onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

tnt post

Website tnt post

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over tnt post! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.6.5
  service:n.v.t.5.0
  software:n.v.t.6.3
afdrukken van foto's:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale CeWe
Levering post
Levertijd 4 werkdagen
Bestelsoftware n.v.t.
Papiersoort Glanzend Fuji fotopapier
Bestandsformaat JPEG
Extra opties
 • Grootste formaat is 50 x 75 cm
 • Foto gadgets zoals t-shirts, mokken e.d.
Bijzonderheden
 • Volgens de site kan alleen met Internet Explorer de foto's worden geupload.
 • Als 1 formaat besteld wordt, is de levertijd 2 dagen.

Verwerkingskosten0.99
Verzendkosten1.75
 
 • Betaling met eenmalige machtiging
FormaatPrijzen afdrukkenLevering
2550100200
10 cm6.24 9.74 10.74 18.74 post
11 cm7.49 12.24 17.74 32.74 post
13 cm13.99 25.24 47.74 92.74 post
20 cm42.74 82.74 162.74 322.74 post
Bij de Prijscalculator kunt u zelf aantallen opgeven van verschillende formaten, waarmee het totaalbedrag wordt berekend.


Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.n.v.t.
  service:n.v.t.n.v.t.
23-09-2008
Willem
Het voordeel van tnt was (verleden tijd) dat je online de uitsnede van je foto kon instellen vlak voor het uploaden. Met de nieuwe software is dit niet meer mogelijk... jammer Ik vond het nl erg handig dat je zelf kan kiezen welk gedeelte van de foto wordt weggesneden als je de aspect ratio gaat veranderen.
De kwaliteit was uitstekend. Nu zoek ik nog de aanbieder waarbij ik bovenstaande wel kan ....
18-08-2008
Andre
Ik heb diverse foto sites geprobeerd ivm trouwfotos en ook een foto compleet laten retoucheren bij de fotograaf als vergelijkingsmateriaal. Mijn ervaring is in ieder geval:
- Foto.com was het beste, kwam heel goed overeen, alleen drukken ze het op normaal iets dunner Kodak papier af, dus dat is nog een verbeterpunt.
- Webprint ook geprobeerd, was veel te donker.
- Tntpost was ook erg goed, maar is een stukje duurder.
- Kodak zelf was ook goed, maar is ook duurder, maar dan krijg je het wel op koday royal paper.
- Hema was vroeger bij ons goed in Drachten, maar de laatste jaren steeds slechter, groen is veel te onnatuurlijk geworden.Moet daarvan zelfs fotos opnieuw laten ontwikkelen.
18-08-2008
Dianne
Ik heb al vaker foto's besteld via tnt post, goede kwaliteit en snelle levering. Helaas de laatste keer voor € 35,- aan foto's besteld, wel betaald maar nooit ontvangen. Tnt fotoservice is moeilijk bereikbaar en wat een knudde service! Ik heb 2 excuusbrieven ontvangen, waar in vermeld stond dat het geld teruggestort zou worden en een actie code voor gratis foto afdrukken zou mij gemaild worden. Helaas het geld nog steeds niet ontvangen ( ( foto's 15 juli betaald) en de code voor gratis afdrukken natuurlijk niet ontvangen! Ik heb hierover gebeld en nu wordt me gezegd dat ik maar kopieen van mijn bankrekening en van de brieven die Tnt me heeft gestuurd moet opsturen om zo alsnog mijn geld terug te krijgen. Over de hele gang van zake ben ik dus absoluut niet te spreken, ik zal dus ook niemand aanraden om hier de foto's te bestellen. Nu wacht ik dus nog steeds op het terugstorten van het bedrag….
27-08-2007
Petra
Ik heb op 2 augustus bij TNT-fotoservice een digitaal foto-album besteld en het heeft 15 dagen geduurd voordat het klaar was. Van tevoren mailden ze mij dat het 5 dagen zou duren. Omdat ik het foto-album heel dringend nodig had op 15 augustus heb ik ze continu mailtjes gestuurd en klachtenformulieren ingevuld, Telefonisch waren ze namelijk onbereikbaar. Ik heb op al deze mailtjes en klachten helemaal niets terug gehoord. Op 16 augustus kreeg ik 1 mailtje dat het foto-album verstuurd werd, met excuses voor de vertraging. Ik ga hier natuurlijk niet mee akkoord en ga een brief schrijven met daarin ook een schadeclaim. Ik ben het meest kwaad over de onbereikbaarheid van de tnt fotosevice. Bel je de klantenservice van de tnt dan krijg je te horen dat deze niets met de foto afdeling te maken heeft en dat ze je verder niet kunnen helpen. Punt. Niets aan te doen dus.
13-01-2007
Maarten
Perfect. Prachtige kwaliteit (met name de 20x30) en binnen een week thuis. Enige nadeel vind ik het beperkt aantal formaten, geen 15x20 bijvoorbeeld. Ook leuk: met de optie share en surpise stuur je direct een afdruk naar familie en vrienden.
13-09-2006
Mirjam
Ik heb al regelmatig op jullie site gekeken naar de ervaringen van mensen over de verschillende fotoservices. Nu kreeg ik onlangs een mail met daarin een aanbieding van een nieuwe fotoservice van tpgpost. Ik ben daar dus wat foto's gaan bestellen om het eens te proberen.
Ik kreeg de foto's echt supersnel thuisbezorgd en zagen er prima uit voor een goede prijs.
Ik ben dus echt wel erg tevreden over deze service, echt een aanrader!

