onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

myphotofun

Website myphotofun

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over myphotofun! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.7.3
  service:n.v.t.7.7
  software:n.v.t.7.7

MyPhoto Fun
MyPhoto Fun
Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale MyPhotoFun
Levertijd 5 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
  • Soort kaft: kunststof/leer/aluminium
  • Hoe ingebonden: ingebonden/ringband
  • Max. aantal pagina's: ?
  • Bestelsoftware
  • Windows
  • Bijzonderheden
  • Let op bij downloaden, wanneer .NET nog niet op de PC staat, moet dit apart worden gedownload (24 Mb).
  • Voor verzendingen naar landen buiten Nederland en Belgie gelden wel verzendkosten.

  • Verzendkosten
    € 0,0

    Betalingsmogelijkheden
    Creditcard, eenmalige machtiging of overschrijving
    Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
    Album Large 40 (24 x 33) 40 pagina's voor € 29,95.
    Album Medium 20 (24 x 16) 20 pagina's voor € 14,95.


    Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
     laatste jaaralle ervaringen
      kwaliteit:n.v.t.7.3
      service:n.v.t.7.7
      software:n.v.t.7.7
    25-01-2012
    Renate
    Ik heb een fotoboek, vierkant vlakliggend, over 2011 gemaakt. Wat mooi! Mooie kwaliteit papier, foto's zijn prachtig afgedrukt en heel snel (3 dagen) in huis per post. Ik vond vooral de software super om mee te werken dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Volledige vrijheid om een album te maken zoals je het zelf wilt. Top!
    12-01-2012
    Adrie
    Zeer goede ervaring met fotoalbums en agenda's. Vooral de agenda's vind ik beter dan andere aanbieders door de vele foto's die geplaatst kunnen worden.
    07-12-2011
    Michael
    Heb een mini spiraal album laten maken en ben er erg tevreden over. Mooi dik papier, goede kleuren en zelfs foto's van matige kwaliteit waren behoorlijk scherp.
    Wat beter zou kunnen is de mogelijkheden om een foto als achtergrond te vervagen. Ook zou het prettig zijn als de software meer achtergronden in het programma had. Verder heel tevreden.
    04-08-2011
    Kunnie
    Waardeloos, heel veel bladen -foto-s niet afgedrukt en kleiner dan optisch voorgesteld, Heb hierover gereclameerd maar photofun wast haar handen in onschuld, Kreeg ook geen aanbod voor vergoeding alleen weer een hele hoop promomail bij hun reactie.
    12-01-2011
    Richard
    Mooi album ontvangen met een goede kwaliteit. Ik kreeg hem binnen 3 werkdagen waar ik erg tevreden over was.
    02-09-2010
    Thirza
    Weer eens een update over de vierkante verzamelalbums van MyPhotoFun! Vind het nog steeds een prachtig product (zowel de vierkante verzamelalbums als de vierkante exclusieve verzamelalbums) en merk dat de firma ook zeer open staat voor verbetering die ze in de producten toepassen. Heb zelf de ervaring dat als ik een aantal foto's niet goed genoeg vind van drukwerk, dit heel serieus wordt genomen en wordt gezocht naar verbetering en oplossing! Snelle service, goede kwaliteit. Tot mijn blijdschap zie ik dat het nu ook mogelijk is om per pagina je album uit te breiden zodat je dit volledig op maat en gewenst aantal pagina's kunt samenstellen. MyPhotofun:ga zo door!
    05-05-2010
    Monique
    Fotoalbum laten maken, maar het resultaat is teleurstellend. De kleuren zijn niet goed en foto's zien er nep uit. Net of het een album is uit de jaren '30. Heb er ook behoorlijk lang op moeten wachten. Een keer maar nooit meer!!
    24-02-2010
    Rob
    Ik heb de laatste jaren vakantiealbums en wedding albums laten maken door MyPhotoFun en moet zeggen, dat voor de prijs ze een zeer leuk product leveren.
    Snelle service en makkelijk programma dat veel creatieve mogelijkheden biedt.
    Na meer dan 10 albums dus zeer tevreden met de kwaliteit/prijs verhouding en ga dus zo zeker verder met deze firma.
    08-12-2009
    Ingeborg
    Nooit, maar dan ook nooit meer zal ik mijn tijd verspillen door bij myphotofun een fotoprodukt te maken.

    Weken ben ik bezig geweest een fotoagenda te maken en nu krijg ik hem niet geupload. Klantenservice kan me niet helpen. Een nieuw gemaakt testprodukt lukt wel, maar m'n agenda niet. Niemand weet hoe het kan. Het bestand opsturen op cd kan ook niet omdat het bestand pas aangemaakt wordt nadat ik de foto's bij hun via internet heb geupload.

    Ik heb ook zo na het lezen van de reacties op internet m'n twijfels over de kwaliteit.

