snel de oplossing aangeboden om de boeken opnieuw te drukken (en ik mocht de oude gewoon houden). Omdat die bestelling daarna bij Fotogoed even was blijven liggen, werd als 'vergoeding' de nieuwe boeken gratis afgedrukt op betere kwaliteit papier. Kortom, service alom!!!
  01-11-2011
  Vincent
  Ik heb 3 vakantiealbums bij fotogoed laten afdrukken. In eerste instantie zatten er 2 kleine vlekjes in 2 albums. Na dit aan te hebben gegeven werd er heel vriendelijk gereageerd door de klantenservice. Mijn probleem werd meteen verholpen en zoals ik wensten kreeg ik 2 nieuwe albums die wel goed waren. ik mocht de oude albums zelfs houden. De kwaliteit is goed en ik ben heel tevrede. Ik zal mijn albums in de toekomst ook bij dit bedrijf laten afdrukken.
  19-10-2011
  Jacques
  Kortelings mijn eerste fotoboek besteld bij Fotogoed. Resultaat is zeer mooi. Vooral de kleuren stemmen goed overeen met de realiteit en het beeld op mijn PC.
  Wat betreft Service verdienen ze zeker het maximum van de punten: Zeer correct en kort op de bal.
  Proficiat Fotogoed. Doe zo verder.
  19-10-2011
  Jan
  Het boek zag er erg mooi uit maar helaas lieten een paar bladzijden los. Bij fotogoed hebben ze niet moeilijk gedaan en zo snel mogelijk een, voor zover mogelijk nog mooier, tweede exemplaar gemaakt en ons toegestuurd. Hulde dus voor de kwaliteit en de service!
  19-10-2011
  Janny
  het was voor mij de eerste keer omdat ik goede recensies had gezien over fotogoed. Ik heb vol spanning mijn fotoboek bekeken en kan alleen maar vol lof spreken over de kwaliteit van de foto's, de kleur en het boekje, gbonden d.m.v. een spiraal. Precies wat ik wilde. Ik ga zeker nog es weer een boek maken via fotogoed. ook het maken van dit boek, was duidelijk en goed overzichtelijk.
  19-10-2011
  Kitty
  Na het werken met deze geweldige software
  (vele uurtjes) en super service is het
  mooie resultaat een kroon op ons werk!!!
  Bedankt!
  19-10-2011
  Cecile
  Het was niet zomaar een fotoalbum, wat ik heb laten afdrukken. Anderhalf jaar ben ik bezig geweest met het ordenen van (zwartwit/sepia)foto's en documenten uit de nalatenschap van mijn vader om ze vervolgens te verveelvoudigen voor familieleden.
  Het zijn prachtige albums geworden, mede door de prima telefonische ondersteuning. De sepiakleuren komen heel mooi tot hun recht en het eindresultaat benadert het origineel heel dicht.
  Ik ben er erg blij mee.
  28-09-2011
  Tiena
  Bij het plaatsen van de bestelling was het onduidelijk hoe de verrekening van de aanbieding zou zijn. (3 halen, 2 betalen). Ik heb gemaild en kreeg bijna direct een antwoord. Erg snel dus en duidelijk. De klantenservice is super snel. De kwaliteit is super en de prijs is ook niet gek!
  de software is prima, met genoeg mogelijkheden.
  Al met al erg tevreden over Fotogoed. Het volgende album zal ik zeker hier bestellen.
  23-09-2011
  Mariska
  na een tip. op de site van fotogoed beland.
  wat ben ik hier blij mee.goed en duidelijke programma
  heel fijn om mee te werken.
  en zo veel meer functies om te doen .
  even wat op lichten of iets uit knippen.
  normaal moet je dan altijd even je photoshop nog even in.
  en dat hoeft hier dus niet.
  ook kost het je geen uren voor dat je hebt uit gevogeld hoe het allemaal werkt.
  dat laat bij velen wel te wensen over.
  misschien is het nog mogelijk om een bescherm hoes voor de grote fotoboeken er bij te doen
  tegen een meer prijs of zo,
  zeker voor de grote boeken zou dit geweldig zijn.
  voor trouwboeken en andere duurdere grote boeken.
  en het leveren ging helemaal vlug,dat had ik niet verwacht.maandag in gestuurt en zaterdag geleverd,TOP dus.
  16-09-2011
  Anny
  Ik ben heel tevreden over mijn beide fotoboeken. Tijdens mijn laatste vakantie in Oekraine stond mijn toestel op het kleinste formaat foto's, waardoor de kwaliteit erg slecht was. Hierop heb ik advies gevraagd en fotogoed en met de adviezen die ik kreeg, is het mij toch gelukt om een album samen te stellen. Afgelopen zaterdag kwam het binnen, prachtig afwerkt, mooi papier en heldere kleuren. Ik ben er heel blij mee, even als mijn fantastische Australie album. Medewerkers van Fotogoed, heel hartelijk bedankt,
  14-09-2011
  Lienne
  Dit was de eerste keer dat ik een fotoalbum gemaakt heb. Ik twijfelde tussen albelli of fotogoed. Uiteindelijk heb ik voor fotogoed gekozen omdat ze in de vergelijking qua prijs/kwaliteit verhouding net iets beter uit de bus kwamen. Het was even spannend om het op tijd af te krijgen en of de levertijd niet te lang zou zijn. Maar dankzij de zeer goede feedback van de klantenservice is het allemaal gelukt. De software was even wennen, omdat ik nog nooit eerder een album gemaakt had. Maar na een tijdje ging het vlot. Achteraf heb ik bij albelli wel wat voordelen ontdekt die ik mis bij fotogoed: de mogelijkheid voor een 'platliggend' album. Dat is wel erg mooi als je een foto over 2 pagina's gebruikt. Dan loopt deze mooi plat door, zonder bolling in het midden. En misschien iets meer achtergronden om uit te kiezen. Met verschillende categorien bv. huwelijk, geboorte, eten enz.
  Qua kwaliteit van het boek ben ik super tevreden. Ik had glanzende pagina's. Wel duur bij het max aantal pagina's, maar de foto's komen zo wel heel mooi over.
  De levertijd staat voor 7 werkdagen, maar de bestelling was al na 6 werkdagen binnen. Keurig verpakt in stevig karton.
  Dus al met al was ik heel tevreden over het resultaat.
  14-09-2011
  Linette
  Van de zomervakantie 3 prachtige softcover A4 albums laten maken.
  Prachtige kwaliteit, vele mogelijkheden voor achtergrondkleur, randen etc.
  Via mail snel antwoord op vragen, prima service!
  14-09-2011
  Sylvie
  Ik ben zeer tevreden over de snelle en zeer vriendelijke service bij fotogoed.
  Heb je vragen dan krijg je zeker binnen de 24u een perfect en vriendelijk antwoord. Dat is echt een 10 op 10 waard.
  Bestellingen worden ook zeer snel aan huis geleverd.
  Ik ben een zeer tevreden klant en raad dit ook aan iedereen aan.
  07-09-2011
  Bart
  Mooi foto-album besteld, en ondanks de drukte toch snel in huis gekregen. Verder heeft een medewerker me heel goed en persoonlijk geholpen bij problemen die zich voordeden!!