Nu met 33% korting op het tweede album!
Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale CeWe
Levertijd 5 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: linnen en leer
 • Hoe ingebonden: genaaid en gebonden
 • Max. aantal pagina's: ?
 • Bestelsoftware
 • Windows
 • Foto op volledige pagina
 • Bijzonderheden
 • De albums worden verzorgd in samenwerking met Albumprinter.
 • Het is mogelijk om voor 5,-- euro 10 pagina's toe te voegen.

 • Verzendkosten
  € In de prijs inbegrepen

  Betalingsmogelijkheden
  Eenmalige machtiging of Ideal
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  A4 21x29,7 cm Album A4 staand/liggend 30 pagina's tijdelijk voor € 29,95 en geen verzendkosten.
  Album Groot 30 x 30 cm 30 pagina's tijdelijk voor € 44,95 en geen verzendkosten.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.6.5
    service:n.v.t.5.0
    software:n.v.t.6.3
  12-04-2012
  Eric
  ik heb een hele hoop tijd gestoken in het maken van fotoboeken voor onze kleinkinderen een tijd geleden. deze fotoboeken zou ik graag nog eens afdrukken maar dat lukt niet meer met de nieuwe software. dit is absoluut niet klantvriendelijk. kan iemand helpen hoe ik die fotoboeken weer tot leven kan brengen?
  18-11-2010
  Josee
  Het album heb ik ontvangen, inderdaad waren de teksten gezakt. Ook op de titelband, maar de foto's waren dit keer wel heel erg goed afgedrukt. Ik heb het album behouden, omdat ik er weer geen zin in had om het te retourneren. Bovendien stond mijn hoofd er niet naar door familieomstandigheden. Ik had er weer geen zin in om een album dat 100% in orde is te verzenden, waarvan na het verzenden blijkt dat de tekstbalken op sommige pagina's een eigen leven zijn gaan leiden.
  04-11-2010
  Josee
  Mijn derde album was duidelijk minder. De foto's waren grijzig en de tekst was een eigen leven gaan leiden na het album verzonden te hebben. Dit werd keurig opgelost. Ik mocht mijn album terugsturen en de betaling zou binnen 10 werkdagen teruggestort worden.

  Weer heb ik het album verzonden. Alles driedubbel gecheckt en na het album verzonden te hebben zijn de teksten weer gezakt op sommige pagina's. Ik had dit direct geconstateerd. Ook was de achtergrond van de laatste pagina verdwenen. Het album is opgeslagen en het opgeslagen album is veranderd na het verzonden te hebben. Dit was de vorige keer ook gebeurd.

  De telefonische service is ronduit slecht, want ik wil een goed album. Ik wil de oorzaak weten. Het album zal ik een dezer dagen ontvangen. Natuurlijk mag het terug en zal ik mijn geld terug ontvangen maar daar schiet ik niet veel mee op.

  Service bestaat niet alleen uit geld terug, maar is ook technische ondersteuning voor een product.
  09-07-2010
  Josee
  Ik heb 2 fotoalbums laten afdrukken bij TNT en ik ben meer dan 100% tevreden.

  Het voordeel van het album met echt fotopapier is dat het plat valt, dus je kan heel mooi een foto over 2 bladzijden laten vallen.

  Mijn zoon is onlangs naar Rome op schoolreis geweest, maar had teveel foto's om op 82 bladzijdes te plaatsen (ca. 1950 :-))

  Het album is zo mooi geworden...Hele mooie scherpe afdrukken, waardoor de kleuren heel goed uitkomen. Ik heb dit album naast mijn Blurb albums gelegd, maar in het vervolg zal ik alleen nog voor een Cewe-album kiezen.
  Het verschil is te groot.