    Ik geef het op. Voortaan weer naar Albelli.
    25-08-2009
    Angela
    A4 luxe fotoboek (60 pagina's) ontvangen na anderhalve week. Meeste foto's zijn goed, een paar wat streperig.
    Vanaf de helft van het boek volgen er 10 navolgende pagina's met wit gevlekte horizontale strepen op de zwarte achtergrond en door foto's ter hoogte van het midden. Het lijkt alsof er tijdens het drukproces een roller of iets dergelijks heeft langsgeschraapt.
    Tevens is de harde kaft op gaan krullen op de dag dat het boek is ontvangen.
    Klacht direct ingediend (zoals gevraagd met fotobewijs) en om een kwalitatief goed nieuw product gevraagd, had gehoopt dit binnen de 5 werkdagen te mogen ontvangen.....helaas, ondanks diverse mailtjes blijft het nu stil aan de Photofun-kant.... Geen fun met Photofun!
    25-08-2009
    Nico
    Ik vind de kwaliteit van Myphotofun steeds steeds slechter worden.
    Het produkt wat ze bieden is eigenlijk uniek.
    Losse bladen, met een formaat van 33x33 cm.
    Ik heb al veel boeken en losse aanvullingen besteld, maar ik vind de kwaliteit steeds slechter worden.
    Mijn voorlaatste zending (25 losse bladen) was zo slecht dat ik hierover geklaagd heb by Myphotofun. Ik mocht mijn zending terug zenden zodat zij de fotobladen opnieuw zouden afrdukken Echter hun tweede poging was niet veel beter. Mijn laatse zending was ook weer slecht. Het betreft met name foto's die ik onder water gemaakt heb. Ik heb boeken die ik begin 2007 heb laten afdrukken van mijn duikvakantie op Bonaire. Dit zijn heel mooie afdrukken. Van mijn duikvakantie 2008, ook op Bonaire, met dezelfde camera en dezelfde omstandigheden. is myphotofun niet instaat om de foto's van eenzelfde kwaliteit te krijgen als wat ze leverde begin 2007. Ook onderwater foto's genomen in een zwmbad zijn in mijn laatste zending te omschrijven als blauwe vlekken. Er is vrijwel geen kleur detail meer te zien.
    Komt daar nog bij dat ik bij gewone foto's. de kleur van gezichten erg kunstmatig vindt.
    Als laatste moet ik constateren dat als je een aanvulling 25 bladen besteld, het snijwerk t.o.v. de gaatjes en de witte rand ook steeds meer afwijken per zending. Het boek met aanvullingen ziet er steeds rommeliger uit.
    Kortom inplaats dat de kwaliteit beter wordt, wordt deze in mijn optiek alleen maar slechter.
    Ik ben overgestapr naar de fotofabriek met zijn hoogglans bladen. Hierdoor doe ik consessies aan de maat en het losbladig systeem. De fotokwaliteit is stukken hoger.
    29-05-2009
    Ivan
    Voor de eerste keer Myphotofun gebruikt.
    Enkele weken geleden heb ik een exclusief verzamelalbum van 70 paginas besteld en ontvangen. De verzending was trouwens supersnel!
    Eerste indruk van de kunstlederen kaft en inbindmethode is zeer goed!! Voelt heel stevig aan en is mooi om te zien. Het papier was lekker dik (voor fotopapier).
    Het was een huwelijksreportage en ik gebruikte dan ook zeer veel bladvullende foto's en soms 1 foto over de linker en rechterzijde versprijd. Ik werk steeds met 2 DSLR's (6 en 10 megapixel) en het resolutie verschil is niet te merken op de afdrukken. Foto's zijn redelijk scherp en gedetailleerd en de kleuren correct afgedrukt (sommige iets meer rood/oranje maar nog goed). De lijnen op de foto's vielen wel op en dat is eigenlijk het enige mindere puntje.
    Alle foto's waren afgewerkt in Lightroom op een gecallibreerd systeem en doorgestuurd in sRGB. De software van Myphotofun is zeer goed en gebruiksvriendelijk en bevat genoeg creative mogelijkheden. Het resultaat lag binnen mijn verwachtingen gezien de (zeer goede) prijsklasse van het boek en het huwelijkspaar was zéér enthousiast! . Hopelijk wordt er in de toekomst nog iets aan de lijntjes in de fotos gedaan en dan zal dit vermoedelijk zeker niet mijn laatste album zijn bij Myphotofun.
    20-05-2009
    Michael
    Even een vervolg van mijn vrij negatieve reactie van 22-3-2008 over de vierkante luxe 34 x 34 albums:
    MyPhotofun is een stuk beter geworden!!! Intussen heb ik een goed gesprek gehad met MyPhotofun in Almere. Ik ben speciaal uitgenodigd om een mijn ding te vertellen, en MyPhotofun heeft mij toen ook dingen uitgelegd en laten zien.
    Ik heb intussen daardoor een veel positiever beeld van dit bedrijf gekregen. Ze doen echt hun best om een zo goed mogelijk produkt te leveren en ze investeren in dure apparatuur. Er staan een paar mega-grote printers in het Almeerse bedrijf waar je U tegen zegt.
    De kwaliteit is inmiddels een stuk beter, vooral de huidskleuren en de blauwe luchten.
    Ook de zwart/wit foto's zijn een stuk beter geworden, niet zo grof raster meer. De strepen zijn ook bijna weg, al zit er nog wel wat in de grote vlakken, maar dat wordt steeds beter.
    Belangrijk is dat de foto's uit je fototoestel van voldoende kwaliteit zijn, het liefst in sRGB kleurprofiel (je kunt in je fototoestel kiezen tussen de sRGB of Adobe RGB profielen) en minimaal 10 megapixel. Vooral als je een foto over twee pagina's gaat gooien is het fijn om wat meer megapixels te hebben. Ik heb zelf een 12 megapixel camera.
    Het enige wat ik nog wel jammer vind is dat ze geen mooie stevige doos erom heen doen.
    Maar voor de rest ben ik nu echt tevreden over de albums die ze printen. De afwerking is goed, het ziet er netjes uit allemaal.
    Zorg dat je goede scherpe heldere foto's maakt in sRGB en die NIET bewerkt in je eigen foto-editor zoals Photoshop!!!! Daarna alle foto's op je computer in een mapje zetten en ook het MyPhotofun album bestandje in dat zelfde mapje bewaren. De foto's pas helderder, donkerder of zwart/wit enz. maken in de editor van MyPhotofun. Niet te overdreven helder of donker zetten. Dan komt alles goed. Dat is de beste manier.
    Als je je foto's toch gaat bewerken in bijvoorbeeld Photoshop kun je per ongeluk je foto toch verkeerd bewaren onder een ander kleurprofiel. En dat wordt soms verkeerd opgepakt door de printer van MyPhotofun.
    Dus, geen foto's bewerken, maar alleen in de eigen editor van MyPhotofun. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen!! Ik ben er zelf achter gekomen.
    Misschien kunnen ze nog een paar kleine dingetjes veranderen in de editor, zodat je wat sneller ermee kunt werken. Bijvoorbeeld meerdere foto's selecteren is (nog) niet mogelijk.
    Inmiddels is de ''undo'' functie er al wel aan toegevoegd, maar dat heeft (te) lang geduurd.
    Maar, MyPhotofun, jullie zijn echt op de goede weg en de kwaliteit is zienderogen verbeterd!

    Uiteraard hou ik alles in de gaten en zal hier weer wat neerzetten als er duidelijk iets veranderd, positief en negatief.
    06-03-2009
    webmaster
    Aanbieder MyPhotofun reageert op de ervaring van Rens (12 feb. 2009):

