onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
17-02-2006

www.fotoshirt.nl

Van fotoshirt.nl kregen we het aanbod om een schoudertas te bestellen. Hieronder volgt een beschrijving hoe producten besteld kunnen worden bij fotoshirt.nl, waarbij de schoudertas het uitgangspunt is.

De tas

De schoudertas heeft een flap waarop een foto kan worden afgedrukt. De flap loopt door aan de bovenkant van de tas, dus dat is wel iets waar rekening mee gehouden moet worden bij de keuze van de foto. Hiernaast een voorbeeld van de fotoshirt.nl website.

Collage

Met het nodige knip- en plakwerk is er een collage gemaakt. Dit is gedaan met het programma Gimp, een open source pakket met zeer veel mogelijkheden.
De tas was bedoeld voor mijn dochter, die gek is van panda's. Daarvoor ben ik op het internet op zoek gegaan naar copyright-vrije foto's van panda's. Gecombineerd met een foto van mijn dochter, leverde het hiernaast staande resultaat op. De grootte is 2048 x 1536 pixels.
Let op: Volgens de website van fotoshirt.nl moet het bestand minimaal 200 dpi (dots per inch) zijn. Aangezien de flap ongeveer 33 x 25 cm is, betekent dat het bestand minimaal 2598 x 1968 pixels moet zijn. Dit bestand voldeed hier dus niet aan.

Bestellen

Voor het bestellen wordt met de browser de website van fotoshirt.nl geopend.

Op de beginpagina kan een product worden gekozen om te bestellen.


Na geklikt te hebben op Schoudertas (€ 35,00), wordt de volgende pagina vertoond.

Hier kan het aantal worden ingevuld en een fotobestand worden ge-upload. Het product wordt dan toegevoegd aan de winkelwagen, die nadat op 'toevoegen' is geklikt, gelijk wordt geopend. Vervolgens kan naar de kassa worden gegaan, waar de adres gegevens ingevoerd moeten worden. Een e-mail wordt gestuurd ter bevestiging van de bestelling.
Zodra betaald is, wordt het gekozen product gemaakt en binnen drie werkdagen verzonden. Je kunt een kado dus redelijke snel in huis hebben!

Het resultaat

Na drie dagen werd het pakket met daarin de schoudertas gebracht. Het resultaat is geweldig! De tas zelf is zwart van kleur, de flap wordt volledig bedekt door de foto. De tas wordt afgesloten met een rits (onder de flap). De tas is iets groter dan een A4, die er mooi in passen.
De kwaliteit van de afdruk is zeer goed: scherp en mooie kleuren.
Wij hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen.

Over fotoshirt.nl

fotoshirt.nl is gespecialiseerd in het met hoge kwaliteit drukken van t-shirts, maar nu ook van foto's op andere producten.
Dit gebeurt door middel van een volledig unieke techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om met zogenaamde sublimatie inkten op shirts te drukken. Deze inkten hebben als specifiek kenmerk dat het mogelijk is om bijna alle kleuren en verlopen goed te drukken. Het grote voordeel van dit druksysteem is dat de inkten daadwerkelijk doordringen tot diep in de vezels van het te bedrukken product.
Fotoshirt.nl is een dienst van Sign-it te Arnhem.

De prijzen van enkele producten staan hieronder (februari 2005).

ProductPrijs (in €)
Schoudertas (zoals hierboven)35.00
Jeans tasje29.95
Fotokussen14.95
T-shirt11.95


Nog meer recensies...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?