onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

happyalbum

Website happyalbum

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over happyalbum! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.
  software:n.v.t.n.v.t.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Pieters Photo Group
Levertijd 3 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: hardcover
 • Hoe ingebonden: Verlijmd
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bestelsoftware
 • Windows, Mac.
 • Bijzonderheden
 • Eigen titel en foto mogelijk op omslag
 • Echt fotopapier of zijdeglans of hoogglans
 • Voor elk extra boek 1 euro extra verzendkosten

 • Verzendkosten
  € 4,95

  Betalingsmogelijkheden
  iDEAL, Paypal, Creditcard of Overboeking
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  28 x 28 cm Zijdemat fotoboek 26 pagina's: € 42,95.
  28 x 28 cm Glans fotoalbum 26 pagina's: € 49,95.
  21 x 28 cm Zijdemat fotoboek 26 pagina's: € 32,95.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
    service:n.v.t.n.v.t.
    software:n.v.t.n.v.t.
  30-12-2008
  Tanja
  Ik vind het erg jammer dat happy album door een andere afdrukcentrale is overgenomen. Voorheen hadden zij een fotoboek/album met het formaat 30x42. Echt prachtig en nog geen 90 euro voor 120 bladzijden. Dit formaat hebben ze nu helaas niet meer. Alleen als huwelijkseditie en die is natuurlijk veel te duur voor mijn vakantiefoto's.
  Gelukkig heb ik nu andere bedrijven gevonden die ook 30x40 boeken afdrukken (kruidvat, fotobuch.de, myphotobook.nl), helaas zijn zij wel bijna 2x zo duur dan de oude happyalbum.
  16-03-2008
  Peter
  Ik stel vast dat Happy Album overgenomen is door Hentenaar Groep BV maar deze gebruiken de software Happy Album Creator niet meer, maar wel de software Henzo.
  Nu heb ik een hele reeks fotoalbums samengesteld met de software Happy Album Creator waar veel tijd en creativiteit inzit, graag had ik deze albums nog willen laten printen. Kan iemand mij informeren wie de verdeler is van het programma dat vroeger gebruikt werd door Happy Album of wie deze albums kan printen. Deze informatie zou mij veel helpen.
  18-12-2007
  Kees
  Zie het artikel van Kees en Pola Zondag.
  06-11-2007
  Ferdinand
  Enige tijd geleden schreven wij een recensie over de kwaliteit van een album dat wij via Happy Album bestelden en de wijze waarop door Happy Album (niet) werd gereageerd op onze gemailde klachten. Zie hieronder.
  Later stuurden we de klacht nogmaals naar Happy Album. Er volgde toen een snelle reactie van Happy Album. Volgens Happy Album was onze mail de eerste keer niet aangekomen. We kregen gratis een nieuw album en het geld voor het eerste album werd direct teruggestort onder het motto: 'niet goed, geld terug'. Achteraf dus toch nog een goede service van Happy Album.
  17-10-2007
  Jacqueline
  Ik had vragen over de papierdikte en over het programma. De helpdesk (volgens mij de eigenaar) heeft mij zeer uitvoerig geholpen en een uitleg gegeven over de mogelijkheden. Het programma heeft niet zoveel voorgeprogrammeerde lay outs voorgeprogrammeerd maar je kan alle formaten zelf maken en ook de tekstblokken kan je invoegen waar je wil. Dit vraagt iets meer tijd maar biedt wel veel mogelijkheden. Het programma heeft redelijk veel achtergronden en je kan ook eigen foto’s als achtergrond gebruiken. Ik had mijn fototoestel ingesteld staan op foto’s van 1 MB. In het programma van digitalefotosbestellen kon ik slechts op niet al te groot formaat afdrukken. Bij happyalbum was er veel meer mogelijk. Bij het bestellen bleek dat ik alleen met een creditcard kon betalen en die heb ik niet. Even vreesde ik dat al mijn werk voor niets was geweest maar na een mailtje heeft happy album meteen een oplossing gezocht en kon ik toch mijn album bestellen. Volgens happyalbum worden de betaalwijzen binnenkort uitgebreid (o.a. Ideal) . Het boek werd binnen de toegezegde termijn, stevig ingepakt, thuisbezorgd. Het boek heeft een verborgen spiraalband waardoor de pagina’s goed open blijven liggen. Ze gebruiken dik papier (300 gram) en dat geeft toch een ander beeld dan het bij veel aanbieders gebruikelijke 170 grams papier. De kwaliteit van de foto’s was boven mijn verwachting. De kleuren zijn erg mooi en de foto’s zijn helder. Ook de achtergronden komen mooi uit. Ik vind het ideaal dat je met flexibele pagina’s werkt omdat je vooraf niet exact weet hoeveel pagina’s je nodig hebt. Het is nog niet mogelijk om een titel en eigen foto’s op de kaft te plaatsen maar dit komt, volgens de aanbieder, in een volgende update. Kortom, ik ben zeer tevreden.
  17-10-2007
  Alex
  Happyalbum biedt erg veel mogelijkheden en de belangrijkste is dat je bij de grotere formaten de pagina's per 4 kunt bijbestellen. En dat het er veel meer dan de max. 60 bij bijvoorbeeld Hema kunnen zijn! Tenslotte is het prijsniveau erg aantrekkelijk.
  17-10-2007
  Ferdinand
  Even mijn reactie over Happy Album. Na heel veel uren werk een album aangeleverd bij Happy Album. Na ongeveer een week kwam het resultaat: heel teleurstellend.
  Het enige wat ik mooi vind is de harde kaft. De foto's zijn van zeer slechte kwaliteit: wazig en slechte kleuren. We hebben al vele foto's van onze vakantie laten ontwikkelen en ze zijn zeer scherp. In het album zien ze eruit als kopieën. verder kozen wij voor de ringband versie en bij het eerste gebruik vielen de bladzijden er al uit. Nu kan het een keer fout gaan, begrijpelijk, het kan eventueel ook nog aan een te hoge resolutie liggen (5 megapixel), maar het meest storende vind ik toch dat ik helemaal geen reactie kreeg van Happy Album op de klacht die ik via de mail aan hen stuurde. Op deze manier kom ik er dus niet achter wat er fout is gegaan. Dus zeer slechte service. Inmiddels heb ik een album van fotoproduct4u gezien en ook een album van de Aldi en deze zagen er beiden zeer goed uit. Mooie scherpe en heldere foto's.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Levertijd 14 dagen
  Grootste maat 100 x 100 cm
  Bijzonderheden

  Verzendkosten
  € ?

  Betalingsmogelijkheden
  iDEAL, Paypal, Creditcard of overboeking
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  30 x 30 € 17,00
  80 x 80 € 49,00
  100 x 100 € 63,00


  Gebruikerservaringen:
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?