    De gepatenteerde metalbindmethode bestaat inmiddels tientallen jaren en kan niet roesten daar het geheel gecoat is en omplakt met kunstleder. Omdat wij 250 grams fotopapier gebruiken in deze producten is voor dit inbindsysteem gekozen waardoor het album geheel plat open kan liggen en perfect bladert. Tot slot wanneer er klachten zijn over onze producten dan kunt u zich melden bij support@myphotofun.nl waar wij dan een gepaste oplossing zullen vinden.
    12-02-2009
    Rens
    Albums waren prima, printwerk redelijk.
    Echter sinds kort worden de 'gebonden' albums niet meer gebonden zoals het hoort, maar voorzien van een stalen knijprug.....zonder garen en lijm.
    Gevolg is een ondeugdelijk album dat na veelvuldig bladeren los gaat laten.
    Dit is mij al na korte tijd overkomen.
    Ander probleem is dat het ijzer in de rug gaat roesten.
    Alle albums van welke aanbieder dan ook, die voorzien zijn van zo'n ijzeren knijprug raad ik ten zeerste af.
    Dit is overigens eenvoudig te controleren door even goed naar constructie in de rug te kijken.
    11-11-2008
    Thirza
    Heb inmiddels weer een aantal albums besteld en nog steeds een zeer tevreden gebruiker. De laatste versie was het exclusieve vierkante verzamelalbum (70 pagina's + 2x een vulling bijgekocht) en het resultaat is verbluffend goed. Krijg er geweldige reacties op, mooi en glossy papier en vele foto's komen paginavullend heel goed tot hun recht.
    Programma is heel gebruikersvriendelijk, in vrije bewerking is van alles mogelijk. Ik las hieronder dat je pagina's niet kunt verplaatsen, maar dat kan dus wel. Klik de bewuste pagina aan, en sleep er net zo lang mee naar beneden of boven totdat hij op de gewenste plaats staat.
    Het enige minpuntje blijft toch nog af en toe wat lijnen en puntjes in b.v. de blauwe luchten, maar hopelijk blijft Myphotofun ook bezig met verbeteringen. Had deze keer het album al binnen 3 dagen in huis. Ook de helpsdesk reageert vaak snel op vragen. In ieder geval een prachtig en prima product en zeer aan te bevelen!
    31-10-2008
    Anneke
    Alles was zeer correct. Zondag besteld en woensdag in huis!!!! Tijdens de procedure werd je goed op de hoogte gehouden!! Een voorbeeld voor velen!
    27-08-2008
    William
    Het spijt me het te moeten meedelen, maar ik moet mijn mening (zie 21-8-2008) herzien. Ik was te snel met mijn oordeel.
    Ze waren nog naar mijn klacht aan het kijken en hadden dat niet laten weten. Inmiddels is duidelijk dat het waarschijnlijk niet aan hen ligt, maar aan mijn pc (weet alleen nog niet wat het is:-(.
    Ik heb het album verzonden met de post en inmiddels het album ontvangen. Welliswaar niet helemaal zoals het zou moeten, maar ze hebben mijn klacht gegrond verklaart en sturen mij een nieuw album.
    21-08-2008
    Lieke
    Al tweemaal een foto-album besteld met spiraalbinding (album large landscape 60). Voordien had ik reeds verschillende malen foto-agenda's (voor mezelf en de oma’s) besteld met steeds prachtig resultaat.
    De foto-albums zijn zeer mooi en globaal gezien ben ik tevreden. Vooral het formaat is mooi (landscape). Je kan spelen met het aantal foto’s per pagina, wat een speels resultaat geeft. De software is gebruiksvriendelijk maar – en daar zit de grote zwakte van deze firma - vrij beperkt. Zo is bijvb. geen link met Word mogelijk (dus teksten moet je helemaal overtypen), je kan de belichting van de foto’s niet wijzigen, je kan niet pagina’s van plaats wisselen. Ook de keuze uit achtergronden is beperkt. De software crashte veelvuldig bij mijn allereerste creaties, maar dit euvel lijkt bij de laatste versies verholpen.
    De klantvriendelijkheid is minder: net toen ik mijn laatste album bestelde verscheen diezelfde avond in de digitale nieuwsbrief een actiecode. Ik heb vergeefs getracht hiervan gebruik te maken maar de klantendienst was onvermurwbaar, voor een 'goede klant' zou je toch denken dat ze een geste willen doen... (of overdrijf ik?)

    Toch blijf ik bestellen bij Myphotofun omwille van het unieke formaat en het mooie resultaat.
    21-08-2008
    William
    Ik heb ondertussen ook een slechte ervaring met Myphotofun: Ik krijg het album dat ik gemaakt heb niet geupload naar Myphotofun. Bij elke poging is er - bij het maken van de tumbnails - iets mis met een willekeurige foto. Foto's waarbij ik tijdens een eerdere upload geen probleem had geven nu een foutmelding.
    Bij Myphotofun zegt men dat het aan de bestandsgrootte ligt, maar dat lijkt me sterk. Ik ben van 30 tot 80 mb per foto naar 3 mb gegaan en nog is er een probleem. Ik gok nu dat het aan het programma ligt, maar een keer opnieuw installeren heeft geen effect gehad.
    Nu reageren ze niet meer op mijn mail.

    Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn of het probleem ook heeft?
    Ik ben nu opzoek naar een eerdere versie van de editor of een andere leverancier van eht aluminium album zoals Myphotofun dat heeft. Iemand een idee waar ik die kan vinden?
    16-08-2008
    Bram
    Ik maak veel en graag gebruik van de fotoalbums van MyPhotoFun. Mijn voorkeur gaat uit naar de spiraal gebonden albums (Medium 24x16 cm). Het voordeel van spiraal gebonden vind ik dat het eenvoudig bladeren is. Je hoeft niet bang te zijn dat de bladzijden worden beschadigd. Ook het dikke fotopapier (250 gr) voorkomt beschadigingen bij het bladeren; het papier gaat niet dubbel zitten. Eenvoudig mee te nemen en te laten zien.
    Voor de kwaliteit geef ik een 9. De fotokwaliteit haalt het (nog) niet bij de normale fotokwaliteit. Op grote vlakken (b.v. bij blauw) zijn soms strepen zichtbaar maar zeker niet hinderlijk! De kleurechtheid van de foto's is over het algemeen zeer goed. Natuurlijk ook afhankelijk van de originele digitale foto! En verder lekker dik glanzend fotopapier. Stevige kunststof kaften (kleur of doorzichtig) voor de voor- en achterkant van het album. De keuze uit de vele achtergronden.
    Service; een slecht album heb ik nog niet gehad. Maar als ik beoordeel op web-site, betaalmogelijkheden, levertijd, verpakking en geen bezorgkosten in Nederland m.i. een goede 8.
    De bestelsoftware krijgt van mij een 9. Alleen met het knippen en plakken van teksten gaat het helaas soms fout (het programma sluit en dan moet je MyPhotoFun opnieuw starten). Veel mogelijkheden om de foto's de bewerken, randen in diverse kleuren en afmetingen zijn mogelijk, bijsnijden, vergroten en verkleinen, schuin plaatsen en verplaatsen of deels buiten beeld plaatsen, een schaduwrandje om de foto plaatsen, de foto donkerder of lichter maken, afdrukken in zwart/wit en sepia. En dit alles is eenvoudig aan te leren.
    13-08-2008
    Lieke
    Al tweemaal een foto-album besteld met spiraalbinding (album large landscape 60). Voordien had ik reeds verschillende malen foto-agenda's (voor mezelf en de oma's) besteld met steeds prachtig resultaat. De foto-albums zijn zeer mooi en globaal gezien ben ik tevreden. Vooral het formaat is mooi (landscape). Je kan spelen met het aantal foto's per pagina, wat een speels resultaat geeft. De software is gebruiksvriendelijk maar is - en daar zit de grote zwakte van deze firma - vrij beperkt. Zo is bijvb. geen link met Word mogelijk (dus teksten moet je helemaal overtypen). Ook de keuze uit achtergronden is beperkt. De software crashte veelvuldig bij mijn allereerste creaties, maar dit euvel lijkt bij de laatste versies verholpen.
    De klantvriendelijkheid is minder: net toen ik mijn laatste album bestelde verscheen diezelfde avond in de digitale nieuwsbrief een actiecode. Ik heb vergeefs getracht hiervan gebruik te maken maar de klantendienst was onvermurwbaar, voor een "goede klant" zou je toch denken dat ze een geste willen doen... (of overdrijf ik?)
    Toch blijf ik bestellen bij Myphotofun omwille van het unieke formaat en het mooie resultaat.
    11-06-2008
    Thirza
    Sinds mei 2007 heb ik inmiddels al diverse vierkante verzamelalbums 34x34 besteld (met extra vulling) en ook de exlusieve vierkante verzamelalbums met het extra glossy papier. Mijn ervaringen tot nu toe zijn heel positief! Al jarenlang van de reizen die we maken mooie fotoalbums samengesteld met veel uitvergrotingen in de albums, maar op den duur is kastruimte een probleem. Deze kant en klaar gedrukte albums bieden voor mij zeker uitkomst!
    Je kunt er veel foto's in kwijt, veel op groot formaat waaronder ook de prachtige pagina vullende afmeting 34x34. En een stuk dunner dan b.v. 3 traditionele fotoalbums die ik eerst nodig had!
    Ik blijf de afgedrukte foto's op echt fotopapier het meest briljant en scherp vinden, dat is toch weer anders dan drukwerk. Maar desalnietemin vind ik de kwaliteit heel dicht in de buurt komen van echt fotopapier. Heel soms bij een foto zijn er wat lijnen zichtbaar (bv in een blauwe lucht), maar dat zijn er op een heel album maar een paar en voor mij niet storend. De kleuren vind ik ook heel goed overeenkomen met mijn camera/beeldscherm. Ik stel ook best hoge eisen aan de kwaliteit en ben het wel eens met een aantal van de opmerkingen die ik hier op het forum lees zoals b.v. de zichtbare lijnen. Maar het eindresultaat is voor mij toch zeker naar tevredenheid!
    Wat vooral voor mij van belang, gezien het groot aantal foto's waar we per reis mee thuiskomen, is dat het verzamelalbum de extra vul-mogelijkheid biedt en daardoor een groot aantal pagina's kan bevatten. Myphotofun zegt tot 200 pagina's : in de praktijk merk ik dat het met 150 beter werkt, wil je nog alles er goed inkrijgen en de bladzijden goed kunnen omslaan. Voor het exclusieve album is dit maximaal 140 pagina's (1 album + 1x vulling van 70). Ik heb een hele reeks albums in de kast met kunstlederen kaft, en vind nu daarop deze vierkante albums een mooie toevoeging, ook met kunstlederen kaft. Hopelijk komen er inde toekomst nog wat andere kleuren, maar de helpdesk liet me laatst weten dat daar nu nog geen plannen voor zijn. De extra mooie uitvoering met nog zwaardere kunstlederen kaft van de exlusieve albums vind ik ook prachtig, maar dat mag ook wel voor die prijs!
    Het bewerkingsprogramma vind ik ook duidelijk en overzichtelijk. Je kunt met de vrije bewerking alles naar eigen wens indelen, fotovakken vergroten/verkleinen, achtergrond kiezen enz. De optie -voorbeeld- geeft ook een mooi overzicht hoe alles eruit komt te zien. Zeker voor pagina vullende uitvergrotingen is het erg handig dat onder in beeld de kwaliteit van de foto wordt weer gegeven.
    Er zijn inmiddels vrij veel providers op de markt die webalbums aanbieden, maar ik ben heel tevreden over Myphotofun en bouw hiermee een nieuwe serie op in dezelfde lijn i.p.v. allemaal verschillende albums.
    Kwaliteit : 8,5 Service: 9 Software : 9
    28-04-2008
    Nico en Cora
    Ik heb reeds een aantal boeken 34x34 bij myphotofun besteld. Gelukkig heb ik geen klachten gehad over de afdrukken. Echter als ik het verhaal van Michael lees wordt ik niet echt vrolijk wat hij heeft meegemaakt. Met de steeds verbeterende technieken zou het toch moeten zijn dat we steeds betere kwaliteit voor maximaal dezelfde prijs zouden moeten krijgen en niet zijn voorstel meer betalen voor dezelfde kwaliteit.
    22-03-2008
    Michael
    Hallo, hier het vervolg op mijn mail van 16-3-2008 over MyPhotofun.
    ik ben maandag, 17 maart naar Giga Print Ted geweest, Randstad 2202 in Almere, het gebouw waar dus ook inderdaad MyPhotofun zelf zit. Dat vermoeden had ik al. Het telefoonnummer van het bedrijf is 036-........ Jullie hoeven dus niet alleen meer te mailen, vanaf nu hebben jullie gewoon het telefoonnummer. Ik heb een hekel als ik een bedrijf alleen per mail kan bereiken, want dan kun je geen druk uitoefenen als er iets mis gaat.
