onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

herinneringenoplinnen

Website herinneringenoplinnen

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over herinneringenoplinnen! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.


Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 7 dagen
Grootste maat 90 x 160 cm
Bijzonderheden
 • Laagste prijsgarantie
 • 3 cm dik frame
 • Ook voor Belgie geen verzendkosten
 • Diverse gratis bewerkingen: sepia, zwart/wit of datum verwijdering. Tegen meerprijs: kleur accent, popart of schetstekening.

 • Verzendkosten
  € 0

  Betalingsmogelijkheden
  Overschrijving of factuur
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  40 x 40 € 24,-
  90 x 90 € 49,-


  Gebruikerservaringen:
  11-05-2012
  Michael
  Heb herinneringen op linnen speciaal uitgekozen omdat zij op hun site aangeven dat ze ook oude (zwart/wit) foto's goed kunnen inscannen en als canvas afdrukken. Van een verkleurde vooroorlogse foto hebben zij voor mij een prachtig canvas gemaakt, met mooie diepe grijstinten en beter contrast dan de foto heeft.
  Het resultaat overtrof al mijn verwachtingen, de foto is als canvas echt helemaal in zijn oude glorie hersteld!

  Bovendien kun je, als je erg veel haast hebt, bij hen langskomen om het canvas meteen te laten maken. Je wordt dan buitengewoon vriendelijk en behulpzaam ontvangen en je canvas is in 20 minuten klaar!

  Als je daarbij ook nog bedenkt dat al hun prijzen inclusief bezorgen zijn, en dat hun canvas 3 cm dik is en geen 2 cm zoals bij sommige andere sites, zou ik zeggen: nooit meer naar een ander gaan!
  08-07-2009
  Nancy
  Van mijn werkgever een cadeaubon gekregen om een herinnering op linnen te bestellen, 29 mei ben ik getrouwd en heb meteen een mooie trouwfoto besteld in het 50x70 formaat.
  Precies een week later kreeg ik het schilderij binnen, en het is prachtig, het is een heel stevig 3cm frame, en het doek is heel mooi afgedrukt, de kleuren zijn heel mooi, en het doek is mat afgedrukt, er zit niet zon lelijke glimmende vernislaag overheen.
  Als ik ooit weer een doek nodig heb bestel ik zeker weten weer hier.
  26-02-2008
  Ronald
  Ziet er prima uit. Zoals afgesproken na een week geleverd. Keurig frame. Bezorging via UPS met actuele tracking en tracing. Ben nu al bezig om te kijken of ik er meer kan laten maken.
  31-01-2008
  Nancy
  Ervaring is uitermate positief : prijs is zeer laag, afwerking is zeer mooi, service is top en levering snel. Kortom 10/10
  13-12-2007
  Nicole
  Volgens mij is dit de goedkoopste aanbieder van canvas doeken....
  Ik heb er nu een aantal doeken besteld en de kwaliteit is geweldig, levertijd zeer kort en de service perfect...
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?