onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

fotoquelle

Website fotoquelle

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over fotoquelle! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.
  software:n.v.t.n.v.t.
afdrukken van foto's:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.5.5
  service:n.v.t.n.v.t.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Fujiprint
Levering filiaal
Levertijd 2 werkdagen
Bestelsoftware Windows
Bestandsformaat JPEG
Extra opties
 • Grootste formaat is 20 x 30 cm
 • Foto gadgets zoals t-shirts, mokken e.d.
 • Online foto album
 • CD-ROM
Bijzonderheden
 • Software voor Windows nodig. Macintosh wordt tijdelijk niet meer ondersteund.
 • Levertijd 2 werkdagen, bij meerdere formaten in 1 bestellling duurt het iets langer.
 • Aan de rand van de foto kan 2mm wegvallen.
 • Service staat ook bekend onder de naam: Internet Print Service (http://www.internet-print-service.nl)
 • Als het formaat geen goede verhouding heeft, valt er een stuk van de foto af
 • Aparte software nodig

Verwerkingskosten0.99
 
 • Staffelprijzen.
FormaatPrijzen afdrukkenLevering
2550100200
9 cm6.99 12.99 24.99 48.99 filiaal
10 cm5.74 8.99 12.99 24.99 filiaal
11 cm6.49 10.49 16.99 32.99 filiaal
13 cm12.24 23.49 45.99 90.99 filiaal
20 cm40.74 80.49 159.99 318.99 filiaal
Bij de Prijscalculator kunt u zelf aantallen opgeven van verschillende formaten, waarmee het totaalbedrag wordt berekend.


Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.5.5
  service:n.v.t.n.v.t.
22-11-2005
Fokje
Ik heb het afgelopen half jaar grote hoeveelheden foto's laten afdrukken bij FotoQuelle.
Aflevering soms binnen twee werkdagen, en de kwaliteit over het algemeen goed.
Behalve als je foto's met grote contrasten hebt. Bijvoorbeeld een donker gebouw tegen een lichtgrijze wolkenlucht. Dan krijg je een onherkenbare foto terug: onherkenbaar grofkorrelig gebouw met een witte vlek erboven.
In de herkansing is de afdruk wel redelijk goed. Ook het rood en groen zijn vaak iets te veel verzadigd.
Zelf je uitsnede kunnen kiezen met de afdruksoftware bevalt erg goed en de statusmeldingen via e-mail en de website vind ik ook erg handig.
Papierkwaliteit is goed en inderdaad erg gemakkelijk dat ze bijna overal een afhaalpunt hebben.
25-10-2005
Leo
Ik heb mijn vakantiefoto's ook laten afdrukken bij fotoquelle.
Ik was zeer teleurgesteld toen ik mijn foto's kreeg; een paarsblauwe hemel, gras dat net een beetje groen was alsof men bang was om gras grasgroen te kleuren, grijsbruine lavakorrels i.p.v.roodbruine lavakorrels en zo verder. Hij liet foto's zien van zijn vakantie en werkelijk die waren goed. Hij adviseerde de hele zooi terug te sturen met de opmerking <kleuren niet goed>.
Ik kreeg na enkele dagen het pakket weer retour met een foldertje er bij waarin aangekruist stond dat digitale bestanden automatisch gecorrigeerd en afgedrukt worden. Als dat niet beviel moest je het zelf maar bewerken op een gekalibreerd beeldscherm. Leuk!!!!
Ik heb toen enkele opnamen opnieuw laten afdrukken. Zelfde resultaat. Even slechte kleuren. De beheerder van het servicepunt zag ook dat de kleuren niet optimaal waren en haalde zijn recent afgedrukte vakantiefoto's er bij. Prima kleuren.
Ik heb hetzelfde setje testfoto's af laten drukken bij PIXUM. Hier zijn de kleuren zoals ze moeten zijn. Een zonnebloem die goudgeel is en niet bleekgeel, een blauwe hemel, groen gras, roodbruine lavakorrels. Perfect!!!!!
Of zouden ze bij fotoquelle af en toe een kleurenblinde computer inzetten????
07-10-2005
Inge
Ik heb in mei een aantal foto's bij fotoquelle af laten drukken.
Ik vond de kleuren te donker allemaal veel te bruin van kleur. Ik had dit zelfde probleem ook met foto's die ik bij de Hema had laten afdrukken.
Mijn laatste foto's heb ik nu bij extrafilm laten doen en die waren goed van kleur leken ook precies op de kleuren van het beeldscherm.
16-07-2005
Valentijn
Nadat ik bij extrafilm foto's heb besteld wat geen feest was, heb ik mijn foto's bij fotoquelle besteld. Daarover was ik ook niet tevreden. Ik heb 25 foto's van 10x15 en 1 van 13x18 besteld. De foto's waren veel te rood en ook de afwerking was niet goed. En van de foto van 13x18 waren de hoeken omgebogen. In vergelijking met de kwaliteit vind ik de foto's te duur. Ik bestel ook nooit meer bij fotoquelle.
Nu ik 2 mislukkingen heb gehad, ga ik eens rustig kijken bij welke afdrukcentrale ik mijn foto's nu laat afdrukken.