    Maar goed, ik kwam daar omdat ik ten eerste niet tevreden was met de printkwaliteit van mijn luxe 34x34 album (streperig, te rood, weinig zwart in de haren, te flets, enz) en ik had een verkeerde kleur omslag gekregen. En wat is dan makkelijker om even langs te gaan bij het bedrijf zelf om iemand te spreken. Moeten we trouwens vaker doen mensen, misschien veranderd er dan wat aan de kwaliteit als er elke dag ontevreden mensen op de stoep staan. Want zolang ze de klant zelf niet zien en spreken en alleen via internet is het makkelijk om niets aan de kwaliteit te doen. Terwijl dat heus wel beter kan.
    Eenmaal binnengekomen kwam er een vrouw van de drukkerij naar me toe die toegaf dat MyPhotofun ook in het gebouw zit. Ik vroeg of ik iemand van MyPhotofun kon spreken. Dat kon en na een tijdje kwam er een zekere Bas van de trap. Ze zitten dus boven op de eerste verdieping, dat weten we ook weer. Bas is gewoon een werknemer en die kun je niets kwalijk nemen, en bovendien was hij erg aardig. Maar ik heb wel gezegt dat ik niet tevreden was over de kwaliteit en dat ik een verkeerde omslag had gekregen.
    Bas zei dat de kwaliteit van mijn boek inderdaad niet goed was. Hij zag zelfs rode banen in het printwerk die ik zelfs niet zo snel had gezien. Volgens Bas hebben ze in de drukkerij een printmachine van 10 meter lang staan die meerdere boeken tegelijk print en dat ze dus niet elke keer per klant naar de foto's kunnen kijken. Juist door snel veel boeken tegelijk te printen op hoge snelheid kunnen ze goedkoop leveren. Ik zei dat wij (nu spreek ik voor ons allemaal) best iets meer willen betalen, als de kwaliteit daarmee flink omhoog gaat. Want ze verliezen heel wat klanten als ze niet snel de kwaliteit verbeteren. Hij gaf toe dat als je een foto in de editor om zet naar zwart-wit, dat dat nog niet goed gaat. Je krijgt dan vooral bij de zwart-wit prints veel strepen en er zit een blauwzweem overheen. Maar als je ook maar iets aan kleur op dezelfde zwart-wit pagina hebt staan gaat het weer een stuk beter. Dan ziet de printer het als een kleurenpagina en dan wordt er anders geprint. Alleen zwart-wit op een pagina gaat fout. Ik denk dat je dus beter de foto zelf kunt omzetten op je computer dan dat je het in de editor omzet naar zwart-wit. De editor doet het dus duidelijk fout. Weten we ook weer. Maar goed, met dit boek zie ik het maar door de vingers.
    Bas deed absoluut niet moeilijk over de verkeerde omslag. Hij verliet de ruimte even om even later terug te komen met de goede omslag en ook de pagina's zaten er weer keurig in. Nog even over de zwarte lelijke dozen die je bij het 34x34 album krijgt. Het album zit in die doos als je 'm thuis krijgt met daaromheen weer een veel steviger kartonnen verzenddoos. Voorlopig zit het er niet in dat ze een betere doos gaan leveren. Dan hebben we er als klant ook niets aan. Niemand wil een doos met krassen.
    Tja, hoe denk ik nu over MyPhotofun. Mmmmm. Giga Print Ted is waarschijnlijk een bedrijf die helemaal is toegespitst op het leveren van meerdere bekende merken fotoalbums. Ik denk persoonlijk dat niet alleen Photofun een eigen kantoortje daar heeft (want meer is het denk ik niet), maar ook meerdere fotoalbum leveranciers. Een bedrijf met meerdere namen dus. Misschien leveren ze ook wel aan de Hema of Kruidvat, wie weet, maar dan net effe iets anders, met andere omslagen en afmetingen en kwaliteit.
    Bas zei dat ze niet beter kunnen printen als wat ze nu doen, maar dat geloof ik niet echt. Kijk maar eens naar de reclame die thuis in grote getale door je bus valt. Dat is steeds minder drukwerk maar printwerk helemaal op jou gericht met je naam overal op elke pagina, ook in kleur. Het is nu net drukwerk met een heel fijn raster, zonder strepen. Ook dat is massawerk.
    Conclusie: ze kunnen wel, maar ze willen niet. Ze willen gewoon zo goedkoop mogelijk printen met zoveel mogelijk winst. Dit geldt ook voor de zwarte doos waar het 34x34 boek in zit. Op zich niet verkeerd om veel winst te maken, maar lever dan geen half produkt af, anders moet je geen bedrijf beginnen. Als ik naar de Gamma ga voor een schroevendraaier, dan zit er toch ook netjes een handvat aan, ook al is het een goedkope? Ik zie op deze site elke keer mensen met dezelfde problemen. Een hele massa ontevreden klanten.
    MyPhotofun, doe er iets aan, dit gaat jullie veel klanten kosten. Vergeet niet dat uiteindelijk de klant de meeste macht en het laatste woord heeft. Deze Onlinefotoservices.nl site is een zeer veel geziene vergelijk site waar steeds meer mensen een kijkje nemen voordat ze een beslissing nemen waar ze hun album laten printen. Het feit dat jullie officieel alleen te bereiken zijn via de mail zegt al iets over jullie bedrijf. Niet klantvriendelijk en dan ook nog zo'n matig produkt afleveren......
    Iets om over na te denken mensen. Een naams verandering in MyPhotoCRY...?
    16-03-2008
    Rob en Anneke
    Voor de 2e keer een paar fotoalbums (album large landscape 60) van een vakantie besteld en alweer een heel positieve ervaring. Keurig binnen een week in huis en over het algemeen echt goede foto's. Behoorlijk wat foto's paginagroot af laten drukken en die zijn vrijwel allemaal erg mooi geworden. Op een totaal van circa 500 foto's twee of drie foto's van iets mindere kwaliteit - beetje streperig. Dat zou dus heel goed aan de kwaliteit van mijn foto's kunnen liggen. De software vind ik handig en heeft veel mogelijkheden. Ik heb inmiddels ontdekt dat je ook een eigen achtergrondkleur (blauw bijvoorbeeld) kunt gebruiken. En als je als omslag een doorzichtig vel bestelt is de 1e pagina goed zichtbaar. Bij het Kruidvat is het me 2x gebeurd dat ik het opgeslagen album niet meer kon openen omdat je het bij het opslaan geen eigen naam mag geven. Bij de Hema geeft de software heel vaak foutmeldingen. Enige minpunt van myphotofun vind ik de (Nederlandstalige) internet site, die komt wat knullig over.
    16-03-2008
    Michael
    Kwaliteit: 4, Service: 5, Bestelsoftware: 7
    Na het krijgen van het luxe 34x34cm album met harde nep-lederen omslag wordt het weer tijd om te gaan zoeken naar een andere album leverancier.... zucht.... Allereerst is de levertijd wel zeer snel. Bij mij in een dag!!! De 250 grams pagina's zijn mooi en lekker dik. Ze werken met een losbladerig systeem met schroefjes. Dat is handig. De software is vrij goed. De beste tot nu toe. Je kunt zelfs eigen custum pagina's maken en bewaren voor het volgende boek. Maar.... de afdruk kwaliteit is gewoon zeer slecht. De prints worden gemaakt bij Giga Print Ted, Randstad 22-02 in Almere (Tel: 036-5495496 en Fax: 036-5495489). MyPhotofun zelf doet dat niet.
    Maar het is duidelijk, ook aan andere reactie's hier over de printkwaliteit, dat MyPhotofun de opdracht geeft aan Giga Print Ted om zo goedkoop mogelijk te printen. Dat betekent gewoon meer winst voor MyPhotoFun. Goedkoop produceren en duur verkopen = veel winst.
