onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
16-06-2006

www.fotoballon.nl

U kent ze wel, die bontgekleurde met helium gevuld ballons, te koop op de kermis of pretpark. Mijn kinderen vinden ze prachtig, weet ik uit ervaring, want ze kunnen er aardig om jengelen...

Op de site van fotoballon.nl kunt u zelf een fotoballon ontwerpen met uw eigen foto. Over het ontwerpen in de volgende paragraaf meer. Na het ontwerpen (en als u betaald heeft), wordt de ballon gevuld met helium per koerier afgeleverd (u kunt het afleveradres zelf opgeven). Zo'n foto is een heel leuk ludiek kado voor bijvoorbeeld een trouwerij, een zoveel jarig huwelijk of geboorte.

Het bestellen

Gelijk op de beginpagina van fotoballon.nl (aan de zijkanten) staan al de stappen die genomen moeten worden om een fotoballon te bestellen.
Stap 1 is het uploaden van de foto.
Stap 2 is het opgeven van de persoonlijke test die op de ballon wordt afgedrukt.
Bij Stap 3 kan een ballon worden gekozen. Er zijn verschillende soorten: egaal van kleur, met hartjes etc. Zoals op het plaatje te zien kan door op de pijltje te klikken met de foto geschoven worden voor de mooiste positie.

Vervolgens wordt bij Stap 4 de opmaak gekozen. Zie voor enkele mogelijkheden hiernaast. Zoals op het eerste plaatje te zien kan door op de pijltje te klikken met de foto geschoven worden voor de mooiste positie. Bij Stap 5 kan de ballon bekeken worden of alles naar wens is.

Stap 6 is de laatste stap. Tijdens deze stap moeten de bestelgegevens worden opgegeven, als ook de betalingsgegevens. Voor het betalen kan gekozen worden uit Ideal of eenmalige machtiging.

Ook kan worden opgegeven waar de ballon moet worden afgeleverd en op welke datum.

Het resultaat

De ballon wordt keurig op tijd afgeleverd, volgens mij 1 dag te vroeg, dan ik had opgegeven bij het bestellen, maar dat weet ik niet zeker.
In een grote doos wordt de ballon door een koerier gebracht. Als je de doos aanpakt is dat wel verrassend, want de doos is veel lichter dan je verwacht.
Hiernaast staat een foto van het resultaat, eigenlijk precies zoals bij het bestellen al te zien was. De foto is duidelijk afgedrukt met de goede kleuren.
De ballon wordt geleverd met helium. Ik heb de ballon nu twee weken in huis en is nog steeds even hard. De ballon heeft een ventiel en er wordt een rietje bijgeleverd. Als de ballon toch leeggelopen is, kan hiermee de ballon weer opgeblazen worden.

Prijzen

De prijs van een met helium gevulde ballon is € 14,95 (inclusief BTW). Voor het thuisbezorgen wordt € 5,50 gerekend. Als er meerdere ballonen worden besteld, gelden er staffelprijzen.

Over fotoballon.nl

Fotoballon.nl is onderdeel van AdBall. AdBall is specialist op het gebied van reclameconcepten met ballonnen als interactief product. AdBall organiseert particuliere ballonuitingen en zakelijke reclamediensten. Voor meer informatie betreffende de beneden genoemde producten kunt u kijken op www.adball.nl.
Als u een evenement heeft, kunt u ook contact opnemen met AdBall. AdBall heeft namelijk een evenemententeam, dat graag op uw evenement fotoballonnen zal maken.

Nog meer recensies...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?