onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

picturefactory

Website picturefactory

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over picturefactory! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.8.0
  service:n.v.t.7.9
  software:n.v.t.7.3

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 7 werkdagen
Online samenstellen
(via website)
Ja
Album
 • Soort kaft: leer of kunstleer of fotocover
 • Hoe ingebonden: ingebonden of ringband
 • Max. aantal pagina's: 60
 • Bijzonderheden
 • Fotocover zonder meerkosten.
 • Het fotoalbum wordt online samengesteld op de website van picturefactory.

 • Verzendkosten
  € 0.0

  Betalingsmogelijkheden
  iDEAL, creditcard of eenmalige machtiging
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  DeLuxe, 22 x 28,5 cm 24 - 60 pagina's, kunstleer vanaf € 24,50.
  Grand, 36 x 30 cm 24 tot 60 pagina's, kunstleer vanaf € 39,95; leer vanaf € 42,95.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.8.0
    service:n.v.t.7.9
    software:n.v.t.7.3
  15-05-2009
  Marieke
  Ik ben inmiddels 1 fotoalbum en 2 canvas schilderijtjes van de picturefactory rijker Tweede album is in de maak. Het grote voordeel van picturefactory is dat je online kan werken en niets hoeft te downloaden. Het is daarom geschikt voor een Apple. Het is inderdaad even stoeien om de software door te krijgen, maar na even doorzetten spreekt het wel voor zich. De producten zijn van goede kwaliteit en worden vlot bezorgd.
  29-04-2009
  Ward
  De foto-albums, maar ook kalenders die ik heb besteld zijn altijd keurig op tijd afgeleverd, waren kwalitatief hoogwaardig en voldeden ruimschoots aan mijn verwachtingen. Ze zijn misschien iets duurder dan de Hema maar het verschil in kwaliteit is enorm. Enige minpuntje: de software is niet altijd even toegankelijk. Maar als je er even mee gewerkt hebt dan gaat het prima.
  23-09-2008
  Bart
  Vervolg ervaring:
  We hebben het fotoalbum inmiddels binnen. De bladzijden zien er mooi uit en benaderen de scherpte en kwaliteit van echte foto's.
  De software werkt zoals in mijn vorige review beschreven lastig.
  Groot nadeel van Piturefactory is de bereikbaarheid: er staat geen telefoonnummer op de site en op onze e-mail hebben we nooit een reactie reactie gekregen.
  27-08-2008
  Bart
  Wij zijn nu een week met een album bezig voor een bruidsreportage.
  De software werkt erg lastig doordat alles op een zeer klein schermpje moet worden gemaakt. Er is wel een mogelijkheid om te bekijken op een groot formaat maar vaak staan de laatste aanpassingen er dan niet bij (nog niet ververst). Het is heel lastig om foto's gelijke afmetingen te geven en uit te lijnen (tenzij gebruik wordt gemaakt van de standaard indelingen).

