onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

top-fotoalbum

Website top-fotoalbum

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over top-fotoalbum! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.8.8
  service:n.v.t.7.7
  software:n.v.t.6.4

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Pieters Photo Group
Levertijd 3 werkdagen
Offline samenstellen
(bestelsoftware)
Ja
Album
 • Soort kaft: Harde kaft (karton, full-color)
 • Hoe ingebonden: gelijmd
 • Max. aantal pagina's: 74
 • Bestelsoftware
 • Windows, Mac.
 • Foto op volledige pagina
 • Bijzonderheden
 • Op echt fotopapier in hoogglans of zijdemat.

 • Verzendkosten
  € 4,95 per boek

  Betalingsmogelijkheden
  iDeal, Paypal, American Express, Mastercard en Visa
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  28 x 28 cm 26 pagina's voor € 32,95
  21 x 28 cm 26 pagina's voor € 27,95


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.8.8
    service:n.v.t.7.7
    software:n.v.t.6.4
  07-02-2013
  Sebastiaan
  De vorige ervaring was heel positief, dus opnieuw een jumbo (28x28 cm) hoogglans album gemaakt bij Top Fotoalbum. Het resultaat is weer prachtig. Foto's perfect qua kleur (precies zoals op het scherm) en scherp. De bladen zijn wat dikker en kunnen helemaal plat gelegd worden, zodat je dus geen vouw in het midden hebt. Perfect systeem. Ik zie trouwens dat steeds meer aanbieders dit nu ook in het assortiment krijgen.

  Er zijn 2 minpunten:
  1) de software wil nog wel eens vastlopen (dan moet je even wachten) en soms crasht het. Er zit wel een soort van automatische save functie in, dus je bent niet al je werk kwijt. De preview functie van de software werkt erg traag en je moet of aan het begin starten of aan het einde en dan alle bladen doorlopen om ergens in het midden uit te komen.

  2) Ik bestel 4 exemplaren van dit boek (voor familie) en toen ik begon met het project was er een 3 halen, 2 betalen actie. Toen ik eenmaal klaar was om te bestellen was de actie afgelopen en ook een mailtje naar de klantenservice voor een kwantumkorting o.i.d. leverde niks op. Ik weet het: eigen schuld, maar dit overkomt me niet nog een keer.

  Eindconclusie:
  Het album is echt prachtig en komt overeen met wat ik op mijn scherm zie. Daar gaat het uiteindelijk om.

  De software kan beter en let op de looptijd van eventuele acties.
  25-05-2012
  Sebastiaan
  Uit nieuwsgierigheid top-fotoalbum uitgeprobeerd. De afgelopen 5 keer of zoiets bij Fotofabriek besteld, waar ik tevreden over ben, maar ben altijd benieuwd of het beter kan.

  Het voordeel van top-fotoalbum is dat er geen vouw tussen de bladen zit. Je kunt de bladen dus helemaal plat leggen, waardoor je geen last hebt van 'verloren' ruimte in het midden.

  In ieder geval een gokje gewaagd en de laatste vakantieervaringen in een 28x28cm hoogglans album verwerkt. De software oogt wat rigide, maar valt mee, zodra je het een beetje door hebt. Echt intuitief werkt het allemaal niet, maar daar kom ik niet voor.

  Het resultaat was een album van zo'n 70 pagina's. Het upload proces ging sneller dan verwacht. Binnen een week lag het album op de mat. Het resultaat: erg mooi! Boven verwachting. Foto's mooi scherp afgedrukt. Beter dan bij Fotofabriek. De bladen voelen stevig. De omslag is echt prima Ik merk niets van krasgevoeligheid, zoals in onderstaande recensie.

  Het enige (kleine) minpuntje is dat de foto's iets lichter afgedrukt zijn dan ze op mijn beeldscherm zijn. Dezelfde foto's worden bij fotofabriek iets donkerder en bij de hema weer een stukje donkerder afgedrukt. Het blijft lastig om de licht/donker verhouding tussen mijn beeldscherm en de uiteindelijke afdruk gelijk te houden bij verschillende aanbieders. Dit blijft een kwestie van testen.

