onlinefotoservices.nl Beginpagina | Zoeken | FAQ | Links | Bedankt! | Over deze site | Mail
Fout gevonden?
Foto kerstkaarten maken - persoonlijk en bijzonder
1e fotokaart is gratis - bij Kaartje2go
18-07-2007

www.jubelkalender.nl

Van jubelkalender.nl kregen wij het aanbod om een fotokaart te maken.
Hieronder onze ervaring.

Mogelijkheden

Bij jubelkalender kun je online wenskaarten aanmaken en op de goede datum laten versturen. Dit is wat wij dit keer hebben gedaan. Verder kun je online een verjaardagskalender maken en beheren. Hierop kun je alle belangrijke verjaardagen en andere feestdagen kwijt. Dit is gratis. Via email of SMS kun je een herinnering toegestuurd krijgen. Als optie kun je er een echte verjaardagskalender van maken met foto's, dit hebben we voor een andere recensie gedaan. Tevens bieden ze gepersonaliseerde cadeaubonnen aan. Voor zakelijk gebruik hebben ze ook oplossingen.

Het maken van een fotokaart

Hieronder staat het bestelproces beschreven:

Stap1

Het kiezen van het type fotokaart dat je wilt maken. Je kunt kiezen uit:
  • individuele fotokaart(en): 1 of meerdere unieke fotokaart(en) met eigen foto, tekst op voor- en binnenkant plus een datum voor de automatische postverzending
  • fotokaartenset: meerdere fotokaarten met identieke foto, afzonderlijke teksten op voor- en binnenkant plus 1 datum voor de automatische postverzending (bijv. voor uitnodigingen)
  • blanco fotokaart(en): set fotokaarten met identieke foto en tekst op de voorkant inclusief postzegel en aflevering op je eigen adres (tekst binnenkant en adressering blijft dus leeg)
Wij kozen voor een individuele fotokaart.

Stap2

Je kunt daarna bepalen of je een eigen foto wilt gebruiken of een foto uit een thema. Wij kozen voor een eigen foto.

Stap3

Vervolgens wordt gevraagd om een foto te uploaden. De foto mag maximaal 10MB zijn, bij voorkeur een JPG-bestand maar ook een PNG of TIFF wordt ondersteund. Gebruik voor een goed resultaat minimaal een 2 megapixel foto (1600x1200).

Stap4

Daarna zie je de foto in het klein staan en kun je deze optioneel bijdraaien zodat de foto rechtop staat.

Stap5

Als volgende stap kun je de teksten invullen. Op de voorkant kan 1 of 2 regels met tekst geplaatst worden in een gekozen kleur en positie. Daarnaast kan voor de binnenkant een tekst worden ingevuld. Ook de gewenste verzenddatum en naam en adres van de geadresseerde kunnen worden ingevuld. Optioneel is het mogelijk om een of meerdere personen uit de online verjaardagskalender te kiezen (waardoor verzenddatum, naam en adres automatisch worden ingevuld). Via "auto aanvullen" kan een gefeliciteerde zelf zijn gegevens aanvullen c.q. controleren.

Stap6

Vervolgens zie je de voorkant van de kaart inclusief de tekst ter controle en kun je nog een kaart toevoegen indien gewenst. De kaart kost € 2,95 (prijs juli 2007).

Stap7

Ten slotte volgt de betaling. Er zijn verschillende betaalmethodes waaruit je kunt kiezen:
  • iDEAL (internetbankieren)
  • Vooruitbetalen/bankoverschrijving

Stap8

Je krijgt dan een bevestigingsemail waarna je bijv. je betaling kunt doen indien je voor vooruitbetaling hebt gekozen.

Het resultaat

De kaart werd op de correcte datum door de postbode bezorgt en werd zeer gewaardeerd! De kaart ziet er goed uit en heeft een goede uitstraling doordat het een vouwkaart is. De papierkwaliteit is prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Extra informatie

Jubelkalender heeft ook producten die in het verlengde van een fotokaart liggen. Je kunt ook naar een mobiele telefoon een fotokaart versturen (MMS bericht / mcard service met eigen tekst en eigen foto) en eind juli gaat de foto ecard service online d.w.z. gepersonaliseerde ecard met eigen tekst en eigen foto versturen en voor beide geldt eveneens automatisch op tijd c.q. op gewenste feestdatum versturen en optioneel weer de automatische koppeling met de eigen online verjaardagskalender.

Nog meer recensies...
 
Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder controle van de gegevens bij de bron.
Wilt u ons met een e-mail informeren als u onjuiste informatie hebt gezien?