  Vandaag was de site plotseling niet meer beschikbaar (inloggen niet mogelijk) waardoor de foto's en ons album niet meer bereikbaar zijn. Er staat geen telefoonnummer op de site dus contact is alleen per e-mail mogelijk. We hopen dat dit lastig probleem snel wordt opgelost. We moeten er niet aan denken dat al het werk tot nu toe weg is. Kortom: hierop komt nog een vervolg bericht van onze kant.
  14-07-2008
  Karin
  3 weken terug heb ik mijn fotoalbum bij picturefactory laten maken!
  Het is een erg leuk albumpje geworden! Het was binnen een week geleverd, de sofware was ontzettend makkelijk omdat je niet een een computer bent geboden. En dat je foto's nog online kunt bewerken!
  Het enige nadeel was dat de bladzijden niet op de juiste plaats zaten, maar doordat het een ringband was konden we het zelf herstellen. Waarschijnlijk is de fout er in gekomen omdat we niet alle bladzijden hadden gebruikt.. De kwaliteit vindt ik ook minder omdat de kaders niet helemaal mooi zijn afgewerkt.. Bij een 'vage' omlijsting van de foto's waren de randen niet vaag.. En tekstwolkjes waren een beetje van de bladzijden afgevallen..
  Het is een erg leuk boekje geworden, maar de de afwerking van foto's had beter gekund!
  16-10-2007
  Gerrit
  Op dinsdag 9 oktober heb ik bij PictureFactory het fotoalbum Grand leer besteld (30 x 36 cm). Exact vijf dagen later (zaterdag 13 oktober) werd het album thuis bezorgd.
  > Het album was keurig verpakt in karton en ziet er uitstekend uit! Een e-mail die ik stuurde aan PictureFactory werd dezelfde dag beantwoord. Het betrof een vraag over de kleur van de leren omslag. Het papier is mooi en stevig. De foto's zijn keurig afgedrukt. De kleuren zijn helder. Ik heb ruim 400 foto's in dit album 'geplakt'. PictureFactory heeft van de Consumentenbond de tweede plaats gekregen en naar mijn mening verdiend!
  Mijn volgende album(s) laat ik weer door PictureFactory verzorgen.
  14-09-2007
  Annemarie
  Na ons vakantieboek van afgelopen zomer heb ik ook nog een album gemaakt met oudere foto's die nog waren blijven liggen, waarvan een deel digitaal en een deel gescande afdrukken en zelfs krantenartikelen. De kwaliteit van het album is prima! Online een album maken is veel sneller (en leuker) dan zelf gaan zitten inplakken, vooral ook door de gekleurde achtergronden, die het album net iets sjieker maken dan een gewoon fotoalbum. Ik ben zeker nog van plan om meer albums te gaan maken.
  Een klein minpuntje: de kortingbon die je krijgt bij het album is maar één maand geldig, dat had van mij iets langer mogen zijn.
  18-07-2007
  Erwin
  Het 2e boek is alweer besteld bij Picture Factory. Zeer tevreden. Het uploaden van de foto's is erg handig en de foto's blijven bewaard. Je hoeft dus niet in 1 keer een boek samen te stellen. En je kan de foto's nog een keer gebruiken voor een nieuw boek. Leuk voor oma.
  08-06-2007
  Kirsten
  Ik heb net bij Picture Factory een fotoboek voor onze dochter in elkaar geklikt. Leuk dat er allerlei plaatjes en achtergronden bij zitten waardoor het boek heel vrolijk is geworden. En voor een mams die niet heel handig is met de computer en geen oog heeft voor opmaak: het ging me super gemakkelijk af!
  21-03-2007
  Dorien
  Ik heb net mijn fotoboek van Picturefactory ontvangen en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtreft. De afdrukkwaliteit is vlijmscherp, zelfs bij de paginavullende foto’s. Prachtige kaft. Het is gewoon een heel mooi boek geworden. Ga ik zeker vaker doen.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Levertijd 7 dagen
  Grootste maat 100x130 cm
  Bijzonderheden

  Verzendkosten
  € 0,0

  Betalingsmogelijkheden
  Creditcard, iDEAL, eenmalige machtiging
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  100 x 100 cm € 115,00
  30 x40 cm € 21,00


  Gebruikerservaringen:
  12-06-2012
  Robert
  3 maal een canvas bestelt nu een maand verder en nog niks ontvangen. telnr op de site is een netnr van omstreken nijmegen en niet in amsterdam. Nummer wordt ook niet opgenomen. reactie via mail doen ze niet aan wat heb nog nooit een reactie ontvangen . dus een zeer slecht bedrijf waar u nooit iets moet bestellen het zijn gewoon oplichters want je kunt ze ook niet achterhalen.
  21-03-2012
  Harm
  Ik heb een zeer slechte ervaring met canvasfactory.nl / picturefactory.nl:
  Ik heb 16 februari een canvas besteld. Deze heb ik nu nog steeds niet ontvangen. Er was beloofd dat deze binnen 10 dagen na ontvangst van betaling verzonden zou worden. Ik heb bij het bestellen meteen betaald via iDeal dus ik verwachtte het product na 2 weken in de brievenbus. Toen ik het na 3 weken nog steeds niet had ontvangen ben ik gaan mailen. Ik heb meerdere malen (3x) contact proberen op te nemen via de mail en krijg gewoon geen reactie meer. Heb mijn geld terug geeist, maar weer geen reactie gehad. Daarnaast heb ik ze meerder keren proberen te bellen maar de telefoon wordt simpelweg niet opgenomen.

