onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go

webprint

Website webprint

Ervaringen Geef ook uw mening / ervaring over webprint! Klik hier.

Bij de verschillende producten staan de ervaringen onderaan de pagina. Hieronder staan de gemiddelde rapportcijfers door onze bezoekers gegeven.

fotoalbums:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.6.6
  service:n.v.t.4.8
  software:n.v.t.5.9
afdrukken van foto's:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.7.3
  service:n.v.t.6.4Gebruik nu kortingscode WP-WELKOM en ontvang 2,50 euro korting op de order!

Fotoafdrukken bestellen? Vanaf 5ct per foto bij Webprint!
Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Webprint
Levering post
Levertijd 2 werkdagen
Bestelsoftware ?
Papiersoort Kodak en Fuji
Bestandsformaat JPEG, PNG
Extra opties
 • Grootste formaat is 75 x 100 cm
 • Digitale formaten mogelijk
Bijzonderheden
 • Computer Easy 2010: 'Best Getest' voor fotoafdrukken
 • Betaling via eenmalige incasso, iDeal, Creditcard of Mr. Cash.
 • Niet goed, geld terug garantie.
 • Klantenservice: http://www.webprint.nl/help/servicecenter. Telefoonnummer klantenservice: (0031) (0)541 - 582 733.
 • Flash nodig om de website te kunnen bezoeken.
 • Als het formaat geen goede verhouding heeft, wordt de foto kleiner

Verwerkingskosten0.50
VerzendkostenTGP posttarieven
 
 • De verzendkosten voor verschillende aantallen is een benadering en kan daardoor afwijken.
FormaatPrijzen afdrukkenLevering
2550100200
10 cm3.51 4.76 7.70 13.14 post
13 cm6.01 10.20 18.14 39.89 post
20 cm14.95 27.64 56.25 105.25 post
Bij de Prijscalculator kunt u zelf aantallen opgeven van verschillende formaten, waarmee het totaalbedrag wordt berekend.


Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
 laatste jaaralle ervaringen
  kwaliteit:n.v.t.7.3
  service:n.v.t.6.4
26-10-2012
Joost
Om de kwaliteit te proberen , wat afdrukken besteld via twee kortingcodes . Kwaliteit viel mij tegen , omdat ik kon vergelijken met foto's die ik al eerder had besteld bij Snapfish . De foto's van Snapfish , waren veel scherper , en zonder grijszweem , zoals bij de foto's van Webprint . Ik was zeer weinig geld kwijt , voor deze 150 foto's [11 of 12 euro]. Maar hierover toch een klacht gemaild naar Webprint . Na wat heen en weer mailen , een kleine vergoeding gekregen van 2,70 euro . Dacht in eerste instantie , dat ik het gehele bedrag op mijn account , had teruggekregen , was dus een tegenvaller . Nu toch maar weer de foto's bestellen bij Snapfish . De foto's van Webprint liggen in de berging !
23-09-2011
Rigt
Ik moet zeggen dat ik altjd erg tevreden was.
Sinds webprint zelfstandig is gaan werken kan ik niet meer foto's toevoegen. Al mijn foto's die ik in het verleden bij ziggo heb ingestuurd prima , maar kan nu van mijn nieuw gemaakte foto's niets toevoegen. Heb dan ook gekozen voor kruidvat een erg goeie en snelle service.
Ook het tel. kontakt met webprint is erg lang en willen over al mee helpen , maar als echt moeilijk wordt haken ze af en mag je proberen te zwemmen.
Maar alle lof voor de twee heren die ik tel. heb gesproken.
Hoop toch op een herstel van hun service.
M'n zegt een andere webbrouwers Mozilla en dan met adobe flas player. Maar tot op heden zonder resultaat.
09-08-2011
Tiny
Bar en bar slecht, de foto's zijn bagger, hebben een lelijke zweem missen alle scherpte en kleur.
Opbellen kan, maar ze nemen nooit op! Inspreken werkt ook niet, ze bellen ook niet terug. Mailen dan? Ook niet, zonde van mijn 37 euro!
09-03-2011
Marsha
Foto's ge-upload en besteld, ging prima op de website. Binnen 3 dagen had ik de foto's al thuis! Zijn helemaal goed! En dat voor 5 cent per foto... :)!
09-11-2010
Angela
De foto's zijn van goede kwaliteit, net zoals de posters, maar waarom ik al een dik jaar niks meer bij Webprint heb besteld, is omdat ik de klantenservice niet echt vriendelijk vind...

Helaas werken ze ook niet met cadeaubonnen, heb ik dus bij een ander bedrijf besteld.
Je kan niet meerdere posters tegelijk bestellen, waardoor je er een flinke klap verzendkosten overheen krijgt. Daarom heb ik ook de posters bij een ander bedrijf besteld.
Ook vond ik de software voor een fotoalbum daar niet handig, dus ook een ander voor gezocht.

Ik doe nu dus eigenlijk niks meer met Webprint.
05-11-2010
Mona
Ik had tot nu goede ervaringen met het afdrukken van foto's bij Webprint: goedkoop en snel.
Ze zijn de laatste tijd groot geworden en dat gaat ten koste van de service. Ze maken het moeilijk voor je om contact op te nemen en hun administratie is niet op orde. Ze vermelden nergens een e-mail adres. Als je vragen wilt stellen per mail, dan moet je een een contact formulier op de website invullen. En als je na 3 dagen een antwoord krijgt, kun je niet eens reageren (noreply). Bij de afzender staat namelijk 'Noreply'. Je moet dus weer een contact formulier invullen als je wilt reageren op een antwoord. Niet echt handig...
Verder hebben ze mij ook voor tweede keer een herinnering/aanmaning verstuurd voor een bedrag die ik al 2 weken eerder heb betaald.

Kortom:
foto's, redelijk voor de prijs wat je er voor betaald. Service, slecht (geworden).
05-11-2010
Ko
Rommelige website, zeer onduidelijke handleiding = na uploaden moet je maar zelf uitzoeken hoe het verder moet, je kan nergens op klikken om verder te gaan.
En je kan de maat van je foto’s niet zelf kiezen, het schijnt dat deze bij het afdrukken door de afdrukmachine wordt bepaald, afhankelijk van de verhouding v.d. foto's, bah. En als je nadat je al besteld hebt daar achter komt ziet je met gebakken pieren!
De topper is dat je extra moet dokken bij het afrekenen van je besteling, voor betalen met iDeal is dat €1,49 extra, betaling met creditcard kost je 1,25 extra = echt BELACHELIJK, niet meer en niet minder dan geldkloperij! Hoe zou je klant anders moeten betalen Webprint, er is geen andere optie dan direct betalen via internet?

Kortom - 1 x webprint maar nooit meer.

Op de verder wat rommelige site van Webprint staat dat ze zo'n beetje door iedereen als de beste zijn uitgekozen, ik kan dat niet geloven.
02-11-2010
Johan
Rond uit slecht, kwaliteit van de foto's was zeer bedroevend.
Afdrukken zijn erg vlak, mist kleur waardoor de diepte en scherpte niet terugkomt, slechtste foto afdrukken die ooit gezien heb.

Daarnaast zijn niet alle foto’s die besteld had geleverd en de maten van de foto’s klopte niet een aantal foto’s die 10x15 moesten zijn waren 10x12 en alle foto’s waren niet echt mooi afgesneden.

Zal hier zeker niet uw foto’s laten afdrukken, echt een teleurstelling.
Misschien 1 plus punt het was wel erg snel thuisbezorgd.
12-10-2010
Gerko
De laatste keren vallen de gezichten bij flistlicht een beetje tegen. De overdagfoto's zijn perfect. Ze gaven aan dat ze een nieuwe printer hebben. Oorzaak ? De service is super. Ze hebben me een bestelling, waarbij teveel flitsfoto's waren genomen, nog twee keer nagestuurd. De laatste keer met een iets beter resultaat
16-08-2010
Harrold
Afdrukken van foto's zijn goed, en worden snel geleverd.
Afgelopen keer wel alle 288 afdrukken door elkaar ( geen nr o.i.d achterop of index) dus lastig uit te zoeken.
Op mails e.d wordt niet gereageerd, dus slechte klantenservice!
09-07-2010
Wim
Zeer goed en adequaat geholpen
22-05-2010
Sandra
Sinds enige tijd bestel ik mijn foto's bij Webprint. En dit met zeer grote tevredenheid!!!!
Al diverse leveranciers als bijvoorbeeld CEWE (kruidvat, hema etc) gehad, maar kwaliteit is dan zeer slecht vergeleken met Webprint.
De foto's van webprint zijn van goede kwaliteit en de kleuren kloppen ook met de werkelijkheid.(dit in tegenstelling tot anderen
Ook de service is super!!! Onlangs waren van wat foto's de hoekjes iets beschadigd door een nieuwe verpakkingsmanier. Heb hierover een vraag gesteld en kreeg zomaar de totale bestelling GRATIS opnieuw toegestuurd met een excuus!! En deze keer waren de foto's helemaal in orde.
Ook de albums zijn trouwens van goede kwaliteit!!
Webprint krijgt van mij een dikke pluim!!
05-02-2010
Linda
Super bedankt voor de geweldige foto's mijn man was er stil van. hihi.
groetjes linda en tot in de toekomst dikke duim.
30-11-2009
John
Webprint is een zeer grote en snel groeiende organisatie, Bestel erg veel bij hen omdat de kwaliteit en service gewoon zeer goed zijn, alle mensen die hier lopen te klagen hebben helaas wel eens pecht gehad. Dit gebeurt bij andere bedrijven ook wel. Het zijn ook mensen en die werken met machines, mag er dan nooit iets mis gaan. Mensen zijn meteen altijd onreeel en meteen klagen en zeuren, Positief kent men niet, maar negatief roepen ze van de daken. Webprint, mooie producten innovatief. Uiteraard kan de bereikbaarheid beter.. Maar het blijft een snel groeiend bedrijf. Massa en productie.
23-11-2009
Gert Jan
Ik weet niet precies wat het verschil is tussen een foto van 10*15, 13*18 of 20*30, afgezien van de grootte. Feit is dat dezelfde foto bij Webprint resulteert in zeer verschillende foto's. De 13*18 was het mooist. De kleuren van de 20*30 waren het slechts / vaagst. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze dit wel erg veel inkt vinden kosten. De kleuren waren hiervan in ieder geval veel minder diep. Zeer teleurstellend.

Wat ook lastig is bij Webprint is dat een bestelling van een postkaart niet tegelijkertijd met de bestelling van foto's kan gebeuren. Dit betekent derhalve dat dit twee projecten worden, die separaat besteld moeten worden.
09-09-2009
Jasper
Zondagavond aangemeld, wachtwoord direct in de inbox en 132 foto's geupload. In het bestelscherm kwamen de paar foto's die eigenlijk te klein waren niet voorbij bij het navigeren door de map en alleen in het lijstje onderaan kun je zien dat ze te klein zijn bevonden doordat er rode tekst doorheen staat. Niet de meest duidelijke manier om dat te vertellen. Maar daarom op m'n eigen pc die foto's wat vergroot en opnieuw geupload en toen kon bestellen wel.
Die zondag gelijk een bestelling geplaatst van 132 10x15 en 6 20x30 foto's wat in totaal 13.99 kostte bij automatisch incasso. Via de statuspagina kon worden gezien dat maandag de foto's gegeneerd waren, dinsdag op de bus gedaan en donderdag had ik ze binnen.

Heb weinig ervaring met foto's laten afdrukken, maar ben tevreden met het resultaat. Het papier is wat doorschijnend wanneer je ze tegen het licht houd maar voelt niet dun aan. Wel vond ik de foto's wat vager/onscherper dan ze op het computerscherm tonen maar dat lijkt me zo te horen.
20-07-2009
Henk
Zeer slecht.
In april 2009 aangemeld als nieuwe klant.
Echter tot op heden geen password gekregen om in te kunnen loggen
Gebruikersnaam is bekend maar er komt geen password !!!!!!!!!!!!!!!
De vele klachten worden onderschreven door de ANWB, op de ANWB site staat ook een link naar WEBPRINT
Voor vragen verwijst WEBPRINT naar hun website, maar eerst inloggen !!!!!!!!!, hoe kan dit zonder password, stelletje bijdehandjes.
08-07-2009
Johan
Ik bestel al geruime tijd bij Webprint.

Eerst was ik er echt goed over te spreken. De laatste tijd (ik weet niet meer precies wanneer die verandering plaatsvond) vind ik echter dat de afdrukkwaliteit zeer hard achteruit is gegaan. Ronduit teleurstellend. Ben in het bezit van goede foto apparatuur (en behoorlijke ervaring met fotograferen) maar ga nu op zoek naar betere mogelijkheid om mijn foto's voortaan af te laten drukken.

Qua service vind ik vooral de bereikbaarheid (alleen e-mail) matig en de reactie hierop niet echt goed.
06-03-2009
Sjoerd
Ik wilde al onze babyfoto's en kleuterjaren van onze kinderen eindelijk een keer afdrukken,kwam er nooit van.
een paar foto's in de winkel van de plaatselijke vakfotograaf af laten drukken en een paar dezelfde bij webprint. gewoon om even te vergelijken en dan te beslissen is het het prijsverschil waard 5 cent bij webprint 25 cent bij de vakfotograaf.
wat schetst mijn verbazing de afdrukken van webprint zien er stukken beter uit dan die van de vakfotograaf.

ik denk dan zal de kwaliteit papier van de vakfotograaf wel beter zijn ivm levensduur, is het precies hetzelfde papier fujjicollour crystal paper.

ik heb mijn keus makkelijk kunnen maken, 1500 foto's zijn inmiddels binnen en ben zeer maar dan ook zeer tevreden en 3 dagen later alles thuisgestuurd.

een dikke pluim voor webprint!

1 verbeterpunt voor de toekomst heb ik wel maak de bereikbaarheid naar de webwinkel bereikbaar met een mailadres of tel nr ivm mogelijke klachten (al kan ik me dat na mijn ervaring moeilijk voorstellen).
09-02-2009
Veronica
Na mijn vreselijke ervaring met foto.com ben ik op zoek gegaan naar een andere service die mij aan foto's kon helpen. Allereerst ben ik naar pixum gegaan maar ik wilde ook die van webprint wel eens zien. Dus een aantal foto's besteld en ze waren er heel snel! Ik was wel tevreden maar er zaten toch wat fletse kleurloze foto's tussen maar ik dacht dat dat aan de foto's zelf lag. Afgelopen week toch maar weer een paar van dezelfde foto's bij pixum besteld en wat een verschil. Bij pixum zit er veel meer kleur in (soms iets te rood) echt veel mooier dan webprint. Webprint mag dan wel goedkoop en snel zijn maar de kleuren vind ik enorm tegenvallen. Voor mij geen webprint meer..
26-01-2009
Marchien
Mijn ervaring met webprint is erg goed. De leveringstermijn is erg kort. De kwaliteit is prima. Ook vergrotingen van 20x30 (20x27) en posters 100X75 zijn erg goed uitgevallen.
26-01-2009
Joost
Ik heb enkele keren Webprint gebruikt voor grotere print opdrachten. Ik moet zeggen dat de prijs-kwaliteitsverhouding hier prima in orde is. Redelijk goede fotos voor een lage prijs. Er wordt hier gelukkig niet al te veel aan het contrast en de kleuren gesleuteld.