Dit zijn mijn cijfers:
Kwaliteit: 4
Service: 5
07-07-2005
Mieke
Kerstfoto's af laten drukken !!!
Deze keer waren ze erg slecht. Heel donker. Via DA drogist besteld.
Fotoquelle geeft geen geld terug terwijl ik zelf een goede afdruk naar hun heb gestuurd, ze konden het verschil heel goed zien. De Da drogist vond mijn klacht erg gegrond maar fotoquelle heeft er niets mee gedaan!!! WAARDELOOS.
21-02-2005
Colette
Zie het artikel kwaliteitsvergelijking van Colette.
31-01-2005
Bram
Gedurende nu al meer dan een half jaar alleen maar goede ervaringen met Quelle. Jammer genoeg printen ze geen grote formaten meer. 20x30 is nu hun grootste formaat. Dat zou op de website nog wel aangepast moeten worden.
21-01-2005
Daphne
Naar aanleiding van de berichten op deze site gekozen voor Foto Quelle. Ik heb hiervan absoluut geen spijt! Je kunt alle foto's in een keer aanleveren, je ontvangt keurig een ontvangst bericht, een bericht dat de ontwikkeling in gang gezet is en een bericht wanneer je je foto's af kunt halen. In mijn geval was dat twee dagen na het doorsturen van de foto's.
De kleuren zijn perfect en als je maar genoeg foto's laat afdrukken (meer dan 100) is de prijs prima. Ik heb gekozen voor een 2/3-formaat waardoor de foto's niet bijgesneden hoeven te worden. Een absolute aanrader!
14-01-2005
Anne-Mieke
Wat een teleurstelling! Te donker, slecht gesneden, slap flutpapier... Waardeloos! Was na deze 1e ervaring huiverig geworden om mijn geld uit te geven aan afdrukken van digitale foto's - maar gelukkig heb ik onlangs mijn huivering overwonnen en mijn eigen kwaliteitstest gedaan bij 6 andere aanbieders (Ofoto, Agfanet, Hema, Albert Heijn, Fujiprint, Dixons) en ik kan concluderen dat het toch echt aan Fotoquelle ligt!! Troep!
24-12-2004
Ralph
Onze kerstkaarten af laten drukken via fotoquelle. Klein drama. Rode achtergrond en zwart witte kat. Eindresultaat was een donkere rose kat waar in het zwart alle details waren verdwenen... Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar.
09-12-2004
Hendrikus
Ik ben freelance sportfotograaf en heb redelijk veel klanten die foto's van allerlei formaten bij mij bestellen. Ik laat mijn foto's online afdrukken. Dit heb ik gedaan bij verschillende afdrukcentrales. Voorbeelden: Fotorama (redelijk duur verder wel goed) Kodak (redelijk goed maar duur) Kruidvat (wisselende kwaliteiten). Vanaf heden alleen maar fotoquelle: Formaten goed. Mooie kleuren. Afdruksnelheid over het algemeen goed. Een keer duurde de levering iets langer dan normaal. Verder goed tevreden over Fotoquelle. Opmerking: Gemakkelijk. In bijna ieder dorp zit wel een fotoquelle.
25-10-2003
Marcel
Ik heb foto's (gemaakt met de Yakumo Megadrive 37) laten afdrukken bij Foto Quelle. Ze zijn erg mooi, goede natuurlijke kleuren, scherp kortom prima kwaliteit
20-08-2003
Bert
Bij deze wil ik de zeer goede kwaliteit kenbaar maken van mijn afdrukken 10x15, 30x45 vergrotingen en zelfs een 50x75 vergroting. Wie had dat gedacht dat je zo'n mooie vergrotingen van een 5.0 mega pixel digitale camera kunt krijgen gewoon perfekt, een jaar geleden zou me iedereen nog uitgelachen hebben als ik vertelt zou hebben dat dit zou gaan!
Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Fujiprint
Levertijd 5 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: kunststof/leer/aluminium
 • Hoe ingebonden: ingebonden/ringband
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bestelsoftware
 • Windows
 • Bijzonderheden
 • Let op bij downloaden, wanneer .NET nog niet op de PC staat, moet dit apart worden gedownload (24 Mb).
 • Voor verzendingen naar landen buiten Nederland en Belgie gelden wel verzendkosten.

