onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

printatelier

Website printatelier

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over printatelier! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.


Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 5 dagen
Grootste maat 100 x 210 cm
Bijzonderheden
 • Ook niet-standaard maten kunnen besteld worden.

 • Verzendkosten
  € 0,00

  Betalingsmogelijkheden
  Bankoverschrijving, eenmalige machtiging of iDEAL
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  90 x 90 cm € 81,00
  40 x 40 cm € 35,00


  Gebruikerservaringen:
  28-08-2007
  Guus
  Vandaag de een frame met een canvas van 60x90 cm van het printatelier ontvangen. Het heeft even mogen duren (5 augustus besteld, 27 augustus geleverd), maar dit kwam volgens hun vanwege vakantie drukte. Vanwege de late levering heb ik ze telefonisch proberen te benaderen. De telefoon nemen ze niet op. Op een ander nummer van een dochter van printatelier werd ik vriendelijk te woord gestaan en later werd ik terug gebeld. Ondanks de late levering ben ik erg tevreden over het eindresultaat. Het ziet er werkelijk schitterend uit. Geen grove pixels te herkennen. Kwalitatief een goed stevig houten frame. Canvas lijkt me ook erg goed, maar qua duurzaamheid en kleurvastheid kan ik daar na een paar uur nog niets over zeggen. Het is ook goed gespannen, aan de achterzijde van het canvas zit als extra bescherming nog een karton. Als bron heb ik een 7 megapixel foto genomen van een landschap. Normaal leveren ze met DHL (mijne met TNT post), dus je moet er wel voor zorgen dat je hem overdag kunt aannemen, anders gaat hij retour en zit je met extra kosten te kijken.
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?