  Ik raad iedereen af om te bestellen bij canvasfactory!! Het is echt ongelofelijk dat ze gewoon niet reageren op mails of telefoontjes en niks leveren. Het zijn oplichters!
  01-06-2010
  Joop
  Ik heb n.a.v. een advertentie een moederdagkado (foto op canvas van de kids) besteld. het was een leuke prijs en had een levertijd van 10 werkdagen. Ik was dik op tijd en bestelde. Eerste fout: De afmetingen zoals in de advertentie stond, was niet te selecteren: Daarop een mail gestuurd en via een aparte link (dag later, nog steeds op tijd) toch het formaat kunnen selecteren.

  De vrijdagochtend voor moederdag nog niets ontvangen (het was de 11de dag) en een mailtje gestuurd. De zaterdag geen reactie en dus geen kado, althans: Niet dit kado.

  De maandag erop een mail ontvangen waarin stond dat er serverproblemen waren geweest en dat de controle daarop ook gefaald heeft. Door middel van het verstrekken van een korting van 40% op de volgende bestelling, wilden ze aantonen dat in 99% van de bestellingen de zaken wel goed gaan.

  Natuurlijk niet mee akkoord gegaan en vooral omdat de bestelling nog niet binnen was en omdat er in de email niet op de aankomst van het kado in is gegaan, heb ik annulering en restitutie van de bestelling gevraagd. Antwoord: Nee. In de algemene voorwaarden staat dat er binnen 30 dagen na betaling geleverd moet zijn en dat de tijden op de website indicatief waren.

  Lang verhaal kort te maken: Niet akkoord, nog steeds geen levering, mail heen en weer, de week erop beschadigd geleverd, etc. Aflopen week is er 50% restitutie beloofd en moet nog even zien of dat binnenkomt.
  16-04-2010
  Isabelle
  Wij zijn zeerrr ontevreden over Picture Factory. Wij bestelden 3 afdrukken van een foto op canvas. Ze stuurden ons de canvas-producten op, maar er waren veel beschadigingen: stippen wit over het hele kader. Slechte combinatie van het linnen en hun printsysteem. We kennen er echt wel wat van, want we bestelden al diverse canvasproducten bij verschillende aanbieders.
  Uiteindelijk teruggestuurd, waarop zij niets meer van zich lieten horen. Nochtans voldoen we aan hun voorwaarden (binnen termijn terugsturen). We zouden ons geld terug moeten krijgen, maar ze reageren niet meer. Wij betaalden die 3 canvas-dingen + de retour. Moeten we nu nog meer betalen voor een aangetekende brief of verdere stappen??
  Wij zijn ZEER TELEURGESTELD en RADEN IEDEREEN AF om met hen in zee te gaan.
  08-07-2009
  Nancy
  Vorige week 3 canvasdoeken besteld bij Picturefactory, tegelijkertijd ook 1 doek besteld bij herinnering op linnen.
  De doeken krege ik tegelijkertijd binnen, en Picturefactory leverd redelijke kwaliteit, de frames zijn maar 2 cm dik, de fotos waren te licht afgedrukt waardoor de kleuren niet mooi weer waren en mijn gezicht spierwit, tewrijl ik toch echt lekker zongebruind ben.
  Daarnaast zit er een glanzende vernis laag over de doeken die erg goedkoop aandoet.

  Herinnering op linnen was daarintegen van een veel betere kwaliteit !
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Producten
   Levertijd 5 werkdagen
   Online ontwerpen Ja
   Bijzonderheden


    Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
    nog niet beschikbaar!
    28-10-2009
    Patries
    geboortekaartjes - Onze geboortekaartjes waren afgedrukt zonder tekst aan de binnenkant (die we wel besteld hadden) binnen 1 week hadden we de goede kaartjes en als service twee keer zoveel als we in eerste instantie besteld hadden, top afgehandeld!
     
    Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
    Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?