  Eindoordeel: geweldig resultaat voor deze prijs. Aanrader om eens te proberen.
  02-05-2012
  Letty
  Al eerder mijn mening gegeven over de albums van Topfotoalbum.
  In augustus 2011 een album op hoogglans fotopapier laten maken.
  Voor het binnenwerk blijft mijn oordeel ongewijzigd GOED, maar....voor wat betreft de cover ZEER SLECHT!
  Deze beschadigd zeer snel, zeer kras gevoelig. De hoeken zijn helemaal wit geworden.
  Verleden jaar deze klacht al doorgegeven maar er is niets mee gedaan, JAMMER
  12-04-2012
  Annette
  Vaste klant, beste kwaliteit wbt materiaal. Sinds December 2011 nieuwe software met veel minder mogelijkheden. Ik heb drie fotoboeken gemaakt, expres tegelijkertijd om op verzendkosten te besparen, weken aan gewerkt. Nu blijkt dat ik drie keer verzendkosten moet betalen, drie keer apart afrekenen. Klantenservice geeft geeft geen oplossing, biedt alleen een korting aan bij het bestellen van 5 boeken of meer. Met de oude software kon dit dus wel gewoon. Ik vind het onaanvaardbaar dat je bij een (web)winkel ieder artikel apart moet afrekenen en verzendkosten betaalt per artikel. En dan heb ik het nog niet eens over de CO2 uitstoot om alles apart te verpakken en verzenden! Hele slechte ontwikkeling. Ze zouden het bedrijf dat hun nieuwe automatiseringsysteem heeft ontworpen moeten aanklagen voor zo'n grove ontwerpfout. Nu worden de kosten voor deze fout op de klanten verhaalt.
  17-02-2012
  Csilla
  Ervaring met 19x19 zijdeglans en 28x28 hoogglans album. Zijdeglans boek is vergelijkbaar met producten van Pixum en Fotoalbum. Het is prachtig van kwaliteit. Wat apart is, dat de allereerste bladzijde direct aan de cover verlijmd is. Het zou sjieker ogen als eerst met een lege bladzijde het boek begint. Dit geldt ook voor de 28x28 hoogglans.
  Die is trouwens werkelijk prachtig, op fotopapier zoals wij van foto's gewend zijn! Volgens mij is Top-fotoalbum de eerste leverancier die dat doet. Ik heb ook ervaring met Fotofabriek, Albumprinter, Hema, Blurb, Pixum en Fotoalbum.nl, maar Top-Fotoalbum biedt de allerhoogste kwaliteit! Zeer tevreden.
  25-01-2012
  Jeroen
  Negatieve ervaring met TOP-fotoalbum.nl


  Ik heb eind oktober een album bij TOP-Fotoalbum.nl besteld, dit omdat ik goede verhalen had gehoord over de kwaliteit en bezorgtijd. Verder vond ik het ook mooi dat de software op Ubuntu was te gebruiken.
  De software werkte fijn en het bestellen was zo gedaan.

  Tot zover niet meer dan lof - het album was met een paar dagen binnen.

  Echter een deel van de tekst van mijn album is te strak afgesneden en viel dus weg. Gebeld met de klantenservice met mijn klacht, bleek het om een snijmarge te gaan.
  Nu heb ik tijdens het maken van het album echter alles _binnen_ de rode lijnen van de software gehouden, dus zou je verwachten dat het goed zit.
  Na wat heen en weer gemail met de klantenservice, die vasthielden aan het popupvenster met de waarschuwing 'Let op de 3mm snijmarge', heb ik het opgegeven. Om vervolgens, onder protest, het album nogmaals te bestellen met ruimere marges.

  Bij deze dus de WAARSCHUWING rekening te houden met de ruime snijmarge aan _beide_ zijdes van de rode lijn die zichtbaar is in de software.

  En verder wat mij betreft, krijgt top-fotoalbum een onvoldoende in deze korte review.
  Prima product dus, maar miskoop door niet eenduidige aanduiding van de marges in de software.

  NB: Onderstaand een fragment uit de mailwisseling met de klantenservice, met mijn beredenering waarom ik in mijn gelijk zou staan.

  ....