Van de webinterface die ze gebruiken ben ik minder tevreden. Ik vind het iedere keer toch weer omslachtig werken. Fotos zijn iedere keer weer wel binnen enkele dagen bezorgd, dus dat is prima.
08-01-2009
Paul
31 dec 110 foto's besteld (10cm)
Binnen een paar dagen lagen de foto's op de deurmat, Snel dus.....
Foto's verwachtte ik qua kwaliteit niet al te veel van maar wilde het per se proberen ivm lage prijs. De foto's bevallen mij uitstekend (m.n. familiekiekjes) en ben dus heel tevreden!! Nu moet ik erbij zeggen dat ik geen expert ben maar voor onze doeleinden bevallen de foto's meer dan goed.
06-01-2009
Ryanne
Op 24 december 650 foto's besteld die op 30 december al geleverd werden. Helaas met drukfouten erop. Na een berichtje aan de klantenservice kreeg ik op 2 januari alle 650 foto's opnieuw geleverd. Ditmaal van zeer goede kwaliteit.
Ik ben dus erg tevreden met webprint. Ook voorgaande bestellingen van posters en foto's zijn altijd erg goed verlopen.
05-12-2008
Jeffrey
Woensdag om 12:00 211 losse foto's besteld, vandaag (2 dagen later) om 11:00 lagen ze in de bus.

Top service voor wat betreft losse foto's dus. Ik was een beetje huiverig toen ik al de negatieve berichten op internet las, maar dat bleek gelukkig ongegrond.

Hoe het met boeken zit weet ik dus niet, zal vast meer werk zijn, maar een positief bericht mag ook wel is vind ik...
20-11-2008
Harm
Ook ik heb erg slechte ervaringen met webprint wat betreft de levertijd. Ik heb heel erg lang op een paar snapbooks moeten wachten. De kwaliteit van de snapbooks was verder wel best goed. Afgelopen dinsdag overigens een canvas besteld en vandaag (donderdag) al binnen, dus de levertijd lijkt te verschillen per produkt. De kwaliteit van de canvas valt helaas wel tegen. Het doek is niet netjes in het midden vastgeniet en de foto is veel te donker. Ik heb in het verleden ook enkele gewone foto’s af laten drukken waarvan de kwaliteit gezien de prijs best goed te noemen is. Kortom, voor de prijs is de kwaliteit van webprint erg goed. Alleen voor mij als hobbyfotograaf was dit de laatste bestelling bij webprint en ga ik de volgende keer weer bestellen bij Profotonet.
31-10-2008
Sevda
Nou ik heb meerdere malen bij Webprint foto's en andere producten altijd tevreden. Maar ze zijn verhuist waardoor de levertijd wat langer duurt, uiteindelijk zullen wij onze producten wel krijgen.
31-10-2008
Ellen
N.a.v. onderstaande reacties enigszins sceptisch een bestelling gedaan. Al eerder besteld bij Webprint, en dat ging helemaal goed. Ook deze bestelling kwam keurig op tijd na een paar dagen en de foto's waren van goede kwaliteit.Toevalstreffer? Het enige wat ik me afvraag is of ze duurder zijn geworden, ik was nu meer geld kwijt voor minder foto's. Maar nog steeds niet duur, dus voor mij blijft het voorlopig een aanrader!
22-10-2008
Carina
Webprint laat niks van hun oude reputatie over.
Pas na het dreigen van het terug vorderen van me geld word er gereageerd op mijn worden. Daarnaast heb ik niks aan hun standaard sjablonen die ze steeds weer gebruiken.
Plus hun fotoalbums hebben rare formaten.
Nee zocht een goeie drukker, maar zij vallen af.
22-10-2008
Sandra en Marcel
Ook wij hebben problemen met webprint, leveren geen gewone 30x40 afdruk meer!! kan nu wel via poster worden besteld echter is dan ook 3 x duurder. ook de snelheid van een normaal 13x18 cm afdruk kan 14 dagen op zich laten wachten. en de helpdesk geeft geen gehoor.
07-10-2008
Ingo
Vervolg op 3-10-2008:
Ik heb vandaag eindelijk mijn foto's binnen. De kwaliteit is helaas niet goed: Alle foto's zijn te donker en m.n. te dof (alsof er een waas over zit). En de enige foto die op groter formaat is afgedrukt is helemaal verkreukeld! Fijn ingepakt dus. 'Bedankt', webprint.nl! Klagen heeft geen nut, aangezien webprint toch niet reageert. Gezien de zeer lage prijs van mijn bestelling (3,67 Euro voor ruim 100 foto’s) heb ik financieel weinig risico gelopen. Ik ga het nu maar proberen bij profotonet.
07-10-2008
Wim
Op 30 september dan eindelijk mijn foto's ontvangen (op 12 september besteld). Na verschillende mails zonder bevredigend antwoord Webprint voor een ultimatum gesteld: leveren voor 1 oktober of anders laat ik de betaling terugboeken. Precies 1 dag voor het verstrijken leveren ze dus. Moet zeggen dat de kwaliteit inderdaad erg goed is, maar wat mij betreft niet echt opweegt tegen de ergernis van het totale gebrek aan communicatie en klantgerichtheid. Jammer dus, maar misschien probeer ik het nog wel eens in een wat rustigere tijd.
Aan te bevelen? Alleen als je een grondige hekel aan die persoon hebt en dat gevoel al wederzijds is.
07-10-2008
Willemijn
We zijn enkele malen buitengewoon tevreden geweest over Webprint. Mooie foto's, goedkoop en snelle service. Vroeger dus!
Het bedrijf lijkt zich op dit moment ontwikkeld te hebben tot een ware nachtmerrie: Hun extreme klant-onvriendelijkheid is een schoolvoorbeeld van hoe het niet moet. Dit hebben we nog nooit meegemaakt! Je kunt ze niet bellen, niet mailen en eindeloos weken wachten op je foto's. De sterkste kwaliteit van Webprint: snel het geld van je rekening plukken. En je daarna in onzekerheid achterlaten. Nooit meer Webprint!
03-10-2008
Ingo
Ik heb ook slechte ervaringen met Webprint.nl. Ruim 2 weken geleden heb ik een bestelling van ruim 100 foto's geplaatst en ik zie geen enkele voortgang. Ik heb inmiddels meerdere malen geklaagd bij Webprint.nl, maar ik krijg geen enkele reactie. Ik heb inmiddels ook bij de ANWB geklaagd, omdat zij met deze actie kwamen. Ik wacht nog steeds op een antwoord. In dit tempo mag ik al 'tevreden' zijn als de foto's nog dit jaar binnen komen!! Het kan me eigenlijk niets meer schelen hoe de foto's er uitzien. Wat een waardeloze service! Eens, maar nooit meer…
02-10-2008
Edwin
Ik heb op 3 september voor ruim 30 euro aan foto’s besteld. Het bedrag is direct van m’n credit card afgeschreven. Vandaag, 1 oktober, nog steeds niets ontvangen Wat mij stoort is dat deze partij een aanbeveling van Consumentenbond heeft, maar elke mogelijkheid tot het indienen van een klacht ontbreekt. Er is geen telefoonnummer, geen mailadres, geen postadres te vinden op de site. Zelfs algemene voorwaarden kan ik niet vinden (al heb ik vermoedelijk ooit eens een kruisje aangevinkt).
30-09-2008
Edith
Meer als een MAAND geleden besteld, nog niks binnen. Geen antwoord op mail, en geen telefoonnummer te vinden!
29-09-2008
Aad
15 september foto' besteld; bedrag direct afgeschreven. Het is nu 25 september en ik zie nog steeds niets. Op mail geen antwoord. Telefonisch niet bereikbaar!

Oplichting? Eens maar nooit meer!
29-09-2008
Edwin
Op 7 september besteld, nu nog steeds niets ontvangen. (25-9-08) veel gemaild. Krijg soms snel en soms langzaam antwoord.
Hoop dat ze de drukte te boven komen. Anders gaan ze ten onder aan hun eigen succes.
25-09-2008
Jeroen
Ik heb zeer slechte ervaringen met Webprint. Vandaag 2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst en zie geen enkele voortgang. Als ik, na het nodige googlen een telefoonnummer heb gevonden krijg ik doodleuk als antwoord dat ze kan zien dat de produktie is geprint maar het nog wel 2 weken kan duren voordat ik de bestelling binnen kan krijgen.
Het kan me eigenlijk al niet meer schelen hoe de foto's er uitzien. Een maand op je foto's wachten vind ik echt te zot voor woorden. Voor mij de volgende keer weer gewoon de Hema!
25-09-2008
Wim
Eerste bestelling bij Webprint op 12 september geplaatst. Nu, 23 september nog steeds niets! Ja uiteraard wel het bedrag afgeschreven maar geen foto’s! Op vragen krijg je als antwoord “wij weten het ook niet maar we kijken er nog even naar”. Status tussen foto’s gereed en verzenden naar TNT, al dagen! Conclusie: eens maar NOOIT weer!
19-08-2008
Rob
Ik heb zelf tot op heden niet zo'n goede ervaring met webprint. De bestelling heb ik tweemaal moeten plaatsen. Moet ik wel zeggen dat de eerste keer fout ging omdat ik deze via praxis.nl had gedaan. De tweede bestelling werd snel in behandeling genomen. Bestelling geplaatst: 21 september Bestelling gereed 22 september Betaling is ook de 22ste afgeschreven De "vermoedelijke" bezorgdatum zou zijn 28-7-08, maar staat nu, 30-7, nog steeds op het punt dat hij nog niet verstuurd is. Hij hangt als het ware tussen opdracht gereed en verzenden naar tnt post. Hopelijk gaat dit niet lang in beslag nemen, anders kijk ik toch maar uit naar een andere leverancier. Nu nog wachten op de afdrukwaliteit, het was een foto op canvas van 40 x 60 cm.
18-08-2008
Andre
Ik heb diverse foto sites geprobeerd ivm trouwfotos en ook een foto compleet laten retoucheren bij de fotograaf als vergelijkingsmateriaal. Mijn ervaring is in ieder geval:
- Foto.com was het beste, kwam heel goed overeen, alleen drukken ze het op normaal iets dunner Kodak papier af, dus dat is nog een verbeterpunt.
- Webprint ook geprobeerd, was veel te donker.
- Tntpost was ook erg goed, maar is een stukje duurder.
- Kodak zelf was ook goed, maar is ook duurder, maar dan krijg je het wel op koday royal paper.
- Hema was vroeger bij ons goed in Drachten, maar de laatste jaren steeds slechter, groen is veel te onnatuurlijk geworden.Moet daarvan zelfs fotos opnieuw laten ontwikkelen.
21-06-2008
Greetje
Ik heb enkele foto's bij Webprint besteld, waarvan een aantal uitvergrotingen. De uitvergrotingen ben ik niet heel tevreden over als je echt goed gaat kijken, houdt de kwaliteit niet over (korrelig op een aantal plekken), maar vanaf een afstandje zijn ze goed genoeg. De foto's op 10 cm zijn goed genoeg voor deze prijs. Het contrast is vrij hoog, waardoor donkere kleuren wat wegvallen. Maar voor deze prijzen goed genoeg! Qua prijs/ kwaliteit een 8, maar vanwege de mindere uitvergrotingen een 7.5. Ik vond ze niet echt goed verpakt, niet stevig genoeg. Wel waren ze er binnen 3 werkdagen. Het uploaden duurde hier erg lang en vond ik wat onoverzichtelijk.
29-03-2008
Steef
Ik bestel al een paar jaar al mijn foto's bij webprint.nl en tot nu toe ben ik zeer tevreden, zowel de kwalitieit als de levering. Ook krijg ik steeds te horen dat de kleuren van de foto's zo mooi fris zijn. Ik raad al mijn vrienden en kennissen aan om webprint te gebruiken. Ben echt heel tevreden.
Een tien is wat overdreven , maar toch zeker wel een 9
21-03-2008
Jonas
Ik heb inmiddels diverse producten besteld bij Webprint. Gelokt door de lage afdrukprijzen voor foto's, maar nooit teleurgesteld over de kwaliteit.
Een keer een beschadigd boekje ontvangen, maar deze klacht werd binnen een dag beantwoord. De bestelling werd nog een keer geprint en verstuurd. Misschien een aanrader voor andere gebruikers: gebruik het berichtencentrum op de website om een vraag te stellen. Je kunt dan meteen aangeven over welke bestelling je een vraag hebt.

@Roy: ik heb via Wij Jonge Ouders ook zo'n magazine besteld. Je besteld de volgende uitgave die uitkomt. Je ontvangt dus niet direct het magazine. Dat misverstand had ik ook. Na een mailtje werd me dat uitgelegd, de persoonlijke magazines worden zo'n week na de gewone magazines verstuurd.
21-02-2008
Roy
Menig ouder heeft het wel gezien. Een advertentie van Wij Jongen Ouders waar je dan een foto als "cover" kan plaatsen. Deze foto moest je indienen bij webprint en zij zouden dan ook zorg dragen voor de aflevering. Tot op vandaag nog niets ontvangen. De opdracht is inmiddels voor de 2de keer bij hun in verwerking (de 2de order is gratis ter compensatie ahum)... Voor als nog is het wachten wachten en wachten...
07-02-2008
Carmen-Ria
Ik maak regelmatig gebruik van WEBPRINT, voornamelijk omdat ze zo supersnel zijn met leveren en alles wordt lekker thuis bezorgd. Echter,...ik heb nu al een aantal malen slechte ervaringen met WEBPRINT !
Deze week had ik een 8-tal foto's besteld, die voor mij i.v.m. een verjaardag, zeer belangrijk waren. Ik had foto's besteld van 20x30 en hiervoor fotolijsten gekocht. De foto's die ik kreeg bleken echter niet te passen in de lijsten ! Wat bleek.... de foto's zijn geen 20x30 maar 20x27,8 ! De foto's passen dus niet in zijn geheel in de lijsten.
Is dat bij iedere fotoservice zo... dat foto's van 20x30 niet echt 20x30 zijn...? Dan zouden ze toch in geen enkele standaard formaat fotolijst meer precies passen....? ik heb dus niks aan deze foto's zo. Weg verjaardagskado ...Balen...balen... !