  07-09-2011
  Lucia
  Vorige week mijn eerste bestelling bij fotogoed gedaan. Album ziet er prachtig uit, service per mail is prima: snel en persoonlijk. De software was even wennen, maar werkt goed.
  07-09-2011
  Freek
  Ik heb een album laten afdrukken op 30x30 hoogglans. Een heel mooi album alleen bij de drukker was iets mis gegaan bij het snijden van de bladen. Daardoor zat er op alle pagina's bovenaan een knikje. Na contact met de fantastische klantenservice (compliment!) had ik binnen een week een nieuw, nu helemaal perfect, album in huis.
  Dat is pas klantenbinding. Fotogoed is een echte aanrader.
  07-09-2011
  Patricia
  De naam zegt het al! Ik heb onlangs mijn vakantie album via fotogoed gemaakt en besteld, het album was al vrij snel binnen maar helaas was de spiraal van het album los.
  Ik heb meteen fotogoed gemaild en dacht toen dat een beller sneller is en gebeld. Kreeg een hele aardige man (Eric) aan de telefoon en hij ging meteen voor een passende oplossing zorgen. De zelfde avond kreeg ik nog een mailtje met daarin de mededeling dat ik een compleet nieuw album zou krijgen en nog geen week later had ik het nieuwe album binnen en het 'oude'mocht ik zelfs houden. Dat noem ik nog eens topservice!!!!
  07-09-2011
  Francis
  Mijn tweede FOTOGOED fotoboek is net afgeleverd. Super. Ik heb nooit beseft dat mijn foto's er op papier zo goed zouden uitzien. Geweldig dat zo'n professionele hulpmiddelen nu ook ter beschikking van de 'amateur'fotograaf komen.
  07-09-2011
  Ingrid
  Erg tevreden over de kwaliteit van het geleverde album. Tevens netjes verpakt en binnen een week in huis! Een welverdiende 9
  26-08-2011
  Lindsey
  Allereerst vond ik het prettig werken met de fotosoftware. Het programma is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden. Daarnaast ben ik ook erg te spreken over de service. Nadat ik had aangegeven dat ik het fotoboek z.s.m. nodig had (voor een bruiloft) hebben ze hun uiterste best gedaan om het proces te versnellen. Ze hadden zelfs de extra verzendkosten voor eigen rekening genomen. Zodoende heb ik op tijd een uitstekend product ontvangen waar ik erg tevreden mee ben.
  26-08-2011
  Astrid
  Gebruiksvriendelijke software.
  Uitstekende service, ook in het weekend werden mijn vragen gewoon beantwoord.
  Goede kwaliteit van het fotoalbum!
  Mijn vriendin heeft fotograferen als hobby, uitgerust met een spiegelreflexcamera.
  Bij het inzien van ons album concludeerde zij dat dat ik met onze compact camera bij Fotogoed een mooier resultaat heb dan zij met een duurdere camera bij een andere fotoalbumaanbieder.
  Kortom: ik ben zeer tevreden!
  19-08-2011
  Rita
  Ik heb voor het eerst fotoboeken bij fotogoed besteld.
  Ze zien er prachtig uit, goede stevige fotobladen ,mooie kleuren .
  Ik heb ze binnen een week na bestellen ontvangen.Prima.
  16-08-2011
  Anneke
  Ik heb al diverse fotoalbums gemaakt bij verschillende aanbieders.
  Veel verschil zie ik niet. Waarschijnlijk zit ik in dezelfde kwaliteit.
  Voor Fotogoed heb ik gekozen, omdat ze meer pagina's aanbieden en je uit 3 verschillende afdrukkwaliteiten kan kiezen.
  De software is uitgebreid. Niet altijd even duidelijk, maar haast per omgaande krijg je antwoord op je vraag!
  Ik ben dan ook tevreden over het album.
  10-08-2011
  Sunny
  Heb gebruik gemaakt van de PDF uploader. Dit gaf me alle vrijheid om helemaal zelf mijn album in te richten met mijn eigen software! goeie kwaliteit drukwerk en ik heb erg goede hulp gehad van de klantenservice toen ik er een aantal keer niet uit kwam.
  04-08-2011
  Jose
  Een heel fijne samenwerking. En een heel goed contact met de medewerkers. Stel je een vraag krijg je snel een reactie terug. En snelle levering.Dus GOED.
  04-08-2011
  Amanda
  We hebben 3 prachtige albums laten maken bij fotogoed. Wat een klantgericht bedrijf zeg. Snelle service en top kwaliteit. Ook toen ze een foutje hadden gemaakt met inbinden kregen we direct excuus en een hele correcte behandeling om het snel recht te zetten.
  Een aanrader!!
  29-07-2011
  Arend
  Zeer goede service, foutjes worden snel en kostenloos hersteld, ruime toepassing van kortingen.
  29-07-2011
  Ank
  Uitstekende service, gebruiksvriendelijke software.
  Mijn boeken zijn voor mijn werk, als kunstenaar. Ze tonen foto's van schilderijen en die komen bij Fotogoed prachtig naar voren. En dat kan ik zeker niet zeggen van andere fotoservices!
  Dus een aanrader voor kunstenaars!
  29-07-2011
  Frank
  Na het samenstellen van enkele fotoboeken van een bruiloft (met eindelijk software die een verademing is vergeleken met de concurrentie) enige malen contact gehad aangezien er met spoed e.e.a. moest arriveren. Kennis mogen maken met een heerlijke laagdrempelige organisatie waar men service nog in hoofdletters schrijft.
  In een woord fantastisch, site, software, product (zonder enige opdruk of reclame) en zoals gezegd service allen heel erg goed voor elkaar. Aanrader!
  29-07-2011
  Manouk
  Hardcover fotoalbums via Fotogoed gemaakt n.a.v. een kortingsactie. De medewerker van de klantenservice is zeer vriendelijk en snel in reactie (ook in het weekend!).
  Softwareprogramma is gemakkelijk in gebruik en bied veel mogelijkheden
  Fotoboeken werden binnen de termijn van 7 dagen geleverd.
  We ontvingen een mail van Fotogoed dat er een klein foutje in 1 van de albums was geslopen (een kleine positie waar het schutblad niet helemaal mooi gelijmd is op de hardcover). Het was ons niet opgevallen. We hadden de keuze uit een tegoedbon of het album retourneren waarna Fotogoed het opnieuw zou produceren. Heel coulant.
  Al met al, een aanrader!
  29-07-2011
  Paul
  Ben zeer tevreden met de kwaliteit van het resultaat. Mede hierom maar toch ook om de volgende redenen zal ik zeker bij Fotogoed vaker terugkomen:
  - bevestiging order per mail, direct na plaatsen order
  - mogelijkheid om orderstatus na te gaan op jullie site
  - melding versturing order
  - snelheid bezorging
  - reactiesnelheid bij kortingsprobleempje en toegepaste coulance
  - administratieve afwikkeling van foutief geplaatste order door toedoen probleem iDeal (was uit de lucht)