  Wel kreeg ik een waarschuwing toen ik een plaatje over de rode lijn
  plaatste:

  'Tijdens het fabricageproces worden de pagina's bijgesneden tot de
  rode lijn. Als u een afbeelding als achtergrond gebruikt dan wordt het
  aanbevolen dat deze de hele pagina beslaat. Als u alle belangrijke
  foto's of tekst in het snij gebied heeft en u wilt niet dat ze worden
  bijgesneden, dan wordt aanbevolen dat u de elementen verplaatst of zo
  verkleind dat ze binnen het zichtgebied blijven.'

  04-01-2012
  Jet
  Via een test van zoom.nl kwam ik bij deze fotoalbum aanbieder. Super kwaliteit, mooi dik papier, netjes verpakt en de verzending binnen 3 werkdagen. Hier ga ik zeker vaker wat bestellen.
  In eerste instantie leek het of de software niet zo heel veel mogelijkheden had. Maar gaanderweg kwam ik er achter dat er toch best veel mogelijk is.
  07-12-2011
  Louise
  Hier besteld omdat we eens echt fotopapier wilden uitproberen en omdat we een kortingsbon hadden gekregen. Ziet er stevig uit, kleurweergave is ook goed. (wij hebben in mat laten afdrukken) De platliggende bladen zijn helemaal super! Software werkte ook best prettig. Tijdens uploaden stokte het programma even en ook met de betaling kwam ik niet verder doordat Ogone haperde. De klantenservice had het probleem snel en goed verholpen na mijn mail. Ze hebben er dus een tevreden klant bij!
  07-10-2011
  Joke
  Prachtig album. Mooie dikke bladen.
  Snelle levering. Keurig verpakt.
  Software lijkt niet zoveel mogelijkheden te hebben.
  31-08-2011
  Nausicaa
  Wat een prachtig foto-album! Het dikke papier, de lay-flat-binding en de afdrukkwaliteit maken het foto-album een juweeltje.
  En heel snel geleverd!

  Kortom: de volgende keer zeker weer top-fotoalbum!
  12-08-2011
  Nelly
  Ik heb een album laten maken 28x28 cm.
  Ziet er mooi uit (fotocover en glanzend papier).
  Software is dezelfde als die van profotonet.
  Bij top-fotoalbum mis ik schutbladen en de barcode op de foto vind ik storend (of helemaal geen barcode plaatsen of anders op de achterkant van het album)
  14-07-2011
  Eveline
  Heb hier maar eens bestelt vanwege de platte albums en gezien mijn mindere ervaring met Hema. Afdruk beter dan Hema maar niet het beste wat ik gehad heb ooit (er zijn meerdere aanbieders met een betere afdruk), boek zelf en binding lijkt me weer wat minder robuust maar de tijd zal het leren. Software slecht en onhandig. Eindoordeel redelijk tot prima als je perse een plat boek wenst, zo niet zijn er betere alternatieven zowel qua prijs als kwaliteit. Oja levering was prima op tijd (een week), service weet ik niet, geen ervaring.
  04-07-2011
  Lydeke
  Geweldig album ontvangen, met afdrukken exact zoals ik ze op mijn (gekalibreerde) scherm zie. Het papier is dik en het album kan plat opengelegd
  27-06-2011
  Letty
  Betreft Fotoboek 28 x 28 gemaakt op echt fotopapier hooglans, gebruik gemaakt van een aktie met korting van 15 euro op eerste album.
  Sinds kort heeft top-fotoalbum nieuwe software, met leuke mogelijkheden waarbij men kan werken op de mm.
  Vorige software waren de mogelijkheden zeer beperkt.
  Vanmorgen album ontvangen en het ziet er werkelijk TOP uit!
  En...prachtig ingebonden.
  Goed telefonisch te bereiken en zeer vriendelijk personeel en...goede service.
  Heb op volgorde ervaringen met pixboek, fotofabriek maar top-fotoalbum staat voor mij nu bovenaan.
  22-02-2011
  Nancy
  Door de goede beoordelingen heb ik het programma gedownload en probeer al 2 dagen een mooi album te maken. Van ellende ben ik er maar mee gestopt omdat het programma gewoon te vermoeiend en zeer beperkt werkt. Ik heb door de jaren heen heel wat albums gemaakt. Maar dit is toch wel het meest ongebruiksvriendelijke programma dat ik ken. Helaas ik had graag het resultaat gezien.
  07-02-2011
  Suzanne
  Net 2 albums gemaakt met top-fotoalbum. een groot deluxe glanzende en een a4 matte.
  Werkelijk prachtige boeken geworden.
  Ik heb al veel aanbieders geprobeerd, maar over geen enkel album ben ik zo tevreden als over deze.
  Als de kwaliteit zo blijft voor mij nooit meer een ander boek! Enigste minpuntje zijn de redelijk beperkte mogelijkheden van de software.