(Webmaster onlinefotoservices.nl: bij de meeste aanbieders worden inderdaad de foto's afgedrukt in dezelfde verhouding als ze zijn aangeleverd. Foto's gemaakt met een digitale camera hebben een verhouding van 3 ; 4, oldstyle foto's hebben een verhouding van 2 : 3. Je kunt van te voren de foto zelf uitsnijden met een programma dat de foto wel een verhouding van 2 : 3 heeft.)
31-12-2007
Jessica
Ben een beetje aan het kijken naar de reviews. Heb hier 10 dagen geleden foto's besteld, maar tot op heden niets ontvangen. Per mail reageren ze nog steeds niet, maar ook geen foto's heb ik mogen ontvangen en het geld is wel afgeschreven. Ik vind het schandalig. Moet erbij zeggen dat ik wel een klein boekje via hen heb besteld wat wel keurig op tijd is, maar ondanks dat ben ik niet tevreden. Ik zal hier ook nooit meer bij bestellen. Kwaliteit : boekje 8 Service 1 Waardeloos gewoon.
31-12-2007
Loek
Mijn ervaring met Webprint.nl is een hele goede. Mijn bestelling heb ik 1e Kerstdag verzonden, en 3 dagen later (28.12.2007) heb ik de foto's binnen. De foto's zijn netjes ingepakt en de kwaliteit is ook erg goed. Vooral de Zwart-Wit prints zijn erg goed gelukt. Ook vond ik het erg handig dat ik precies kon volgen hoe ver ze met mijn bestelling waren. Conclusie; een super prijs-kwaliteits verhouding!
06-11-2007
Jack
woendagavond 31-10-2007 besteld 02-11-2007 voor de middag meer dan 100 foto's netjes verpakt bezorgd.
foto kwaliteit uitstekend,complimenten aan WEBPRINT.NL.
06-11-2007
Peter
We hebben een test gedaan met andere centale's maar webprint heeft op dit moment de mooiste zwart-wit afdruk!!
Zelfs beter als de vakcentrale, verder is de kwaliteid erg goed. De afdruk is een stuk lichter dan alle andere aanbieders die vaak net te donker zijn.
Min punten zijn er ook, geen 15 lijn papier, geen vermelding van bestandsnaam op de foto, geen mat papier, hoe meer foto's verzenden des te duurde de afdruk.
plus punten zijn, correcte levering, kwaliteid is erg hoog, erg goedkoop, je kunt er niet naar toe bellen??
22-10-2007
Hayo
Elk formaat afdruk is goed. Kleuren zijn helder, contrast is prima. Levering binnen drie werkdagen. De werking van de site is even wennen, maar voldoet prima. Een vraag werd binnen een dag beantwoord.
25-09-2007
Jack
Update op 20-9-2007:

Reactie via berichten center:
Door een productiefout heeft u deze bestelling nog niet ontvangen. Wij nemen de foto's vandaag opnieuw in productie. Wij zullen deze zo spoedig aan u versturen. Onze excuses voor dit ongemak.


Foto's de volgende dag keurig ontvangen, maar wel 2 weken te laat.
20-09-2007
Jack
Op 7 september heb ik 250 foto's geupload en besteld. 11 september is het bedrag van mijn rekening afgeschreven, maar verder niets vernomen. Geen voortgangsmailtjes geen foto's en (nog)geen reactie op een berichtje in hun berichten center.
07-09-2007
Marcel
Wij hebben goede ervaringen met webprint, 512 foto's upgeload, besteld en na 2 dagen netjes in een paketje thuis ontvangen, goede kwaliteit foto's en dit alles voor weinig geld, goede aanbieding!
21-08-2007
Eddie
Naar aanleiding van de positieve beoordelingen Webprint geprobeerd. Mijn ervaringen zijn slecht:
- ik kan 'onthoofde' foto's niet bijwerken/ knippen/ opnieuw indelen
- op mijn vraag hoe dit wel zou kunnen, kreeg ik na een week de reactie dat dat niet kan
- programma traag
- uploaden van bestelling lukt (herhaaldelijk) niet

En ja ik heb adsl en al mijn beveiliging goed ingesteld.

Dus rapportcijfers: kwaliteit: 1, service: 1
17-08-2007
Aernout
In tegenstelling tot de meeste reacties hierzo: ik ben niet tevreden. Foto's niet erg scherp, en kleuren zijn korrelig. Bestelprogramma liep een paar keer vast en is niet heel intuitief, maar er is mee te werken. De prijs was wel goed! Dit was eens, maar nooit weer...
10-07-2007
Marjolijn
Heb foto's besteld bij Webprint.In een woord gewoon goed.Stevig papier,keurig thuis gestuurd binnen de gestelde tijd.Het zelfde bestelprogramma als Kruidvat alleen zijn de afdrukken goedkoper bij Webprint.
02-07-2007
Marloes
Sinds dit jaar ben ik trouwe klant van Webprint! De fotoafdrukken zijn goed,mooie heldere kleuren en mooi fotopapier (en voor een leuke prijs).
Door deze goede ervaring ben ik ook de andere producten gaan bestellen, o.a. de kaarten, Basic Album,Snapbook en natuurlijk het canvas. Ik ben ontzettend tevreden met alle producten,krijg veel complimenten over het canvas die hier aan de muur hangt. Ik ben nu begonnen met het linnen album (luxe geloof ik) en omdat ik er niet helemaal uitkwam een vraag gesteld via het Berichtencentrum. Een antwoord heeft inderdaad iets langer geduurd, dit werd ook netjes aangegeven in het Berichtencentrum.
Kan alleen maar positief zijn, leuke producten en ik ben ook zeer benieuwd wat er allemaal misschien nog wel bij gaat komen.
09-06-2007
Rene
29 mei een bestelling gedaan. Bericht via een mail gekregen dat het op 2 juni zou worden geleverd. Is best snel maar nu nog geen foto's gehad. Wel is het geld afgeschreven. Met Bank gesproken en het is niet mogelijk om de transactie ongedaan te maken vanwege een eenmalige machtiging.
Geen reacties gekregen op gezonden mails en er is geen telefonisch contact mogelijk. Als iemand een tel nummer heeft dan graag publiceren.
21-05-2007
Esther
Hallo, ik kwam aan het adres via Wij, jonge ouders. Heb foto's besteld, ging erg eenvoudig vond ik. Terwijl ik niet superhandig ben met computers. Had het met twee werkdagen in huis, keurig verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
16-05-2007
Diane
Aanrader!
Pas geleden heb ik mijn digitale camera aangeschaft (Canon eos 400d), erg lang mee gewacht omdat ik de afdrukkwaliteit van diverse vrienden erg tegen vond vallen. Ik moet zeggen dat ik erg kritisch ben en erg tevreden was/ ben met mijn " oude " spiegelreflex..
Afgelopen dinsdagavond heb ik mijn foto's gestuurd en heb ze na 4 werkdagen binnen. Ze zijn erg mooi. Het uploaden was even uitzoeken, maar dat is denk ik ook te wijten aan mijn handigheid op de computer. Het duurde wel erg lang, maar dat is waarschijnlijk doordat ik een groot formaat foto besteld heb.
Op mijn camera had ik de hoogste kwaliteit ingesteld en de foto's op 20x30 formaat besteld..
Ik ga ze vergelijken met die van de Albert Heijn, want daar heb ik dezelfde foto's besteld.. die heb ik nog niet binnen.
05-03-2007
Hille
Ik ben erg tevreden over Webprint. Soms langere levertijden dan aangegeven, maar een valentijnskaart met als datum valentijnsdag komt mooi 's middags op tijd aan. Perfect. Foto's uploaden was in het begin even oefenen, maar dat wordt steeds gebruiksvriendelijker.
Foto kwaliteit vind ik goed. Ik heb ook een fotoboek besteld ongeveer op A4 formaat. Erg mooie fotokwaliteit. Het boek ziet er ook wel aardig uit.
05-03-2007
Inez
Hierbij mijn bevindingen van Webprint:
-erg snelle levering van foto's
-veel keuze uit producten
-goede kwaliteit voor aantrekkelijke prijs.

Ik heb nu diverse producten besteld en kreeg deze binnen de gestelde levertijd thuisbezorgd.
Misschien een tip: als je een vraag hebt, kun je deze in het berichtencentrum op de website plaatsen. Vond ik tenminste wel handig. Had een vraag over mogelijkheden in een product. Had binnen een dag antwoord.

Bieden nu ook een nieuw product aan: foto's op canvas. Volgens een prijsoverzicht in de mailing van hun scheelde dit erg veel met andere aanbieders. Ik heb zojuist eentje besteld, zodra ik deze binnen heb zal ik een bericht over sturen.
01-12-2006
Leja
Is WEBprint een betrouwbare firma ? Ik heb op 30 oktober een kalender besteld; kreeg een bericht van ontvangst en een contole-site toegemaild. Kun je zien hoe ver het staat met je produkt.
Volgens die site zou op 6 november de kalender afgeleverd worden; het is nu 13 november en ik heb taal noch teken gehoord. Vreemd! Het bedrag werd uiteraard al wel afgeschreven.
Wie weet er meer van ?
10-11-2006
Bernice
Ben zeer tevreden over Webprint, veel extra's en betaalbaar.
Heb ook bij andere aanbieders besteld, zoals Schelcker en Primera, maar als ik de prijs vergelijk met de kwaliteit ga ik toch voor Webprint.
Heb wel een keer lang op mijn bestelling moeten wachten, dat waren ook bijna 200 foto's.
Ik bestel nu 1,5 jaar bij Webprint en heb er al meer dan 1500 foto's besteld, mini-albums en snapbooks. Vooral Snapbooks maken kost veel tijd, maar het resultaat is echt super en zeer leuk om te laten zien. Alleen maar complimentjes gekregen. Verder vind ik het ook erg makkelijk dat ik foto's naar een ander adres kan laten sturen en zo opa en oma's van mijn dochter kan verrassen.
14-10-2006
Hans
Ben zeer tevreden over Webprint, zeker in vergelijking met andere afdrukkers.
Ik heb slechte ervaringen met AH en een enkele andere, maar sinds 2 jaar laat ik Webprint alles afdrukken. Papierkwaliteit lijkt wel een tikkeltje minder te worden. Pre's: lage prijs, snelle levering, zeer goede kwaliteit, ze bieden ook nog leuke andere mogelijkheden, zoals kalenders en albums.
Beetje minder: het kost wat tijd voor je door hebt hoe je moet uploaden en hoe dat daarna verder moet, verder lijkt het wel of ze de fotos eerst geschud hebben voor ze ze in een enveloppe doen.
28-09-2006
Jeroen
2x een ansichtkaart besteld op een dezelfde dag.
Wel afgeschreven maar op beide adressen is tot op heden niks ontvangen. Helaas geen emailadres of telefoonnummer voor je klacht.
Eerste ervaring: slecht dus.
16-09-2006
Fredy en Bert
Misschien stel ik erg hoge eisen aan mijn foto's, maar mijn ervaring met deze firma is bedroevend.
Slechte kwaliteit afdrukken en wat ze beloven en waar je voor betaald is ronduit teleurstellend.
Ook mis een telefoonnummer waar je je beklag kunt doen.
09-09-2006
Daniel
We gaan nu voor onze 5e bestelling in ruim een jaar bij WebPrint. De kwaliteit was eerder steeds verbluffend goed. We zijn benieuwd naar de huidige stand van zaken.

Het meest verbazende is dat al onze foto's van eerdere bestellingen nog steeds online staan en opnieuw kunnen worden besteld. Dat loopt nu al op naar zeker 400MB. Jammer dat ze geen website voor een foto album aanbieden om aan anderen te laten zien. De flash uploader sorteerd upload de geselecteerde bestanden achterstevoren. De upload volgorde is de volgorde van weergeven in de verdere applicatie. Dat is wel lastig terugzoeken. De verplaats functie via het interne clipboard werkt ook nog niet goed.

Omdat ze geen foto functie hebben voor omzetten van 4:3 naar 3:2 maak ik zelf altijd eerst de foto's op maat met een eigen geschreven programma (onder Windows via Perl, MySQL, Apache en ImageMagick, direct dus een database voor al mijn foto's). Ik maak ook uitsnedes, zonder de pixels te vergroten. Dus elke foto heeft een eigen pixel resolutie, maar met de verhouding 3:2 voor 15:10cm afdrukken. Webprint drukt vervolgens alles altijd mooi af. Ik maak ook altijd zelf een grote afbeelding met thumbnails en tekst met foto informatie als indexprint. De teksten zijn bij afdrukken ook altijd goed leesbaar (bij Blokker was het amper leesbaar). Handig om later de afdrukken te kunnen sorteren. Webprint levert namelijk alle foto's door elkaar af. Zelfs dubbele afdrukken zitten niet bij elkaar in de stapel. En zonder tekst op de achterkant.

Weet iemand nog een goede win32 tool om op deze manier foto eenvoudig uitsnedes te maken? En een tool om zelf een index print te maken?
04-09-2006
Mike
Ik wilde een tweetal panorama's laten afdrukken van 35x100 cm. Aangezien dat bij geen enkele shop een optie blijkt, dacht ik beter af te zijn met een 70x100 poster. Webprint biedt deze mogelijkheid. De site zag er strak uit, met een mooie flash interface. Ik na veel gegimp een grote poster gemaakt, en wil deze uploaden. Blijkt de site van Webprint.nl ineens veranderd te zijn en Flash player versie 8 te vereisen. Deze bestaat helemaal niet voor de niet-windows-PC waar ik op werk, dus valt daarmee ineens de mogelijkheid van deze shop af. Jammer.
24-05-2006
Christian
Leuk dat je ergens je ervaringen kan delen. Bij deze de mijne met webprint.

Ik ben zeer tevreden over webprint en vind dat ze geweldig leuke en originele producten bieden. Bij webprint een aantal van de nieuwe producten besteld ivm met onze pasgeboren baby.
We hebben een mini-album gemaakt van de eerste geboorte foto van onze dochter. Heel leuk geworden. Leuk formaat en past goed in de portemonnee. Hoef je niet altijd zo'n groot album te laten zien wat alleen ouders leuk vinden. Ook bij de zwangerschapsgym van mijn vrouw waren ze er weg van. Bij het bestellen kon je het ook aan anderen toesturen en we hebben het natuurlijk ook aan de grootouders gestuurd die er nu erg trots mee rondlopen. Leuk dat je cadeau's rechtstreeks aan anderen kan laten leveren. En de prijs is meer dan schappelijk zelfs inclusief verzendkosten.
Daarnaast heb ik een snapbook gemaakt na de eerste zes weken van mijn dochter. Wat een mogelijkheden heeft dit. We maken zoveel foto's tegelijk en kunnen vaak niet kiezen tussen de foto's. Wat is er dan leuker dan dat je de mooiste kan kiezen de andere er in kleiner formaat op kan plaatsen. Ook de vele mogelijkheden om de foto's te bewerken maken dat je er een echt kunstwerk van kan maken. Zo hebben we foto's in sepia en zwart-wit ertussen geplaatst alsof het een oud album is. Erg gaaf!

Als laatste hebben we laatst de nieuwe mogelijkheid tot posters maken geprobeerd. Uiteraard weer met foto's van onze dochter. We hebben van foto's het handje en voetje van onze dochter uitvergroot en er onze lijfspreuken opgeplaatst. Daarna voor gekozen om ze zwart-wit te laten afdrukken. De foto's (van 70x100) waren bijzonder goed gelukt en de kwaliteit en gewicht van het papier goed. We hebben ze op een houten frame geniet alsof het een schildersdoek is en aan de muur gehangen. Hoewel ze veel in de zon hangen, zijn er tot nu toe geen verkleuringen opgetreden.