  Ook had ik beide albums al binnen 4 werkdagen thuis...
  16-02-2010
  TNT Post
  Beste Frans,

  We hebben onze klanten vooraf gemaild dat ze nog 3 maanden(!) de tijd hadden om nog met de oude software te bestellen en fotoboeken te bewerken.
  Ook verscheen in de oude software tijdens het opstarten een pop-up met de vermelding dat je de fotoalbums nog af kon maken.
  Je melding dat je de oude albums niet verder kon bewerken (na introductie van de nieuwe software) klopt dus niet. Vreemd dat je meldt dat je in de oude software met veel albums bezig was en toch deze pop-ups nooit hebt gelezen. Gelukkig is onze nieuwe software door de consumentenbond getest als "goed tot zeer goed", zodat je het gewoon eens moet proberen.
  Bovendien hebben we nu softwareversies voor Windows XP, Vista en 7, MAC OS X 10.5 en hoger EN Linux!
  Tot en met 24 februari krijg je bovendien 7,50 euro korting op onze nieuwe XXL-fotoboeken.
  11-02-2010
  Frans
  Ik heb gewerkt met de oude software en was met veel albums bezig toen de software veranderde en je de oude albums niet verder kon bewerken. Ik was echt pissig. En terugbellen doen ze ook niet. Voor mij hoeft TNT niet meer.
  (misschien albelli als ik daar de tnt albums inkan bewerken zoals hans schrijft)
  28-01-2010
  TNT Post
  Beste Kar,

  Uit je reactie lijkt het dat je de nieuwe software en mogelijkheden van de TNT-Post fotoservice nog niet echt hebt geprobeerd.
  De mogelijkheden zijn n.l. veel uitgebreider en de kwaliteit is beter!
  TNT-Post heeft nu software voor Windows, MAC en Linux, waarbij je vooraf alleen maar een mapje met foto's moet maken die je in je fotoboek wilt hebben.
  Na het opstarten van de nieuwe software doet de fotoboek-assistent een voorstel voor je complete fotoboek, waarna je alleen nog maar teksten en achtergronden hoeft toe te voegen (Foto's bewerken en verplaatsen kan ook heel eenvoudig, door de linker - en rechter muisknop te gebruiken). Bovendien is de nieuwe software veel uitgebreider met o.a. keuze uit meer formaten fotoboeken, meerdan 400 verschillende achtergronden, 200 lettertypes en honderden sjablonen en cliparts.

