onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

hetfotoalbum

Website hetfotoalbum

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over hetfotoalbum! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.7.9
  service:n.v.t.n.v.t.
  software:n.v.t.n.v.t.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale MyPhotoFun
Levertijd 5 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: kunststof/leer/aluminium
 • Hoe ingebonden: ingebonden/ringband
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bestelsoftware
 • Windows
 • Bijzonderheden
 • Let op bij downloaden, wanneer .NET nog niet op de PC staat, moet dit apart worden gedownload (24 Mb).
 • Voor verzendingen naar landen buiten Nederland en Belgie gelden wel verzendkosten.

 • Verzendkosten
  € 0,0

  Betalingsmogelijkheden
  Creditcard, eenmalige machtiging of overschrijving
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  Album Large 40 (24 x 33) 40 pagina's voor € 29,95.
  Album Medium 20 (24 x 16) 20 pagina's voor € 14,95.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.7.9
    service:n.v.t.n.v.t.
    software:n.v.t.n.v.t.
  22-03-2008
  Michael
  Het Fotoalbum.nl is in werkelijkheid gewoon MyPhotofun, die in het gebouw zitten van de grote drukkerij Giga Print Ted, Randstad 2202, in Almere. Tel: 036-........ Handig, omdat ze normaal alleen per mail te bereiken zijn. Nu dus niet meer.... MyPhotofun is in werkelijkheid echt niet zo goed. De printkwaliteit is echt belabbert. Ook de ''mooie'' zwarte doos die ze bij het luxe 34x34 album leveren zit vol met krassen (al drie keer gehad). Belangrijk om te weten als klant. Samen staan we sterk. Kijk maar naar mijn recentie van 16-3-2008 (Michael) op de recentiepagina van MyPhotofun, op deze site. Er staat ook een uitgebreid vervolgverhaal van mij op.
  23-11-2007
  Hans
  Al een paar keer een fotoalbum af laten drukken, eenvoudig en prima resultaat. Meest recente software maakt het nog flexibeler. Ook het grote formaat van de albums levert prachtig resultaat op. Degelijke papierkwaliteit en zeer snelle levering.
  21-11-2007
  Willem
  Tot nu toe de meest geschikte toepassing wat mij betreft.
  -Plus: erg goede kwaliteit, vlotte service, eigen /afbeeldingfoto als achtergrond, pagina-indeling kan gewijzigd worden waarbij de software grotendeels automatisch de foto’s opnieuw rangschikt
  -Plus: pagina-indeling zeer flexibel doordat je de individuele foto’s vrij van maat kunt veranderen.
  -Min; alleen kunststof kaft en ringband
  30-01-2007
  Annemieke
  Ik heb inmiddels al 6 foto albums laten maken, in allerlei formaten. Elke keer ben ik weer verrast dat het zulke prachtige foto's en kleuren zijn. Verschillende familieleden heb ik al blij gemaakt met een klein formaat album, voor maar Euro 9,95 en diverse verjaardagskalenders.
  De levertijd is altijd zeer kort. Kortom, ik heb nog geen minpuntje kunnen ontdekken. Ik kan iedereen aanraden van deze service gebruik te maken. Als ik om mij heen alle klachten hoor van andere aanbieders, ben ik blij dat ik 2 jaar geleden gekozen heb voor het fotoalbum.
  05-01-2007
  Elly
  Ik heb al meerdere fotoalbums besteld, ingebonden en met ringband. Het zijn prachtige kleuren, mooie materialen!, snelle service. (binnen 3 dagen!) Aanrader!
  21-09-2006
  Natasja
  Ik heb het gebonden album van 50 pagina's besteld. De software is gemakkelijk te downloaden. En het samenstellen is geen zware maar zeer leuke klus.Ik had 235 fotos "ingeplakt" en het album was nog geen cm dik!! Mooie kwaliteit snelle levering en zeker voor herhaling vatbaar!
  29-07-2006
  Bas
  Ik heb vorig jaar een fotoalbum bij hetfotoalbum besteld. Software is zeer makkelijk mee te werken en de service is goed. Snelle levering. Kwaliteit van de foto's is zeer goed, kleuren enzo is super.
  Beste wat ik gezien heb, beter dan fotobuch, albumprinter en hema.
  Nadeel is, je kunt er weinig tekst bij, maar verder prima.
  Aanrader
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?