onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
19-10-2006

Fotokaarten-print.nl

Onlangs is een nieuwe site gelanceerd voor het afdrukken van fotokaarten, namelijk fotokaarten-print.nl. Wij hebben dit uitgeprobeerd door het afdrukken van 10 fotokaarten.

Eigen kaarten

Een eigen kaart maken is natuurlijk heel leuk voor heel veel gelegenheden: bij een verhuizing; een uitnodiging voor een feestje; kerstkaarten; etc. Voor deze recensie maakten wij een compilatie van een aantal foto's geplakt op een honderd jaar oude foto. Hieronder staat de compilatie afgebeeld.


Het bestellen

Voor het bestellen moeten 4 stappen worden doorlopen op de site van fotokaarten-print.nl:


  1. Selecteren en upload-en van het bestand.
  2. Tekst toevoegen op de voorkant, hierbij kan ook de kleur, het lettertype en de plaatsing van de tekst worden gekozen.
  3. Boodschap voor de achterkant.
  4. Gegevens invullen en de bestelling definitief maken. Er kan betaald worden met eenmalige automatische incasso of ideal.

Het resultaat

Na twee dagen lagen de fotokaarten in de brievenbus. Het zijn mooie stevige kaarten, het lijken net echte ansichtkaarten.

Enkele prijzen (oktober 2006)

Hieronder enkele prijzen van verschillende maten om een idee te krijgen:

Aantal fotokaartenPrijs (in €)
10 stuks9,95
20 stuks18,25
30 stuks26,75
50 stuks42,35
100 stuks72,50

Prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten .

Opmerkingen/Tips

Tijdens het bestellen is van de foto meer zichtbaar dan op de uiteindelijke kaart. Neem dus geen foto waarop iets belangrijks dicht bij de rand staat afgebeeld. De kans bestaat dat er iets vanaf wordt 'gesneden'.


Nog meer recensies...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?