  Over de kwaliteit: de fotoboeken zijn door EISA onderscheiden met de Europese EISA-award 2010, voor de beste kwaliteit fotoboeken in Europa!
  Probeer het gewoon eens een keer, je krijgt bovendien 7,50 korting op de nieuwe XXL-fotoboeken t/m 24 februari 2010.
  25-01-2010
  Kar
  Ik was een trouwe klant van TNT en heb met de oude software een aantal albums gemaakt. Ik wist hoe het werkte en vond de kwaliteit prima!
  Nu met de nieuwe software moet ik alles weer opnieuw uitzoeken (heb ik eigenlijk geen zin meer in), heb het idee dat er minder mogelijkheden zijn en de kwaliteit is daarbij ook nog eens minder! Dus ik ga op zoek naar een andere leverancier!
  06-01-2010
  Eugenie
  Op 8 november een mail gekregen dat je door het laden van de nieuwe software 30 % korting krijgt bij je volgende bestelling Het downloaden van de nieuwe software duurde erg lang en toen bleek dat de korting maar tot 30 november geldig is. Het maken van een nieuw fotoalbum was veel moeilijker en trager. Verschillende functie's kon ik niet meer vinden; b.v het verslepen van een foto en transparantie instellen. Het fotokader werd spontaan groter of verdween als ik er een foto in wilde plaatsen Kortom; ik wil de oude software terug. Maar dat kan natuurlijk niet dus nu is TNT een trouwe klant kwijt.
  02-10-2009
  Hans
  Tot op heden WAS ik tevreden met TNT-fotoservice MAAR...
  Het uploaden van mijn laatste album van 90 pagina's duurde erg lang en de IDEAL-betaling liep fout. Per bank betaald aan Bibit maar dit werd teruggestort. G??n e-mail hiervan gekregen. Een tweede betaling met absoluut het juiste en volledige betalingskenmerk werd wederom teruggestort, zonder opgaaf van reden. Inmiddels heeft dit enkele WEKEN geduurd.
  Mijn klacht hierover wordt afgedaan met Jammer maar Helaas...
  Inmiddels heb ik het album met Bol.com-software opnieuw gemaakt. Dit werkt vele malen sneller en veel prettiger door duidelijke handle's en meer en mooiere standaard indelingen. Ook de Albert Heijn Software is hieraan gelijk en verdient verre mijn voorkeur. Doorzichtige achtergronden kunnen ook gerealiseerd worden door de helderheid aan te passen. Ik heb de langzame TNT-software inmiddels van mijn computer verwijderd. Overigens heb ik ook geconstateerd dat de TNT-software gelijk is aan die van Albelli en dat het TNT-album door Albelli software kan worden bewerkt en bij Albelli kan worden besteld. De Albelli software is echter niet sneller dan die van TNT.
  17-10-2007
  Linda
  In Juli jl. heb ik een mini album bij hun besteld, waar alles goed mee gelopen is. Op tijd alles binnen gekregen en het ziet er ook goed uit.
  Maar sinds augustus (!) ben ik nu al bezig om een vakantie album binnen te krijgen en dat is een ramp! Telefonisch krijg je geen informatie of weten ze van niets, maar via de mail geven ze ook geen antwoord! Als je dan na 2 weken eindelijk een mailtje krijg, houdt het niets in en weet je nog niets. Er was een aanbieding dat als je voor 1 oktober een album bestelde, dat je een mini album cadeau kreeg. Maar door de fouten die ze bij TNT maken, krijg ik nu geen mini album. Nee, voor mij was dit de laatste keer TNT!!!
  09-10-2007
  Karin
  Met behulp van de software van TNTpost heb ik een klein album (20cm bij 15cm) gemaakt en ik wil even melden dat ik blij verrast was met:
  - de snelheid (dinsdagavond ge-upload en op vrijdagmiddag al in de brievenbus!)
  - de prijs/kwaliteit verhouding. (Het album koste 13,- euro en bevat 40 pagina's stevig papier met een hele
  mooie heldere afdruk (zonder dat ze zelf aan de foto's hebben zitten rommelen!!), een transparante omslag met ringband. (Voor bijna hetzelfde bedrag heb ik ook wel eens een flodderig boekje gekregen (kruidvat))
  - de software, zeer gebruikersvriendelijk! De functionaliteit die ik heb gemist is het verplaatsen van pagina's en het uitlijnen van foto's en tekst t.o.v. elkaar. Maar daar en tegen waren er wel weer leuke sjablonen om je boek mee op te maken.
  Mijn conclusie: Ik zal zeker nogmaals een album maken bij TNT!
  02-07-2007
  Peter
  Al vele fotoalbums besteld, deze van TNT Post bevallen mij het beste. Top software (dezelfde als albumprinter en Hema) makkelijk en met opties als pagina's toevoegen, achtergronden, kaft met linnen of foto etc. Kwaliteit is top. Mijn moeder toont het album dat ik voor haar gemaakt heb aan iedereen. Voor mij erg belangrijk ze bezorgen het (gratis) thuis, hoef ik niet meer naar de winkel.
  12-06-2007
  Sylvia
  Tweemaal heb ik nu een boek laten afdrukken, eentje met een linnenkaft en eentje met een foto op de kaft. Het programma heeft veel mogelijkheden, het boek ziet er leuk uit. Als je er een beetje aan gewend bent, kun je er echt leuke dingen mee... en als je niet uit komt, koop je gewoon 5 pagina's bij.
  Ik zou graag 'ns een test zien op vergelijk van printkwaliteit, want echte foto's blijven het mooist.

  Weet iemand de houdbaarheid van dit soort boeken? Ik ben bang dat ze door de jaren gaan vervagen omdat het inktjet kwaliteit is.
  02-12-2006
  Stefan
  Ik heb net 2 boeken ontvangen van TPGPost. Ze maken gebruik van AlbumPrinter. Ik moet zeggen dat de kwaliteit er slecht is. Net als de boeken van Blokker welke bij Kodak vandaan kwamen.
  Ik zal even uitleggen hoe ik de foto's aangeleverd heb. De foto's zijn met Canon 5D en Nikon D2X. De foto's zijn geschoten op AdobeRGB kleurprofiel. Na kleurcorrectie op een gecallibreerd scherm op de MAC zijn de foto's vervolgens geconverteerd naar sRGB om in het kleuprofiel van de Centrale te zitten. Dit zou de juiste oplossing moeten zijn, maar helaas zijn de kleuren of te donker of te licht en mis ik veels te veel kleur. Voor mensen die naar het plaatje kijken zullen hier tevreden mee zijn, maar als je ook echt mooie kleuren wilt denk ik dat er een andere manier moet zijn om dit te verbeteren.
  Volgende actie wordt een test met diverse foto's in diverse kleurprofielen bij TicTac en bij PixBook.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Levertijd 5 dagen
  Grootste maat 75 x 100 cm
  Bijzonderheden

  Verzendkosten
  € 3,95 + 0,99 verwerkingskosten

  Betalingsmogelijkheden
  eenmalige machtiging
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  75 x 75 € 69,95
  30 x 30 € 19,95


  Gebruikerservaringen:
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?