  Werking van fotosoftware: uitstekend; eenvoudig en duidelijk (itt tot vorige reactie: echt geen specifieke voorkennis noodzakelijk), flexibel.

  Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Helemaal top dus!!
  14-07-2011
  Jessica
  De fotoboeken van Fotogoed zijn qua prijs en kwaliteitsverhouding in 1 woord geweldig!
  De software is zeer goed werkbaar en overzichtelijk.
  De medewerkers staan voor je klaar voor vragen/ opmerkingen, dus een goede service.
  04-07-2011
  Kitty
  Super service moest twee boekjes maken,versturen lukte niet helpdesk gebeld en heel goed geholpen zodat mijn boekjes toch op tijd verstuurd konden worden ik ze op tijd weer door postnl geleverd kreeg.
  01-07-2011
  Marco
  Voor het maken van een aandenken in de vorm van een fotoboek was er enige haast geboden bij de productie. Dankzij de meedenkende klantgerichtheid en snelle service hebben we 9 kinderen dolgelukkig gemaakt met een waardevol aandenken van hoogstaande kwaliteit.

  enige wat lastig was in de communicatie was het ontbreken van een telefoonnummer. Dat maakt het persoonlijker en is makkelijker als 6 e-mails heen en weer.
  27-06-2011
  Marjan
  Superservice en een mooi fotoboek!
  27-06-2011
  Francis
  Ik volg een cursus Digitale beeldbewerking en fotografie. Naar aanleiding van een opdracht had ik een aparte reeks foto's, die volgens onze docente goed in een album zouden passen. In een zoekopdracht op Google kwam Fotogoed naar voren met een hele goede score voor albums. Voor alle zekerheid heb ik eerst nog de software van een paar concurrenten getest, maar die van Fotogoed voldeed best aan mijn eisen.
  De bestelling verliep vlot, ik kon de vooruitgang op de website volgen. Het eindresultaat overtrof eerlijk gezegd mijn verwachtingen. Professioneel. Mooi ingebonden, foto's haarscherp en puntgaaf afgedrukt, warme kleuren en goed contrast. Ik heb al aanvragen voor extra copiën gekregen en ben benieuwd naar de reactie van mijn medestudenten in september. Die zal ongetwijfeld positief zijn.
  20-06-2011
  Jan
  Vandaag, zaterdag, lag het allereerste fotoboek (in Deluxe Glans-uitvoering) dat we ooit hebben laten maken in de bus.
  Het boek zag er in 1 woord PRIMA uit, we zijn heel erg tevreden over het resultaat!
  Aanvankelijk waren we bang dat het lettertype niet goed leesbaar zou zijn (was op de voorbeelden op het scherm soms wat twijfelachtig) maar dat is gelukkig 100% meegevallen.
  Wij zijn dus heel tevreden en gaan nu fanatiek en met een gerust gevoel aan de slag met het volgende fotoboek. En naar verwachting zullen nog vele boeken volgen aangezien we voor onze beide kinderen per jaar (of aantal jaren) een fotoboek willen maken.
  Onze complimenten!
  18-06-2011
  Inge
  ik heb al veel ervaring met het bestellen van fotoalbums maar bij fotogoed is de kwaliteit en de service top. een echte aanrader...
  18-06-2011
  Marnix
  Een prachtige site met een zeer goed product. Het album is van hele mooie kwaliteit en ook de foto's over gehele pagina's worden prachtig afgedrukt.
  17-06-2011
  Anja
  Duidelijk progamma om fotoalbum te maken, met verschillende kaders, achtergronden enz.
  Na het maken van het album kan je voorbeeld bekijken en het opgestuurde resultaat is zoals gemaakt!
  Mooie kwaliteit. Snelle levering.
  09-06-2011
  Nuray
  Ik heb 2 albums besteld bij fotogoed en ben er zeer tevreden over. De kleuren zijn net zoals op de computer thuis. De software werkt ook erg prettig en duidelijk. Echt een aanrader!
  08-06-2011
  Denise
  Vriendelijke, behulpzame en professionele service, goed softwareprogramma om het album op te bouwen, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en een fantastisch resultaat!
  27-05-2011
  Anja
  En niet zo maar iets anders, een eigen glossy,
  ANJA, een kopie van de Linda, maar dan veel mooier dan de Linda, door het mooie glanzende papier, mooi gebonden, alle artikelen, collums advertenties, onderwerpen, de lay out, de lettervariaties alles zo herkenbaar van de Linda in de ANJA. te bizar voor woorden.
  Een eigen glossy, ter ere van mijn 50e verjaardag, van 130 pagina's met schitterende foto's en reportages,alles over mij, een hele klus die onze dochter geklaard heeft, in samenwerking met een ontzettend enthousiast team van fotogoed.nl.,
  Allemaal heeeel hartelijk dank namens
  Anja, je weet wel van die glossy
  27-05-2011
  Sylvia
  Vierkant schrift fotoalbum: prima kwaliteit, ziet er mooi uit! Binnen een week binnen.Bij vragen kreeg ik zelfs in het weekend (meteen) antwoord!
  16-05-2011
  Janneke
  Fotogoed is een professioneel bedrijf die mij enorm goede service verleende op zeer korte termijn. Ik heb hier mijn portfolio als grafisch vormgever laten drukken en het ziet er kwalitatief super uit. In de toekomst zal ik zeker vaker mijn fotoalbums hier laten printen! Een echte AANRADER!
  13-04-2011
  Mariska
  Ik heb een hardcover fotoboek XXL liggend gemaakt bij Fotogoed. Het is een prachtig boek geworden. De software is makkelijk om mee te werken, het uploaden ging prima, het boek was stevig verpakt en ik had het snel in huis. Ik ben er heel erg tevreden over. Een glans versie is zeker aan te raden als je iets bijzonders wilt, ik krijg er heel veel complimentjes over.
  13-04-2011
  Kim
  ik ben heel tevreden over de producten van fotogoed.
  ik heb vroeger al bij een ander bedrijf een product besteld (ook een fotoboek) omdat dit een speciala actie was.
  ik heb deze uiteindelijk gewoon geannuleerd omdat ik al meer dan een half jaar aan het wachten was op mijn fotoboek. en ik altijd maar smoesjes kreeg te horen waarom mijn boek nog altijd niet klaar was.