    Het raster is zeer grof, want hoe fijner het raster is, hoe meer inkt ze moeten gebruiken, en dat is te duur. Er zijn horizontale, maar ook vertikale strepen te zien op meer dan de helft van de foto's. Ook in grote zwarte achtergronden zijn strepen te zien en zijn soms donkergrijs (zwart ook daar steeds op?....) Onacceptabel, want omgerekend betaal je er wel 220 harde guldens voor. Daar mag je toch wel iets voor verwachten. De huidskleuren zijn te rood of te slecht (dof) en in de haren van mensen zie je vaak geen enkele tekening meer. Dat worden gewoon vlakken. JPG blokjes zijn duidelijk te zien, terwijl dit niet te zien is op mijn eigen printer. De ''luxe'' zwarte kartonnen doos om het boek in op te bergen is nog steeds erg lelijk. Bij aankomst zitten er al veel krassen op. De doos is zo gevoelig dat je maar heel lichtjes met je nagel eroverheen hoeft te gaan om er een kras in te zetten. Ik heb al herhaaldelijk gevraagd of ze een ander materiaal willen gebruiken voor de doos, maar ze doen er gewoon niets aan. Ze luisteren wat dat betreft echt niet naar de klant. Ze vinden het wel best zo.
    De software moet je erg mee oppassen op XP. Je moet Micosoft Net Framework op je computer hebben staan. De software kan er zelf ook voor zorgen, maar bij mij ging het mis, waardoor mijn Net Framework kapot ging en de software niet meer draaide, wat ik ook deed. Nu doe ik het maar op een andere computer met Vista, daarop ging het wel goed.
    Ze letten ook niet erg op. Ik had twee dezelfde albums besteld, de een met een zwart en de ander met een grijze omslag. Ik kreeg kreeg er twee met grijze omslagen. Geen zwarte te zien. Ik heb ze al gemailt met deze klachten maar nog geen antwoord gekregen. Ik zal binnenkort weer een opmerking plaatsen om te laten zien of ze er iets aan hebben gedaan.
    Mijn conclusie is dat je echt geen album moet laten afdrukken bij MyPhotofun. Kwa printkwaliteit lopen ze echt achter met de album aanbieders die wel goede afdrukken leveren. Ze kunnen zeker hele goede albums maken, maar de printer bij Giga Print Ted in Almere staat op z'n zuinigst, en als ze dat niet veranderen, zullen er uiteindelijk steeds meer klanten verdwijnen. En zeker na het lezen van dit bericht. Dus MyPhotofun is gewaarschuwd: luister goed naar de klanten!!!
    Pas trouwens op met zeer goede berichten over MyPhotofun.... dit soort positieve berichten kan MyPhotofun er ook zelf op gezet hebben om de negatieve berichten hier te compenseren.
    13-02-2008
    Lonneke
    Mijn waardering in punten: kwaliteit:7, service:geen ervaring, bestelsoftware:9
    11-02-2008
    Henk
    Ik heb net het verzamelalbum 34x34 ontvangen en was zeer onder de indruk over de kwaliteit van de afdrukken. Grote pagina vullende vergrotingen waren haarscherp. De nieuwste software van hun heeft veel extra megelijkheden zoals hartjes uitsnijden en balloons plaatsen.
    Ik was een Hema klant maar ben nu voorgoed naar myphotofun over voor minder geld een groter album en ik had het album binnen 3 dagen thuis.
    21-11-2007
    Erik
    Ik heb wederom een boek besteld bij Myphotofun. Deze keer een losbladig album van 34x34. De kwaliteit is nog steeds goed. Ook de levering, in een stevige kartonnen verpakking, was goed. Ook de dikte van het papier.
    Ik had een 6Meg.pix camera en nu een 10Meg.pix camera. Het uitsnijden van foto's en dan nog bladvullend laten afdrukken is zeer goed. Maar ook de bladvullende foto's van de 6 Meg.pix camera zijn goed.
    Er was één klein foutje; op één foto was een intvlek zichtbaar. Ik heb dit kenbaar gemaakt bij Myphotofun en zonder morren werd een compleet nieuw album afgedrukt terwijl volstaan had kunnen worden met slechts een pagina.
    Ik wil het album wel uitbreiden, maar dan moet ik 50 pagina's bij bestellen. Daar zou in de toekomst verandering in mogen komen wat mij betreft. Bijvoorbeeld door een minimum aantal bladen op 5 te zetten. Ik betaal liever iets meer per pagina dan dat ik een stapel lege vellen heb liggen.
    Mijn volgend album zal zeker weer bij Myphotofun besteld worden.
    18-11-2007
    Erik
    Ik heb een paar dagen geleden het luxe-album van 34x34 cm besteld. Binnen 5 dagen heb ik het keurig netjes verpakt ontvangen. De kwaliteit is zeer goed. Net als de andere boeken die ik bij Myphotofun besteld heb. Ik heb nu een 10Meg.pix camera en de foto's bladvullend (34 x 34 cm) laten afdrukken en de kwaliteit blijft goed.
    De indicatie "goede". "matige" en "slechte kwaliteit" zijn goede indicaties. Als je je daaraan houdt moet het goed komen. Ik heb één matige foto laten afdrukken en Ja inderdaad de kwaliteit gaat iets achetruit, maar dat heb ik aan mezelf te wijten en niet aan Myphotofun.
    Mijn volgend album wordt zeker wer bij Myphotofun besteld.
    27-09-2007
    Pieter
    Helaas een slechte ervaring met Myphotofun Deluxe album large 50 pagina’s:
    De kwaliteit is bijzonder slecht, schrikbarend gewoon. Met welke DPI drukken ze daar af? Zeer korrelige foto’s en als je goed kijkt lopen er gewoon witte lijnen door de foto´s heen, horizontaal en verticaal. Mijn hp deskjet 710c doet het beter. De kleuren zijn ook veel te rood en er zitten paarse randen om de contouren heen (van de objecten in de foto). Tevens strekt de album krom als een banaan, omdat ie zo dun is.
    Gelukkig heb ik m´n “originelen” nog zodat ik ze elders alsnog kan laten afdrukken in fotokwaliteit. Voor mij was dit de eerste en laatste bestelling bij myphotofun.
    21-08-2007
    Just
    Heb zojuist 4 albums binnen gekregen in de luxe uitvoering landscape 50 pagina's.
    Helaas is de kwaliteit ruim onder de maat :( Erg veel printstrepen, her en der artefacts en een matige resolutie (foto's waren allemaal 7.1 Mega Pixel).
    Echt balen want ik heb veel aandacht besteed aan het maken van de albums en nu zal ik ze terug moeten sturen waarbij ik me afvraag of ze wel goede kwaliteit kunnen leveren, denk dat het aan de gebruikte printers ligt.
    Ik zal hier laten weten hoe dit afloopt, maar vooralsnog kan ik Myphotofun echt afraden. Succes met het vinden van een andere goede fotoservice.
    21-08-2007
    Nelly
    Heb het luxe ingebonden album (24x34) ontvangen.
    De foto’s zijn heel erg mooi. Ook de foto’s die ik heb gemaakt met 800 ISO zien er heel mooi uit.
    17-08-2007
    Marie-Louise
    Ik heb deze week ook de nodige problemen gehad zoals Pieter beschreef met myphotofun. Hopelijk biedt de nieuwe versie een oplossing, alleen lukt het niet het kapotte bestand met het gehele album weer in orde te krijgen. Wie weet hier een oplossing voor ?
    24-07-2007
    Pieter
    ik heb zojuist van myphotofun een antwoord ontvangen. Het was een bug in de software en is direct opgelost met de zojuist door MyPhotofun (op de site) beschikbaar gestelde versie 3.3.11. Het probleem deed zich voor als je pagina's verplaatste.
    24-07-2007
    Pieter
    Heeft iemand een tip hoe je gecrashte fpn bestanden kunt herstellen?
    Dit gebeurt me nu de 2e keer. Halverwege het mnaken van de album: alle pagina's verdwenen. De cache map is er nog wel. Ook mijn reserver kopie (die ik om de zoveel pagina's maak) is gesloopt door MyPhoto"Fun".
    Ik werk met de laatste versie 3.3.10.24621
    13-06-2007
    Chris
    Al meerdere fotoalbums(met ringband)gemaakt.Met goed resultaat. De keuze voor Myphotofun komt vnl.doordat er veel layouts bij zitten. Zodat je een afwisselend boek kunt maken.
    Wat ik bij veel aanbieders mis(behalve bij Phototools)is dat je terwijl je bezig bent,een pagina kunt verplaatsen naar een andere plek.