Over de service niets dan lof, erg snelle levering, mogelijkheid tot levering rechtstreeks aan anderen, geen kosten aan het webalbum verbonden en vriendelijke, snelle respons als je vragen opstuurt. Echt waar voor je geld en vind je dat niet dan krijg je je geld zelfs terug, dan sta je echt voor je product als je dat doet. Geweldig vooral in deze periode voor ons. Leuke aandenkens voor onze dochter later.
24-05-2006
Ingrid
Ik heb goede ervaringen met webprint. Ongeveer 40 minialbums (2,49 euro) besteld en gebruikt als bedankjes, het is fijn dat je gelijk het afleveringsadres in kunt vullen en er geen verzendkosten bij komen. De reacties waren allemaal heel positief. Omdat ik de mapjes afzonderlijk gevuld had zijn het hele persoonlijke herinneringen geworden, was wel veel werk maar de moeite meer dan waard. De mapjes zijn echt mini maar wel erg duidelijk. Je kunt zelfs een achtergrondje kiezen. Levertijd was 2 dagen en je kunt heel makkelijk volgen hoe ver ze zijn met jou mapje.
Omdat ik erg tevreden was besloot ik ook om een poster (75 x 100 25,94 euro inclusief verzendkosten) te bestellen. Het programma was hier ook weer erg duidelijk. Het verzenden duurde wat langer als belooft, 10-5 besteld en vandaag 25 -05 kreeg ik hem in een stevige koker binnen. Voor mij geen probleem maar als je hem perse voor een bepaalde datum nodig hebt is dit wel iets om rekening mee te houden.
En dan nu het resultaat: in een woord Geweldig Ik had een poster gemaakt van erg duidelijke foto's met hele felle kleuren die in het echt niet afwijken en nog mooier overkomen als verwacht. Het enigste minpuntje is het wit randje aan de zijkant waar de barcode opstaat, die moet ik er nu zelf nog netjes af zien te snijden. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service, en de kwaliteit, de snelheid van leveren bij de mapjes ook, maar bij de poster duurden het wat langer. Wat ik ook erg positief vind is dat het zonder kreditkaart kan, gewoon je bank of giro nr invullen. Webprint ....ik ga er zeker nog vaker bestellen.
25-01-2006
Monique
Ik heb slechte ervaringen met een webprint album (fotoboek niet geprobeerd):
slap papier, slecht ingebonden (scheurt wat uit bij het eerste openslaag, waardoor je op een zwarte achtergrond lelijk witte plekken krijgt.) Ook was het papier niet goed gesneden waardoor halverwege het album bovenin witte randen verschijnen.
28-12-2005
Pi
Na alle goede recensies die ik over webprint gelezen had besloot ik hier wat van mijn tekeningen af te laten drukken. Geen goed idee!
Ik had naast foto's in het 10cm, 13cm en 20cm formaat ook drie posters van 30x45 af laten drukken. Deze werden geleverd in een rechthoekige kartonnen doos (soort van koker, maar dan dus in een doos-vorm), die helemaal platgeduwd werd afgeleverd. De posters die er in zaten waren natuurlijk ook helemaal gevouwen.
Behalve deze domper, bleken alle andere foto's een geelzweem te hebben, waar meer mensen over geschreven hebben. De geelzweem vond ik onacceptabel, alle tekeningen zagen er heel anders uit dan het origineel, ik kan me voorstellen dat door alle kleurprofiel verschillen er een beetje een verandering kan ontstaan maar zo extreem heb ik het nog nooit gezien bij een afdrukcentrale. Daarnaast waren vele foto's gewoon scheef afgesneden: ik begrijp ook dat er een rand van elk aangeleverd bestand afvalt, maar ik snap niet dat dit scheef moet gebeuren...
Op mijn e-mail met mijn klachtbeschrijving werd er gereageerd dat ze er natuurlijk niets aan konden doen dat de post soms ruw met hun pakjes omging, wat dacht je van fatsoenlijke verpakkingen gebruiken..?
Goed, hun klachtenafhandeling was verder erg netjes, ik kon alle foto's terugsturen en ontvang het bestelbedrag terug op mijn rekening.
Waarschijnlijk heb ik net pech gehad, ik lees namelijk zoveel positieve dingen over webprint..maar voor mij geen webprint meer.
24-12-2005
Francoise
Verschillende dingen bij webprint besteld. Demo's met uitleg erg duidelijk, zelfs voor mensen als ik.
Op vragen zeer snel reactie gekregen van helpdesk en zeer vriendelijke en duidelijke reactie.
Zowel foto's, albums als fotolijsten besteld en allemaal snel binnen en van goede kwaliteit. Vooral het fotoalbum vind ik erg mooi.
In begin moeite met uploaden maar gaat nu prima. Ook het aantal en soort producten dat ze bieden wordt steeds gevarieerder en leuker.
In totaal een grote aanrader.
26-11-2005
Simon
Webprint werk ik al een paar jaar mee, met veel plezier en super snelle levering!
23-11-2005
Marco
Na lang zoeken en uitproberen kwam ik bij webprint terecht.
Om eens te proberen 60 foto's laten afdrukken. Voor 7,50 kun je niet alles verwachten ( eerste zijn 20 gratis ) en voor dat geld zijn het goede foto's.
Net als eerder opgemerkt in de reakties viel mij ook een gele gloed op, maar vreemd genoeg niet op alle foto's ( ? )
De site biedt veel mogelijkheden en ziet er goed uit, nadeel is dat de " flash uploader " alleen met IE werkt en ik daar als Mac gebruiker niet echt blij mee ben.
Ik hoop dat dat in de toekomst verbetert word.
05-11-2005
Daniel
De nieuwe flash uploader werkt prima. Even lastig om te herkennen hoe de uploader gebruikt moest worden, maar vervolgens een duidelijke indicatie van het verloop. Zonder compressie wordt alles verzonden. Donderdag ochtend verzonden, vrijdag met de post in huis!
Het is via deze interface niet mogelijk om bij te snijden van 4:3 naar 3:2. Daarom hebben we dat zelf eerst voorbereid. Alle foto's uitgesneden naar 3:2 formaat voor afdrukken op 10x15. Eerder een afdruk laten maken op 10x13 maar dat klein en oogt niet mooi.
Uiteindelijk is de afdrukkwaliteit exact gelijk, maar wel met een gelige gloed. Niet al te hinderlijk en alleen te zien als je de afdrukken naast die van de Hema (te donker) of Profotonet (perfect) houdt. Daar hebben we eerder afgedrukt.
We sturen 1 foto uit de eerste serie steeds mee als vergelijkingsmateriaal.
Objektief is failliet en daar hadden we eerder een online afdruk laten maken. Laatst kregen we dus automatisch een mail met het voorstel om dan bij webprint onze afdrukken te laten doen. Objektief laat namelijk afdrukken bij webprint.
En het mooie is nu: bij de afdrukken zit een soort indexprint met daarop ons adres, maar ook nog steeds het logo van Objektief!
25-10-2005
Bart
Toen ik deze week weer eens wat foto's liet afdrukken bij Webprint ontdekte ik dat ze een nieuwe uploader hadden. De software van Webprint was altijd het zwakke punt... de nieuwe uploader is een grote verbetering.
Als ze nou ook nog foto's met een andere aspect ratio dan 3:4 konden afdrukken dan was het helemaal prima!
04-10-2005
Inge
Webprint heeft een nieuwe uploadmogelijkheid: de flash-uploader (uitgebreider dan de beknopte mogelijkheid van afgelopen weken).
Hiermee nu ook de mogelijkheid om met foto's te schuiven in mappen, en gemakkelijk een nieuwe map aan te maken.
Overdag kwam ik nog wat kinderziektes tegen (maar kreeg keurig een reactie van Webprint terug dat ze bleven ontwikkelen hiermee), en vanavond ging een gedeelte al een stuk beter.
Als alles strakjes helemaal goed werkt, lijkt me het een handige aanwinst, als je er een beetje handigheid in krijgt.
01-10-2005
Mark
Redelijk. De prijs is erg goed, maar er ligt een groenige/gelige tint over de foto's wat je vooral duidelijk zag bij de zwart/wit foto's die ik af liet drukken.
De interface werkt prima. De foto's werden echter niet zo snel bezorgd als bij veel anderen hier - ik had op vrijdag 16 september besteld en ik had ze pas woensdag 22 in huis.
Met de actie die ze nu hebben (10 eerste foto's gratis) lijkt het erop dat ze er niet op letten hoeveel exemplaren je van elke foto bestelt. Van een van mijn eerste tien foto's bestelde ik vrij veel exemplaren en toch werden alleen de verzendkosten in rekening gebracht, en niet een bepaald bedrag per (extra) foto. Een vriendelijke actie dus!
26-09-2005
Brugt
Perfect, zondagavond verschillende formaten (10x15, 13x18 en 20x30, in totaal 37 stuks) met gedownload programma opgestuurd en dinsdagochtend zaten de afdrukken bij de post.
Een opmerking (zoals hieronder ook al gemaakt): De afdrukken zijn te geel.
22-09-2005
Michel
Goede pijlsnelle service (binnen 2 werkdagen) tegen lage tarieven. Kwaliteit is voor mijn lekenoog gewoon goed. Heb helaas geen vergelijkingsmateriaal.
Minpunten :
- ondanks het chronologisch uploaden kwamen de foto's door elkaar binnen zonder complete index)
- Niet echt duidelijke instructies op de site voor het uploaden.
Via de website uploaden is een drama : je kunt niet in 1 oogopslag zien welke foto's je nu precies gehad hebt, Via het uploaderprogramma uploaden duurt een eeuwigheid (8 minuten voor 5 foto's; verbinding ADSL 256kB upload, 1,4 MB per foto, 200 foto's ...)
Als je dit op de koop toe neemt is Webprint een goede keus.
12-09-2005
Kees
Ik heb 300 foto's proberen te uploaden met het speciale daarvoor gedownloade programma, maar ik klap er steeds tegen het einde uit en alle moeite is dus voor niets gedaan,
Dus maar alles op een cd gebrand en nu op zoek naar een adres om deze te laten uitprinten onder gelijke condities
06-09-2005
Raymond
Na de goede ervaringen hier, heb ik ook maar eens webprint geprobeerd, vooral vanwege de lage tarieven, vooral op 20 bij 30 formaat. Vrijdag vroeg in de middag besteld, dinsdag met de post zat het erbij. Iets langer dan verwacht dus. De foto's zelf echter, zijn prachtig! En dat voor zulke lage kosten! Ook mijn volgende bestelling is onderweg! Hopelijk zijn deze iets sneller, omdat nu gewoon doordeweeks is!
22-08-2005
Hans
Door slechte ervaringen met de nieuwe software van AH, na enig zoeken, overgestapt naar Webprint. Het kostte even moeite om het programma geheel te begrijpen, maar daarna was de ervaring geweldig!!
Op donderdagochtend om 10.30 uur de foto's besteld ( 270 stuks, in drie (!) formaten). Op vrijdagochtend, 10.30 uur, bracht de PTT 2 enveloppen met werkelijk schitterende foto's. Kleuren komen overeen, goed gesneden, niet van dat dunne papier. Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Vandaag gelijk nog een bestelling gedaan. Mijn eerste ervaring nu: veel goedkoper (zelfs met PTT-bestelling aan huis), heel veel sneller en een betere kwaliteit dan AH.
16-08-2005
Tonnie
Zeer tevreden over de service, snelheid van leveren en de kwaliteit van de foto,s. Afdruk van de foto's zijn gelijk aan de genomen foto's. Goede kleuren, geen rare overgangen, maar gewoon goed. Wij hadden 2 x ca 240 foto's besteld en beide bestellingen binnen 2 werkdagen in de bus. Ik stond er versteld van. Klasse. Webprint kan ik een ieder aanbevelen.
27-07-2005
Carla
Mijn ervaring met Webprint is erg positief.
Ik ben erg blij met de blanco achterkant aangezien ik, als beeldend kunstenaar, de afdrukken als promotiemateriaal gebruik. Ik ben buitengewoon te spreken over de afdrukkwaliteit, ziet er elke keer weer prachtig uit.
Ook heb ik inmiddels hun 'niet goed, geld terug' garantie aan den lijve ondervonden. Er was een serie van 198 afdrukken verkeerd gesneden, en zonder al te veel problemen kreeg ik de kosten van die bestelling als credits en kon ik opnieuw mijn bestelling plaatsen.
Voor mij is Webprint echt een aanrader.
De grootste maat van de afdrukken is trouwens 30x45 cm.
10-06-2005
Hans
Ben laatst overgestapt op Webprint. Ik ben erg tevreden over de duidelijkheid van de uploadprogramma in de site zelf. Ook de snelheid en de prijs voor 10x13 afdrukken is top.
Net zoals enkele anderen hieronder al aangaven worden de foto's echter te geel afgedrukt. Vooral huidskleuren komen hierdoor een beetje raar over. Als ze hier iets aan zouden doen, dan was ik helemaal tevreden.
03-06-2005
Jeroen
Bij Webprint foto's besteld. Binnen 2 dagen al op de mat! Veel goedkoper dan ALbert Heyn en dezelfde zeer goede kwaliteit!!
Tevoren had ik via het gratis programma crop it de fotoos bijgesneden want via Webprint vond ik het crop it programmaatje niet zo handig.
27-05-2005
Ilse
Heb net een vergelijking gedaan tussen Hema, Pixum en Webprint. Foto's van Webprint hadden allemaal een gele gloed, Pixum prima afdrukken; goede kleur en scherpte. Hema te groen. Alle foto's gemaakt met een Nikon D70.
04-05-2005
Ingeborg
Een maand of twee geleden zo'n 200 foto's besteld en ik ben er niet zo tevreden over, wel met de snelheid waarmee je ze in huis maar over alle foto's zit een gelige gloed, dit is nu al de tweede keer. dus ik bestel ze hier niet meer(erg jammer want vooral de grotere afdrukken zijn hier erg goedkoop).
Ik had tegelijkertijd een paar van dezelfde foto's bij de blokker besteld en deze waren wel goed van kleur.(wij hebben al sinds 2001 een digitale camera dus ik zie echt wel het verschil tussen goede digitale foto's maar ik blijf het jammer vinden)
22-04-2005
Edwin
Onlangs heb ik 116 foto's bij Webprint besteld. De afdrukken lagen na twee werkdagen in de brievenbus, lekker makkelijk dus. De kwaliteit is uitstekend, jammer dat op de achterkant geen datum of naam van het fotobestand wordt vermeld.
De fotobestanden heb ik met het upload programma naar Webprint verstuurd. Dit programma blinkt niet uit in duidelijkheid, maar je komt er wel uit. Het versturen van alle foto's verliep probleemloos. Voor de kwaliteit geef ik een dikke 8, door het matige stuk software krijgt de service/afhandeling e.d. een 7.
19-03-2005
Bianca