  Over de service kan ik niks zeggen, aangezien ik daar geen gebruik van heb gemaakt. Alles is in 1 keer goed gegaan. Ook super snel geleverd. Zaterdagmiddag besteld dinsdag in huis.
  06-01-2011
  Christine
  Ik heb al verschillende fotoboeken bij top-fotoalbum laten maken. De kwaliteit is inderdaad uitmuntend. Dit is een van de weinige aanbieders die ook een fotografisch drukproces gebruiken, alleen fotopapier is niet voldoende namelijk! Vergelijk dit met Hofmann. Ook een aanbieder waar ik zeer over te spreken ben, zij drukken sinds enige tijd ook af op fotopapier, echter met 'gewone' drukmethode. Dit leidt tot onscherpe foto's. Het verschil met Top-fotoalbum is enorm. Hele scherpe foto's, en mooi afwerking.
  Ik had laatst een album waarbij een pagina ontbrak. Ik heb gebeld en gemaild, na retourzenden van het boek is dit keurig alsnog ingevoegd Ging allemaal soepel en snel.

  Ik heb ook een Dibond product besteld bij Top-canvasfoto. Dit is ook van zeer hoge kwaliteit. Een echte aanrader dus.

  Voor mij is het enige nadeel dat ze (hopelijk nog..) geen Mac-software hebben, zeker nu mijn Windows-laptop de geest gegeven heeft... Als Topfotoalbum dit nog mogelijk zou maken zou dat geweldig zijn.
  Ik lees veel over simpele software. Dat klopt, maar je kunt er wel alles mee, en voor mij telt het eindresultaat het meest!
  09-11-2010
  Martin
  Binnen twee dagen geleverd in een stevige verpakking. Hoeken van het album waren extra beschermd met karton. In het album zit echt fotopapier, de bladzijden zijn geplakt en daardoor zeer stevig. Het afdrukken is echt ongelooflijk mooi. Er blijven geen vingers achter op de bladzijden. Album heeft een uniek bindsysteem waardoor panoramofotos er echt ongelooflijk goed uit komen op twee bladzijden! Wij zijn echt heel erg blij met dit album en zouden het iedereen aan raden.
  De software is helaas wat simpel en kan beter.
  04-11-2010
  Wil
  De software om het album te maken voldeed na enige gewenning goed. Het album werd opmerkelijk snel bij ons thuis bezorgd, en de kwaliteit is zonder meer geweldig te noemen.
  Stevige fotobladen, en een heel diudelijke en zuivere weergave van de foto's. Echt aan te raden!!
  20-08-2010
  Frans
  Eerste indruk album op fotopapier: hoge kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd, (zeer) matige software.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Levertijd 3 dagen
  Grootste maat 100 x 150 cm
  Bijzonderheden
 • Aparte website: top-canvasfoto.nl
 • Keuze uit 2 of 4 cm dikke latten.

 • Verzendkosten
  € 0

  Betalingsmogelijkheden
  iDEAL, creditcard, paypal
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  80 x 80 € 44,00
  40 x 40 € 22,00


  Gebruikerservaringen:
  13-03-2012
  Janneke
  Zeer klantonvriendelijke instelling. Canvas met productiefout geleverd en vervolgens werd volgens protocollen gehandeld zonder de klant tegemoet te komen in wens om canvas toch binnen enkele dagen cadeau te geven.
  25-01-2010
  Marlies
  Bestelling verliep prima, binnen 3 werkdagen geleverd en geen verzenkosten!
  Canvas ziet er goed uit, de kleuren vind ik iets flauw, maar ja, wat wil je voor zulke prijzen!
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?