onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

printoplinnen

Website printoplinnen

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over printoplinnen! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.


Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Levertijd 7 dagen
Grootste maat 200x100 cm
Bijzonderheden
 • Indien u 2 of meer afdrukken tegelijk bestelt, krijgt u 10 tot 15 procent korting. (Niet in combinatie met andere aanbiedingen).
 • Verschillende effecten mogelijk, zoals schilderij-look, sepia, etc.

 • Verzendkosten
  € 0,0

  Betalingsmogelijkheden
  Paypal, iDEAL, Creditcard en Bankoverschrijving
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  30 x 30 cm € 48,00
  80 x 80 cm € 107,00


  Gebruikerservaringen:
  15-02-2013
  Henri
  Voor de derde keer in vijf jaar een Print op linne (je foto wordt een schilderij) laten maken.
  Twee keer een foto en één keer een serie foto's voor een collage.
  En alle keren snelle reactie (proef email) en goede adviezen (email/telefoon) en een zeer snelle levering van drie prachtige eindproducten.
  22-05-2010
  Mathilda
  Een schitterende print op linnen afdruk gemaakt van een foto met een te lage resolutie voor een gewone canvas afdruk.
  09-04-2009
  Astrid
  Ik had 4 (voor-oorlogse) foto's van het plein waar mijn man en ik zijn opgegroeid, deze heb ik bij meerdere bedrijven aangeboden, maar alleen bij Print op Linnen was het mogelijk om deze op linnen af te drukken. Het contact was vanaf het begin erg prettig en professioneel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het afdrukken van foto's met een lage resolutie of analoge foto's. Resultaat was fantastisch en van onschatbare waarde voor ons!
  13-12-2007
  Martin
  2 Oude zwartwitfoto's van slechte kwaliteit laten afdrukken op linnen. Een mailtje gezonden om te vragen of de kleurtoon een beetje gelijk gehouden kon worden, omdat ze naast elkaar gehangen worden. Dit hebben ze uitstekend gedaan en de kwaliteit is voortreffelijk en boven onze verwachting. Verpakking is netjes en stevig.
  17-08-2007
  Elles
  Wij hebben ons receptieboek op canvas laten drukken. Een foto met daaromheen namen van de gasten. We hebben vooraf bij diverse bedrijven geïnformeerd, maar Print op Linnen gaf als enige aan dit te kunnen.

  De service is erg goed. We hebben redelijk wat contact gehad via de mail, vooraf een voorbeeld op gestuurd gekregen wat nog aangepast kon worden. Hij ziet er nog mooier uit dan ik vooraf had gedacht. De namen van de gasten zijn erg duidelijk, had ik niet verwacht en ook de foto is erg vergroot maar nog steeds een super kwaliteit!
  Zeer tevreden dus.
  09-03-2007
  Karin
  Onderwerp: sepia foto-bewerking 50 x 50 cm
  Van tevoren kregen we een E-mail met onze foto na bewerking en aanpassing door PrintopLinnen.nl. Nadat we deze foto hadden gezien en goedgekeurd, werd onze bestelling definitief. Deze service heeft ons overtuigd dat we bij Printoplinnen moesten zijn voor onze trouwfoto. Wat betreft de bestelwijze, ik had een E-mail gestuurd met de vraag of ze van onze foto een mooie afdruk konden maken, onze adresgegevens erbij en verder niets. Geen formulieren, niet moeilijk doen en ik kreeg heel snel een E-mail terug met hun bewerking zoals de foto er op doek uit zou komen te zien. Een 10 dus wat betreft bestelwijze.
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?