  ik kan iedereen aanraden om bij fotogoed te gaan.
  mijn boeken zijn enorm mooi. van schitterende kwaliteit en de levering is enorm snel
  13-04-2011
  Gerben
  Prima kwaliteit fotoalbum geleverd gekregen. In mijn geval een tweetal A4 fotoboeken met ringband.
  Het resultaat ziet er precies uit zoals het met de gedownloade offline software in elkaar is gedraaid en dat heb ik wel eens anders meegemaakt!
  13-04-2011
  Mike
  Zeer goed contact gehad met helpdesk.
  Zeer vakkundig en vriendelijk behandeld.
  Ga zeker weer terug om een album te bestellen.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Levertijd 7 dagen
  Grootste maat 90x60 cm
  Bijzonderheden
 • Op aanvraag zijn nog grotere canvassen leverbaar in alle denkbare maatcombinaties, voorts ook leverbaar op een raamwerk van 4 cm dikte

 • Verzendkosten
  € vanaf 4,95

  Betalingsmogelijkheden
  ideal, mister cash/bancontact, credit card, eenmalige machtiging
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  40 x 40 cm € 22,95
  60 x 60 cm € 37,95


  Gebruikerservaringen:
  08-10-2012
  Chloe
  Vorige week een canvas van 60x90 besteld, ik twijfelde wat aan de resolutie van mijn foto aangezien ik een klein stuk uit een foto groot moest hebben maar dit was helemaal niet nodig. Er werd een perfecte formule 1 wagen op mijn canvas afgeleverd. Hartelijk dank voor de snelle en goede service
  28-07-2012
  Annick
  Zowel de canvas foto's (kleur en grijstinten)zijn zeer mooi , prima verzorgt wat betreft ,kleur , doek , netjes en stevige achterzijde van de fotodoeken.Mijn fotoboeken , idem dito en ja kaartjes uitnodigingen prachtig op beide zijden.
  Ik had een vraag,... bedankt Eric voor de vlugge correcte correspondentie...
  Ik bestel nog.
  01-06-2012
  Sylvie
  Wij hadden, naast communiekaartjes, ook nog 2 canvassen besteld. De bestelling heb ik redelijk last minute doorgegeven maar Fotogoed heeft deze zeer snel kunnen leveren. Ook hier weer een mooie kwaliteit, goede service EN zeer scherpe prijzen. Ik zal hier zeker nog fotoprodukten bestellen. Echt een aanrader!
  04-01-2012
  John
  Perfecte foto op canvas met een snelle levertijd.

  Tot een volgende keer,
  Groetjes
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Producten
  • Fotobladen
  • Foto memory
  • Fotopuzzel
  • Poster
  • CD&DVD cover
  • Visitekaartje
  • Wenskaart
  • Kalender
  Levertijd 7 werkdagen
  Online ontwerpen Ja
  Bijzonderheden


   Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   nog niet beschikbaar!
   13-03-2014
   Hanco
   kalender - Ik heb in februari een jaarkalender besteld. Bij levering bleek deze van 2013 te zijn ipv 2014..........!!!!

   Fotogoed beantwoordt de klacht en de reclamatie met veel eigen-bult-dikke-schuld-argumenten.
   Ik had het zelf moeten zien dat het verkeerd is gegaan. Ik heb de kalender wel gecontroleerd maar alleen mijn bijdrage, niet of het het goede jaartal betrof. Ik kan er toch op vertrouwen dat zo iets essentieels niet mis mag/kan gaan. De spelfouten in het sjabloon en het juiste aantal dagen in een maand controleer ik toch ook niet???

   Als reden geven ze aan dat mijn computer bij het opstarten van het programma geen contact met internet zou hebben ge,maakt.... Dit argument is natuurlijk niet te controleren (ik heb zelden storing) en als dit al een oorzaak zou kunnen zijn wordt hiervoor niet gewaarschuwd of door de software op enige wijze gecontroleerd. Als de bestelling de deur uitgaat vind er blijkbaar ook geen controle plaats.
   De software stond van vorig jaar op mijn computer. Gedurende het proces is er steeds contact met de server. Een juiste update en/of controle achteraf is er blijkbaar niet.

   Fotogoed geeft niet toe dat er een onvolkomenheid/fout in de bestelprocedure zit en wil de kosten maar gedeeltelijk vergoeden. De houding vind ik stuitend, klantonvriendelijk en arrogant.

   Zeer slechte service en een slecht product.
   09-02-2014
   Noura
   kalender - Voor mijn eindopdracht (cursus InDesign) hebben we een jaar/verjaardags kalender gemaakt. Mijn ontwerp beviel me zo goed, dat ik het wilde laten afdrukken. Met een formaat van dubbel A3 heb ik contact opgenomen met de klantenservice.
   Deze hebben mij met raad en daad bijgestaan mbt het aan te leveren PDF formaat en kleurenprofiel.
   Het geprinte resultaat was binnen een week gelevered en het ziet er fantastisch uit. Mijn mede cursisten hebben meteen de website opgeschreven voor hun eigen afdrukken. :)
   19-12-2013
   Gwen
   fotokalender - Ik heb hier een fotokalender laten maken.
   Het ziet er super uit, ondanks dat de foto's zijn ingescand (foto's uit de oude doos) erg leuk was het om te doen, omdat je zelf alles kan veranderen van kleur, indeling, etc. prijs kwaliteit erg goed!
   12-12-2013
   Nele
   kerstkaart - Ik heb zopas kerstkaarten gemaakt en besteld bij Fotogoed en ik ben super tevreden. Zo'n snelle levering heb ik nog nooit meegemaakt. Zondagavond besteld en donderdagmorgen al in de brievenbus.