Een half uur geleden kreeg ik mijn foto's met de post die ik anderhalve dag ervoor had besteld. Mijn mond viel open en ik heb een glimlach van oor tot oor. Het zijn de mooiste afdrukken die ik ooit heb gezien!!! Mooi van scherpte-diepte, mooi van kleurintensiteit, alles zoals ik het bedoeld had. Jeetje, wat ben ik blij. Voor het eerst, want ik heb al heel wat aanbieders geprobeerd. Webprint, bedankt voor de vliegensvlugge service, bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag en gefeliciteerd... jullie hebben er een vaste klant bij.... Ik heb nog wel een paar honderd exemplaren die moeten worden afgedrukt.
09-02-2005
Marinus
Heb laatst een paar afdrukken besteld via webprint (20x30) ik moet zeggen dit is echt top kwaliteit tegen een absolute bodemprijs !!
Als professioneel fotograaf stond ik wel ff te kijken dat ze zulke goede kwaliteit kunnen leveren voor deze prijs. Menig fotovaklab kan dit niet beter!
Overigens is de levertijd ook zeer snel, foto's voor 14:00 besteld de volgende dag in huis!!
Webprint warm aanbevolen!!
08-02-2005
Reinier
Ik heb op 30-01-2005 en op 07-02-2005 in totaal 350 foto's (met verschillende formaten) laten afdrukken bij WebPrint. De foto's zijn van uitstekende kwaliteit.
Ik heb vorig jaar verschillende malen via Schlecker mijn foto's laten afdrukken maar daarbij werden mijn foto's voor een deel verknipt terwijl ik ze in de goede verhouding had aangeleverd. Sommige werden op 10x13 afknipt i.p.v. 10x15. Ook waren de kleuren af en toe afwijkend.
Dit alles is tot nu toe niet het geval bij WebPrint. Het foto papier is iets dunner dan het papier via Schlecker, maar is dik genoeg. Bovendien is de bezorgingstijd uitzonderlijk snel. Moest is bij Schlecker vrijwel alle keren 4 of meer werkdagen wachten (hierbij heb ik ze wel bij een vestiging op moeten halen) bij WebPrint lagen de foto's beide keren op dinsdagochtend in de bus terwijl ik op zondagavond om 23:30u de bestelling had gedaan.
Kortom erg tevreden.
01-02-2005
Mary
Zondagavond 30 januari 2005 heb ik mijn allereerste fotobestelling via internet gedaan. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van meerdere aanbieders, waaronder ook webprint. Stond versteld van alle mogelijkheden en het gebruiksgemak van deze website.
Vandaag, dinsdag 1 februari 2005, had ik mijn foto's van Webprint al op de deurmat liggen. De andere aanbieders moeten nog volgen. Ik heb een stuk of 40 foto's besteld van allerlei onderwerpen. Kleur, zwart/ wit, bewerkt met filters, zonsondergang, vuurwerk, portret, macro en wat vakantiekiekjes. Ik was blij verrast over de kwaliteit, kleur, snelheid, service, prijs enz. De foto's waren afgedrukt zoals ik ze bedoeld had. Wit was wit, rood was rood, enz. De foto's vertoonden geen rare of ongewenste kleurzweem.
Webprint is een echte aanrader!
Zie ook de ervaring van Mary bij foto.com.
05-01-2005
Ton
Het is inderdaad goed als mensen reageren. Zelf werk ik bij een bedrijf met een product voor een heel groot publiek. Als er dan geklaagd wordt, wordt er altijd iets aangedaan. Voor bedrijven zijn klagers de beste klanten want die laten een bedrijf weten wat ze moeten doen om klanten te behouden.
Zo zijn mijn ervaringen met Webprint posititef. Het was een serie met buiten- binnen- en avondopnames. Ik heb mijn foto's vergeleken met die van Combifoto, Kral en Mediamarkt. Ook deze zijn niet duur en leveren goede afdrukken maar Webprint doet daar niet voor onder. Wel is het heel goedkoop en snel. Zelfs tijdens de feestdagen werken ze hun bestelling snel af want ik had naar een paar dagen mijn foto's reeds per post. En niet de deur uit is toch een aardige optie. Per post iets ontvangen heeft iets bijzonders. Ik ben heel tevreden.
Per mail bestanden versturen is altijd omslachtig. Gebruiksvriendelijke software ontwikkelen kunnen maar heel weinig bedrijven. Ik ben nog niet veel sites tegekomen die publieksvriendelijk zijn.
11-11-2004
Mirjam
Heb zojuist mijn vakantiefoto's ontvangen van webprint.nl. Ze zijn hartstikke mooi en dat voor 9 cent!!!
01-11-2004
Inge
Inmiddels twee maal gebruik gemaakt van de verbeterde service van Webprint.
Dat is allereerst een enorme verbetering. Het zijn nu echte fotoafdrukken geworden, in plaats van fotoprints. Hulde. De afhandeling is razendsnel, en ook al 's avonds verstuurd (nu twee keer gedaan), dan toch binnen 2 dagen per post in de bus. Prijs nog steeds EURO 0,09 per foto, met beperkte afhandelingskosten, meer dan prima. Enige minpuntjes wat mij betreft zijn:
- dat je enige handigheid moet hebben bij het uploaden van de foto's (het lijkt soms of foto's 'door de war' zijn geschud na het uploaden, maar na extra klikken blijkt dit toch niet zo te zijn);
- de foto's wat mij betreft net iets teveel bruinzweem hebben, een beetje zoals ook vaak bij CeWe foto's het geval is. Net even wat jammer. Ook lijkt het of er (eveneens als bij CeWe) net even een bewerkinslag overheen komt, die de kleuren 'autolevelt' / neutraliseert, terwijl ik dat niet altijd (of eigenlijk liever helemaal niet) wil. Het ligt dan soms net aan de hoeveelheid wit die rond een afbeelding zit (bij bijvoorbeeld illustratieachtige afbeeldingen), hoe de kleuren worden afgedrukt.
Verder niets dan lof, en voor een groot deel van mijn afdrukken, zeker gezien ook de prijs en de snelle levering, prima. Ook contact met Webprint verloopt altijd prima. Afdrukken die precies zo moeten zijn als ik ze aanlever, druk ik gewoon af bij de KodakZuil in mijn woonplaats, of bij een duurdere online service, zoals fotoAgfa of (nog te proberen) wellicht fotoKasten.
Persoonlijk vind ik het zelf ook erg prettig dat de afdrukken van Webprint geheel wit zijn aan de achterkant. Hierdoor geen gedrukte tekst die mogelijk net door de afdruk heen schijnt; de mogelijkheid om er zelf eventueel albums van de maken (een mooi ringbandje voldoet al), en de achterkant zo goed te kunnen beschrijven indien gewenst. De bestelinformatie wordt overigens wel gegeven: keurig afgedrukt op bijgevoegde indexprint.
16-10-2004
Inge
Kreeg ook de gratis foto's van Webprint, en was zeer blij verrast. Bij de oude printservice (wat mij betreft dus een echte print-service), waren kleuren op een illustratie-achtige (grafische) afbeelding altijd wel ok (bjivoorbeeld grijs met roze), in tegenstelling tot bijvoorbeeld de afdrukservice van CeWe die er altijd (ca). groen en rood van maakte.
Ga zeker testen of de nieuwe service ook de kleuren zo behoudt.
Jullie horen dan zeker.
15-10-2004
Rob
Ik ontving 2 foto's uit mijn vorige bestelling in de nieuwe kwaliteit van Webprint en tevens een besteltegoed van mijn vorige bestelling. Dat noem ik nog eens iets doen met de kritiek van klanten !!
De bestelling die ik gedaan heb zag er zeker goed uit en had ik al na 2 dagen met de post bezorgd. De prijs is nog steeds super.
Webprint, ga zo door en ik blijf zeker klant !
14-10-2004
Egbert
Inmiddels van Webprint 2 foto's uit een eerdere bestelling ontvangen, waarmee zij de verbeterde kwaliteit willen aantonen. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben en zeker een 2e bestelling zal plaatsen.
M.i. kan Webprint nu iedere vergelijking met de reguliere afdrukcentrales aan. Zelf heb ik de foto's vergeleken met foto's die bij Kral Superphoto vandaan komen en ik moet zeggen dat de foto's van Webprint wat scherper lijken.
Wat ik wel vreemd vind is dat het digitale formaat uitkomt op 10x13 en dat je daarmee een deel van de foto verliest.
14-10-2004
Bart
Ik heb onlangs een 50-tal foto's laten printen bij Webprint.
Het Flash programma om te uploaden vond ik nogal traag, maar de foto's zagen er perfekt uit, kwamen vlot (dag of 4) en de prijs is (volgens vergelijk.nl) veruit de laagste...
Een probleempje: twee dagen later kreeg ik nog een vijftal foto's toegestuurd. Vier die al in de eerste zending zaten en nu dubbel waren, een die ik nog niet had gemist in de eerste zending, en die nu bovendien op een groter formaat was geprint (13x18 ipv 10x15). In reaktie op mijn vragende mail, kreeg ik het antwoord dat ze problemen hadden met de orderverwerking vanwege een nieuw produktieproces en dat de tweede zending niet gefactureerd zal worden.
Dus, wat mij betreft gaat een volgende bestelling weer naar Webprint... nou nog hopen dat ze die Flash uploader wat sneller maken, want dat kan echt beter.
04-10-2004
webmaster
Inmiddels heeft webprint ht afdrukproces enorm verbeterd. De ervaringen van voor 10 oktober 2004 beschrijven niet de huidige situatie. Deze zullen dan ook niet meegenomen worden bij het vergelijken van de ervaringen tussen de aanbieders.
02-10-2004
Bianka
Ook ik ging voor de prijs van maar 9 cent per foto!
Nu heb ik al bij verschillende winkels mijn foto's laten afdrukken waarvan de kwaliteit niet perfect was, dus heb ik uit voorzorg eerst maar even een paar foto's laten afdrukken om te bekijken wat zij voor kwaliteit leveren.
Woensdag besteld, zaterdag thuisbezorgd.
Helaas is de kwaliteit erg slecht, de foto's zijn erg korrelig en ze worden ook niet op fotopapier afgedrukt ! Ik ga nu proberen of ik ze nog retour kan sturen want hier heb je dus echt niets aan. Toch maar weer een andere winkel zoeken.
15-09-2004
Jeroen en Leonie
Mijn ervaring is teleurstellend, had misschien ook te veel hoop voor maar 0.9 cent De kleuren waren dof en soms zat er een rode waas over de fotos. Heb webprint hier attent op gemaakt, het enige wat zij konden doen was de bestelling terugnemen en het geld terug storten. Toch besloten de foto's te houden, kon niet wachten op een nieuwe bestelronde. ben zelf niet van plan nog eens mn foto's bij webprint af te laten drukken.
30-08-2004
Egbert
Het valt naar mijn mening allemaal nogal erg mee met Webprint.
Wat mag je verwachten voor 9 cent? Als ik topkwaliteit wil dan moet ik daar ook voor willen betalen. De foto's zijn best het bekijken waard. Inmiddels aan verschillende mensen laten zien en wanneer ik zeg "ze zijn iet wat korrelig (hangt overigens ook wel van het onderwerp op de foto af)" wordt juist vaak gezegd dat het nogal meevalt. Ook de kleuren vond ik nogal meevallen.
Overigens vind ik het erg aangenaam dat er achterop de foto alle infomatie van de camera-instellingen e.d. staat vermeld.
Webprint is zeker aan te raden om gewoon je alledaagse foro's te laten afdrukken. Je echt goede foto's laat je dan gewoon voor meer geld ergens anders behandelen
23-08-2004
Wijnand
Ik dacht voor de verandering eens mijn digitale foto's te bestellen bij Webprint.nl. Het kost maar 9 cent per foto, dus ik had het eigenlijk al kunnen weten. Het uploaden ging al niet zo gemakkelijk, omdat ik via de Java Webprint Uploader alle foto's die ik horizontaal had genomen (ruim 90% van alle foto's) lichtelijk moest uitsnijden, zodat ze fatsoenlijk op het papier zouden komen. Dit kost al gauw een halve minuut per foto! Na ze uiteindelijk te hebben verzonden, kreeg ik wel direct een mailtje met de bevestiging van de bestelling. De levering volgde uiteindelijk 4 dagen later (maandag besteld, vrijdag in huis), dus hierover heb ik niets te klagen. Toen ik dus de enveloppe openmaakte en de foto's bekeek, was ik echter teleurgesteld. De kwaliteit is gewoon ronduit slecht! Ik heb toen nog even een paar dagen gewacht met het terugsturen van de foto's, totdat het geld van mijn rekening was afgeschreven (dit was pas de maandag daarop gebeurd). Tot nu toe heb ik echter nog niets vernomen van Webprint.nl, dus ik hoop maar dat ze de foto's hebben ontvangen en beloven wat ze op de site zeggen!
17-08-2004
Erik
Niet aan webprint.nl beginnen want de afdrukkwaliteit is allerbelabbertst. Ik kan helaas niet anders zeggen. Ik heb 140 foto's geupload en 16 euro in totaal (incl. bezorgen) betaald. De kwalititeit is echter zo slecht dat de foto's niet te gebruiken zijn. Ik ga ze terugsturen en mijn geld terugvragen. Ik heb dezelfde serie inmiddels geupload naar de Hema en de kwaliteit is zeer goed. De prijs was 21 euro min 10% korting via HCC-lidmaatschap. Uiteindelijk heb ik bij de Hema dus 18,90 euro betaalt. Voor ruim 2 euro meer dus 100x betere kwaliteit.
Bezwaren webprint:
-Foto's vertonen kleuronechtheid;
-Foto's zijn korrelig (geen 300 dpi!!!)
-Men gebruikt geen echt fotopapier.
Ondanks de lage prijs absoluut een afrader!!!
14-08-2004
Twan
Voor het eerst hebben wij onze vakantiefoto's eens laten afdrukken. Beetje gekeken op internet waar dit voordelig gedaan kon worden en bij Webprint.nl uitgekomen. Goedkoop en volgens hun site topkwaliteit. Met spanning op de foto's zitten wachten en.....wat een domper zeg! Uitermate slechte kwaliteit, korrelig, vrijwel geen kleur en zeer dun papier. Gewoon waardeloos. De foto's meteen retour gestuurd aangezien ze adverteren met de slogan; 'niet goed geld terug garantie' Nu maar zien wat hiervan terecht komt. Advies; niet doen! Gewoon iets meer uitgeven.
11-08-2004
Alex
Vervolg ervaring van 24 juli 2004: Helaas... Ik had een inhoudelijke reactie verwacht (met daarin op zijn minst een datum waarop ik de foto's mag ontvangen). De door mij ingezonden foto's heb ik ingezonden om de kwaliteit en snelheid te beoordelen. U zult wellicht begrijpen dat ik over de snelheid erg ontevreden ben. Ik begrijp best dat er wat verkeerd kan gaan, maar hou de klant in dat geval goed op de hoogte van de voortgang van het proces. Indien er een juiste datum naar mij gecommuniceerd was had ik nog kunnen kiezen om deze foto's ergens anders aan te bieden. Graag ontvang ik van u alsnog een datum waarop ik de foto's wel mag verwachten. Mocht dit nog erg lang duren dan zou ik u willen vragen de order te annuleren. NA ontvangst van de foto's: Ik ben in zijn geheel niet tevreden over de service. De kleuren van de foto's wijken af en zijn onecht vooral de kleur groen, ook zijn de foto's korrelig, het papier flinterdun, en niet scherp gewoon weggegooid geld dus.

Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
Afdrukcentrale Webprint
Levertijd 5 werkdagen
Online samenstellen
(via website)
Ja
Album
 • Soort kaft: luxe omslag (kunststof?)
 • Hoe ingebonden: ingebonden
 • Max. aantal pagina's: 96
 • Bijzonderheden
 • Het Klik & Klaar Magini fotoalbum. Dit kleine fotoboekje is is makkelijk te maken. Foto's uploaden, toevoegen en klaar. Dit Klik & Klaar fotoalbum vanaf 4,95 euro.
 • PCM fotoalbum test 2010: 'Webprint springt eruit als goedkoopste'
 • Zoom Albumtest 2010 'Overtuigende winnaar onder de 24,95 Euro'
 • Consumentenbond 2007, 2008, en 2009: 'Beste Koop' in fotoalbums
 • Fotoalbums met topkwaliteit Fuji fotopapier.
 • Webprint heeft zowel albums als boeken, waarbij de omslagen verschillen, maar het grootste verschil is dat de pagina's van een album gelamineerd worden.

 • Verzendkosten
  € vanaf 1,76

  Betalingsmogelijkheden
  eenmalige incasso, iDeal, Creditcard of Mr. Cash.
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  7 x 5,5 Fotoalbum Basic vanaf € 1,95
  10 x 15 Klik & Klaar fotoalbum vanaf € 4,95
  21 bij 15 cm Album luxe fotopapier A5, 24 pagina's op Fuji fotopapier vanaf € 12,95.
  30 bij 20 cm Album Luxe fotopaier A4, 24 pagina's voor € 19,95.
  21 bij 21 cm Fotoalbum exclusief, 24 pagina's voor € 19,95


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
   laatste jaaralle ervaringen
    kwaliteit:n.v.t.6.6
    service:n.v.t.4.8
    software:n.v.t.5.9
  10-09-2012
  Ditske
  Heb nu zo'n 4 jaar ervaring met fotoalbums van Webprint. Daarvoor van Kruidvat. Nu webprint spant qua kwaliteit echt de kroon! Het gebruikersgemak kan nog verbeterd worden, vooral de mogelijkheden van bv. de kaders, achtergrondmogelijkeden ed. Maar ik zie in die 4 jaar een enorme verbetering. Voor ons geen kruidvat meer. (blz scheuren enz.)
  25-01-2012
  Han
  Software is zeer gebruiksonvriendelijk. Elders veel makkelijker (en sneller). Ook niet tevreden over resultaat. Heb het zelfde fotoboek nogmaals gemaakt bij een andere aanbieder, was daar veel sneller klaar met een veel mooier, leuker resultaat.
  16-09-2011
  Hans
  Gemakkelijke software met veel mogelijkheden.
  zeker groot pluspunt is de online opslag van foto's.
  14-09-2011
  Cees
  Begrijp een aantal negatieve reacties hieronder niet?
  Wij hebben in juni/juli dit jaar 6 fotoalbums laten maken (Luxe A4).......Perfect! (lijkt wel of de negatieve reacties van concurenten zijn) De service was zelfs ook goed, telefonisch goed geholpen (per mail zou sneller kunnen) , we werden zelfs 's avonds nog teruggebeld en super geholpen, zelfs een verlopen tegoedbon (eigenlijk eigen schuld) werd verlengd ! Kwaliteit van de albums is zo goed als je eigen foto's zijn (Kun je niet fotograferen....verwacht dan ook geen mooi album!)
  Bij 4 van de 6 albums waren de foto's super , zelfs onze eigen foto op de omslag.
  Bij 2 waren de foto's minder helder , maar dat lag aan onze eigen foto's , want die waren niet helder (Oude camera met weinig pixels)
  Enigste minpunt is de online software voor het album te maken, welke best traag werkt , maar daardoor heb je wel altijd de laatste updates en staan je foto's op de server van Webprint, waardoor je gelijk een back-Up hebt van je foto's bij een crash van je harde schijf/pc wat weer een groot voordeel is.
  Weprint.... ga zo door, want wij zijn zeer tevreden.
  14-07-2011
  Mariji
  Slechte ervaring, nadat ik via Rabobank een album had besteld. Mogelijkheden zijn onvoldoende, eindresultaat is redelijk.
  Actiecode werkt niet en pas na veel heen en weer mailen is het gelukt.
  Vervolgens krijg ik geen nieuwe actiecode voor de beloofde 5 gratis afdrukken 20 x 30
  Op mijn mail hebben ze niet gereageerd.
  27-05-2011
  Marnel
  We vinden de album en de fotoprints van goede kwaliteit.
  Het is alleen jammer dat het software om de fotoboeken te maken zo beknopt is. Te weinig mogelijkheden om met de foto's/ bladzijden/achtergronden/ en keuze voor fotogroep over 2 bladzijden is ook erg vervelend.Nog een vervelend iets is dat het blokje met'verplaast fotokader'slecht te verwijderen is.Kortom de software verdient veel aanpassingen. Kijk eens bij Albelli en Hema naar hun mogelijkheden. Die software werkt veel prettiger.
  25-01-2011
  Sabine
  Vorige week heb ik 3 albums Luxe A4 besteld. Binnen 3 dagen thuisbezorgd! En echt een heel mooi album - niet duur ook. Voor mij de volgende keer weer Webprint.
  Alleen jammer dat ze nu extra korting geven op de albums...
  06-01-2011
  Judith
  Via WIJ-jonge ouders hier een luxe A4 fotoalbum besteld. Makkelijk foto's uploaden, veel mogelijkheden qua lay-out, prachtige kleuren, goed ingebonden. Uiteindelijk een prachtig resultaat dat in no-time thuis werd bezorgd. Een echte aanrader dus!
  09-09-2010
  Hendrik jan
  We hebben anderhalve week geleden een fotoalbum besteld. Tijdens de bestelling word er niet verteld dat de levertijd langer ivm vakanties. Pas als je de bestelling binnen krijgt staat er ineens dat de levertijd langer is. We hebben meteen gebeld of dit ook voor het fotoalbum geld. Nee geen probleem hij is begin volgende week binnen. we hebben het album nodig voor een bruiloft vandaag. We hebben nog twee keer gebeld en het antwoord is dat hij verstuurd is. Helaas niks ontvangen conclusie er word gewoon tegen je gelogen. Verder ben ik ook van mening dat ik het wel heel raar vind dat je bankkosten in tekening brengen.

  Het advies hier gewoon niks meer bestellen.
  Wij in ieder geval nooit meer.
  02-09-2010
  Geke
  Ik heb vorig jaar een aantal boeken bij Webprint besteld, ze waren echt prachtig!!! Nu dus weer de fotoboeken besteld bij webprint, WAARDELOOS, dramatisch slecht in vergelijking met de eerdere albums!!!
  Dit is hun reactie:
  Sinds begin april worden de albums luxe niet meer gelakt.
  Deze worden nu op ander papier gedrukt waarbij het lakken niet meer noodzakelijk is.
  De kwaliteit van het papier is hoger en is vergelijkbaar met fotopapier.
  16-08-2010
  Inkie
  Ik heb 2 weken geleden een fotoboekje besteld bij webprint, maar op verschillende pagina's zaten witte strepen (dit was niet zichtbaar op de voorbeeldpagina's voordat ik het album bestelde), dus ik heb ze een email gestuurd. Ik kreeg als antwoord of ik er een foto van kon maken, zodat ze er even naar konden kijken. Dus dat heb ik gedaan, maar daarna heb ik niets meer gehoord (ook op mijn mail krijg ik geen antwoord). Slechte service dus!
  20-07-2010
  Sandra
  Vorige week fotoalbum besteld bij Webprint krijg ik toch een top product thuis gestuurd! Kleuren zijn echt mooi geworden! Bijzonder papier, het glanst niet maar is wel soort van een fotopapier. Ik heb inmiddels een herbestelling geplaatst voor mijn ouders.
  10-05-2010
  Chantal
  De kwaliteit van het fotoalbum heeft mij overtroffen! Het is een speciaal soort papier, want toen mijn zoontje wat drinken morste op het fotoalbum, kon ik het gewoon met een vochtig doekje afnemen. Ondanks dat is het nog steeds een mooi album gebleven! Ik weet niet wat voor soort papier het is, heb het namelijk nog niet bij de Kruidvat of de Hema gezien.
  02-02-2010
  Patty
  Ik heb een album de luxe besteld en van te voren goed gekeken via 'voorbeeld' of de foto's goed stonden en de tekst niet van de pagina's viel. Ik kreeg een exemplaar waarbij op meerdere pagina's geen of halve tekst stond. Ik moest eerst foto's opladen van die pagina's en die op de website zetten en een mail sturen. Toen moest ik het album vernietigen en een foto maken en op de website zetten. Dan moest ik zelf het album aanpassen, terwijl het album klopte, en dan kreeg ik het geld terug en kon ik het nieuwe album bestellen. Ik heb het album in de aanbieding gekocht en op de vraag of ik het weer voor die prijs kreeg, kreeg ik geen antwoord. Het idee om via de site service te verlenen is een goed idee, maar de antwoorden incompleet en enorm bot. Ik ben nu al 3 weken bezig en heb nog geen nieuw album
  07-01-2010
  Wendy
  Ik heb pas weer een album binnen en vind het album echt tegen vallen
  Het programma van hen is totaal niet duidelijk
  en je krijgt grote tekstvlakken die heel het boek verpesten
  Heb ik in het verleden nooit gehad en nu opeens wel
  Nu krijg je wel antwoord terug maar ze doen er verder niets mee
  zal ook niet meer bij hun bestellen en zal op zoek gaan naar een ander om een fotoboek te maken
  eindelijk de leveringsproblemen opgelost maar dat is het dan ook
  en ja je krijgt voort antwoord maar telefonisch moeilijk te bereiken
  27-11-2009
  Klaas
  Vervolg op 24-11-2009:
  Eerder schreef ik:
  'Ik hoop natuurlijk later hier te kunnen melden dat WebPrint het onhoudbare van de situatie inziet en ons tegemoet komt in de ONNODIG hoge verzendkosten van wat naar wij hopen voor de rest prima produkten zullen blijken te zijn'.
  Welnu:
  'Alle exemplaren worden apart verpakt en verstuurd Dat is altijd zo geweest en is niet anders mogelijk. Daarom worden de kosten ook apart verrekend'.
  Klinkt als een reuze-kans voor de concurrenten van webprint om zich positief te (kunnen) onderscheiden door geen compleet overbodige verzendkosten in rekening te brengen - zie eerdere vergelijkingen met bol.com, amazon e.d. - die laatste verzorgt zelfs een tweede 'back-order'-zending zonder dit in rekening te brengen.
  24-11-2009
  Klaas
  Kijk uit voordat je voor Sinterklaas en/of Kerst vele mensen (grote families) een plezier wil doen met een produkt van WebPrint !!! Eerdere ervaringen met Webprint positief qua kwaliteit van het produkt (niet met gebruiksgemak van de website).
  Gisteren 4 nieuwe produkten besteld waarbij 4x verzendkosten worden aangegeven, in totaal €25. Dit geaccepteerd maar wel de vraag gesteld of er voor deze produkten niet (1) verzendtarief gehanteerd kon worden; € 25 is nogal wat, zeker in vergelijking tot de breed uitgemeten lage prijzen van de produkten en zo ingewikkled is zo'n aanpassing niet - het zal toch niet zo zijn dat WebPrint dikke winsten maakt op de verzending van het spul en daarom de produkten zo goedkoop kan houden. Het extreem beknopte antwoord komt er in het kort op neer dat (omdat produkten apart geproduceerd worden) om produktietechnische en logistieke redenen het on-mo-ge-lijk is om onze 4 produkten als 1 pakket te verzenden. Ik zie het al voor me als andere WebWinkels (AH, Wehkamp. bol.com) ook de verzendkosten van alle boodschappen afzonderlijk in rekening gaan brenegen. Enfin, we wachten af - ik hoop natuurlijk later hier te kunnen melden dat WebPrint het onhoudbare van de situatie inziet en ons tegemoet komt in de ONNODIG hoge verzendkosten van wat naar wij hopen voor de rest prima produkten zullen blijken te zijn.

  Het blijkt uit veel reacties dat WebPrint op vele punten slecht scoort als het gaat om service vwb gebruiksgemak van de site en voor alles wat ook maar iets afwijkt van de standaard. Dit zal zonder twijfel te maken hebben met de (goedkope) software die erachter zit - ik neem aan dat zij leveren van verschillende produkten onder (1) bestelnummer zullen (gaan) faciliteren.
  05-11-2009
  Michel
  Mijn ervaring is alleen maar positief. Heb in het begin (zo'n 6 jaar geleden) foto's laten afdrukken. Prima kwaliteit. Heb nu zo'n 6 albums luxe laten maken. Kwaliteit heel goed en supersnelle levering (laatste keer woensdagavond bestelling geplaatst en vrijdagochtend op de mat !). Minpuntje is idd het gebruiksgemak. Kan me voor stellen dat dat de 1e keer niet fijn werkt. Maar is een kwestie van gewenning. Daarnaast kun je geen bladzijdes toevoegen. Ook een minpuntje. Voor de rest : TOP ! Goed album voor relatief lage prijs.
  03-11-2009
  Marjon
  Ik heb al een aantal keren bij Webprint besteld en ben juist heel tevreden!
  Vorige week nog een fotoalbum binnengekregen (wat ik 4 dagen daarvoor besteld had) en ik was wederom onder de indruk van de kwaliteit. Het uploaden van de foto's duurde even (minpuntje) maar ik vind het zeker de moeite waard. Mooi papier en de foto's zijn erg scherp. Ook was het boek mooi ingebonden. Heb ooit een keer een fotoalbum van ze gekregen waarin de foto's heel donker waren afgedrukt maar heb toen contact gehad met de service lijn van webprint en mocht zonder kosten een nieuw album bestellen. Ben dus ook te spreken over de service. Jammer dat er zoveel negatieve reacties te lezen zijn, ik zou zeggen probeer het nog eens en laat het dan ook weten als het wel goed gaat!
  16-12-2008
  Frans
  Ik heb heb een Album Luxe besteld, een staand A4 album met 40 bladzijden. Je kunt op de omslag je eigen foto plaatsen. Ook kun je foto's over 2 bladzijden plaatsen.
  Het album werd na 2 dagen al geleverd !! Blijkbaar heeft men de levertijdproblemen van de afgelopen zomer opgelost. Jammer alleen dat men destijds niet beter met de klanten communiceerde.
  De kwaliteit is redelijk gezien de prijs.
  Het papier is voldoende stevig, de foto's zien er goed uit. Het is wel een soort 'tijdschriftkwaliteit' en geen echte foto's, maar als je dat wilt krijg je een ander prijsniveau.
  Het samenstellen van een album geschied geheel online. Ik vind de software niet echt prettig. Het beeld is vrij klein, zodat met name het positioneren van de foto's lastig is, ondanks het in te stellen raster.
  Het aantal achtergronden is niet groot en ook wat simpel, maar je kunt natuurlijk ook je eigen afbeelding als achtergrond gebruiken (die moet je dan eerst weer apart uploaden)
  Je kunt kiezen uit slechts 5 lettertypen. De kleinst in te stellen letter vond ik nog vrij groot.
  Samenvattend: als je een voordelig geprijsd album wilt van redelijke kwaliteit is dit een optie. Wil je mooiere (echte) afdrukken kies dan wat anders.
  14-12-2008
  Lexie
  Nooit maar dan noooooooooooooooit meer webprint!!!
  1x een canvas besteld, levertijd zeker 5 weken en toen deze bezorgd werd was er ene hoek beschadigd en het doek is niet strak genoeg gespannen. Kortom butkwaliteit.Heb er wel contact met ze over gehad waar het canvas bleef (het was ene verjaarscadeau) en toen was het foutje, wrodt opnieuw in productie genomen. En toen ging er ngo weer 3 weken overheen.

