onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

linnenfotoschilderij

Website linnenfotoschilderij

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over linnenfotoschilderij! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.


Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 3 dagen
Grootste maat 90 x 90 cm
Bijzonderheden
 • Er wordt gewerkt met 6 vaste formaten, maar afwijkende formaten zijn mogelijk na overleg.
 • Foto in zwart-wit of sepia afdrukken zonder meerprijs.

 • Verzendkosten
  € 0

  Betalingsmogelijkheden
  iDeal
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  40 x 40 cm € 32,00
  90 x 90 cm € 75,00


  Gebruikerservaringen:
  08-08-2012
  Rian
  Na een officiele ingebreke stelling, met daarin een maximale levertijd van 1 week ,anders geld terug, kreeg ik ineens een pakketje aangeboden bij de post. Het waren twee cancasdoeken, van 20 x 20. Het was de helft van mijn bestelling. Het grote doek van 60 x 60 wat ook is betaald zat er niet bij. Of ik blij was? NEE!!!! Ik heb nog nooit in alle jaren dat ik canvas bestel zoon schandalig afgeleverd werk gekregen!!! De fotos pasten niet, het hoofd van mijn kind valt van het doek af, het is zeer slecht gespannen, vol kreukels en bobbels en ga zo maar door! 1e klas rommel. Nu maar een mail gestuurd, want er is immers iets geleverd binnen de gestelde termijn, of ze aub het doek van 60 x 60 nog willen leveren en of ze dit dan wel netjes willen doen. Dan zal ik het betreft de andere rommel erbij laten. Op deze mail heb ik tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen. Mocht ik niks krijgen, ik ga door. Het is nu een principekwestie! Ik heb immers betaald! Misschien dat plaatsing van deze ervaringen een beetje helpt!
  28-07-2012
  Rian
  Wel betaald, niet geleverd. Nemen telefoon niet op! Reageren waardeloos, en maar heel soms op email. Zelfs bij een in gebreke stelling geen actie! En kom nu veel klachten tegen op internet, het zijn Oplichters! Bestel hier niet! En je ziet, goedkoop is in dit geval duurkoop.
  29-11-2011
  Martijn
  De site beloofd levering binnen 3 werkdagen. Na een week nog niets ontvangen. Geen reactie op telefoon of email. Klacht ingediend bij mkbok. Volgende dag werd het schilderij geleverd zonder verdere reactie of excuses. Had inmiddels via de mail de koop ontbonden. Volgens het mkbok zou het bedrijf binnen 2 weken reageren. Wacht nog op reactie.
  Zeer klantonvriendelijk bedrijf, komen afspraken NIET na.
  TIP: bestel hier niets, dit komt niet goed!!
  24-08-2010
  Anita
  Schandalig bedrijf, telefonisch niet bereikbaar, geen reacties. Wel besteld en betaald. Zit nu op dag 12 en niets binnen. Op dag 8 zou het pakketje eindelijk verstuurd gaan worden (dus niet binnen de 3 werkdagen) maar nog niets binnen!! Krijg geen reactie meer. Bedrijf is niet oke, bestaan ze nog wel?? Met mijn centen ervandoor? Volgens mij zijn alle positieve reacties afkomstig van het bedrijf zelf. Dat doen malafide bedrijven namelijk. Ik laat het er niet bij zitten, hopelijk vind ik zeer binnenkort iemand op locatie.
  13-08-2010
  Gerdien
  1e keer bestelling .. helemaal top..
  2e keer bestelling.. krijg ik de verkeerde kleur.. prima mocht deze houden volgende is weer in de maak. maak ik na 5 dagen wachten volgende open weer verkeerde kleur... bel ik hun op zegt die nog mooi ook jah maar mw. ik vond een andere kleur mooier dus heb u geprobeert te bellen dat ik hem in deze kleur ging afdrukken... HALLO IK BESTEL TOCH SEPHIA>????!!!
  krijg ik eerst kleur... nu weer zwart wit. en krijg ik nog een grote mond toe met ik weet zeker dati k hem in sephia heb afgedrukt.. nou meneer ik zal u ff de foto sturen hoor!! GRRR nu maar weer afwachten!!
  19-01-2009
  Karel
  We zijn erg tevreden over LinnenFotoSchilderij!
  We hebben een foto opgestuurd via hun website, en al twee dagen later werd het schilderij afgeleverd. Zeer snel! Helaas was er iets mis gegaan met afdrukken: een draadje zat los, waardoor een wit vlekje ontstond.
  Na telefonisch contact (we werden erg vriendelijk te woord gestaan) en opsturen van een fotootje van het foutje kregen we twee dagen later een nieuwe afdruk die er erg goed uit ziet.
  Hartelijk dank voor de service!
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?