   Bovendien krijg je er nog een zeer klantvriendelijke service bovenop. Deze firma stelt uw feedback op prijs.

   De website is duidelijk, de prijs/kwaliteitverhouding ligt heel goed, prijzen zijn ook transparant. Je komt dus op het einde van je bestelling niet voor een verrassing.

   Een echte aanrader!
   30-09-2013
   Chris
   fotokaart - Wat een pracht service!
   Voor onze trouw had ik wenskaarten besteld als uitnodiging. Na contact met de klantendienst was Fotogoed bereid
   - een serieuze korting te geven voor meerdere sets
   - fotokarton te gebruiken zodat voor- en achterzijde gelijkwaardig zouden zijn (wat normaal niet zo is bij wenskaarten), en dat zonder meerprijs
   - een belofte te doen om alles snel te leveren
   Uiteindelijk was de eerste levering 3 dagen voor de gevraagde datum, maar bleek dat er maar de helft van de kaarten geleverd was. Maar: geen discussie... Vlotte en zeer vriendelijke communicatie bij Fotogoed zorgde ervoor dat ik op de gevraagde datum alles had, perfect verzorgd en perfecte kwaliteit!
   DANKUWEL Fotogoed.
   Ook in het verleden heb ik al zeer goede ervaringen gehad met het bestellen van fotoboeken. Volgende foto-bestellingen gaan zeker ook naar Fotogoed!
   03-06-2013
   Paul
   drieluik - Perfect geholpen. Heb voor onze bruiloft een drieluik laten drukken van 16x16. Een en ander moest anders worden uitgevoerd dan standaard, bijv. een omgekeerde vouw en een maatwerk bestand dat werd aangeleverd. Dit is perfect opgepakt, zeer snelle communicatie en service en een prachtig eindproduct voor een zeer scherpe prijs. Al met al dus zeer happy hiermee!
   10-05-2013
   Heleen
   kwartet - Veel te laat kwamen wij op het idee om voor ons 25-jarig huwelijksfeest een kwartetspel te maken met oude foto's. Medewerkers van Fotogoed hebben er alles aan gedaan om het spel toch nog op tijd voor ons te produceren, waardoor wij het binnen een week binnen hadden. Topkwaliteit, topservice.
   30-04-2013
   Anouschka
   fotokaart - Drieluikkaart
   Goede kwaliteit , heel vlotte levering en zeer goede services.
   26-04-2013
   Diet
   kalender - Naar aanleiding van een trip met onze kleinzoon naar Barcelona, omdat hij nu op de middelbare school zit, hebben wij (grootouders)een verjaardagskalender voor hem gemaakt met foto's van onze reis.
   Deze is magnifiek door foogoed uigevoerd.
   30-03-2013
   Pamela
   uitnodigingskaart - Uitnodigingskaarten voor ons 40 jarige huwelijk bij Fotogoed laten afdrukken. Ondanks dat de foto oud en optimaal niet goed was waren we zeer tevreden met de afdrukken van Fotogoed. Goede makkelijke uitleg en prima kwaliteit papier zo wel van de kaart als de envelop.
   Kan het iedereen aanbevelen.
   16-03-2013
   Hesther
   fotokwartet - Voor een verjaardag wilde ik een foto-kwartet besteleln. Alleen.. ik was aan de late kant. Fotogoed gezorgd dat het versneld is afgedrukt en ik het op tijd in huis had. Helemaal top!!
   07-02-2013
   Remco
   trouwkaart - Fotogoed heeft onze trouwkaarten afgedrukt naar eigen ontwerp met een uitstekend resultaat. Voor de definitieve afdruk was het mogelijk een proefdruk te laten maken. Binnen een uur kregen wij antwoord per mail (op 2de kerstdag 2012 notabene) dat een proefdruk tot de mogelijken behoort na dat wij dit gevraagd hadden. De snelheid van deze service werd ook later gecontinueerd in de workflow. De software voor het ontwerpen van de kaarten biedt voldoende bewerkingsmogelijkheden voor de doorslag Nederlander en is gebruiksvriendelijk. Kortom fotogoed levert een hoge kwaliteit en een goede service.
   19-01-2013
   Jan
   kalender - Bij 2 verjaardagskalenders was een produktiefout gemaakt na kontakt met Fotogoed heb ik vlot 2 nieuwe exemplaren mogen ontvangen.
   24-12-2012
   Nicole
   fotokaart - Ik heb voor onze vereniging kaarten gemaakt voor de kerst. de klanten service is zeer vriendelijk en behulpzaam. ik heb het idee dat buiten de kwaliteit die ze leveren dat ook de wensen van de klant bij hun op nummer 1 staat. het is zeker een aanrader om hier bij te bestellen. ik in ieder geval zal vaker bij hun bestellen
   24-12-2012
   Stefanie
   fotokaart - Ik heb dit jaar mijn kerstkaartje laten drukken bij fotogoed. Ik ben heel tevreden over deze firma. Ze reageren bijna onmiddellijk op vragen via de klantendienst. De kerstkaartjes waren op 4 dagen geleverd, en dit in de week voor Kerst.
   Ook het resultaat was op en tot en dit aan een goeie prijs. Voor herhaling vatbaar!
   26-10-2012
   Tim
   Visitekaartjes, canvas - Wij hebben voor ons motorrace-team voor fotogoed gekozen om 'n canvas, foto-album, verjaardag-kalenders en visitekaartjes te maken.
   Het ontwerpen hiervan met de gratis te downloaden software ging erg makkelijk zelfs zonder veel computerervaring goed te doen!
   De bestelling werd per email bevestigd en kon ik heel overzichtelijk stap-voor-stap de status volgen via 'n linkje op hun website- bezorging al binnen 'n week en complete bestelling!
   De kwaliteit heeft zelfs mijn verwachtingen overtroffen- de grote canvas is erg duidelijk, kalender wat ikzelf helemaal had samengesteld naar persoonlijke voorkeuren supermooi en professioneel ogend, de visitekaartjes heel scherpe foto/lettertype en mooie glans over en 't foto-album ook heel tevreden over- vooral papier/kaft kwaliteit en ook dehaarscherpe foto's! TOPPIE!
   08-10-2012
   Chloe
   fotokaart - Een tijdje terug had ik communiekaartjes besteld, liggend in gloss afwerking. Deze zijn perfect en mooi op tijd bezorgd. Super service van de klantendienst. De software laat heel duidelijk zien wat je krijgt.
   28-07-2012
   Marleen
   kaartspel - ik had digitaal kaartspel gemaakt, maar op het einde lukte iets niet. Ik heb gemaild met de service en zij losten dit zeer professioneel en mooi op. Topservice!!
   28-07-2012
   Danielle
   kalender en memory - Ik heb bij fotogoed een verjaardagskalender en 3 memoryspellen laten maken. ik wilde deze helemaal zelf ontwerpen en personaliseren, en daarbij hebben ze me heel goed geholpen. de producten zien er prachtig uit, dus ik ben zeer tevreden!
   01-06-2012
   Sylvie
   fotokaart - Ik had voor de 1ste Communie van mijn zoontje een drieluik met foto's besteld. De kwaliteit en afwerking van de kaartjes was super. Zeer goede ondersteuning en service van de klantendienst. Iedereen vond de kaartjes prachtig. Heel tevreden !!
   01-06-2012
   Jannes
   geboortekaartjes - Geboortekaartjes via uitmuntende software ontworpen. Alle vragen die ik had over spoedlevering, werking, proefafdruk, ... werden ontzettend snel beantwoord. Daad naar woord!