  1x een album besteld met fotocover. Wat een slechte kwaliteit!!!! Bijna direct waren de bovenzijde en onderzijde van de rug van het boek kapot. Terwijl je zo'n boek toch regelmatig op moet kunnen bergen en weer terug kunnen pakken zonder meteen scheuren.
  Kortom hier een ontevreden klant.
  Vind overigens ook de software van hun niet prettig werken, maar dat kan persoonlijk zijn natuurlijk
  13-12-2008
  Bert
  IK ben totaal overdonderd door de snelheid en kwaliteit van Webprint.
  Op 10-12 mijn bestelling de deur uitgedaan ...en op 12-12 lag het Album Pure (20x20) op de mat.Sneller kan het niet!!!!
  Maar het belangrijkst is voor mij de kwaliteit van de afdrukken en van het album.Heb in het verleden een tiental albums laten maken bij Albumprinter en Fotoproduct4u .Ik was daarmee niet ontevreden,maar had immer het gevoel dat het beter kon....En dat bewijs is nu geleverd.
  WOW wat een mooi album.!!!
  Het album heeft door de schuimlaag een lekkere Feel.Het papier bezit een mooie paarlachtige glans.(geen hoogglans)Kortom beter is er in de prijsklasse onder 100 Euro niet!!!!
  20-11-2008
  Diane
  Heb in het verleden goede ervaringen gehad met Webprint. Prijs-/kwaliteit verhouding is goed. Ik bestel altijd het foto-album De Luxe. Ze zijn een tijdje geleden overgestapt op een "plastic kaft" waarop en foto, die je zelf uitkiest, staat afgedrukt. Echter ik krijg het album keer op keer beschadigd toegestuurd of heb nadat ik album heb geopend al een barst in de omslag. Jammer. Ik heb ze keer op keer gemaild, maar er is niets mogelijk. Ik ga op zoek naar een ander!
  20-11-2008
  Harm
  Ook ik heb erg slechte ervaringen met webprint wat betreft de levertijd. Ik heb heel erg lang op een paar snapbooks moeten wachten. De kwaliteit van de snapbooks was verder wel best goed. Afgelopen dinsdag overigens een canvas besteld en vandaag (donderdag) al binnen, dus de levertijd lijkt te verschillen per produkt. De kwaliteit van de canvas valt helaas wel tegen. Het doek is niet netjes in het midden vastgeniet en de foto is veel te donker. Ik heb in het verleden ook enkele gewone foto’s af laten drukken waarvan de kwaliteit gezien de prijs best goed te noemen is. Kortom, voor de prijs is de kwaliteit van webprint erg goed. Alleen voor mij als hobbyfotograaf was dit de laatste bestelling bij webprint en ga ik de volgende keer weer bestellen bij Profotonet.
  17-11-2008
  Joanneke
  Ik heb enkele weken geleden een fotoalbum besteld, en binnen 3 dagen had ik het al binnen.De foto's waren echter vrij groen afgedrukt. Ik heb de volgende dag een reactie geplaatst op de site van webprint, met de vraag of er nog iets aan gedaan kon worden. Anderhalve week niets gehoord en ik dacht dat ik geen reactie zou krijgen. Toen kreeg ik opeens een bericht dat er een nieuw album voor mij gemaakt was, en dat was na een paar dagen binnen. De kleuren waren deze keer helemaal goed. Een fantastische service.
  04-11-2008
  Sevda
  Nou ik heb meerdere malen bij Webprint foto's en andere producten altijd tevreden. Maar ze zijn verhuist waardoor de levertijd wat langer duurt, uiteindelijk zullen wij onze producten wel krijgen.
  23-10-2008
  Jen
  Had na 1,5 maand ook pas mijn foto album binnen (de aanbieding Luxe Album A4). Vind de service erg slecht aangezien de track & trace site idd vastliep en er alleen op hun website een melding werd gedaan van uitgelopen levertijd ivm aanbieding (vind overigens dat ze dat ook hadden moeten incalculeren). Album is wel mooi geworden, zeker als je bedenkt dat het veel goedkoper is dan Hema, Kruidvat etc; dat zie je er niet aan af! Maar ik vind de wachttijd veel te lang dus geef dan denk ik maar wat meer geld uit de volgende keer….Overigens vind ik de software ook veel te omslachtig, je moet eerst foto's uploaden en dan kun je ze pas plaatsen. Bij Hema en Kruidvat kun je de foto's rechtstreeks plaatsen, scheelt veel tijd!
  23-10-2008
  Joyce
  Op 29 september heb ik een Album Luxe besteld bij Webprint, een cadeautje voor mijn oma van 90. We waren een dagje bij haar langs geweest in haar zomerhuisje en hadden daar ook foto's gemaakt. Tot op heden echter nog niets ontvangen, ondanks herhaaldelijk mailen komt er niks, de link die ze hadden gestuurd over de productvoorgang blijft even dood als in het begin. Het is me een raadsel hoe het kan dat dit bedrijf door de Consumentenbond zo goed getest is, en waarom dit de fotoservice is waar de ANWB mee werkt; twee instituties die toch voor kwaliteit staan. De communicatie met Webprint verloopt via een berichtencenter en is om te huilen. Als ik de andere posts hier op de site zie, dan kan het nog wel even duren voor ik mijn album heb ben ik bang. Ik denk dat ik mijn automatische incasso ga laten terugboeken, want twee maanden wachten (op een album waarvan de kans dan groot is dat het niet klopt) lijkt me geen goed plan.
  23-10-2008
  Marlie
  Heb met verbazing jullie ervaringen gelezen.Ik heb op1 Oktober 2008 2 mini albums besteld,die toen in de aanbieding waren voor 2,95 euro.Binnen twee dagen had ik ze al in huis.Naar aanleiding van de snelle service en de goede kwaliteit besloot ik toen om een luxe album te bestellen.Mijn bestelling is op 5 Oktober verzonden en vandaag 14 Oktober heb ik het boek ontvangen.Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het boek en zal zeker nog vaker gebruik maken van Webprint.
  13-10-2008
  Frans
  Op 24-08 heb ik mijn album besteld tot op heden (12-10-2008) niets gehoord en niets ontvangen maar wel betaald. Dit is een keer maar nooit weer bij Webprint.
  07-10-2008
  Paul
  Hele slechte ervaringen met webprint, wacht al ruim 2 maanden op een snapbook.
  Klachten zijn alleen maar te melden via een berichtencenter, en mijn ervaring is dat je geen normaal antwoord terug krijgt. Men weet niet wanneer de snapbook eindelijk komt, men geeft geen excuses! Dus wachten we nog steeds! Waardeloos!
  Uiteindelijk een telefoonnummer gevonden: **********, misschien dat het helpt als meer boze klanten gaan bellen of brieven sturen naar de ************* ** in *********.
  07-10-2008
  Janko
  Op 25 juli 2 albums besteld waarvan ik er 1, 4 weken later binnen kreeg met de verkeerde foto omslag ( want de omslag van album 2 stond erop),en de allerlaatste fotoblz ontbrak.
  Het 2e album wat ik tegelijkertijd besteld had heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet binnen!!! (2,5 maand later ).
  Vele mailtjes gestuurd , maar ze geven alleen als reden op de langere wachttijd vanwege dat de actie zo,n succes was. Maar 2,5 maand al zitten te wachten op je album lijkt me toch wel een hele verre achterstand.en zeker als je het 1e album al 7 weken binnen hebt, wat je tegelijkertijd besteld hebt.maar er kan volgens hun niets misgegaan zijn ,en het album was niet kwijt (maar dit kunnen ze niet controleren vanwege het productieproces? dus hoe weten ze het dan?) en je kunt ze alleen bereiken via de mail, lekker makkelijk voor hun en zeer irritant voor ons!
  02-10-2008
  Charly
  Na een goeie start met webprint (mijn fotoos laten afdrukken, binnen een week ontvangen), meteen een hele slechte erachteraan.
  Gelijk met het afdrukken van de foto's heb ik een verjaardagskalender besteld. Het ziet er allemaal leuk uit. De levertijd was een paar dagen langer dan de fotoos. De bestelling heb ik 9 september gedaan. Volgens het mooie plaatje waarop je kunt zien waar je bestelling uithangt zou de kalender op 18 september geleverd worden.
  Inmiddels is het nog steeds niet binnen. Heb twee emails verzonden en via hun site de vraag gesteld wanneer de bestelling geleverd gaat worden, maar hier komt totaal geen reactie op. Wat wel snel ging was het afschrijven van het geld van mijn rekening, dat was binnen een paar dagen gedaan.
  Het begon heel leuk, maar ondertussen begin ik er langzaamaan genoeg van te krijgen. En ik kan ook nergens een telefoonnummer vinden waar ze op te bereiken zijn, dat is ook niet handig. Ik verwacht dat dit mijn eerste en ook laatste bestelling is. Of ze moeten nog met een bloemetje op de stoep staan, maar ergens kan ik me daar weinig bij voorstellen....
  Ik hoop dat anderen meer geluk hebben dan ik!
  02-10-2008
  Egbert
  Na bijna 2 maanden eindelijk het album de Luxe ontvangen. Op e-mail wordt niet gereageerd. Het gekke is dat ze deze wel lezen. Ik heb namelijk mijn geld teruggevraagd en na ongeveer 1 week ook ontvangen. Ruim 1 week later ontving ook het album.
  Het is jammer dat ze niet duidelijker communiceren. De kwaliteit van het boek is prima en zeker voor hun prijsstelling. De kaft lijkt erg leuk, maar is erg gevoelig voor beschadiging. Bij mij waren van 2 hoeken stukjes af.
  Ach ik mag niet verder klagen, dit boek was kennelijk gratis.
  26-09-2008
  Ursula
  Slechte ervaring met webprint. De eerste kleine fotoboekjes had ik met een week binnen. Nu een album de luxe besteld, zou eind augustus er zijn wacht er nu nog steeds op. Er is geen communicatie te voeren met deze organisatie. Ze reageerden 3 weken te laat op mijn klachtenmails en meldden dat ik het album binnen enkele dagen zal ontvangen, vast een zoethoudertje, ik ben erg teleurgesteld. Tracking en tracing blijft op de oude leverdatum staan, best zuur om die leverdatum van zolang geleden te blijven zien. wil het eigenlijk cancellen maar ze hebben natuurlijk eerst mijn geld geïncasseerd.
  23-09-2008
  Margret
  Heb ook helaas een veel te lange wachttijd te melden van het fotoalbum van 14,95. Is gemaakt en verzonden op 17 augustus. Volgens Track en Trace zou het vandaag bij de post moeten zitten (verzonden op 12 september) maar helaas….
  Ik vind dat niet kunnen. De pijl blijft hangen als je op Track en Trace kijkt en het klopt niet.
  Heb wel antwoord gekregen op mijn mailtje dat ik het erg lang vond duren. De vermelding was dat ze 3 weken uitlopen. Dat klopt niet dus, het is langer…
  Inmiddels had onze zoon voor zijn verjaardagspartijtje kaarten gemaakt als uitnodiging voor zijn partijtje, die zijn echt een aanrader. 10 kaartjes voor 3,95. Orgineel en goed van kwaliteit en tevens binnen een paar dagen in huis.

  Een dubbel gevoel al met al…..
  23-09-2008
  Linda
  Slechte ervaring met webprint.
  Album besteld op 1 augustus, gekregen op 11 september. De luxe omslag is lelijk, er mist een stuk tekst en de communicatie met Webprint is rampzalig.
  Hier bestel ik dus niet weer.
  05-09-2008
  Karen
  Vandaag eindelijk het album de luxe ontvangen.Begrijp niet waarom het uitgeroepen is tot beste koop. De geplastificeerde? omslag vind ik lelijk en verder waren de teksten op 13 blz onvolledig.Je hebt wel niet goed geld terug garantie. De tijdsduur van het boek 15 juli besteld en ontvangen 4 september vind ik niet kunnen. Dat dit komt door de vele aanvragen kunnen ze ook wel eerder melding van maken. De poster die besteld is op 5 augustus nog steeds niet binnen.Dat je geen software hoeft te downloaden is prettig.
  05-09-2008
  Dirk
  Ik wacht al een maand op mijn fotoalbum. Als ik mail naar webprint krijg geen eens reactie terug. Het geld wordt echter wel direct van je rekening afgehaald. Dat noem ik nog eens een slechte service!
  02-09-2008
  Pieter-Jan
  Webprint biedt haar producten buiten Nederland aan onder de naam photofun (www.photofun.com).
  De service is beneden alle peil. Bij bestelling en betaling wordt voorgespiegeld dat het album binnen twee weken geleverd wordt. Ik wacht nu al meer dan een maand. Bij navraag krijg je alleen een arrogante mededeling dat er vertraging is. Maar je krijgt geen antwoord op de vraag wanneer er dan wel geleverd zou worden.
  Dit ruikt naa bedrog en ik vind dat tegen zulke praktijken opgetreden moet worden!
  25-08-2008
  Karen
  Heb diverse producten besteld bij webprint/album de luxe/placemates/verjaardagskalender/canvasfoto.Ben tevreden over de kwaliteit to dusver.
  Minpunt levertijd :het album 15 juni besteld en nog steeds niet in huis( nu 18 augustus)Vind het ook niet correct dat het geld zo snel van je rekening wordt gehaald en het product langere tijd op zich laat wachten!
  10-05-2008
  Ruud
  Ik heb gereageerd op de moederdag aanbieding bij Webprint en een boek gemaakt. 2 mei bestelt en vermoedelijke levering 7 mei. De voortgangstatus geeft aan dat het boek nog niet eens is gebonden. E-mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, wordt niet opgenomen.
  03-01-2008
  Gerlien
  Heb 29-12-'07 het aanbiedingsalbum van euro 19,95 besteld en heb het zojuist 3-01-'08 ontvangen en ik kan alleen maar zeggen FANTASTISCH!!! Ben helemaal enthousiast en ga direct aan het volgende beginnen. Het was eerst even een beetje uitproberen, maar dan heel goed te bewerken, met een heel mooi resultaat. Kan en zal het iedereen aanbevelen.
  13-11-2007
  Miriam
  Ik ben inmiddels al weer enkele jaren een zeer tevreden Webprint gebruiker. Van mini-albums tot agenda's, van foto afdrukken tot canvas, ik heb het allemaal uitgeprobeerd. Over het algemeen zeer snelle levering en prima kwaliteit. Een keer is er wat misgegaan toen ik de digitale foto's van onze bruiloft in een luxe album af heb laten drukken maar een mailtje naar Webprint was voldoende om een week later een compleet nieuw album te ontvangen. Geen gezeur over het opsturen van het verkeerde album, kortom: klasse. Wel jammer dat je (nog niet) het aantal bladzijden van de foto albums kunt uitbreiden dus voor het album van onze laatste vakantie waar we erg veel foto's van hadden heb ik toch gebruik moeten maken van een andere aanbieder.
  27-09-2007
  Elly
  Na wat lang wachten arriveerde onze foto album royal, helaas bleek de pagina-indeling niet te kloppen. Na een email, keurig een brief ontvangen en binnen 2 weken een geheel nieuw album.