    Bij Happy Album is het mogelijk om steeds 4 pagina's bij te bestellen. Het is vaak moeilijk in te schatten van tevoren hoeveel pagina's je nodig hebt.
    11-05-2007
    Arien
    Ik heb bij myphotofun inmiddels meer dan 5 (ringband) albums besteld in verschillende formaten en ben zeer tevreden over het resultaat.
    De software om het album samen te stellen werkt goed en er zijn genoeg opties om variatie aan te brengen. Je moet wel vooraf de albumgrootte bepalen. Snel en simpel betaald via iDeal. Verzenden gaat snel en vervolgens heb je binnen enkele dagen je album in huis.
    De papierkwaliteit is zeer goed. Lekker dik kartonachtig papier, in tegenstelling tot de flinterdunne blaadjes die ik bij anderen gezien heb. De kleur van de kaft kan je kiezen en meestal is de melkwit (doorzichtig) de favoriet omdat je dan met de eerste foto gelijk ziet welk album het is. Wij kiezen altijd voor zwarte pagina's en de foto's komen daar goed op uit. De kleuren zijn zoals ze horen en de foto's zien er goed en scherp uit. Kwaliteit is gelijk aan de meeste digitale afdrukcentrales.
    Vrienden van ons hebben een tijd geleden een keer een album gehad waar strepen in de foto's zaten, maar dit is toen netjes door myphotofun opgelost.
    11-05-2007
    Christa
    Aanvulling nav bericht van 09-12-2006: Intussen is Myphotofun onverwacht weer met dikker papier gaan werken. Dit heeft schijnbaar effect op de kleuren. Dit is vooral als je bijv een gele achtergrond neemt, dan wordt huidskleur en witte jurken wat gelig/"ziekelijk". Ik kon dit goed controleren omdat ik een paar maand eerder het bewuste boekje ook al geprint had (dunner papier) en er op een paar nieuwe fotos en wat extra teksten ik aan de meeste fotos niets heb gewijzigd. Dus 2 nagenoeg identieke boekjes: dunner papier met goede kleuren; aangenamer dikker papier met gelige waas over de fotos (beide albums hadden dus de gele achtergrond). Ik kan me dus wel vinden in Maarten's ervaring. Ik ben hiermee naar Myphotofun gegaan en heb het album teruggestuurd en zij hebben een (gratis) herdruk gemaakt. Het is ietsje beter maar nog niet zoals met het dunne papier.
    12-04-2007
    Maarten
    Tegenvaller. De kwaliteit was beneden peil. Op het eerste gezicht prima. Maar na nadere inspectie bljkt: Kleuren zijn niet goed (met name huidskleur), her en der zijn print-strepen zichtbaar en de scherpte is ondermaats. Echt jammer, aangezien ik op de rapportcijfers alhier bij Myphotofun hier terecht was gekomen (fotobuch.de deed het niet bij mij, software vam meest aanbieders is waardeloos). Eerdere ervaring met Almbunprinter.nl waren beter, waarvan Services en sofware weliswaar slechter zijn, maar het eind produkt een stuk mooier is. Extra jammer: ik had het zogenaamde 'luxe' album, ook daarin is de 'standaard' albumprinter-uitvoering beter. Service was snel en eenvoudig, software best aardig, maar nog steeds een hoop ergernissen.
    27-01-2007
    Nico
    Ik heb nu twee albums 34x34 in mijn kast staan. Ik ben uiterst tevreden over de kwaliteit van de boeken en de snelheid waarmee de bestelling wordt afgeleverd.
    Ik maak mijn fotobladen eerst aan in Adobe Photo shop CS2 op een blad van 33,8 x 32,3 cm. In adobe kan ik d.m.v. een fijn raster en magnetische hulplijnen de foto's heel makkellijk indelen en plaatsen op een blad. Vervolgens met behulp van de MyPhotoFun editor wordt ieder blad geimporteerd op een pagina met de voorkeuze dat het hele blad een foto laat zien. Via internet de bestelling weg en soms is de bestelling binnen de gestelde5 dagen al binnen.
    Zoals gezegd ik ben uiterst tevreden over MyPhotofun en ik hoop dat men de uitvoering van dit Album nog lang in het programma blijft houden. Mijn enige angst over de snelle ontwikkeling en het groter worden van het aanbod van digitale fotoboeken is dat men te snel over gaat stappen naar andere uitvoeringen boeken en het huidige programma niet meer gaat leveren met als gevolg dat je een aller gaartje van fotoboeken in je kast gaat krijgen.
    25-01-2007
    Paul
    Goede kwaiteit van de afdrukken en de software is erg makkelijk om me te werken. De telefonische betalingen duren vaak erg lang waardoor de doorlooptijd op loopt.
    24-01-2007
    Erik
    Aanvulling op mijn bericht van 20 januari 2007:
    Ik heb binnen 2 werkdagen een fotoboek ontvangen. De kwaliteit heb ik vergeleken met het vorige boek dat ik besteld heb.
    Wederom perfecte kwaliteit en de kwaliteit van de bladen is hetzelfde als de vorige keer; nog steeds dezelfde glans en dikte.
    20-01-2007
    Richard
    Dinsdag een fotoalbum square gemaakt en vandaag al binnen.
    Ik heb verschillende diensten uit geprobeerd maar deze was niet alleen de snelste maar ook veruit de beste.
    Mooi zwaar papier en de foto's waren kleurecht.
    Het maken van dit album ging simpel en snel.
    Een aanrader dus.
    20-01-2007
    Erik
    Ik had goede ervaringen met de producten van Myphotofun.
    Toch ben ik eens om me heen gaan kijken en heb bij een paar andere aanbieders proef-exemplaren gemaakt.
    Ik moet zeggen dat Myphotofun voor mij het meest gebruiksvriendelijk is. Zeker nu de frames ook aangepast kunnen worden en verplaatst kunnen worden over de gehele pagina. Wellicht dat er in de toekomst nog geroteerd kan/mag worden.
    De ervaringen die hier geschreven zijn over o.a albumprinter hebben mij (mede) doen besluiten om toch maar weer een album bij Myphotofun te bestellen.
    Ik heb met de eerdere producten zeer positieve reacties uit mijn omgeving mogen ontvangen. Bovendien is de levering zeer snel en is het zeer goed verpakt.
    Ik weet nog niet of het kwaliteitsverschil in het gebruikte papier te zien is. Als ik het boek heb ontvangen zal ik het laten weten.
    09-12-2006
    Christa
    Ik heb al een aantal albums bij Myphotofun besteld. Service is prima, betaling kan op verschillende manieren, vragen worden snel beantwoord, je kan de status van je opdracht online bekijken en het boek is binnen een week binnen.
    Sinds de nieuwe release (ca 1 week geleden) is het ook mogelijk om fotovakken aan te passen, zodat je dus eigenlijk van de originele mallen kan afwijken. De software is zeer makkelijk en prettig om mee te werken.
    Mijn enige minpuntje is dat ze sinds een tijd met ander papier werken, waardoor het fotopapier dunner dan voorheen is, maar het zou kwalitatief beter zijn zegt Photofun. Dat verschil in kwaliteit kan ik zelf niet zien, maar het dunnere papier vind ik niks.
    Tot nu toe werk ik het prettigst met Myphotofun, hoewel ik wel om me heen kijk naar andere mogelijkheden ivm de papierdikte.
    27-11-2006
    Jean-Paul