   De kaartjes zijn heel snel toegekomen, goede kwaliteit, goede prijs, ... Aanrader!

   Ontzettend tevreden over de hele lijn!!
   01-06-2012
   Rogier
   DVD hoes - Ik ben zeer correct en rap geholpen door Fotogoed. De kwaliteit van mijn afgedrukte dvd-hoezen waar meer dan boven verwachting. Zeker aan te raden dus!
   16-05-2012
   Loes
   kalender - Heb een verjaardagskalender voor een collega gemaakt via Fotogoed.Hoewel ik het programma wel eerst even ' door' moest hebben, heb ik een hele leuke kalender gemaakt. Verschillende foto's met tekst en ook foto's van internet gehaald. Dat ging prima. Wel glans genomen als extra optie. Communicatie met Fotogoed was direct en adequaat. Ik oogste op mijn werk veel bijkijks en succes daarmee.
   16-05-2012
   Chloe
   fotokaart - Erg goede kwaliteit, super snelle service. Heel positieve reacties gekregen van andere ouders van mijn dochter haar communiekaartjes. Topkwaliteit.
   16-05-2012
   Marcel en Anja
   kwartet - FOTO-KWARTET ! Wij hebben ter gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van onze (schoon)ouders een Foto-Kwartet gemaakt. Een origineel en persoonlijk cadeau. De service en de kwaliteit van het kwartetspel is uitstekend bij FOTOGOED ! Onze complimenten !
   16-05-2012
   Wim
   fotokaart - Wij maakten een drieluik ter gelegenheid van de communie van onze dochter. Het product werd snel geleverd en was van prima kwaliteit. De prijs/kwaliteit is correct. We kregen ook extra volumekorting ( hoeveelheid ). 1 klein nadeeltje vonden we de publiciteit van fotogoed op ons kaartje. Maar misschien hebben we er niet op gelet dat we dit konden weglaten.
   12-04-2012
   Marijke
   fotokaart - Wij hebben onze kaartjes laten maken voor het lentefeest van mijn dochter.
   Wij hadden de kaarten gekozen van 17 cm op 17 cm die je kon open doen.
   Het resultaat en de kwaliteit van de kaarten was zeer goed.
   Iedereen vond de kaarten mooi.
   Aanrader voor iedereen!
   05-04-2012
   Carla
   fotokaart - zeer mooie kwaliteit bij de fotokaarten. Werkelijk een kaart, geen gewoon 'dik' fotopapier'
   05-04-2012
   Merel
   DVD boekje - Ik ben heel klantvriendelijk geholpen en mijn dvd boekje is geweldig geworden!
   30-03-2012
   Annetta
   fotokaart - Fotogoed bleek een van de weinige aanbieders van kaarten met eigen foto die aan al mijn wensen voldeed (keus uit meerdere formaten, gebruik van achtergrondkleuren, achterpagina van een dubbele kaart te gebruiken, e.d.) en niet duur is. De software voor het ontwerpen van de kaart komt professioneel over (biedt veel mogelijkheden en is gebruikersvriendelijk). De service is erg prettig (snelle reacties op vragen en snelle acties op verzoeken)! En het resultaat is goed.
   05-03-2012
   Wouter
   fotokaart - Een zeer persoonlijke en goede service voor het afdrukken van wenskaarten en drukwerk op maat.
   Met mogelijkheid (na navraag) van een aantal proefdrukken voor de afwerking en finale uitzicht te kunnen kiezen.
   Wij hebben deze leverancier gekozen voor alle drukwerk van ons trouwfeest en kregen vele complimenten.
   05-03-2012
   Annemarieke
   fotokaart - Online kaarten ontworpen en besteld.
   Het nodig mail-contact met 1 vd medewerkers gehad ivm vragen en tips.
   De service is echt top!
   Ook wat betreft levering, het moest wat versneld en dit waas geen enkel probleem.
   Uiteindelijk optijd mooie kwalitatieve uitnodigingen kunnen versturen en ook al de nodige leuke reacties gehad!
   08-02-2012
   Claudia
   fotokaart - Ik heb zelf via fotogoed, vierkante wenskaarten ontworpen. Het resultaat was heel mooi. Goede kwalititeit, makkelijk te maken en goedkoop.
   Snelle levering. Ook goed mailcontact.
   Een aanrader dus :)
   04-01-2012
   Marianne
   fotokaart - De uitnodigingen voor het verrassingsfeest dreigden te laat te worden verstuurd doordat ik niet had gelezen dat het ong. 7 werkdagen zou duren voordat je ze zou ontvangen.
   Na mailcontact hebben ze alles in het werk gesteld om de uitnodigingen op tijd te kunnen verzenden. Ik vind de service buitengewoon!! Nogmaals bedankt voor jullie inzet waardoor iedereen toch op tijd de uitnodiging heeft gehad
   04-01-2012
   Siward
   kaart - Wij hebben 2 setjes Remembory zelf samengesteld.
   Een prachtig hoogwaardig product van dik karton en, jawel, vierkant in plaats van rechthoekig. Alleen de achterkant had wat mij betreft een kleurtje of een stippeltje mogen hebben maar dat is persoonlijk.

   De service is uitmuntend. Het feit dat iemand nog persoonlijk de kaarten controleert en eventueel verbetert, verwacht je eigenlijk alleen in een winkel.