  Dit noem ik service.
  17-08-2007
  Nelleke
  ik heb mijn eerste ervaringen met Webprint en het irriteert me mateloos. Via een testuitslag kwam ik hen op het spoor: uit een test in juni of juli kwamen ze goed uit de bus; het luxe foto-album van 20 euro is als beste koop gekwalificeerd. Op de website van webprint stond 19,95 per boek en er werden in tegenstelling tot andere artikelen, geen verzendkosten vernoemd. Half juli stuurde ik een mailtje hierover waarin ik schreef dat ik in de eerste week van augustus minstens 60 identieke foto-albums wilde gaan bestellen in verband met een jubileum.
  (Toevallig?) was deze ' aktie' afgelopen per 30 juni, kreeg ik als bericht.:' De bestellingen worden nu weer met portokosten e.d. verrekend. ' Inmiddels ben ik diverse emails later- een ander kontakt is op geen enkele manier mogelijk- om er achter te komen hoeveel ik moet gaan betalen voor 60 albums als ik die binnen nu en een week ga bestellen. en wat ' e.d.' betekent
  In een mail schrijft de klanten' service' dat het 2,65 per album extra kost voor verzending en op de site staat ' bestellingsafhankelijk' Wat dit dan betekent, heb ik gevraagd en ook, hoeveel exact die 60 albums gaan kosten Als antwoord krijg ik letterlijk het volgende: ' Tijdens het bestellen worden alle kosten van een bestelling getoond. Per besteld exemplaar worden er verzendkosten berekend. De prijs van een product op het moment van bestellen, is geldend (niet het moment van het samenstellen van een project).'

  En dus twijfel ik of ik nu alle energie ga stopppen in het samenstellen van dit album voordat ik weet hoeveel ik voor zoveel exemplaren moet gaan betalen. Ik heb eerlijk gezegd zeer weinig vertrouwen meer in webprint. Ik geef zelf workshops en mensen vragen ook bij voorbaat wat het kost. Dan presenteer ik op het moment van betalen ook niet ineens een ander prijskaartje.
  02-07-2007
  Diana
  Ik had 4 mini albums besteld bij webprint. zagen er leuk en goed uit en waren er een dag eerder dan werd aangegeven. dus wat mini albums betreft zeg ik super.
  19-06-2007
  Jaap
  28 mei een bestelling gedaan (fotoalbum luxe).
  Bericht via een mail gekregen dat het op 7juni zou worden geleverd, maar nog niets ontvangen. Er is al wel geld afgeschreven. Ook geen reacties gekregen op gezonden mails en er is ook geen telefonisch contact mogelijk. Als iemand een tel nummer heeft dan graag publiceren.
  14-06-2007
  Miki
  Hallo,als je inlogt bij webprint dan kan je links een keuze maken uit meerdere optie's.Als je kiest voor berichten center dan kom je bij het volgende veld waar je rechts ook mededelingen van webprint hebt.Dan klik je op een bericht en daar staat dus ook dat ze door de drukte wat vertragingen hebben gehad met de bestellingen.Dus niet bang zijn dat je geen foto's krijgt.
  14-06-2007
  Daphne
  Webrint heeft een goede service. Track en Trace werkt goed. En als je foto's of een album later binnen krijgt dan verwacht stuur je gewoon een mailtje naar info@webprint.nl en dan krijg je vaak de volgende dag nog een berichtje terug met de informatie waardoor dat komt.
  Het enige wat ik jammer vind is dat je geen foto's kunt afdrukken op de kaft van het fotoboek.
  Ook kaartjes worden meestal precies op tijd op het juiste adres bezorgd.
  06-06-2007
  Monique
  Ik heb laatst 2 mini albums besteld. Deze zijn de dag na het bestellen fijn afgeschreven, maar tot op heden nooit ontvangen. Jammer, de andere 2 mini albums wat ik heb besteld voor moederdag zijn harstikke leuk geworden.
  11-05-2007
  Loes
  Ik heb laatst van mijn verzameling sportfoto's een fotoalbum bij Webprint besteld.
  Wat ik terugkreeg maakte mij niet blij:
  - Album 'Luxe' had ik besteld, maar die had zo'n saaie blauwe kaft, zonder tekst erop. Wat nu als ik er 6 bestel, dan zijn ze allemaal precies hetzelfde aan de buitenkant...
  - Binding was erg slecht, je zag gewoon de bind-draden lopen op sommige pagina's
  - Sommige pagina's waren hoger vastgeplakt dan de andere, waardoor bijvoorbeeld bij 1 foto op een dubbele pagina, het midden van een gezicht weg was gevallen in de vouw.
  - Bij regels tekst, die ik ook over 2 pagina's had verdeeld, viel het midden gewoon weg. Dus i.p.v.: "voetbaltoernooi" las ik alleen "voetbtoernooi"

  Bij levertijd was aangegeven 10 dagen, helaas het werden er 18 vanwege een productiefoutje. Andere aanbieders leveren soms al binnen 4 werkdagen! Waarom moet het bij WEBprint zo lang duren?
  Het is bovendien erg vervelend dat je nergens op de website een e-mailadres of telefoonnummer kunt vinden.
  Al met al, ga maar bij een ander kijken voor de albums!
  20-12-2006
  Ada
  Ik heb vandaag een bestelling thuis gekregen die ik via zeelandnet heb gedaan.
  Het is een verjaardag kalender die beschadigd is aan gekomen met een grote kras op de maand December waar ik niet blij mee was want ik heb wel voor het product betaald.
  Het vervelende als je naar de site gaat kun je nergens je beklag doen.Ook vind ik het hinderlijk dat ik steeds een ander wachtwoord moet aanvragen omdat ineens het andere niet bekent meer is.
  20-11-2006
  Vincent
  Zeer gemengde gevoelens over Webprint. Aan de ene kant hebben ze de foto's tot nu toe zeer goed afgedrukt, goede kwaliteit en mooi van kleur en snelle levering. Toegankelijke website. Wat dat betreft blijf ik webprint wel gebruiken. Over de fotoalbum service ben ik veel minder te spreken, ik krijg de indruk dat ze dit misschien uitbesteden maar de kwaliteit is beneden de maat. Allereerst de software waarmee de albums moeten worden gemaakt. Er is een nieuwe release uitgekomen die echter nog rammelt van de kinderziektes. Als je weet hoe die te omzeilen of te corrigeren dan werkt het gelukkig wel hoewel ik een enkele keer overnieuw heb moeten beginnen
  Dan de albums zelf. Vanwege een familiebijeenkomst een 5 tal albums tegelijkertijd besteld. AFLEVERING HEEFT MEER DAN EEN MAAND GEDUURD. Uiteindelijk maar 4 albums gekregen, de laatste wil ik geeneens meer. Wel een bericht gekregen over de vertraging maar wel erg, erg laat. Kwaliteit was erg, erg matig. De foto's worden glanzend afgedrukt, dat is goed, maar de achtergrond dus ook. Op die (bij mij zwarte) achtergrond veel vieze vegen (alle albums), waarschijnlijk tgv het lijmen. Bij 1 album zelfs een aantal dezelfde lange krassen over sommige bladen. De bladen zijn dik maar het hele effect is alsof het fotoblad met een soort laminator aan beide zijden is gesealed. Gewoon niet wat je van een fotoalbum verwacht! Het lijmen is slecht gedaan, het bladeren gaat lastig omdat de bladen bij de binnen-plakrand enigszins aan elkaar zitten geplakt. Komen ze bij het doorbladeren los, dan laten ze op de andere bladen lijmresten achter. Al met al, webprint: prima voor foto's afdrukken maar ga bij een ander kijken voor de albums!
  Als reactie op het commentaar van Freddy en Bert (16-09-2006) De beste manier om contact te leggen is via de mail: helpdesk@webprint.nl. Wel snelle reactie.
  14-10-2006
  Chantal
  Ik heb meer dan 2 weken geleden een album besteld, het geld is allang afgeschreven maar een album komt maar niet....mails worden niet beantwoord...al met al slechte zaak. dat was eens maar NOOIT meer...er zijn genoeg andere aanbieders !!
  0---1-2006
  Nynke
  Begin September voor de eerste keer een minialbum besteld bij Webprint. Wel heel makkelijk gemaakt en besteld, maar helaas tot op heden nooit bezorgd. Email gestuurd naar de helpdesk, maar geen response. En inderdaad geen telefoonnummer om navraag te doen of klacht te melden. Heel jammer, over de kwaliteit kan ik dus weinig zeggen, maar de service is bijzonder slecht.


  Foto op Canvas maak je eenvoudig bij Webprint.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Levertijd 5 dagen
  Grootste maat 80 x 60 cm
  Bijzonderheden
 • Fotocollages mogelijk
 • 420 grams canvas op een houten raamwerk gespannen.

 • Verzendkosten
  € vanaf 3,95

  Betalingsmogelijkheden
  1) Eenmalige incasso, 2) iDeal, 3) VISA, 4) MasterCard, 5) American Express, 6) Mister Cash
  Hieronder staat een selectie van een aantal producten met bijbehorende prijsindicaties. De aanbieder heeft nog meer producten.
  60 x 80 49,95
  30 x 30 19,95


  Gebruikerservaringen:
  07-12-2011
  Richard
  Onlangs een 30x40cm foto op canvas bij Webprint.nl besteld. Maandag besteld en woensdag was het canvas al bezorgd, supersnel, kwalitatief top en tegen een hele voordelige prijs. Topservice dus!
  05-11-2010
  Marieke
  Via Wij Jonge Ouders Fotoservice al 3 doeken besteld.
  Van de SAR dag in Katwijk voor op een jongenskamer.
  Geweldig mooi geworden en onze jongens kunnen over hun eigen doeken praten.
  Heel mooie afdrukken.
  En een supersnelle levering. Laatste kwam na 2 dagen al binnen!
  19-01-2010
  Webprint Daphne
  Beste Niek,

  Graag zou ik meer informatie van u willen met betrekking tot uw bestelde canvasdoek Ik kan nu niet met zekerheid zeggen wat de oorzaak is van het opgespannen doek. Ik verzoek u daarom ook om via de mail (helpdesk@webprint.nl) een reactie achter te laten met daarin uw probleem omschreven. Om je zo goed mogelijk te helpen hebben wij uw bestelnummer nodig. U zou ons enorm helpen door een foto te maken van het canvasdoek en deze mee te sturen

  Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

  Webprint
  Daphne
  11-01-2010
  Niek
  Foto op canvas: veel te donker en miserabel opgespannen. Leverdag was niet te volgen via website (service niet beschikbaar). Men zou een email sturen wanneer het doek werd verzonden, niet dus. Levertijd 5 dagen; dit werd 14 dagen!
  Doe ik niet meer.
  14-12-2008
  Lexie
  Nooit maar dan noooooooooooooooit meer webprint!!!
  1x een canvas besteld, levertijd zeker 5 weken en toen deze bezorgd werd was er een hoek beschadigd en het doek is niet strak genoeg gespannen . Kortom butkwaliteit.Heb er wel contact met ze over gehad waar het canvas bleef (het was een verjaarscadeau) en toen was het foutje, wordt opnieuw in productie genomen. En toen ging er nog weer 3 weken overheen. Ik keek steeds op de site wat de leverdag zou worden, want dat kun je daar in de gaten houden. Maar steeds bleef het staan op een datum die allang verstreken was. Dus daar had ik ook al weinig houvast aan.

  Maak makkelijk en snel een leuke kaart met je eigen foto's bij Webprint.
  Ervaringen van bezoekers staan onderaan deze pagina.
  Producten
  • Agenda
  • Bierviltjes
  • Fotobanner
  • Fotobehang
  • Foto in lijst
  • Fotokaarten
  • Foto krukje
  • Foto op aluminium
  • Foto op plexiglas
  • Kalender
  • Pasfoto
  • Placemats
  • Poster
  • Puzzel
  • Rompertje
  • Visitekaartjes
  Levertijd 5 werkdagen
  Bijzonderheden
  • Binnen de online editor van Webprint kan je direct aan de slag met het maken van je fotocadeau. Geen downloads benodigd.


  Gebruikerservaringen: Gemiddelde rapportcijfers:
  nog niet beschikbaar!
  29-07-2011
  Bianca
  uitnodigingskaart - Uitnodigingskaarten gemaakt die direct door hun worden verzonden. Onderaan de tekst de naam van mijn dochter Celine neergezet en ook 1 kaart aan haar zelf laten versturen voor haar plakboek. We kregen de kaart thuis waarbij er in de foto hele rare vlekken op haar voorhoofd zaten (dit was tijdens het afdrukproces gebeurt bij hun bleek later) en dan ook nog eens met aan de linkerzijde haar naam gespeld als Cline(!), maar in de adressering wel Celine.... Blijkt dat ze het teken ' niet kunnen plaatsen links. Heel vervelend vonden wij want daar krijg je ook geen opmerking van in het bestel/maak proces. Veel opmerkingen van de genodigden van gekregen. Ik Webprint gemaild, moest eerst een foto van voor en achterzijde maken zodat ze dit konden beoordelen... Daarna heb ik een antwoord gehad dat ze de klacht erkende en dat we de kaarten opnieuw konden laten verzenden of het geld terug konden krijgen. Nu hebben ze het geld als tegoed(!) in onze account bij hun opgevoerd...niet 'niet goed, geld terug'dus. Je bent verplicht om weer wat bij ze te bestellen... Nu probeer ik al 2 weken een fotoboek te maken maar de site doet het steeds niet... Erg goed (NOT) dus... Andere leverancier dus maar gaan zoeken...
  06-01-2011
  Monique
  fotokaarten - Kaarten besteld, was goed allemaal weergegeven. kaarten in huis, de tekst eraf gevallen. email contact gehad, opeens staat er wel dat het niet goed is afgemeten ed. (na contact).
   
  Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
  Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?