    Dinsdag naar allerlei mogelijkheden tot een fotoboek bij myphotofun terecht gekomen omdat de meest luxe 34x34 cm versie in doos met 70 bladzijden naar mijn idee qua uitstraling ver boven de anderen uitstak. De software viel enigzins tegen in die zin dat het niet mogelijk is om afbeeldingen te verschuiven wat ook voor de tekst opgaat. Maar daartegen over staat dat er veel keuzemogelijkheden zijn voor het aantal foto's per pagina. Het boek woensdag besteld en via een machtiging donderdag betaald. Tot mijn verbazing vrijdag al in huis. Het moet gezegd worden dat het er zeer prachtig en proffesioneel uitziet, zeer dikke leren kaft en het 250 grams papier maken het al tot een bijzonder object. Wat minder is is dat sommige afbeeldingen waar veel geel in voorkomt iets te geel overkomen in het boek. Daarnaast zitten er 2 dutsjes op de bovenkant van de doos, wat jammer is. Al met al wel een heel bijzonder boek geworden waar je meer dan zeker mee voor de dag kunt komen.
    27-11-2006
    Lia
    Ik heb al verschillende albums besteld die super mooi zijn.
    Graag zou ik ook de agenda willen kopen maar jammer genoeg kun je daar geen eigen begin maand maken. Bij FotoAgenda.nl kan dat wel,zou het niet mogelijk zijn dat ook MyPhotoFun dat programma kan maken. Nu wordt ik verplicht om naar een ander te gaan,mensen vragen waar ik die agenda laat maken,ook zij willen er een. Op deze manier verlies je veel klanten en dat zou jammer zijn,ik persoonlijk wil nog steeds het liefst de agenda van MyPhotoFun,maar bij FotoAgenda.nl heb ik hem bijna klaar en dan bestel ik hem toch maar.Jammer.
    11-11-2006
    Lies
    Afgelopen Zondag voor de fun een agenda gemaakt en opgestuurd. Betaald via internetbankieren.
    Gaat zeer snel. Vrijdag had ik de agenda in de bus.
    Ik ben zeer enthousiast over het resultaat.Ga er zeker mee opscheppen bij vrienden en kennissen. De service en alles er om heen was uitermate vriendelijk en correct. Daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
    Een minpuntje in het programma vind ik dat foto's niet direct vanaf een scanner ingevoerd kunnen worden. Nu moet je ze eerst allemaal in een fotoprogramma b.v. picasa inscannen en dat is een enorm groot werk. Ook de vakken waarin tekst gezet kan worden is niet goed aangepast.
    Maar toch al met al een geweldig programma. Ik haast me om aan het volgende project te beginnen.
    24-10-2006
    Lianne
    Ik bestelde afgelopen maandag een klein albumpje bij myphotofun. Om te proberen. Donderdag had ik hem al in huis. Het was kleiner dan ik verwacht had, maar wel heel leuk.
    Wel heb ik het aan een aantal "experts" laten zien. (Ik loop momenteel stage bij een drukkerij waar ook een iGen3 staat, waar myphotofun dus hun albums op drukt). Zij zeiden dat er een onnodig raster op zat. Mijn foto's waren van een hoge dpi, dus dat was niet nodig geweest. Ze hebben eigenlijk onnodig bewerkt. Das misschien een klein minpuntje, maar voor iemand die er niet op let is myphotofun een heel aardige service.
    22-08-2006
    Johan
    Mijn ervaring met my Photofun is uitstekend. Heb er nu al 4 bestellingen gedaan en snel in huis. Ik bestelde ze 's nachts in bed. Die zelfde dag al een mail dat ze verstuurd waren. (wel betaald via creditcard gaat het snelst) En de volgende dag al netjes bij de post. In het begin ontving ik het in een envelop. Maar tegenwoordig in een stevig doosje. Zeer goed afgedrukt op stevig papier. En ook nu kun je bij de goedkoopste boekjes al teksten gebruiken. Ik bestel zeker vaker foto's daar!!
    24-05-2006
    Nanet
    Luxe album vierkant besteld. Prima service en zeer tevreden met het resultaat!
    13-03-2006
    Jolanda
    Heb al 2 keer de uitgebreidste uitvoering gemaakt, kunstleer, landscape, 39.95.
    Ben meer dan tevreden. Het programma is makkelijk te gebruiken en duidelijk. Je kan een hoop zelf beslissen over de indeling van de pagina en tekst toevoegen, resultaat is prima!!
    01-02-2006
    Joan
    Heb 2x een fotoboekje in de meest eenvoudige uitvoering besteld bij MyPhotofun.
    Het programma werkt makkelijk en is zeer overzichtelijk.Het afrekenen kan op diverse manieren. Ik heb mijn creditcard gebruikt.
    Persoonlijk vond ik de fotoafdrukken prima.
    Binnenkort ga ik een uitgebreidere uitvoering proberen waarbij ook teksten kunnen worden toegevoegd.
    Twee dagen na bestellen werd het ,goed verpakt door TPG thuis bezorgd.
    19-12-2005
    Corry
    Heb een fotoalbum laten maken bij Myphotofun het is keurig verzorgd en de kleuren zijn prima. Ook heb ik bij vrienden de kalender gezien. Niets dan lof.
    17-12-2005
    Caroline
    Heb al diverse malen een verjaardagskalender besteld. Heel leuk kado om te geven op een verjaardag. Ze waren echt perfekt en werden ook heel snel afgeleverd. Het is niet moeilijk om te maken want alles wijst vanzelf. Een aanrader!!!!
    08-12-2005
    Irma
    Heb zelf een foto agenda besteld bij My Photo Fun en moet zeggen dat het resultaat SUPER is. Je kunt een agenda samenstellen van 16 x 12 cm. Mooi formaat voor in je tas. Er kunnen maar liefst 71 foto's in totaal in!!! 52 kleine foto's op elke pagina rechtsonder in de hoek en 19 paginavullende foto's. Waarvan de eerste direct je voorkant is.
    De agenda is relatief makkelijk samen te stellen - verschillende lettertypes - fontgrootte 8 of 9 is prima gezien het formaat van de agenda - verschillende kleuren etc etc.
    Voor 19,95 (zelfde prijs als bij Hema waar je veel minder foto's mag plaatsen) heb je dan een prachtige agenda die ik 3 dagen na mijn bestelling op de deurmat had liggen.
    Ik ben zeer tevreden. Ga voor 2007 nu de foto's al weer verzamelen zodat ik voortaan elk jaar een super persoonlijke agenda heb!
    MyPhoto Fun
    Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
    Producten
    • Agenda
    Levertijd 5 werkdagen
    Bijzonderheden


      Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
      nog niet beschikbaar!
      07-12-2011
      Michael
      kalender - Na goede ervaringen met het spiraal album van myphotofun besloten om ook een XL verjaarskalender te laten maken. Ook hiervoor niets dan lof. Veel verschillende fotokaders om uit te kiezen en daarnaast nog eigen kaders mogelijk, allerlei achtergrond opties, en je kunt de verjaardagen alvast invullen als je wilt.
      Snelle levering, alles goed afgedrukt en mooi van kleur, ook foto's die volgens de software matig waren. Heel tevreden.
      04-11-2010
      Daisy
      agenda - Ben weken bezig geweest om een agenda te maken , er waren al steeds wat probleempjes tussen door en nu was ik helamaal klaar .....weg agenda !!!
      Heel frustrerend !!
      Dacht eerst dat het aan mij lag maar mijn zus heeft nu precies het zelfde , en ik lees hier ook meerdere gevallen met de agenda.
      Ik heb het vorig jaar ook gedaan en die zag er super uit vandaar dat ik het weer wilde , maar na 3x opnieuw alles te hebben gedaan heb ik daar nu geen zin meer in , ga een andere zoeken waar ik een agenda kan laten maken.
      heeft iemand nog een leuke tip voor mij?
       
      Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
      Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?