   Met het te downloaden programma zijn de foto's zeer intuïtief te plaatsen en aan te passen. De software krijgt geen extreem hoog cijfer omdat het niet voor de Mac geschikt is...

   Wij komen zeker terug!
   04-01-2012
   Wilma
   kalender - Voor mijn kinderen wilde ik voor Sinterklaas persoonlijke verjaardagskalenders maken. Na veel zoeken kwam ik bij de site van Fotogoed terecht. Daar kon ik A4 kalenders met meerdere foto's per pagina maken, tegen een zeer aanvaardbare prijs. Eerste voordeel: ik kon een duidelijke gebruiksaanwijzing printen. Verder was de werkwijze heel gebruiksvriendelijk en de enkele vraag die ik nog had werd op zeer aangename en vriendelijke wijze beantwoord. Ik heb dan ook niets dan lof voor Fotogoed!!!
   19-12-2011
   Marion
   kalender - We hebben 3 verjaardagskalenders laten maken bij Fotogoed met foto's van onze vakantie van Bali.
   De kwaliteit is echt UITSTEKEND. Prachtige kalenders zijn het geworden, van prima kwaliteit Een aanrader voor iedereen. Dit was onze eerste ervaring met Fotogoed maar zeker niet de laatste. De software was makkelijk in gebruik, de foto's zijn perfect afgedrukt, alles is nog mooier geworden dan we verwacht hadden. Ook was de service uitstekend, de snelheid van bezorgen en de manier waarop alles keurig verpakt was opgestuurd. Kortom: Geweldig!
   07-12-2011
   Esther
   kalender - Ik wilde een kalender maken, maar dan niet het geijkte A4 of A3 formaat, nee ik wilde vierkant. Dat schijnt niet standaard te zijn in fotokalender-land, dus heb ik meerdere bedrijven aangeschreven. Naast alle... 'helaas, nee dat doen we niet' en 'nee, dat hebben we niet in ons assortiment' kreeg ik een leuke reactie van fotogoed.nl

   Zij waren de enigste die met mij meedachten en naast de mogelijkheid om een PDF te uploaden (voor mij ook een belangrijk punt aangezien ik in een ontwerp-programma werk) ook aanboden om het als maatwerk voor mij te regelen!

   Het resultaat is echt super geworden en ik ben dan ook erg blij met mijn 30x30cm kalender. Vierkant is toch net even niet standaard... alhoewel ze het best in foto-land als een standaard zouden mogen opnemen ;)
   19-10-2011
   Frank
   catalogus - Voor de publicatie van mijn urnen - zie ook www.urnenkunst.nl - heb ik bij Fotogoed een catalogus laten drukken. Bijzonder prettig en nuttig was het telefonisch contact en overleg bij de totstandkoming van het eindresultaat. Vooral het feit dat alle tijd werd genomen om de zaken uitvoerig te bespreken en dat Fotogoed zich aan alle gemaakte afspraken hield, waardeer ik buitengewoon. De kwaliteit van de catalogus is daarbij bijzonder goed.
   14-10-2011
   Anita
   visitekaartjes - gisteren ontving ik mijn visitekaartjes en ben er erg blij mee, een mooie kwaliteit en snelle en goede service.
   Wanner deze op zijn zal ik zeker weer mijn bestelling voor nieuwe kaartjes bij jullie doen, dank jullie wel !
   23-09-2011
   Janna
   wenskaarten - Zeer goede qualiteit van de wenskaarten,
   uitstekent service, makelijke software!!

   perfect!
   07-09-2011
   Marieke
   kalender - Ik wilde een kalender maken voor mijn familie. Heel ingewikkeld met heel veel foto's. Toen ik naar fotogoed mailde met de vraag of ik niet zeker wist of alles wel goed was, kreeg ik direct een mailtje terug. Ik kon met allerlei vragen terecht en mede daardoor is het een fantastisch exemplaar geworden. Later kwam ik er achter dat er fouten in zaten, niet van hun kant maar van mijn kant. Ik mailde mijn verhaal en ik kreeg al snel weer een mail terug dat ik nieuwe mocht bestellen met een flinke korting Wat een service!
   26-08-2011
   Anja
   fotokaart - Erg tevreden over het resultaat van het foto - memoryspel Gebruik het als cadeautje voor het a.s. Bruidspaar. De bruid werkt zelf als vormgeefster en .... Ik hoef me niet te schamen.
   29-07-2011
   Abdullah
   cover - Ik moest voor school 30 covers printen en heb dit toen bij fotogoed.nl gedaan. Ik heb naar ze gemaild en kreeg ook later op de avond, het was een zondag, antwoord terug! Ze gaven me een aantrekkelijke aanbieding omdat het een leuk initiatief was, dat is altijd mooi meegenomen! Toen ik de pdf naar ze had gestuurd bleek er iets mis te zijn, normaal moest ik dan extra kosten betalen, maar dat hoefde dit maal niet. Dus dat was ook super geregeld! Toen ik uiteindelijk de juiste pdf naar ze had gestuurd kreeg ik daar ook nog een screenshot van, hoe het bij hun was binnengekomen. Daarnaast ook een supersnelle levering! Woensdagavond kreeg ik een mail dat ze waren verzonden, ik had ze voor vrijdagochtend nodig omdat toen de zomervakantie begon, maar ik kreeg ze donderdag al! Hier was ik erg tevreden mee!