 • Verzendkosten
  € 0,0

  Betalingsmogelijkheden
  Creditcard, eenmalige machtiging of overschrijving
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  Album Large 40 (24 x 33) 40 pagina's voor € 29,95.
  Album Medium 20 (24 x 16) 20 pagina's voor € 14,95.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
    service:n.v.t.n.v.t.
    software:n.v.t.n.v.t.
  03-09-2009
  Kees
  De software is erg intuitief, vooral de wijze waarop het programma helpt om foto's symmetrisch te plaatsen vindt ik erg handig en ben ik nog niet bij andere software tegengekomen. Ook de meer dan gemiddeld grote verzameling templates voor randen, kaders, effecten en achtergronden is erg prettig. Het is mij helaas nog niet gelukt om tekst een schaduw mee te geven, tekst op een zelfgekozen achtergrond die zowel lichte als donkere kleuren bevat is nu soms slecht te lezen. De levertijd viel mee en tegen. Bij het bestellen van gewone foto's was ik gewend om binnen twee dagen de foto's bij de plaatselijke DA-drogist te kunnen ophalen. Het was dan ook een tegenvaller toen erachter kwam dat de levertijd 9 werkdagen was. Het viel weer mee toen ik van anderen had gehoord dat zij bij andere aanbieders wel zes weken of meer moesten wachten. Het viel nog meer mee toen we op dinsdag een email kregen dat we het boek op konden halen, nadat we het de dinsdagavond ervoor hadden doorgestuurd. Dat betekent dus een levertijd van vijf werkdagen, een meevaller dus. De kwaliteit van het boek is goed. Vooral de binding is er goed. Het boek dat wij besteld hebben (21x21cm, softcover, 48 pagina's, 27,95) bevat 48 pagina's, dus 12 dubbele bladen. Deze zijn met zes stiksels per 4 bladen gebonden, per saldo dus 3 gestikte pakketjes van 4 dubbele bladen die vervolgens in de kaft zijn gelijmd. Het lijkt mij niet waarschijnlijk dat de zes stiksels snel kapot zullen gaan, daarnaast is het ook nog gelijmd dus erg degelijk. De softcover kaft is in hoogglans gemaakt, de pagina's in mat/satijn. Wat mij betreft zijn de kleuren van de foto's goed afgedrukt. Ik ben geen professional dus kan weinig zinnigs zeggen over het papier maar ik lees wel eens iets over 170 grams papier en daar lijkt dit ook wel op als ik het vergelijk met het 100 grams papier dat ik wel eens gebruik. Het is absoluut professioneel drukwerk maar het is geen echt fotopapier. Als je scherpe ogen hebt zie je dat. DA / Foto Quelle / Fuji Print maken in hun prijslijst wel onderscheid tussen fotopapier en ander papier. Ik denk dat ik de volgende keer de versie op echt fotopapier ga proberen. Ik was nog bang dat ik soms teveel foto's had geplaatst op één pagina maar zelfs de fotootjes die afgedrukt maar vier cm hoog zijn, zijn goed zichtbaar. Tot nu toe hebben wij altijd de foto's individueel laten afdrukken. Mijn vrouw laat dan veel foto's vaak twee, drie of vier keer afdrukken (ook voor de fotoboeken van de kinderen). Zodoende hebben wij sinds wij in 2000 een digitale camere hebben aangeschaft al vele duizenden foto's laten afdrukken bij de DA-drogist. Dat is altijd erg goed gegaan, dat geldt nu ook voor dit fotoboek. Let er wel op dat DA/FotoQuelle/FujiPrint twee verschilende programma's gebruikt, afhankelijk van de album-variant die je aanklikt op de website. Deze review gaat over de 21x21cm vanaf 17,95 softcover waarbij het programma is gebruikt dat bij het downloaden FotoQuelle_Setup.exe heet. De andere variant heeft ook een andere link en heet gewoon setup.exe.
  01-02-2006
  Petra
  Ik heb nog maar 2 albums gemaakt; 1x bij Albert Heijn en 1 x bij Henzo. In beide albums dezelfde foto's van mijn Brazilie reis.
  1e album was via Henzo. In de winkel lag een mooi voorbeeld (dacht ik), maar in werkelijkheid viel de afdrukkwaliteit tegen. Foto's waren niet scherp en kleuren kwamen te donker over. Daardoor kwam de foto's niet tot hun recht.
  Verder duurde het wel 3 weken voordat ik het album kon ophalen. Enige pluspunt is, is dat Henzo mooie kaften heeft, zoals de echte Henzo album uit een winkel.
  Je kunt er ook eigen foto's in verwerken. Dit oogt heel professioneel. En je kunt met 2:3 formaten werken.
  26-01-2006
  Philip
  Ik heb meerdere softwarepakketten geprobeerd, maar deze is, tot nu toe, het meest flexibel qua plaatsen van foto's (grootte, plaats, tekstonderschrift).
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?