   Al met al, ben ik zeer tevreden met fotogoed.nl en kan het ook iedereen aanraden die covers moet laten drukken want met andere producten heb ik nog geen ervaring. Maar als het net zo is, dat moet het goed komen!
   01-07-2011
   Niels
   memory spel - Via deze site voor een bruiloft een persoonlijk memory spel besteld. Bestelling ging goed en snel alleen is het pakket ergens onderweg kwijtgeraakt. Hierdoor leek het dat ik zonder dit kado naar buitenlandse bruiloft moest.
   Echter, Fotogoed heeft zich zeer ingespannen om toch nog een herdruk te regelen en deze kostenloos met spoed af te leveren. Vriendelijke mensen, makkelijk bereikbaar en komen afspraken na. Ik kan Fotogoed dan ook ten zeerste aanbevelen!
   01-07-2011
   Carola
   geboortekaartje - Heb zeer recent geboortekaartjes laten drukken door fotogoed. Het betrof grote dubbele kaarten van 17x17 cm. Gezien de oplage van meer dan 150 kaartjes was het voordeliger dan bijvoorbeeld geboortepost.nl, mede omdat er goede staffelkorting wordt gegeven. Verder bedrukt fotogoed ook de achterkant kosteloos. Ik heb met hen verder afgesproken dat ze de kaarten zouden verzenden (tegen meerkosten) na aanlevering van een excel bestand met namen en adressen. Ze hebben toen ook de sticker op de envelop gepersonaliseerd met een door mij aangeleverd bestandje. Geen enveloppen schrijven dus. De geboortekaartjes (zonder glans) zien er erg mooi uit en ik krijg leuke reacties. Ik heb geen idee hoe de software werkt, ik heb e.e.a. zelf aangeleverd in PDF. Nadeel vind ik bij fotogoed dat ik best veel vragen heb moeten stellen om voldoende duidelijk te krijgen hoe een en ander bij hen precies in zijn werk gaat (ook m.b.t. snelle verzending van de geboortekaartjes). De site kan hier,wat mij betreft, uitgebreider over informeren. Ik heb zeer uitgebreid mailcontact gehad met de klantenservice waarbij accuraat en snel wordt gereageerd (soms zelf in het weekend!), dus dat was geen struikelblok.
   27-06-2011
   Richelle
   kalender - Wat een goede service! Ik had een verjaardagskalender voor mijn vriendin gemaakt maar ik kwam er niet helemaal uit. Toen heb ik contact gezocht met Fotogoed en ik werd diezelfde avond (!!) nog teruggebeld. Eric is direct voor me aan de slag gegaan, er bleek een fout in de software te zitten. Hij is er uren mee bezig geweest en heeft ervoor gezorgd dat ik een prachtige kalender aan mijn vriendin kon overhandigen; wat een topservice!!
   27-06-2011
   Catherine
   wenskaart - Wij hebben voor de geboorte van onze dochter postkaartjes besteld. Ze zijn prachtig!!!! De service was uitstekend.
   De bestelling was na een paar dagen al hier en de kwaliteit is erg mooi.
   De mensen van fotogoed zijn erg klantvriendelijk. Ze antwoorden meteen en professioneel op al je vragen en nemen echt de tijd om je te woord te staan! Een echte aanrader!!!!!!
   20-06-2011
   Tineke
   verjaardagskalender - Ik laat vaak bij verschillende fotoafdrukcentrales verjaardagskalenders maken om te zien wat het verschil is in prijs/qualiteitverhouding.
   Omdat ik kalenders laat maken van de door mij gemaakte schilderijen vind ik de kwaliteit erg belangrijk, het moet er goed uitzien en ik geef ze dan ook als relatiegeschenk en dan wil je goed voor de dag komen.
   Bij fotogoed heb ik ook een kalender laten maken en die sprong er met kop en schouders bovenuit, dus tot nu toe de beste!
   18-06-2011
   Therese
   ansichtkaart - de ansichtkaarten van Fotogoed die we besteld hebben zijn echt super mooi geworden. Geen dun papier maar van mooi stevig karton. En de foto aan de voorkant ziet er heel mooi uit. Er was een foutje opgetreden met de bestelling. Dit was mijn fout, maar de directie zocht samen met mij naar een oplossing en die hebben we gevonden! Fijn dat er zo snel en adequaat gereageerd is. Voor mij staat het vast: voor mij de volgende bestelling zeker weer bij fotogoed. Punt een voor de prijs en punt twee voor de service en kwaliteit.
   18-06-2011
   Jan
   fotokaart - De foto's waren goed van kwaliteit. Omdat we een bestelling (via mijn zus) hadden gedaan als bedankje zonder lijntjes op de achterkant en jullie per ongeluk toch lijntjes op de achterkant hadden gedaan werden de bestellingen opnieuw gemaakt. Dit deden jullie zonder overleg omdat we de bedankjes voor een bepaalde datum klaar moesten zijn en . Het enige wat anders werd was dat we het zonder de vooraf afgesproken korting gekregen omdat de kosten voor jullie hoger waren. Dat was te begrijpen. Maar reuze mooi was dat jullie de eerste druk erbij hadden gedaan omdat jullie er niets mee konden doen.
   Wij hadden de extra ook niet nodig maar zullen ze als postkaart kunnen gebruiken als er iemand jarig is die Kevin kent. Een keer wat anders, een kaart met de foto van de afzender. Bedankt voor de super service.
   16-05-2011
   Lilian
   fotokaart - Snelle service en superkwaliteit van de wenskaart drieluik die ik besteld heb.
   13-04-2011
   Esther
   fotokaart - Wat een SUPERservice hier! Ben nog nooit, bij een bedrijf, zo goed geholpen als hier bij fotogoed! Ik had een vraag over lay-out en kreeg gelijk een heel duidelijk antwoord terug. Heel fijn mailcontact gehad met medewerker Erik. Zo ontzettend goed geholpen door hem en hij gaf me tips zodat ik een mooi kaartje heb gekregen. Kwaliteit was ook super. Ik had heel veel haast met de kaartjes en ze hebben er zelfs voor gezorgd dat ik de kaartjes op tijd kreeg door ze zelf thuis bij mij te bezorgen!!! Van mij krijgt dit bedrijf een hele hele dikke vette 10!!! Echt een AANRADER!!
   13-04-2011
   Luc
   CD hoesjes - Ik heb voor mijn promotie CD's de CD hoesjes laten drukken/printen bij fotogoed. Kwaliteit is stukken beter als zelf printen en de prijs is goed! Maakt de promo CD een stuk professioneler. Ze hebben helaas maar voor 1 type CD het formaat, maar daar wordt geloof ik aan gewerkt :-)
   13-04-2011
   Herman
   visitekaartjes - Wij hebben voor ons bedrijf visitekaartjes laten afdrukken. Voorheen bij verschillende bedrijven visitekaartjes laten maken, maar Fotogoed is toch het mooist. Prachtige visitekaartjes! Daarbij is de service echt top! Prijs/kwaliteit super!
   13-04-2011
   Anja
   fotopuzzel - Fotogoed heeft voor mij een fotopuzzel gemaakt. De communicatie verliep zeer prettig en ik vond de persoonlijke benadering erg plezierig. Daarnaast was ik te laat met bestellen, maar heeft het fotogoed team ervoor gezorgd dat ik het toch op tijd binnen had voor het feest. Ik raad iedereen aan om via fotogoed te bestellen. De website is erg toegankelijk en overzichtelijk en een bestelling plaatsen is snel gedaan.
    
   Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
   Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?